The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

A tucite se ak vam se tuče. Bolje sad sa 16 nego sa 25.

Potukao sam se dvaput u životu. Jednom u srednjoj i to liku slučajno u po tučnjave slomio nos. Dan danas mi je žao zbog toga. A drugi puta taman par dana nakon 25og rođendana. Bio vani u gradu s ekipom, slavilo se nešto, bog te pita šta i ja bio jedini trijezan jer sam vozio kući. Frendica malo polupijana izašla van na terasu kafića i dva lika ju prvo krenu podyebavat a onda i šlatat. Kad sam vidio da to neće izać na dobro, odgurno njih dvojicu od nje, i stavio ju iza sebe. Iza toga instant dobio šakom u prsa i nogom po ruci, a onda krenuo lom. Kad sam vidio de se baš i neću izvuć čitav, nekako se dokopao pepeljare sa stola i na kraju zaradio prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pa sud, pa me oslobodili - samoobrana. Ali zbog toga mi nije ni najmanje žao. A nisam čak ni neka mrcina - 190cm i 102kile.

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...
A nisam čak ni neka mrcina - 190cm i 102kile.

Ne grize, odma te pojede.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja sam negdje u srednjoj shvatio da su tucnjave za glupe seljacine, i ako ides sam pokrenut tucnjavu to prvo nijedna normalna cura ne voli a i drugi ce te gledat ko da nisi normalan. tuces se samo ako te neko napadne i nemas izbora, sve ostalo je zatucano i ne prilici normalnom ponasanju. imam misljenje da se tuku samo ljudi koji su jako slabi u glavi i koji nista neznaju rjesit mozgom.

Definitivno potpisujem.

Nikada nisam imao nekih ozbiljnih sukoba osim u prvoj godini kada je jedan momak napao na mene jer sam njegovog prijatelja (inačer mog starog znanca) na hodniku povukao i usput mu rekao da moramo o nečemu porazgovarati. Nakon što me lik odgurnuo počeo je praviti neke čudne grimase,a ja sam se samo okrenuo i otišao te skužio da ga je to izjedalo. Nadalje,taj lik je došao zadnji sat u učionicu u kojoj sam imao nastavu i počeo je pizdit na mene kao da je tražio da ga opalim,no nisam htio pošto imam konjske živce i nisam si htio stvarati dodatnih problema. Par puta se zaletio u mene a ja sam ga samo odgurnuo od sebe. I što je dalje bilo? On je dobio ukor,ja ništa a nakon 2 mjeseca smo se skupa napili na jednoj fešti i izmirili se kao ljudi .

Bilo je tu i nekih glupih dobacivanja dok bih stajao pred nekom birtijom,ali nikad nisam pokazivao neku nervozu prema takvim seljačinama...

Što se tiče sukoba zbog djevojaka,toga nisam imao 

John Rambo
15 godina
neaktivan

Ja sam protiv agresije i pacifist sam, ali vidiš da bi se ovi tukli, pa nek se tuku sad dok će im kazna bit ukor, a ne društveno korisni rad.

A osobno sam u sukobe ulazio, tj. bio uvučen, jer sam onako što bi rekli, nabildan i uglavnom likovi seru da bi impresionirali cure. Stvar je da sa tim likovima koji seru i žele se tući(očito Dex i onaj megusta), ne moš nikako. Ako ignoriraš, često zaključe da si se usrao, a ako odgovoriš krenu na tebe.

Ali se zajebu pa krenu na krivog i onda zarade jedan proračunat udarac u samoobrani i ne znaju di su 

A da sam ja nasrnuo na nekoga se dogodilo samo jednom. Ja i frend sjedimo na klupi u parku i neki debil(ono, šaban, lakirane tenisice, LIMITED trenirka, prištevi i masna kosa) ide sa ženskom i bulji u nas, onako opasno. I niš ja, a veli frend "Šta je koji kurac?", ovaj neš opsuje, niš bitno. Minutu poslije DU po glavi, frajer nas gađao granom nekakvom. U sekundi sam ustao i satrao ga, šakom direkt po sred čela, nije 15 minuta ustao, valjao se po podu.

Al ovi što se hoće tući ako ne dobiju po lampi jednom, neće nikada prestati i budu tukli žene, djecu. Zato nek se sad potuku i ako bude sreće, naletit će na prevelik zalogaj 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen

Pa zar nije to bio sarkazam?

Reko sam kad sam u stanju udarit

Nemoj mene trpat tu haha

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Pa zar nije to bio sarkazam?

Reko sam kad sam u stanju udarit

Nemoj mene trpat tu haha

Upravo to, da ti ideš nekog lika udarit, to bi vjerovatno završilo ovak:

NHF, i sorry, morao sam...

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Kruvati dragog

Mislio bit će krvi, zubi okolo, i zubić vila

Fuj

Gadiš mi se

P.S.: Jel ima neko iz Vk, ili okolice?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 18:37 (Dex.pwn).
15 godina
Dex.pwn kaže...

sta je, napalio te ferdolancov filmic?

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 19:41 (Ezio).
14 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Dex.pwn kaže...

sta je, napalio te ferdolancov filmic?

Ahaaa

Baš mi ga mogo opalit jednom cccc

Znači napišem u šali post gore, otiđem mal od Buga, vratim se kad ono svi opalili TD lol

11 godina
Shivi kaže...

Oho, vidim da nam je dex pravi agresivac, a ja sam ga do sada zamisljao kao ovog sa klavijaturama

Ovaj kolega je pokidao s ovim postom hahahahahaha jedva sebi dosao. 

P.s. jako mi je zanimljivo sta svasta govorite preko neta, a zapravo igrate doma usamljeni Mortal Kombat i Gta i tučete prostitutke po ulicama San Andreasa . lp

If you have nothing to lose, try.
14 godina
odjavljen
Kaetaj mortal kombat?
14 godina
odjavljen
Kaetaj mortal kombat?
11 godina
Dex.pwn kaže...
Kaetaj mortal kombat?

Google ti je najbolji prijatelj u takvim situacijama. lp 

If you have nothing to lose, try.
14 godina
odjavljen
Zajebavam se hahaha
15 godina
neaktivan

Zajebavaj ti, al kad te Dex dovati, crno ti se piše.

Šljiva na oku i eksplicitne slike na netu.

9 godina
neaktivan
Ma dobro ljzdi rekao sam da ću ga pustit ali šta da jažem curi to mene više zanima😁
Fight with the best,die like the rest!
17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ja sam iz okolice Vinkovaca? Štae? Jel bi jedan na jedan

14 godina
odjavljen
Si iz Tovarnika?
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Si iz Tovarnika?

Jer stvarno si tovar. 

17 godina
Dex.pwn kaže...

Znači hitno, al' baš hitno mi trebaju za ideje za pričanje. Zahvlajujem!

Evo dexi primjer, s njom se čujem par puta godišnje. Da mi draga ovo vidi bi bilo 

Na PM dobio prijetnje od dexija, citiram:

Eh, i ti okačiš te fotke.
Imam te u šaci bajice :D

Eh crni dexi, sva pamet ovo foruma ti ne može pomoći s takvim pristupom oko cura.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 14:49 (Najbrži).
14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...
Dex.pwn kaže...

Aj može. Ja častim, ti plaćaš 

Može i Žuja, nije problem ak ne piješ Hajneken

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
dark_wizz kaže...
Dex.pwn kaže...

Aj može. Ja častim, ti plaćaš 

Može i Žuja, nije problem ak ne piješ Hajneken

Iz Mikanovaca. Ma yebo ti sve to - SAMO Osječko i rakija

14 godina
odjavljen
Najbrži kaže...
Dex.pwn kaže...

Znači hitno, al' baš hitno mi trebaju za ideje za pričanje. Zahvlajujem!

Evo dexi primjer, s njom se čujem par puta godišnje. Da mi draga ovo vidi bi bilo 

Na PM dobio prijetnje od dexija, citiram:

Eh, i ti okačiš te fotke.
Imam te u šaci bajice :D

Eh crni dexi, sva pamet ovo foruma ti ne može pomoći s takvim pristupom oko cura.

Hhahahahahahahahaha

Nisam ti ni pokušo pristupit

12 godina
neaktivan
Filip720 kaže...

P.s. jako mi je zanimljivo sta svasta govorite preko neta, a zapravo igrate doma usamljeni Mortal Kombat i Gta i tučete prostitutke po ulicama San Andreasa . lp

Pa nije to ništa čudno ni iznenađujuće, ljudi glume da su nešto što nisu cijeli svoj život. Tako smo odgojeni i to zahtjeva društvo od nas da bi bili prihvaćeni.

Bespuća interneta nisu nikava razlika, dapače ovdje je gluma još i veća jer na internetu smo samo hrpa anonimaca koja može graditi imidž osobe kakva bi voljeli biti. 

Ljudi glume da su drugog spola, da su osvajači suprotnog(ili istog) spola, šarmantni, sretni, prezentni i elokventni a ustvari nas je hrpa depresivnih, smotanih, sramežljivih i usamljenih.

Nema u tome ništa loše jer nitko normalan ne očekuje od forumaša da budu onakvi kakvi stvarno jesu, da se počnemo ponašati onako kako se zbilja osjećamo forumi bi ličili na bojno polje.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
Najbrži, kakva ti je to eksplicitna profilna na fejsu? 😂
17 godina

Pa kaj ga to ne pitaš na fejsu, nego ovdje i dalje zagađuješ temu?

Gledam te!
17 godina
The Friendzone Club

Ljubomoran je što me na slici ljube i draga i njezina sestra. Dexi vidimo da ni plaćanje pića žemskama te nigdje ne vodi, aj' ti jednu plati za druženje da se možeš vratiti u normalu.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
odjavljen
Najbrži kaže...

Ljubomoran je što me na slici ljube i draga i njezina sestra. Dexi vidimo da ni plaćanje pića žemskama te nigdje ne vodi, aj' ti jednu plati za druženje da se možeš vratiti u normalu.

To nije fer. Netko nema, a netko ima i previše  

14 godina
The Friendzone Club

'member kad se u ovoj temi uvijek moglo pošteno nasmijat?

yippee ki-yay
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a onda je došao ovaj dex.pwn i sve usrao očajnom nejebicom.

Ke?!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice