Tuđi psi u dvorištu

poruka: 10
|
čitano: 3.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Tuđi psi u dvorištu

Pozdrav narode. Nisam znao kome da se obratim pa se obraćam ekipi na forumu,možda su imali sličnih slučajeva.

Imam problem sa tuđim psima u dvorištu. Znači problem je taj da nitko nezna čiji su psi. Uznemiravaju psa od mene i od mog susjeda. Tražio sam po internetu ima li negdje neka slična agencija ali nisam našao takvo nešto. Kod mene u mom mjestu nitko ništa ne poduzima (a i neznam zašto). Meni je ovog više dosta. Nije meni samo zbog toga što oni navraćaju po drugim dvorištima i maltretiraju pse. Mene brine da ti psi nekog ne napadnu i da nebude sranja. Ovako ne želim ništa poduzimati (ganjati ih puškom da me nebi optužili za zlostavljanje pasa jer psi nisu krivi,krivi su njihovi takozvani "vlasnici")

Ako zna netko nekakav broj neke agencije ili bilo čega neka javi,molim vas. Pozdrav!

Daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 23:31 (Shumy).
17 godina
neaktivan
17 godina
Tuđi psi u dvorištu

pa jel se nemoze nazvat drustvo za zastitu zivotinja ili one sto uzmu nezbrinute zivotinje. sinteraj ili nesto.

ja znam kako bi moj djed ovo rjesio ali reko si da puskom neces.

12 godina
neaktivan
Re: Tuđi psi u dvorištu
Daniel
12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa jel se nemoze nazvat drustvo za zastitu zivotinja ili one sto uzmu nezbrinute zivotinje. sinteraj ili nesto.

Nisam znao broj do sada,ali evo sad sam saznao...

Puškom ne želim jer ima svakakvih budala da pomisle da sam nasilnik,točnije,mislit će da sam maloljetni delikvent...

Daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 23:38 (Shumy).
17 godina
Shumy kaže...
mar123 kaže...

Nisam znao broj do sada,ali evo sad sam saznao...

Puškom ne želim jer ima svakakvih budala da pomisle da sam nasilnik,točnije,mislit će da sam maloljetni delikvent...

pa nebi ti to preporucio da, moze te neko prijavit pa imas sranja onda. moj deda zivi u slavoniji, sve ti je jasno onda. dode mu pas neki i muci zivotinje koje drzi, uzme pusku i glavu.(nije da opravdam to, da nebi krivo shvatili.)

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

... moj deda zivi u slavoniji, sve ti je jasno onda....

mozes li, molim te, objasniti ovo?!?!

ako se tvoj "deda" ponasa gore od vlasnika tih zivotinja, a i samih zivotinja, to ne znaci da smo svi takvi!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
17 godina
Bacelj kaže...
mar123 kaže...

... moj deda zivi u slavoniji, sve ti je jasno onda....

mozes li, molim te, objasniti ovo?!?!

ako se tvoj "deda" ponasa gore od vlasnika tih zivotinja, a i samih zivotinja, to ne znaci da smo svi takvi!

ma krivo si me shvatio, htio sam rec da u slavonskim selima ljudi vise drze oruzje i pucaju iz njega. nisam govorio o mentalitetu slavonaca.

14 godina
neaktivan
Tuđi psi u dvorištu

onda sry. moja isprika! ;)

znas, postali smo malo alergicni na takve stvari, jer, kud smo najnerazvijenija regija, to jos i kojekakva omalovazavanja moramo trpit! E, NE MORAMO!!!! :)

ponavljam, sry!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
12 godina
neaktivan

Čuj. Nije problem u psima. Problem je u njihovim "vlasnicima" koji baš ništa ne poduzimaju. Ako i sami znaju da su bijesni ili nešta slično što ne nazovu oni onda tu agenciju za zaštitu životinja. Ako već oni ne znaju ne razumijem zašto netko drugi nešto ne poduzme jer svi znaju za njih samo se neusude reći da im taj takozvani "vlasnik" ne bi došao i obrisao gubicu. Mene je baš briga ko će meni šta reć od ljudi. Pa nisu oni bogovi.

Meni je opet žao neku životinju upucati. Radije bih upucao one vlasnike koji se nebrinu. Oni to naprave jednostavno na jedan način: Pas se razboli (pobjesni ili tako nešto) a oni u mjesto da ga pokušaju liječiti,bace ga negdje u neko zabačeno mjesto.

I ko onda bude kriv? Nitko,jer se nezna vlasnik.

Meni je žao ubiti bilo koju životinju koja mi ništa nije skrivila ili je samo obična životinja...

Zbog toga ne želim poduzimati nikakve opasnije namjere...

Daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 16:48 (Shumy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice