đubre
Nece biti nikome nista nego ce se produziti rad suda pa ce tako sudije, odvjetnici i omile drugih nastaviti dobivati masne plate. . . Naravno da su ga mogli davno uhvatiti ali su cekali politicki povoljan trenutak!
Valjda ti ljudi nisu bili budni od 90-95
ali istina je Miloševićeva vizija nažalost još živi tako misle i njihovi političari.Kako je po njima oni misle da je Srbija i dalje Karlovac.virovitica-karlobag.
sad nu treba odma strik oko vratai stolac izmaknut
ali istina je Miloševićeva vizija nažalost još živi tako misle i njihovi političari.Kako je po njima oni misle da je Srbija i dalje Karlovac.virovitica-karlobag.
gosn srbin .. *ebat ga .. ne kazem ja da ste vi niza rasa .. li manje vrijedni od zapadnih vam pokrajina .. ali uprosjeceno gledano .. niste na razini zapada ..
ti kao ti mozes biti kakav god hoces .. ali zemlja vam je takva kakva jeste .. i to je tako .. 40% ljudi odabire Seselja za vodju .. uopce mi nije vazna njegova ideologija .. koja je iz srednjeg vijeka .. nego on sam kao covjek je kreten .. i onda 40% ljudi i gro mladih mu da glas .. pa to je strasno za vas ko drzzavu .. i stanje nacije ..
ja sam s istoka lijepe nase :P .. tako da mi je srpski mentalitet dobro poznat .. njegove i pozitivne i negativne odlike ..
ja vas ne mrzim .. ni vas ko narod ti ko drzavu ni tebe osobno .. ali treba vam 50 godina jos edukacije i svijetla da dodjete sebi ..
sorry al je tako .. i nama treba jos vremena da zavolimo sebe .. sad se sami sebe stidimo .. da zasucemo rukave .. i da prestanemo molit da susjedu crkne krava ..
treba zivjet .. otvoreno .. velelo .. udarnicki .. razvijat i sebe i posredno drzzavu ..
al ono sto veseli .. slovenci nikad nece biti ljudi .. ni za 100 godina .. (muahahahaahahaaaaaa, moro'ooo sam)
.ez.
Rasprava o zatvorima sa 5 zvjezdica to je istina, trbalo bi zločince poslati na goli otok kao prije ili ih tjerati da obnavljaju sve ono što su srušili, to bi bilo bolje nego da se bezveze izležavaju u zatvoru.
Tog covjeka treba ubit. Drago mi je da su ga uhitili, jos Mladica i ja sam sretan Hrvat.
Kamenovanje do smrti bi mu bila povoljna kazna.
Molim da se na hrvatskim forumima piše hrvatskim jezikom. Zamislte da ja na engleskim ili američkim forumima pišem na hrvatskom.
Rasprava o zatvorima sa 5 zvjezdica to je istina, trbalo bi zločince poslati na goli otok kao prije ili ih tjerati da obnavljaju sve ono što su srušili, to bi bilo bolje nego da se bezveze izležavaju u zatvoru.

stvarno mi je drago sto su ga uhapsili. kasno ali eto, jesu. kazu da je pravda spora ali dostizna. i nemojmo zaboraviti da je pravda i slijepa. barem bi trebala biti. zasto to govorim? jer svi moramo shvatiti da su ratni zlocinci i oni koji su se borili s nase strane. dal u sitoj mjeri neznam niti zelim o tome pricat. morate realno sagledat a ne biiti toliko puni mrznje. ponovno krecem sa svojimd a treba rat staviti iza nas. povijest je mozda uciteljica zivota ali netreba na njoj sve temeljiti.
o kazni ne zelim pricati. kamenovanje ili pucanje u nekoga bi vas s njim izjednacilo. a to nitko ne zeli. barem se nadam. on ce biti kaznjen. dal ce biti kazna dovoljno visok a nije na nama da odlucujemo. nije bas ni bezveze sud u haagu. treba objektivno sagledati sto se sve dogadalo.
ponavljam, ne stajem nitinajednu stranu, ali rijeci mrznje nisu nacin. puno vas ovdje je jako mlado i/ili iz prostora koji su bili direktno pogodena ratom i zato vas s jedne strane razumijem, ali netreba zivot temeljiti na mrznji prema nekom narodu. morate shvatiti da kod nas ima vise outa gorih ljudi od mnogih srba. i sve dok ne naucite to tuzna ce nam biti buducnost koja ce se na vama temeljiti jednog dana.
@mr.ezrider, nisi moron neko govoriš istinu vrlo vrlo blagim riječima.
Naslov teme trebal bi imati samo "Uhićen" veliko slovo, ostala mala jer ne vrijede prostora velikih.
Ko i ostale četničke starješine, i ovaj će se izvući kroz dugo suđenje, "zdrastveno vrlo loše stanje", psihičke bolesti i ostala sr...
Kazna bude na kraju možda i velika ali luđak je već star i to mu puno ne koristi.
Po meni, ovdje ne treba suđenje, niti u kojem slučaju zatvorska kazna, to je extremno blago i nepravedno.
Trebalo bi ga ubaciti u koji realni scenarij Saw ili Cabin Fever filma, možda bi to nekaj nadoknadilo.
Nikakva kazna ne može nadoknaditi masakre koje je počinio, horore i muke ljudi koji su to preživjeli, mnogi samo do smrti, neki doživotno.
Kad se samo sjetim jednog argumentiranog članka o zločinima četnika, naime imali su posebne sprave za kopanje očiju, doktore za ubadanje dugačkim iglama u mjesta koja nisu smrtonosna a jako bole, spaljivanje kože, nabijanje na kolac, sve pod vodstvom četničkih vođa mladića, karađića i šešelja, navođeni najvećim idiotom miloševićem.
Ne znam kakvu kaznu bi im čovjek mogel izmisliti za to kaj su napravili hrvatskom i BIH narodu.
Saw bi bio najbolja kazna.
Zatvor im je pohvala i mogućnost da dalje komentiraju.
Kad vidim neke mase u Srbiji koji skandiraju šešelj ili mladić, ide mi na povraćanje.
Većinom mladi ljudi, zamislite vi to, oni skandiraju nekaj o čemu pojma nemaju, kaj su onda oni-jeb.. četnici ili prokleto glupi klinci.
Ma skulirajte se Srbi, znam da vas ima puno pametnih, naučite one luđake pameti.
Moj komentar ovoj temi bit ce zadnji izgleda meni.
Nema veze tko ga branio ili mrzio.
Karađic spada na lomacu za ono što je ucinio.
Kak netko može mislit/govorit/držat do toga da je Karađic heroj?
Je po tome što je ubio tisuce "neprijatelja".
Pa lako je to napravit kad je "neprijatelj" bio vecinom civili.
Onaj tko ga dakle smatra Herojom spada u istu košaru ko i taj "heroj".
Srbi samo misle i predstavljaju se tako kao proevropski i protiv nacionalizma ......
Sve to nema smisla poznajemo li povijest.
Ako se srbin nije stoljecima promjenio zašto bi se u roku od par godina?
Mazanje ociju i ništa drugo.
Ne velim da su hrvati bolji.
I mi imamo svojih muha i svojih "heroja" i istinskih heroja.
A sad prije nego što se ovdje zakuha totalno.....
CLOSED!