Tomato mreža

poruka: 8
|
čitano: 5.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tomato mreža
ovako...zelim prijecina tomato a ne zelim nikakve tarife niti nista...jednostavno na bonove...
pa me sad zanimaju cijene za poruke pozive itd. jer kolko sam ja gledao na njihovoj stranici samo pise za pretplatnike...
i da ne zaboravim...ako neko ima tomato nek mi slobodno napise iskustva i dali se isplati
Ovjde sam stavio vote pa dajte :D
6 Tomato
1 Tele 2
3 T-mobile
5 Vip
0 Bonbon
Moj mail: grgaveliki7@gmail.com
14 godina
neaktivan
Tomato mreža
slobodno i nesto napisete zasto ste glasali za neki operater :D
14 godina
neaktivan
Tomato mreža
dok usporedim sve cijene poziva,sms-a itd. najjeftiniji ispada bonbon :D
14 godina
neaktivan
Tomato mreža

zasto ste svi za vip pa meni se cini da je on najskuplji...pa dajtemalo i napisite zasto ste glasali za njega :(

15 godina
protjeran
Tomato mreža

Ja osobno nikad nisam imao tomato, ali mi je prijatelj na toj mreži već neko vrijeme i govori da je jeb*no zadovoljan. Kupi bon od 100 kn i time aktivira neku opciju da su mu pozivi, poruke i internet po 6 lipa. Stvarno se triba potrudit da potrošiš bon od 100 kn

14 godina
neaktivan
Tomato mreža

da ali ti to onda vrijedi samo 30 dana :/

ja mislim da je bonbon najjeftiniji...

18 godina
Tomato mreža

- moras navesti koliko novaca smatras dovoljnim mjesecno  izdvojiti za sve svoje mobilne potrebe

- ako zelis secirati mjesecnu racunicu u + - 20kn ,onda ces pratiti obracunsku jedinicu i uspostave poziva

- ako neces vagati u 40-50 kuna, birat ces kvalitetniju mrezu ili ti ga pokrivenost..a i to sto je pokriveno,koliko je kvalitetno pokriveno

puno je tu parametara.  sigurno da ce neki skolarac sa malim budjetom ici na sto extremnije rezanje troskova.  ako si financijski neovisan, ne vidim problem u izboru mreze koja ima kvalitetnu pokrivenost.   meni je uvijek bilo cool kroz 9km tunela svetog roka imati 3G signal od vip-a.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 16:06 (torrente).
17 godina
Tomato mreža

Ako koristite Tomatovu tarifu "Na tuđi račun", imajte u vidu da će vam se sav prikupljeni iznos veći od 200 kuna nakon 22.12.2011. brisati.

Vipnet i HT naprasno brišu nagradne bodove i minute svojim korisnicima

Promjena uvjeta korištenja tarife 'Na Tuđi račun' uvedena je radi sprečavanja zloupotreba korištenja te tarife, pojasnjavaju iz drugog po velicini domaceg telekoma Vipneta i dodaju da njihove postojeće korisnike o tim smo izmjenama obavijestili čak 45 dana prije promjene uvjeta.

"Tako smo omogućili korisnicima čiji je iznos bonusa veći od definiranog gornjeg iznosa da iskoriste sav taj bonus bez ograničenja do 22.12.2011. U ovoj tarifi korisnik svakim dolaznim pozivom iz druge mreže skuplja bonus, ali istovremeno i svakim odlaznim pozivom prema svim mrežama te SMS porukama troši isti taj prikupljeni bonus. Iz toga proizlazi da ponašanje prosječnog korisnika uglavnom podrazumijeva da potroši prikupljeni novac u zaista razumnom roku pozivima na željene destinacije, jer isti prikuplja samo od dolaznih poziva iz drugih mreža, a troši ga na više destinacija. Normalna kombinacija poziva podrazumijeva dvosmjernu komunikaciju tj. korisnika zovu, ali i on zove druge korisnike", pojasnjavaju u Vipnetu.

Primjerice, za prikupljanje 200 kn korisnik mora imati 200 punih minuta dolaznih poziva što je 3.33 sata, a da pri tome ne napravi niti jedan poziv ili drugu transakciju za koju se troši prikupljeni bonus. Kao sto smo već vidjeli, većina korisnika ima iznos na računu do definiranog limita, a bitna stavka je i činjenica da iznos veći od 200 kn korisnici mogu potrošiti unutar 45 dana.

"Na žalost, istodobno smo suočeni s nizom pokušaja prijevara i manipulacija s ovom tarifom putem raznoraznih oglasnika na kojima se preprodaju kartice, što je kažnjivo zakonom. Iz tog razloga bili smo prisiljeni promijeniti uvjete korištenja naveden tarife", isticu u Vipnetu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice