Uhićen Radovan Karadžić zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 5.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

đubre

17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

Nece biti nikome nista nego ce se produziti rad suda pa ce tako sudije, odvjetnici i omile drugih nastaviti dobivati masne plate. . . Naravno da su ga mogli davno uhvatiti ali su cekali politicki povoljan trenutak!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan
RE: Uhićen Radovan Karadžić
unknown kaže...
upravo gledm vijesti i priča se o njemu na kraju ispada da je srbima žao što je uhićen (nemogu vjerovat) a govore kako je Gotovina pravi zloćinac. :O
Valjda ti ljudi nisu bili budni od 90-95
ali istina je Miloševićeva vizija nažalost još živi tako misle i njihovi političari.Kako je po njima oni misle da je Srbija i dalje Karlovac.virovitica-karlobag.
  nemoj   da pricas kojesta ,ne zivis ovde i ne znas kako je ,malo da ti osvezim pamcenje ili da te informisem
prva stvar ,milosevic je izrucen hagu ,isporucio ga je Zoran Djindjic koji je zbog toga nastradao (ubio ga DSS ,kostunica i njegovi ljudi)
kad je zoran ubijen DSS je imao preko 40% glasaca i imao je vecinu u vladi i parlamentu (aka saboru) u to vreme je SRS najveca samostalna stranka (isto 40% +glasaca) dok je ds imao ~10% a SPS-a nije ni bilo vise,e sad kako su godine odmicale stvari se menjaju ,kako je kostunica okretao ledja EU tako je gubio glasace
Sadasnje stanje je
DSS (kostunica u koaliciji ) ima ~11% ,Ds (Tadic sa koalicijom)   ima ~38% ,SRS i dalje samostalni al imaju ~29% a SPS ima ~8%,LDP(CEdomir jovanovic) ~5%

e sad DS+LDP+SPS(koji je odnedavno zvanicno evropski orijentisan) cini 51%
A 49% je onaj "ruski front"
To je sa poslednjih izbora ali prema anketama posle izbora josh vise se povecala "evropska snaga" u Srbiji
i sad kad uporedis to sa 2000om mozes veoma lako (ko god je normalan) da vidi da Ruski front jako slabi sto znaci
da ta slobina ideologija izumire...i nemoj vise da lupate gluposti kako smo ovde nzm ni ja kakvi ...tj da smo jos radiklani...zaebi to ...ako nisi bio ovde nemoj pricat gluposti....
to sto vi slusate 10-20% ljudi koji podrzavaju "heroje" ...toga ima i kod vas...a ruku na srce svi su ista govna.... 

P.S a politicka sitvacija u vojvodini je jos veca tj bolja za EU snage ,jer DS ima apsolutnu vlast dok DSS nije usao u parlament ,SRS imaju 20% manje nego DS a SPS je isti ko sto je bio (nekih 5%) dok je LDP 10%.......

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

sad nu treba odma strik oko vratai stolac izmaknut

[url=http://profile.xfire.com/slickman25][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/slickman25.png[/img][/url]
17 godina
BugSU kaže...
unknown kaže...
upravo gledm vijesti i priča se o njemu na kraju ispada da je srbima žao što je uhićen (nemogu vjerovat) a govore kako je Gotovina pravi zloćinac. :O
ali istina je Miloševićeva vizija nažalost još živi tako misle i njihovi političari.Kako je po njima oni misle da je Srbija i dalje Karlovac.virovitica-karlobag.
  nemoj   da pricas kojesta ,ne zivis ovde i ne znas kako je ,malo da ti osvezim pamcenje ili da te informisem
prva stvar ,milosevic je izrucen hagu ,isporucio ga je Zoran Djindjic koji je zbog toga nastradao (ubio ga DSS ,kostunica i njegovi ljudi)
kad je zoran ubijen DSS je imao preko 40% glasaca i imao je vecinu u vladi i parlamentu (aka saboru) u to vreme je SRS najveca samostalna stranka (isto 40% +glasaca) dok je ds imao ~10% a SPS-a nije ni bilo vise,e sad kako su godine odmicale stvari se menjaju ,kako je kostunica okretao ledja EU tako je gubio glasace
Sadasnje stanje je
DSS (kostunica u koaliciji ) ima ~11% ,Ds (Tadic sa koalicijom)   ima ~38% ,SRS i dalje samostalni al imaju ~29% a SPS ima ~8%,LDP(CEdomir jovanovic) ~5%

To je sa poslednjih izbora ali prema anketama posle izbora josh vise se povecala "evropska snaga" u Srbiji
i sad kad uporedis to sa 2000om mozes veoma lako (ko god je normalan) da vidi da Ruski front jako slabi sto znaci
da ta slobina ideologija izumire...i nemoj vise da lupate gluposti kako smo ovde nzm ni ja kakvi ...tj da smo jos radiklani...zaebi to ...ako nisi bio ovde nemoj pricat gluposti....
to sto vi slusate 10-20% ljudi koji podrzavaju "heroje" ...toga ima i kod vas...a ruku na srce svi su ista govna.... 

P.S a politicka sitvacija u vojvodini je jos veca tj bolja za EU snage ,jer DS ima apsolutnu vlast dok DSS nije usao u parlament ,SRS imaju 20% manje nego DS a SPS je isti ko sto je bio (nekih 5%) dok je LDP 10%.......

Šta misliš da su oni heroji ?Kod nas tog nema možda Glavaš ali to je upitno ali ako grdiš naše Heroje Kao Gotovinu i druge (sram te bilo) gotovina nije govno!!!!!
Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I crossfire 2x HD4870
17 godina

gosn srbin .. *ebat ga .. ne kazem ja da ste vi niza rasa .. li manje vrijedni od zapadnih vam pokrajina .. ali uprosjeceno gledano .. niste na razini zapada ..

ti kao ti mozes biti kakav god hoces .. ali zemlja vam je takva kakva jeste .. i to je tako .. 40% ljudi odabire Seselja za vodju .. uopce mi nije vazna njegova ideologija .. koja je iz srednjeg vijeka .. nego on sam kao covjek je kreten .. i onda 40% ljudi i gro mladih mu da glas .. pa to je strasno za vas ko drzzavu .. i stanje nacije ..

ja sam s istoka lijepe nase :P .. tako da mi je srpski mentalitet dobro poznat .. njegove i pozitivne i negativne odlike ..

ja vas ne mrzim .. ni vas ko narod ti ko drzavu ni tebe osobno .. ali treba vam 50 godina jos edukacije i svijetla da dodjete sebi ..

sorry al je tako .. i nama treba jos vremena da zavolimo sebe .. sad se sami sebe stidimo .. da zasucemo rukave .. i da prestanemo molit da susjedu crkne krava ..

treba zivjet .. otvoreno .. velelo .. udarnicki .. razvijat i sebe i posredno drzzavu ..

al ono sto veseli .. slovenci nikad nece biti ljudi .. ni za 100 godina .. (muahahahaahahaaaaaa, moro'ooo sam)

.ez.

17 godina
neaktivan
Ova tema je čista politika što zapravo mene ne zanima. Kad su se ti zločini događali ja sam bio malen i toga se ne sjećam, ali ako je stvarno kriv treba mu suditi iako to suđenje neće zadovoljiti žrtve i one koji su preživjeli te zločine.

Rasprava o zatvorima sa 5 zvjezdica to je istina, trbalo bi zločince poslati na goli otok kao prije ili ih tjerati da obnavljaju sve ono što su srušili, to bi bilo bolje nego da se bezveze izležavaju u zatvoru.
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

Tog covjeka treba ubit. Drago mi je da su ga uhitili, jos Mladica i ja sam sretan Hrvat.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Kamenovanje do smrti bi mu bila povoljna kazna.

17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Molim da se na hrvatskim forumima piše hrvatskim jezikom. Zamislte da ja na engleskim ili američkim forumima pišem na hrvatskom.

17 godina
neaktivan
HD4870 kaže...

Slazem se, ili ga strpati u kakvu podzemnu tamnicu, bez icega u njoj, samo 4 zida i obrok jednom sedmicno.. F@!$%*& bastard!!1
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Storm Heroes kaže...

Rasprava o zatvorima sa 5 zvjezdica to je istina, trbalo bi zločince poslati na goli otok kao prije ili ih tjerati da obnavljaju sve ono što su srušili, to bi bilo bolje nego da se bezveze izležavaju u zatvoru.
 PotpisujemCool
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Dark Prince kaže...
HD4870 kaže...

Slazem se, ili ga strpati u kakvu podzemnu tamnicu, bez icega u njoj, samo 4 zida i obrok jednom sedmicno.. F@!$%*& bastard!!1
 Ja bi ga bacio u jednu od masovnih grobnica koje je on napravio, pa neka tamo crkne od kuge ili neke druge bolescine i neka vidi svojih ruku dijelo (vjerojatno se ne bi pokajao).
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

stvarno mi je drago sto su ga uhapsili. kasno ali eto, jesu. kazu da je pravda spora ali dostizna. i nemojmo zaboraviti da je pravda i slijepa. barem bi trebala biti. zasto to govorim? jer svi moramo shvatiti da su ratni zlocinci i oni koji su se borili s nase strane. dal u sitoj mjeri neznam niti zelim o tome pricat. morate realno sagledat a ne biiti toliko puni mrznje. ponovno krecem sa svojimd a treba rat staviti iza nas. povijest je mozda uciteljica zivota ali netreba na njoj sve temeljiti.

o kazni ne zelim pricati. kamenovanje ili pucanje u nekoga bi vas s njim izjednacilo. a to nitko ne zeli. barem se nadam. on ce biti kaznjen. dal ce biti kazna dovoljno visok a nije na nama da odlucujemo. nije bas ni bezveze sud u haagu. treba objektivno sagledati sto se sve dogadalo.

ponavljam, ne stajem nitinajednu stranu, ali rijeci mrznje nisu nacin. puno vas ovdje je jako mlado i/ili iz prostora koji su bili direktno pogodena ratom i zato vas s jedne strane razumijem, ali netreba  zivot temeljiti na mrznji prema nekom narodu. morate shvatiti da kod nas ima vise outa gorih ljudi od mnogih srba. i sve dok ne naucite to tuzna ce nam biti buducnost koja ce se na vama temeljiti jednog dana.

i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
BugSU kaže...
unknown kaže...
Sadasnje stanje je

Šta misliš da su oni heroji ?Kod nas tog nema možda Glavaš ali to je upitno ali ako grdiš naše Heroje Kao Gotovinu i druge (sram te bilo) gotovina nije govno!!!!!
 tu sam te cekao ....zamisli ovu sitvaciju ,za tebe je gotovina heroj....kako kod vas ima da je gotovina heroj tako ima i ovde kojima je karadzic heroj ...tako da ako ti kazes da su oni ludi onda si i ti lud (ne kazem ti vec dajem primer)ti tvrdis da je gotovina branio tvoju drzavu ovi ovde govore kako je mladic,karadzic i sl branili svoju drzavu ,tj ispadne da su se svi branili od nekog a niko ziv nije napadao...
meni ne pada da braninm nekog ,ko god je ucestvovao u ratu (neko s visim cinom od obicnog vojnika koji je bio obicna marioneta) je na neki nacin kriv..a najgore je sto oni (na vrhu piramide) ne odgovaraju za te zlocine...

da budemo jasni (veoma jasni) posto vidim da su me ljudi skontali pogresno

NISAM SRBIN ,zivim u SUBOTICI (ajmo malo geografije)15km od madjarske granice ~100km od hrvatske granice ~200km od rumunske granice, u subotici ima srba,hrvata,madjara,musliman(ima cak i dzamija) i navikao sam da zivim sa svima ,rodjen sam u somboru koji je ~30km od hrvatske
a da jos nesto kazem...bliza rodbina mi proterena iz vojvodine u hr...tako da nemoj te mislit da branim ove ili one...meni su svi oni isti....jer ako su 50godina mogli ziveti u SFRJ-u bez problema to znaci da smo mogli i dalje samo su politicari debelo to zakuvali (da bi oni imali vece sanse da dodju na vlast pa da mogu krasti) .....nek sebe svako naziva kako misli ...ali je jedna stvar...svi smo mi sa balkana isti hteli mi to ili ne....

ako nekog zanima kako se ja izjashnjavam , kao VOJVODJANIN ....

tako da ono "gons srbin" i sl zaebi...a onima kojima smeta kako pisem nek ne citaju moje poruke jer nisam video neku striktnu zabranu da je zabranjeno pisati nekim drugim balkanskim jezikom....ne pravite se englezi....

EDIT: setio sam se necega i bas me zanima da mi odgovorite na ovo ....
ako mi neko odgovori da nismo svi balkanci isti..l.objasnite ovo...
u hr idem svaki mesec (ostajem po nedelju dana) a i cujem na TV-u i znam prosto to ....sto 80% mladih slusa cecu,seku aleksic i sl turbo folk zvezde(turcizam cist) a ako dobro znamo da je ceca arkanova udovica ,a svi znamo ko je arkan....i sl narodnjake koju su za vreme rata jedno pevali a sad pevaju drugo....ja ih licno nikad nisam slusao niti cu ...i mogu vam rece da se ovde mnogo manje toga slusa nego tamo ...odgovor molim? :)
K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 19:24 (BugSU).
17 godina
Uhićen Radovan Karadžić

@mr.ezrider, nisi moron neko govoriš istinu vrlo vrlo blagim riječima.

Naslov teme trebal bi imati samo "Uhićen" veliko slovo, ostala mala jer ne vrijede prostora velikih.

Ko i ostale četničke starješine, i ovaj će se izvući kroz dugo suđenje, "zdrastveno vrlo loše stanje", psihičke bolesti i ostala sr...

Kazna bude na kraju možda i velika ali luđak je već star i to mu puno ne koristi.

Po meni, ovdje ne treba suđenje, niti u kojem slučaju zatvorska kazna, to je extremno blago i nepravedno.

Trebalo bi ga ubaciti u koji realni scenarij Saw ili Cabin Fever filma, možda bi to nekaj nadoknadilo.

Nikakva kazna ne može nadoknaditi masakre koje je počinio, horore i muke ljudi koji su to preživjeli, mnogi samo do smrti, neki doživotno.

Kad se samo sjetim jednog argumentiranog članka o zločinima četnika, naime imali su posebne sprave za kopanje očiju, doktore za ubadanje dugačkim iglama u mjesta koja nisu smrtonosna a jako bole, spaljivanje kože, nabijanje na kolac, sve pod vodstvom četničkih vođa mladića, karađića i šešelja, navođeni najvećim idiotom miloševićem.

Ne znam kakvu kaznu bi im čovjek mogel izmisliti za to kaj su napravili hrvatskom i BIH narodu.

Saw bi bio najbolja kazna.

Zatvor im je pohvala i mogućnost da dalje komentiraju.

Kad vidim neke mase u Srbiji koji skandiraju šešelj ili mladić, ide mi na povraćanje.

Većinom mladi ljudi, zamislite vi to, oni skandiraju nekaj o čemu pojma nemaju, kaj su onda oni-jeb.. četnici ili prokleto glupi klinci.

Ma skulirajte se Srbi, znam da vas ima puno pametnih, naučite one luđake pameti.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Uhićen Radovan Karadžić

Moj komentar ovoj temi bit ce zadnji izgleda meni.

Nema veze tko ga branio ili mrzio.

Karađic spada na lomacu za ono što je ucinio.

Kak netko može mislit/govorit/držat do toga da je Karađic heroj?

Je po tome što je ubio tisuce "neprijatelja".

Pa lako je to napravit kad je "neprijatelj" bio vecinom civili.

Onaj tko ga dakle smatra Herojom spada u istu košaru ko i taj "heroj".

Srbi samo misle i predstavljaju se tako kao proevropski i protiv nacionalizma ......

Sve to nema smisla poznajemo li povijest.

Ako se srbin nije stoljecima promjenio zašto bi se u roku od par godina?

Mazanje ociju i ništa drugo.

Ne velim da su hrvati bolji.

I mi imamo svojih muha i svojih "heroja" i istinskih heroja.

A sad prije nego što se ovdje zakuha totalno.....

CLOSED!

C2D E8400@3.9ghz,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice