- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak god, ali meni je to sasvim normalno i prihvatljivo ponašanje.
Primjeti da su svi ostali navedeni tipovi žena upitnog mentalnog stanja i vidljivih psiholoških problema, pa onda ovo tvoje itekak spada pod NŽO.
Jedino ak si voliš tepat da si hladna kučka, i to te uzbuđuje.
U tom slučaju sorry ak sam ti sad sjebao samodopadnost
No hard feelings, kak bi rekla moja pokojna baba.....
Mislim da smo sve već uvjerili kako je tvoje poimanje normalnog maaalo pomaknuto
Nea nemam vremena si tepati, previše me okupira autodestruktivnost, samookrivljavanje i anhedonija da bi se još i tepanjem bavila.
Dex, fora je dobra, ali kad ju stalno koristiš, dopizdi ljudima.
Ohladi malo s gepekom i slikama.....
Ubijaš temu.
Mislim da smo sve već uvjerili kako je tvoje poimanje normalnog maaalo pomaknuto
Nea nemam vremena si tepati, previše me okupira autodestruktivnost, samookrivljavanje i anhedonija da bi se još i tepanjem bavila.
Mmmmm, kriv sam po svim točkama optužbe....
Uglavnom, ne zamaraj se takvim etiketiranjima, govorili su ti da si hladna kučka zato kaj nisu dobili sve kaj su htjeli....
Valjda te to ne pogađa, nemaš više 15 godina....
Da ti samo znaš kaj je meni moja bivša govorila kad smo se rastajali....
Ljudska sebičnost nema granica.....
Ja nudim samo pomoć dečku.
Uostalom, vi ste me spomenuli.
Moram unovčit nekako.
P.S.: Gepek mi je kao u BangBrosa ako znate na koji auto mislim.
nisam na tebe llama mislio, ali neka ti bude
Dex, fora je dobra, ali kad ju stalno koristiš, dopizdi ljudima.
Ohladi malo s gepekom i slikama.....
Ubijaš temu.
Potpis,bez ljutnje.Ovo ne podsjeca na jednom frenda s cerebralnom paralizom koji je stalno ono u kuci i to sve.I nekad ima dobru foru,al kad nije toliko u kontaktu s ljudima ,ne moze skontat kad je dosta i da treba nesto novo.Cini mi se da i ti tako,ne znas granicu,a i slabo se kontas s ljudima..

Dal bi čekao 2-3 mjeseca? Nemaš ti pojma što će biti slijedeći put na klupici (ili vas dvoje niste ekipa sa klupice, zaboravio sam) a kamoli za 2 mjeseca.
Ako je ti dovoljno šarmiraš neće trebati ni 2 tjedna. btw šta se zamaraš sa time? Uživaj pa kako bude!
Dal bi čekao 2-3 mjeseca? Nemaš ti pojma što će biti slijedeći put na klupici (ili vas dvoje niste ekipa sa klupice, zaboravio sam) a kamoli za 2 mjeseca.
Ako je ti dovoljno šarmiraš neće trebati ni 2 tjedna. btw šta se zamaraš sa time? Uživaj pa kako bude!
ma tako sam i odlucio napraviti, nastavaljamo se druzit pa sta bude. a zasto se zamaram? jer sam dozivio jedan oblik friendzone pa ne zelim nikako to ponovo iskusit, radije se ne cut uopće
može lock teme...
Znaš kak kažu: ko o ćemu, kurva o.....
može lock teme...
E rođeni ne može lock teme sad, ja taman došao sa kave s onom zgodnom medicinskom sestrom. Znači cura ne da je prezgodna nego je i inteligentna, a to je nešto što me napali još više nego dobar par sisa. Moram priznati da sam imao tremu jer nisam znao o čemu bi uopće pričao s njom, ali i za to se ona pobrinula - poprilično je pričljiva što je dodatni plus. Našli se u kafiću blizu bolnice jer sam ja išao s pregleda a ona na posao i započeli razgovor. nema o čemu nismo pričali. Skontali smo da smo se već jednom upoznali prije par godima ma jednom afteru, al smo oboje bili malko ugruvani pa nam je to promaklo prije. Ali pošto sam ja jedan od onih koji voli fotografiju, iskopao sam na dropbox-u slike sa tog aftera i našao nas dvoje na nekom čudom selfiju (nije za javnost, ali ne zbog eksplicitnog sadržaja, nego ima maloljetnika ovdje pa da ne bude kasnije "dark_wizz je reko da je ok pušit droge na afterima"). Uglavnom dobro smo se nasmijali, ispričali se nekih sat i pol. već sam bio na putu kući kad mi je poslala poruku kao da možemo na kavu opet ovih dana i da u subotu dolazi u Vinkovce kod frendice i da bi joj bilo drago da idem s njom van... A ja, kakav sam čudan još uvijek imam osjećaj da me netko gadno zayebava...
može lock teme...
E rođeni ne može lock teme sad, ja taman došao sa kave s onom zgodnom medicinskom sestrom. Znači cura ne da je prezgodna nego je i inteligentna, a to je nešto što me napali još više nego dobar par sisa. Moram priznati da sam imao tremu jer nisam znao o čemu bi uopće pričao s njom, ali i za to se ona pobrinula - poprilično je pričljiva što je dodatni plus. Našli se u kafiću blizu bolnice jer sam ja išao s pregleda a ona na posao i započeli razgovor. nema o čemu nismo pričali. Skontali smo da smo se već jednom upoznali prije par godima ma jednom afteru, al smo oboje bili malko ugruvani pa nam je to promaklo prije. Ali pošto sam ja jedan od onih koji voli fotografiju, iskopao sam na dropbox-u slike sa tog aftera i našao nas dvoje na nekom čudom selfiju (nije za javnost, ali ne zbog eksplicitnog sadržaja, nego ima maloljetnika ovdje pa da ne bude kasnije "dark_wizz je reko da je ok pušit droge na afterima"). Uglavnom dobro smo se nasmijali, ispričali se nekih sat i pol. već sam bio na putu kući kad mi je poslala poruku kao da možemo na kavu opet ovih dana i da u subotu dolazi u Vinkovce kod frendice i da bi joj bilo drago da idem s njom van... A ja, kakav sam čudan još uvijek imam osjećaj da me netko gadno zayebava...
Oho, ovo je blizu kog kraja. Moglo bi se bicom malo u Vk izaći :D
može lock teme...
Do ovog posta sam mislio da samo ja gledam ko što lajka po forumu
De ljudi dolaze ovdje da čitaju i smiju se onima koji su friendzoned i nesretniji ili jednako nesretni poput njih jer se zbog toga osjecaju bolje
Samo mi nemoj reći da si iz Ivankova i sve će biti u redu...
Samo mi nemoj reći da si iz Ivankova i sve će biti u redu...
Županja.
Nisam.
Da sam, vjerojatno ne bi bilo nikakvih slika. Bilo bi punooo gore
De ljudi dolaze ovdje da čitaju i smiju se onima koji su friendzoned i nesretniji ili jednako nesretni poput njih jer se zbog toga osjecaju bolje
Pa da!

Odlično, bitno da se razumijemo. Da jesi, ova "friendzone" tema bi imala potpuno drugačije značenje... if u know what i mean

Odlično, bitno da se razumijemo. Da jesi, ova "friendzone" tema bi imala potpuno drugačije značenje... if u know what i mean
Da vidiš kakve sve fotke imam na mobitelu, protjeran bi bio iz Ivankova. Hhaha
Veli frend da je čuo da ak oženiš žensku iz Ivankova, da prvu bračnu noć moraš provest u krevetu s njezinim tatom ili bratom
Da vidiš kakve sve fotke imam na mobitelu, protjeran bi bio iz Ivankova. Hhaha
Damn, that was drak...
Veli frend da je čuo da ak oženiš žensku iz Ivankova, da prvu bračnu noć moraš provest u krevetu s njezinim tatom ili bratom
Ne bih znao, ne znam nikoga tko se oženio iz Ivankova iako živim samo par kilometara od Ivankova, ali nakon prve muške trudnoće, dečka iz srbije i sličnih "anegdota" ništa me ne čudi više
Ne bih znao, ne znam nikoga tko se oženio iz Ivankova iako živim samo par kilometara od Ivankova, ali nakon prve muške trudnoće, dečka iz srbije i sličnih "anegdota" ništa me ne čudi više
Ahahahaha .......
Inače, ovdje gdje ja živim(okolica Velike Gorice) isto ima jedno takvo selo.
Čak imaju i kafić imena Plava kamenica
Jedan poznanik je radio kod jednog lika od onuda, i lik mu ponudio smještaj, da ne ide doma svaki dan.
I ode on spavat, i najednom se probudi usred noći, a gazda stoji uz njegov krevet i baca ga u nesvijest
Kad sam ga pitao jel odmah pobjegao doma, ništa nije odgovorio
Dex.pwn danas u Županji kirbaj zovi tu dečke na pečenku janjetinu pivo gemišt.
Može i 2004.?
Dex pomiče granice....
Više nije: najbolje se meće u dvijeitreće (2003.)
Niste ni svjesni da ste prisustvovali rađanju novog trenda, a Dex je taj čovjek, taj vizionar, koji je prvi shvatio da će sve te cure već za 6 godina imati 18.....
Ko kaže da ću metati.
Bitno da su tmao, da troše kisik i da što manje jedu i piju