The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pitanje, za početak najkraće moguće,a dalje cemo vidjet: Imam 20g, i postoji jedna djevojka koja: "Voli me" , spavala je sa mnom 2 put, nakon čega je rekla da se osjećala kao da joj je prvi put, poznajemo se nepuna 3 mjeseca, "bila" tj spavala je samo s jednim tipom prije mene, kojim je bila 2g u vezi, koji se na kraju ispostavio totalni kreten, i uzasno ju povrijedio, prekinula s njim prije nekih 5mj, a problem je taj što ne želi vezu sa mnom, kaže da to nije to, ali ne daj bože da spomenem drugu, ne daj boze da progovorim riječ s nekom drugom, ne daj bože da ne zna gdje se nalazim navečer ako sam s drustvom, uvijek "kad ces kuci" pa kad ces kuci, pa zelim te, pa dodji mi, pa trebas mi, pa nikad se ljepse nisam osjecala nego kad sam se pored tebe probudila, al opet to nije za vezu? pa ponasaj se u skladu s tim onda. Ja pretpostavljam da je jos uvijek zbunjena oko tog svega s tim bivsim jer se i danas desavaju neke sitnice tipa sretne ga negdje on se izvinjava trazi oprost, ona ga naravno odjebe, ali vidim da kad god se to desi, nju to prodrma,iako meni tvrdi da je presla preko toga i sve to, primijetim da nije iskrena po tom pitanju.. rekoh najkrace ali eto..

21.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 15:13 (Deep).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije mi ništa jasno.

Ona ne želi vezu, a ponaša se kao da ste u vezi? Koji bog?

Moj savjet? Samo ti to trpaj i ne obaziri se na njena zanovjetanja. A ak joj smeta što izlaziš i muvaš druge cure, reci joj da si je sama kriva kad ti ne da nego da ju jebeš.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Deep kaže...

Pitanje, za početak najkraće moguće,a dalje cemo vidjet...

Čekaj, a zašto ti uopće forsiraš vezu? Ona ti da kad god želiš i neće vezu, i što je najbolje znaš da hoće samo s tobom (znači sključen rizik bilo kakvih STD).

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
neaktivan

Tako nekako,da. Pa nije ni meni jasno vjeruj. U zadnje vrijeme ima te oscilacije hladno-vruće, dok se ja držim uvijek neke konstante, kad me treba tu sam nije problem, ali ne navaljujem uopšte, ne stvaram pritisak, niti želim to, dao sam joj do znanja da tu očito nešto ne štima ali nikad od nje odgovora konkretnog, i najčešće prebacuje s teme kad krenemo u te razgovore. A iskreno najmanji je problem "trpati", barem danas, to mi nije glavni cilj, unazad 2 godine od kako sam se riješio problema ove teme, sam prošao pored bezbroj cura i nijedna u meni nije mogla probuditi nešto posebno, niti me zainteresirati na neke duze staze, al eto nešto me u njoj privuklo i svaki dan me sve više i više to tjera na razmisljanje sta da uradim, da nesto poduzmem, da se presiječe negdje, jer osjećam da mi postaje bitna na neki način, cura je ono predobra, zanimljiva skroz, uz to i lijepa i zgodna i fakat je zgoditak, ne izlazi skoro pa nikako, ako i kad ode na kafu gdje to je s rodicom nekom ili kolegicom najcesce, to bi bilo šteta to ispustiti tek tako, ali šta joj je u glavi ne znam, ženski komentar ovdje ne bi bio loš haha.

dark_wizz evo dotaknuo sam se valjda malo kroz ovaj odgovor tog pitanja, ne forsiram baš vezu, ali vrlo rado bih da znam šta joj je u glavi i zašto je tako

21.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 15:35 (Deep).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gle, izašla je iz takve neke sjebane veze relativno nedavno, daj joj malo vremena. Po svemu što si napisao da se iščititi da si i tu njoj probudio "ono nešto". E sad kako će ići dalje to će vrijeme pokazati.

14 godina
odjavljen

Pomoću ti ja.

Za početak, izbaci vezu iz glave. Ali zato ubaci ono u ono. Jednom mjesečno(izbjegavaj one dane) ju pitaš o vezi, ako skreće, nastavljaš trpati, ako ne, nastavljaš razgovor.

Ono što se kod nje događa je vjerojatno nesigurnost u nas, ali opet bi imala nekog da joj ugura. Ako hoćeš da je ona prolazna, trpaj dok ne nađeš drugu, ako misliš da je ona ta prava, donosi ruže, milke, budi dobar, mekan :P

I da, nemoj slike slikati. Razbij si kameru na mobitelu  

@Kolega ti je ispod napisao ono što sam ja mislio, ali eto, na malo drugačiji način sam ti napisao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 15:50 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan

Moj "guess"?

Dobra cura je povrijeđena i našla je dobrog dečka. Dečko joj se jako sviđa, ali zbog pozitivnog iskustva u prošloj vezi ne želi se vezati da se ne ispostavi da je taj novi dečko isto šupak. Da se relativno osigura da ne odlepršaš, daje ti. Tebi je to lijepo i još k tome to pomaže u tome da se zaljubiš. Jedino ne mogu procijeniti jel te zove kada si vani jer se brine ili jer je ljubomorna(ali ljubomora najčešće proizlazi iz brige/straha da se taj netko ne izgubi, pa...).

Tri outcomea:

1) Karate se, zavolite se, zajedno ste

2) Karate se, ona se uvjeri da si dobar, zajedno ste

3) Karate se, tebi dopizdi, ona ostane tužna, ti povrijeđen jer si ostavio savršenu curu

Dakle, možeš joj reći da ti se sviđa i da želiš da budete zajedno, a ne da se jebete i da se ona ponaša kao da ste u vezi   ILI   da ju nastaviš trošiti jer čini mi se da želiš biti s njom, a outcome je 2:1 u tvoju korist.

13 godina
neaktivan

Dobar haha..

pa evo za to što me zove kad sam vani pa se pitaš iz kojeg razloga, jednu noć sam ja malo više popio i onako dopisivali smo se pomalo, i onda mi se ugasio mi se mob, i od mene ni traga ni glasa do nekih 3-4h, dođem kući, palim, haos, prvo se nešto izdešavalo kod nje u obitelji, pa se sjebala, pa plače pa ovo pa ono, smirim ja nju kad sam se javio, vamo tamo, na kraju mi veli ovako : Nisam plakala ni zbog ovog s njima, ni ničeg drugog,već što tebe nije bilo i što ja nisam znala ni gdje si ni ništa. Pa eto ako vam to šta govori, ja opet ne znam.. u biti, da nastavim ovako pomalo pa dokle stigne?

21.
14 godina
odjavljen

Nemaš što izgubit.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja znam kak bi to dex rijesio.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen

Verifed technique

@Inače, izlazite zajedno u grad, disko, nek vas ljudi vide, i nek joj kažu da je u vezi s tobom

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 16:46 (Dex.pwn).
12 godina
neaktivan
Deep kaže...

Pitanje, za početak najkraće moguće,a dalje cemo vidjet: Imam 20g, i postoji jedna djevojka koja: "Voli me" , spavala je sa mnom 2 put, nakon čega je rekla da se osjećala kao da joj je prvi put, poznajemo se nepuna 3 mjeseca, "bila" tj spavala je samo s jednim tipom prije mene, kojim je bila 2g u vezi, koji se na kraju ispostavio totalni kreten, i uzasno ju povrijedio, prekinula s njim prije nekih 5mj, a problem je taj što ne želi vezu sa mnom, kaže da to nije to, ali ne daj bože da spomenem drugu, ne daj boze da progovorim riječ s nekom drugom, ne daj bože da ne zna gdje se nalazim navečer ako sam s drustvom, uvijek "kad ces kuci" pa kad ces kuci, pa zelim te, pa dodji mi, pa trebas mi, pa nikad se ljepse nisam osjecala nego kad sam se pored tebe probudila, al opet to nije za vezu? pa ponasaj se u skladu s tim onda. Ja pretpostavljam da je jos uvijek zbunjena oko tog svega s tim bivsim jer se i danas desavaju neke sitnice tipa sretne ga negdje on se izvinjava trazi oprost, ona ga naravno odjebe, ali vidim da kad god se to desi, nju to prodrma,iako meni tvrdi da je presla preko toga i sve to, primijetim da nije iskrena po tom pitanju.. rekoh najkrace ali eto..

Ona je već s tobom u vezi, samo se nije još dogovorila sa svojim razumom da prihvati tu riječ.

Jebga, neke cure su takve. Kad ih neki frajer jako povrijedi onda odbija pojam veze čisto zbog toga da joj se nebi ponovila ista situacija.Nema to neke direktne veze s vašim odnosom već je to njen obrambeni mezanizam. Ako ne prizna da je u vezi onda ima svojevrsnu kontrolu nad tim vašim neobaveznim odnosom. Možda zvuči blesavo, ali u ženskom mozgu je to svaršeno logično. 

Uostalom čemu uopće forsirati potvrdni odgovor da ste u vezi. Oboje se ponašate kao da ste u vezi, očito joj je stalo do tebe. Samo i dalje nastavite tako, nakon nekog vremena ćeš vidjeti da će i ona prihvatiti tu famoznu riječ veza i bit će sve ok.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 16:45 (ddarknessfairyy).
13 godina
neaktivan

bilo bi pravo šega kad bi promijenio nick u -"Dex Gepek Ubica"

14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

bilo bi pravo šega kad bi promijenio nick u -"Dex Gepek Ubica"

Nema toga :(

15 godina
neaktivan

Očito joj je žešće stalo. Bolje nemoj ići oko drugih cura da ju ne utučeš. Čini se neka dobra cura, ne bih rekao da zaslužuje to.

12 godina
Deep kaže...

je 9gag i to sve, ali to dobro opisuje tvoju situaciju

13 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, budem vas obavijestio o promjenama nekim, samo da ponovim da ne forsiram vezu, ali naravno da bih bio mirniji kada bi se to "ozvaničilo", nisam joj u  zadnjih mjesec dana ja mislim to ni spomenuo, prihvatio sam tu igru al sam uhvatio sebe kako previše razmišljam o tome pa sam htio malo da porazgovaram o tome i čujem druga mišljenja.

Slika je vrh haha

21.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sorry za dupli post, ali noć mi pomalo dosadna, sutra moram na posao, pa nisam izišao nigdje, pa se vratio unazad na temi da vidim šta ima, nisam bio ne pamtim, i prosto ne vjerujem jel se ovom dex-u desilo neko naglo prosvjetljenje unazad koji dan pa napisa ovako donekle normalne poruke, a i zanimalo me o kakvom je gepeku riječ, pa sam i to saznao, sad sam još više zbunjen haha 

21.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 22:57 (Deep).
14 godina
odjavljen
Dex bi volio da se prijateljica vrati iz Njemačke, makar bajkom morao ići 40 km do nje!
16 godina
neaktivan
Ma brate pusti dex-a. Propali slučaj... Ni mi koji odgovaramo na njegove postove ne razumijemo o čemu priča... Uglavnom ga zajebajemo na račun slika kojim je ucjenjivao poznanicu... XD
13 godina
neaktivan
Da, skontao sam šta je bilo slike pa sam se iznenadio kad sam se vratio na zadnju stranicu, nikad mi njegovi komentari vise neće biti isti haha
21.
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Ma brate pusti dex-a. Propali slučaj... Ni mi koji odgovaramo na njegove postove ne razumijemo o čemu priča... Uglavnom ga zajebajemo na račun slika kojim je ucjenjivao poznanicu... XD

Propo si ti

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kakav sam ja debil -,-'

edit:pa di sam ja gledao,jooj debila..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 14:22 (drakula789).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dex jel to tvoj passat karavan bio parkiran tamo kod FUN-a noćas oko 2?

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da je bio njegov, ne bi ga vidio jer bi bio u mraku.

14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...

Dex jel to tvoj passat karavan bio parkiran tamo kod FUN-a noćas oko 2?

To je Golf dvica, logično dizelaš haha.

@Možemo se mi zajebavat na moj račun uvezi slika, gepeka, i Golfa dvice, al nećemo se vrijeđati.

Evo savjeta za kolegu. Vjerojem da ima auto, jer radi, ima plaću...

Ako i dalje bude izbjegavala priću o vezi, više joj nemoj otvarat vrata kad idete negdje autom, već joj otvori gepek da kroz njega uđe

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 14:59 (Dex.pwn).
11 godina
The Friendzone Club

Nitko nece kolegu drakula789 pitat o cemu je rijec?

Necu ni ja onda

Freekin update: komentira mi sliku (ona prva) neki dan. Reko dobro, samo zaje*avaj ti......

Jucer, tocnije danas u 1 sat stize poruka hejj. Gledam koji kujac. Pita me sta radim, di sam, a ja hladno:slusaj, ti se meni svidas i ja bih htio nesta vise. Ako se s time slazes super. Ako ne, onda prestani sa tim komentiranje/dopisivanjem jer nemas nikavog razloga. Ti si za mene samo poznanica. Musko-zenka prijateljstva ne postoje i to ce ti reci svatko tko se makar malo razumije u ljusku psihu (ili prati ovu temu). Ti sad izaberi od te dvije mogucnosti, razmisli malo, a ja idem spavat.

Probudim se, pogledam mob, poruka stigla oko 3 sata. Kaze da postoji treca mogucnost u kojoj se mi dopisujemo i izademo na van da me bolje upozna jer ne moze birati izmedu prve dvije opcije.......

Idemo u razlicite skolske smjene i na moje pitanje kak cemo to izvest, odgovara da se sve moze kad se hoce. A sta je bilo onda kad sam te 5-6 puta zvao na kavu, kaze bilo je rano.....

Dopisivanje je opet krenulo, mada ona ima inicijativu. Cura voli slikat izgleda, u razmaku od dva sata, poslala mi je negdje 6 slika pasa i njezinog bratica (klinjo, 5 god mozda) kako se igraju. Ponavljam, dopisivanje je opet krenilo, ali ovo sad uzimam sa grain of salt.

P.S.

Izgleda da je kumova cura malo pomogla, mozda rekla koju dobru rijec, poznam ju vec vise od god dana, pa me dobro pozna, ali pssst

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
The Friendzone Club

meni to smrdi na ono klasično da joj je propala glavna opcija, a ti si joj tu kao rezerva

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 17:04 (Del_Boy97).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Skonto sam da je zenska ribetina tek kad se smuvala s frendom 

11 godina

Slozio bi se i ja

Ali,  kad gledam s njezinog stajalista, cura stvarno moze birat. I sad sam siguran da se dopisuje s minimalno 2 decka, ali sta je tu je. Kako ispadne ispadne

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice