Trazim naočale

poruka: 7
|
čitano: 3.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Trazim naočale

Znači trebam ime proizvođača i model naočala dolje, ako je moguće. Sve što ja znam o njima je da ih nosi 'Michael Westen' u seriji 'Burn Notice'. Hvala !

16 godina
moderator
Re: Trazim naočale

http://lmgtfy.com/?q=Michael+Westen+Burn+Notice+sunglasses

gle ko bi reko, google zna...samo treba potražit...

Oliver Peoples Victory
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Trazim naočale

E nisam se uopće ni sjetio..hvala :)

Skupe su ko vrag, na eBayu drukčije boje su 250$ {#} Pa kupio sam si ESS Crossbow za manje od 50$ a ovo kao suho zlato {#}

16 godina
moderator

istu boju leća nećeš naći nigdje jer su one koje nosi custom rađene samo za seriju....

a cijena je {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina

Jel da? A ja sam htio baš tu boju, ove crne mi nisu nikakve..znači banana :D Hvala na pomoći majstore

16 godina
moderator

inače, to su:

Oliver Peoples Victory 55 with COGNAC polarized lenses

i bilo ih je jedino moguće naručit kod proizvođača za ~500$, više nije moguće ni to...

imaš na ebayu za ~500€...

http://www.ebay.com/itm/Oliver-Peoples-Victory-55-Sunglasses-Burn-Notice-/271150541648?pt=Occhiali_da_Sole_uomo&hash=item3f21d4eb50

dakle...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 16:02 (XXX-Man).
17 godina
Trazim naočale

Svaka ti čast na ovome, i puno hvala.

A sad, idem gledat u budućnost brojeve lota. Excuse me. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice