THR,Istina,laz,ponasanje staffa zaključana tema

poruka: 81
|
čitano: 12.602
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
THR,Istina,laz,ponasanje staffa

Ja vam iskreno mislim da je THR jedno veliko smeće.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
15 godina
protjeran
Re: THR,Istina,laz,ponasanje staffa
LUXX kaže...
Ali nemozes se ponasat koda si bog i skresat userima sve na vrpu kak ti se digne.

ovo mogu samo moderatori na BOL-U?{#}

inace nije mi jasan razlog otvaranja teme.da je neki drugi forumas otvorio odmah bi pomislio da ce biti kartona i brisanje teme,ovako ispada da se ti na nesto zalis ali bez razloga(bar ga ja nevidim) nhf

zsto je LUXX otvorio temu?

9 reklamira TorrentSnatch
1 prezire THR staff
28 pokazuje kakav je THR
4 nevidim razlog
5 reklamira TS i BOL
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 21:26 (Toni93).
15 godina
jazika kaže...
FTW kaže...

samo mala obavijest, THR je zadnjih 10tak dana u banani zbog jednog buga koji je napokon otkriven i mučki se radi na njemu, kroz dan-dva bi sve trebalo biti kako treba

citajuci cijelu ovu temu dolazim samo do jednoga zakljucka, "odj.bite THR i dodjite na TS jer TS je najbolji" - cak su i registracije otvorene :D :D lukavo lukavo

svaka cast decki, iskoristili ste j.beno vrijeme za ovakav ulet, server u k.rcu, THR vise neradi nego sto radi, pravo vrijeme za sirenje lazi i obmana. desno jaje dajem da 90% loseg sto je napisao o THRu ovdje je napisao od strane TS ekipe

nije vam na cast ali to je samo odraz vase kulture - TS zajednice

THR staff - da se tu jako puno pricat al moje misljenje je da je ovo trenuto najbolji staff koji je THR ikada imao uz cast iznimkama (parabolic - THR staff, ako ovo citate, daj ga rijesite, majkemi), odlican FLS na helpu (kada nema parabolica - ako citas ovo, ozljedi se)

eto, toliko od mene, dugogodisnjeg clana THR, nadam se da sam vam barem malo otvorio oci u moru ovih lazi i obmana

p.s

gogx, jebacu stari :D :D

Ma pusti sad ts, bmk za njega,no i drago mi je da je uspio, nego thr je u k{#} malo/puno vise od 10dana..

Svima nam je jasno da ce sad pristizat hrpa dupelizaca sa thr-a pobijat brdo korisnika (sa pc expert foruma takodje) kako smo svi mi sa ts-a dosli tu kenjat po thr-u..

Dakako biesse nam je dao svakom saku kuna da vas poseremo{#}

Daj se skockajte i gasite to jer fly nemoze radit posao za vas sve,a vi cete prduckat okolo bezveze..

možda.

a možda su u šumi.

a možda LUXX reklamira TS.

možda.

al da ga kenjaju neki, to sigurno.

mutikaša i probisvijet
15 godina
protjeran

dođe partis.si i kaže torrent.HR-u ja sam za tebe Torrent Leech

14 godina
protjeran
prle_zg kaže...
jazika kaže...

Ma pusti sad ts, bmk za njega,no i drago mi je da je uspio, nego thr je u k{#} malo/puno vise od 10dana..

Svima nam je jasno da ce sad pristizat hrpa dupelizaca sa thr-a pobijat brdo korisnika (sa pc expert foruma takodje) kako smo svi mi sa ts-a dosli tu kenjat po thr-u..

Dakako biesse nam je dao svakom saku kuna da vas poseremo{#}

Daj se skockajte i gasite to jer fly nemoze radit posao za vas sve,a vi cete prduckat okolo bezveze..

možda.

a možda su u šumi.

možda.

Pa sta ako ga luxx reklamira?

Nereklamiramo ga mi ostali..

Ja samo govorim ono sto tamo gledam vec 2god i vidim da ce uskoro prdnut u rosu,to su shvatili i oni sami,al mozda malo prekasno

edit al da ga i tu neki prde bezveze,tocno..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 21:16 (jazika).
17 godina
neaktivan
prle_zg kaže...

možda.

a možda su u šumi.

možda.

nema to veze sa reklamom.

Zasto?

Objavim u pozivnicama da dajem invites i ljudi mi se javljaju.

Tak sam pozvo vec preko 40 usera.

Nije mi sila dakle reklamirat. Nije moj tracker da bi moro.

Uglavnom kenjanja ima.

Nebi kenjali da moje postove pazljivo citaju.

Staff je taj koji me muci. Ne thr

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina

evo vam jeb*eni TS

je*em taki trakcer kad nemogu vidit odnos seeders/leechers. to je ni za ku*ac..

registriro sam se i necu ga koristit dok nebudem mogo vidjet.

jer to je jadno do jaja.

PRIMJER

idem skint torrent i neznam kolko ih dijeli..ja krenem skidat kad ono dijeli jedan tip, onako, kak mu se ku*ac digne..

ja moram, htio ili ne, cekat do kraja jer cu inace dobit hnr.

pa ko je tu lud? aj sad da te cujem luxx

14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

evo vam jeb*eni TS

jer to je jadno do jaja.

PRIMJER

idem skint torrent i neznam kolko ih dijeli..ja krenem skidat kad ono dijeli jedan tip, onako, kak mu se ku*ac digne..

Ocito ti kad skidas od tamo..

Neko te tjera?

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

evo vam jeb*eni TS

jer to je jadno do jaja.

PRIMJER

to nije do mene.

To je biesse tak namjestio kak on veli za test.

Ili ce bit tako ok i ostat ili ce vratit na staro.

i ja bi bio za to da se vrati na staro bez brige.

Vidjet cemo.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
16 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

evo vam jeb*eni TS

jer to je jadno do jaja.

PRIMJER

kakve pak to veze ima sa njim ? 

i btw. i meni se to ne sviđa 

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
neaktivan

LUXX

Zatvori sam svoju temu dok nije prešlo u još gora prepucavanja.

Hoćete domaće? Idite na Crnu Berzu :))

17 godina
neaktivan

Decki ne svida vam se?

pa napisite to tamo na forumu.

Procitat ce i promjenit.

Ovdje napisat nema smisla.

Javite se sto vise vas tamo pa ce vidjet da bi bilo dobro vratit.

Ovak se grizete sami sebe i niko nezna da vas to smeta.

Bravo

17 godina
jazika kaže...

Neko te tjera?

kupi si naocale

jesam napiso da necu skidat dok to nerijese? gledaj malo prije nego sto gluposti pises molicu te

17 godina
neaktivan
FTW kaže...

samo mala obavijest, THR je zadnjih 10tak dana u banani zbog jednog buga koji je napokon otkriven i mučki se radi na njemu, kroz dan-dva bi sve trebalo biti kako treba

citajuci cijelu ovu temu dolazim samo do jednoga zakljucka, "odj.bite THR i dodjite na TS jer TS je najbolji" - cak su i registracije otvorene :D :D lukavo lukavo

svaka cast decki, iskoristili ste j.beno vrijeme za ovakav ulet, server u k.rcu, THR vise neradi nego sto radi, pravo vrijeme za sirenje lazi i obmana. desno jaje dajem da 90% loseg sto je napisao o THRu ovdje je napisao od strane TS ekipe

nije vam na cast ali to je samo odraz vase kulture - TS zajednice

THR staff - da se tu jako puno pricat al moje misljenje je da je ovo trenuto najbolji staff koji je THR ikada imao uz cast iznimkama (parabolic - THR staff, ako ovo citate, daj ga rijesite, majkemi), odlican FLS na helpu (kada nema parabolica - ako citas ovo, ozljedi se)

eto, toliko od mene, dugogodisnjeg clana THR, nadam se da sam vam barem malo otvorio oci u moru ovih lazi i obmana

p.s

gogx, jebacu stari :D :D

Dobro zboris, ja mislim da je ta TS ekipa i srusila thr, opasni su to hakeri... :D

www,sobitza.com
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
....

Postani PowerUser i moći ćeš, a za tebe odnos između seedera i leecher-a i nije tako bitan jer većina stvari je na box-u a ovo je no-ratio tracker tako da netrebaš hvatat nove torrente s brdom leechera kako bi nabio ratio.

A o tebi i tvojoj BT povjesti znam dosta toga i vjeruj mi bolje je da prestaneš s*** ovdje jer znam kakav si korisnik.

14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...
jazika kaže...

Neko te tjera?

kupi si naocale

jesam napiso da necu skidat dok to nerijese? gledaj malo prije nego sto gluposti pises molicu te

Lol, a ko je reko da si napisao da neces skidat dok to nerijee?

Reko sam da si to sto jesi kad skidas od tamo te da te niko ne tjera na skidanje

15 godina
neaktivan

Ha ha ha, ljudi moj, jel vi shvaćate da je ovo internet? Ono, mi smo 'online', a borite se tu kao da vam život ovisi o tome.. Neki tu bi stvarno trebali razmisliti što su postigli u životu, i ako su im torrenti vrhunac, onda nešto nije u redu sa vama...

No uglavnom,da ne duljim, nisam ovdje da branim THR ni da pljujem po TS-u. Činjenica je da THR trenutno ima velikih problema sa offline/online statusom, ali izgleda da nitko od vas ovdje nema pojma da se to dogadja sa torrentima.

Uzmimo za primjer Mininovu. Jel tamo nije bilo svega i svacega? Mozemo uzeti za primjer i TorrentLeech (nasmijao sam se posteno kada je neki frajer tu rekao Torrent Leach - Bože sačuvaj tko je tebi dao pozivnicu). Oni su imali takav downtime kroz nekih mjesec-dva da je to bilo strašno. Samo bijela pozadina i ništa. Naravno da to 98% vas tu nema pojma o tome, kad vam je vrhunac skinut torrent i onda seedat na 1kb/s ili uopće ne. To je jako žalosno, stvarno ne znam tko je vama objasnio kako se torrent klijent instalira i gdje ga možeš skinut.

Ako vam se THR ne sviđa, možete slobodno otiću - vjerujete mi, nećete nikome nedostajati (prvenstveno mislim na one koji blate sve redom tu, a ne vrijedne i dobre korisnike). Ako vam se TS više sviđa - pa bjež'te, registrirajte se. Što čekate? Možete širiti propagandu i dalje, ali činjenice ostaju činjenice.

Što se tiče parabolica, nemam apsolutno niti jednu lošu riječ za njega, osim da mi se malo smijao danas kad nisam nešto znao oko uploada torrenta (.rar fajlova, ako će ikad pročitat ovo, znat će o čemu pričam :P), ali to je sve ok. Nit me provocirao nit me zajebavao nit banao. Naprotiv, cca 1-2h mi je preko TV-a objašnjavao neke sitnice i forice. Svaka mu čast i njemu i svima koji su mi pomogli oko nekih sitnica.

I još jedna stvar... U biti, bolje ne. THR, TS ili koji god tracker nikad, ali baš nikad, neće bit do koljena TL-u, kojem je jedini cilj zaradit hrpu love, bez obzira šiša sve ostale privatne trackere. Ovo dolazi od osobe koja skine više TB godišnje nego će većina vas do kraja života :)

Tol'ko od mene, na ovu temu se više ne vraćam. Ciao i sretno svima, uključujući TS-u, koji, kako sam čuo, trenutno ima povećan broj registracija od strane onih koji su sudjelovali u ovoj temi na način da su se hvalili kako ograniče upload i nikad više ne seedaju nakon što skinu torrent :)

Clamz0r
14 godina
protjeran
Razarach_NG kaže...

Dobro zboris, ja mislim da je ta TS ekipa i srusila thr, opasni su to hakeri... :D

Da niste ti i matija?{#}

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

evo vam jeb*eni TS

jer to je jadno do jaja.

PRIMJER

Ti si lud... hahahaha

I niko te ne tjera da skidas, os nes.... Nije da ce traker propasti samo zato sto ti neces skidati.. lol

EDIT: 98% novih i malo manje starih torrenata je na seedboxovima, a ti sa svojom socijalnom brzinom ni nemozes iskoristiti potencijal boxa i zato nevidim problem u tome sto nevidis seedere...

www,sobitza.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 21:34 (Razarach_NG).
16 godina
protjeran

thr je cesce down nego The pirate bay,a to jako puno govori 

i kakve on(thr) veze ima sa mininovom koja se sama ugasila ?

btw. ja do sada partis nikad,ali bas nikad nisam vidio offline,a koristim ga vec jako jako dugo

gotovo od samog starta stranice 

pricas gluposti

http://protocol4.animehr.com/
17 godina

meni je thr ok tracker

jednom prilikom sam dobio glupavu PM poruku da dignem brzinu na nekom torrentu ili cu snositi poslijedice - to sam ignorirao, jer nisam mogao nis napravit, i nis nije bilo

sto se tice stafa na ircu neam prigovora jer imao sam u par navrata neke nejasnoce i probleme i stvarno su se potrudili

aktivno koristim 4 privatna trackera, postujem pravila i neam nikakvih problema

istina, malo mi ide na zivce to seljakanje servera i cesti padovi al nije to nista strasno - prije ili kasnije ce se stabilizirat i bit ce ok kao prije

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice