The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.490.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
crazy_luđak kaže...

Vincek je ok, imaju dobar cheesecake.

Ponesi za svaki slučaj vreću, lopatu i vapno u gepeku za slučaj da prigovara.

A kakve su im torte? 

Sad već pretjerujem....

Dok sam bio mali , sve im je bilo fino, ali sam prestao dolazit tamo kad sam se otrovao kremšnitama.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

E vidiš to ti je u stvari sva mudrost, bijednici koji cekaju, zaljubis se, ona priđe tebi sto te jos vise zbuni jer kako je mogla znat da ti se sviđa, ostanes bez teksta i onda shvatis da ima drugog a ti si joj jos uvijek tu. Sad kaj je svi ostave i dođe tebi treba joj rec ovako:" Cuj, mogli smo bit jako sretni samo da si bila malo pametnija" i samo otic 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 15:09 (glikoprotein).
14 godina
odjavljen
glikoprotein kaže...

E vidiš to ti je u stvari sva mudrost, bijednici koji cekaju, zaljubis se, ona priđe tebi sto te jos vise zbuni jer kako je mogla znat da ti se sviđa, ostanes bez teksta i onda shvatis da ima drugog a ti si joj jos uvijek tu. Sad kaj je svi ostave i dođe tebi treba joj rec ovako:" Cuj, mogli smo bit jako sretni samo da si bila malo pametnija" i samo otic 

Dođe kao drolja, jelda? Barem meni.

16 godina
neaktivan
Nemoj se bezveze razbacivat riječima kao što je "drolja". Nije ona drolja, čovjek za sebe uvijek bira ono što misli da je najbolje. Nije te htjela, sad kad nema nikog, onda si i ti dobar, jbg. Na tebi je da ne budeš papak.
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Brkaš pojmove poput drolje i sebične kuje, ili one blaže situacije: oportunistice.

Drolja je ekstreman slučaj, i nema ih tak puno, a odlikuje ih da ne prežu ni pred čim, samo da realiziraju svoju pohotu(ne brkati s nimfomankom), a nekad ne nužno ni to (premda se pojam drolje razvio iz toga), nego i materijalnu pohlepu( na način da svakog koristi za nekaj)  i takve izbjegavaj pod svaku cijenu.

Sebična kuja (blagi izraz) je pak ona koja smatra da ona ima pravo na igranje tobom, na način da se navlači s drugim, a prisna je i s tobom.

To iskoristiš na način da se praviš hladan, a kad počne jače grist, stavi situaciju crno na bijelo i bit će prisiljena da ti daje (automatski si u boljoj situaciji od ovog prvog, jer će te pokušat sakrivat od svih, pa nemaš nikakvih problema).

Oportunistica pak predstavlja tip žene koja iskorištava svaku priliku koja joj se ukaže za ispunjenje svojih potreba (ne nužno samo seksualnih), i shvati to tako.

U osnovi ne mora bit uopće loša osoba.

Budući da moderna filozofija grupira ljude uvijek u 4 kategorije, onda sam valjda dobro napravio podjelu (ispravite me ako griješim), pa preostaje i 4. kategorija (ona mistična, unicorn level): normalna ženska osoba, NŽO kraće.

To je tip žene koja je u stanju jasno odvagati stvari, te napraviti balans između svojih potreba i svojih moralnih načela.

Naravno, kao i svaki drugi tip žene, pati od hirova i naglih promjena raspoloženja (to im je svima prirodno), ali svejedno ima duže vremenske intervale u kojima je zapravo kvalitetna osoba, te ako naletiš na takvu, a želiš vezu, onda se potrudi oko nje.

Bar ćeš moći mirno spavati, ne brinući o tome s kim se ševi dok te nema.

Uglavnom, svaka žena u životu prođe kroz bar dva različita razdoblja, u kojima skače iz jedne od oviih 4 kategorije u drugu, a NŽO je obično evolucija oportunistice, tak da pipazi na to.

I, naravno. postoji i onaj tip žene koji percipiraš kao nepopravljivu romantičarku, ali takva nakon nekog vremena svejedno napravi prijelaz u jednu od 4 kategorija....

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
Nisam reko za nju uopće. Kažem općenito. A što se nje tiče, želim joj svu sreću.
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Brkaš pojmove poput drolje i sebične kuje, ili one blaže situacije: oportunistice.

Drolja je ekstreman slučaj, i nema ih tak puno, a odlikuje ih da ne prežu ni pred čim, samo da realiziraju svoju pohotu(ne brkati s nimfomankom), a nekad ne nužno ni to (premda se pojam drolje razvio iz toga), nego i materijalnu pohlepu( na način da svakog koristi za nekaj)  i takve izbjegavaj pod svaku cijenu.

Sebična kuja (blagi izraz) je pak ona koja smatra da ona ima pravo na igranje tobom, na način da se navlači s drugim, a prisna je i s tobom.

To iskoristiš na način da se praviš hladan, a kad počne jače grist, stavi situaciju crno na bijelo i bit će prisiljena da ti daje (automatski si u boljoj situaciji od ovog prvog, jer će te pokušat sakrivat od svih, pa nemaš nikakvih problema).

Oportunistica pak predstavlja tip žene koja iskorištava svaku priliku koja joj se ukaže za ispunjenje svojih potreba (ne nužno samo seksualnih), i shvati to tako.

U osnovi ne mora bit uopće loša osoba.

Budući da moderna filozofija grupira ljude uvijek u 4 kategorije, onda sam valjda dobro napravio podjelu (ispravite me ako griješim), pa preostaje i 4. kategorija (ona mistična, unicorn level): normalna ženska osoba, NŽO kraće.

To je tip žene koja je u stanju jasno odvagati stvari, te napraviti balans između svojih potreba i svojih moralnih načela.

Naravno, kao i svaki drugi tip žene, pati od hirova i naglih promjena raspoloženja (to im je svima prirodno), ali svejedno ima duže vremenske intervale u kojima je zapravo kvalitetna osoba, te ako naletiš na takvu, a želiš vezu, onda se potrudi oko nje.

Bar ćeš moći mirno spavati, ne brinući o tome s kim se ševi dok te nema.

Uglavnom, svaka žena u životu prođe kroz bar dva različita razdoblja, u kojima skače iz jedne od oviih 4 kategorije u drugu, a NŽO je obično evolucija oportunistice, tak da pipazi na to.

I, naravno. postoji i onaj tip žene koji percipiraš kao nepopravljivu romantičarku, ali takva nakon nekog vremena svejedno napravi prijelaz u jednu od 4 kategorija....

Evo jedna komentar kojeg sam napisao, a vezan je uz nju. Da nju.

Nakon nje sam imao još jednu, i od tad ništ. To je već neke tri godine.

Zabrijao sam s jednom. I naravno, kao i ti, brzo se vežem za osobe, brzo ih zavolim. Nakon nekoliko tjedana(sitno nešto) zaladili odnosi. Ne znam zašto, osjećao sam se krivim, te da stupim u kontakt s njome obratim se jednoj osobi(ženskoj) koja poznaje nju. Ta osoba je pokušala spojiti mene i nju, ali nije išlo. Nakon nekoliko dana pokušaja, toj osobi(njenoj frendici) se svidlo to što sam ja tako uporan, što ne odustajem, što se trudim. I na kraju smo zabrijali ja i ta osoba preko koje sam pokušao kontaktirati nju(tu prvu djevojku). Sve je bilo okej, ali je ona morala ići u Njemačku. Ostali smo u kontaktu(Skype itd...), ali to više nije bilo to. Tu je bio kraj. Nedugo nakon nje sam pokušao s još jednom, podosta su sličile izgledom, al' kad mi je ta treća rekla neke riječi koje mi je govorila djevojka koja je otišla u Njemačku, više nisam mogao. Ne mogu bez nje, volim je iako je u Njemačkoj, i vjerojatno ima drugog. Mislim da više nikad neću upoznati neku koja je bolja od nje. Nisam htio pisati imena, zato je malo zbunjujuće.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

delete

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 16:59 (icip).
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Brkaš pojmove poput drolje i sebične kuje, ili one blaže situacije: oportunistice...

Fali ti još jedna kategorija....hladna kučka. 

Ona koja te drži na distanci, ne ulazi u dublje veze, ne pokazuje osjećaje, ima jasna pravila kojih zahtjeva da se držiš ili te odyebe sa stilom.

aka. me ili su mi bar rekli da jesam 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Brkaš pojmove poput drolje i sebične kuje, ili one blaže situacije: oportunistice...

Fali ti još jedna kategorija....hladna kučka. 

Ona koja te drži na distanci, ne ulazi u dublje veze, ne pokazuje osjećaje, ima jasna pravila kojih zahtjeva da se držiš ili te odyebe sa stilom.

aka. me ili su mi bar rekli da jesam 

Po opisu je to NŽO 

Kruha i igala...
16 godina
The Friendzone Club

jel bi mogli biti prijatelj/ica s curom/deckom koja/i vam se sviđa ? znaci da ne zeli nista ,nikada nece htjeti ali zeli se druziti s vama 

4 da
23 ne
12 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

jel bi mogli biti prijatelj/ica s curom/deckom koja/i vam se sviđa ? znaci da ne zeli nista ,nikada nece htjeti ali zeli se druziti s vama 

Imam slicno pitanje, jel bi bili prijatelj s curom koja vam se svida, i vi se njoj recimo svidate (smatra da ste vise od prijatelja) no izasla je iz veze nedavno i zeli da se i dalje vidate (kave, kina itd) no da s vezom pricekate 2-3 mjeseca dok se ne konsolidira/oporavi od prethodne veze?

15 godina
neaktivan

Ne bih bio prijatelj i čekao 2-3 mjeseca jer se bude drugi neko ubacio, ja ću ostati samo prijatelj, nego bih krenuo u napad.

Kažeš joj da ne želiš čekati, da nema smisla, a ako joj se čeka jer se nada da će joj se bivši vratiti da čeka sa nekim drugim.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan

Ne. Cijeni svoje vrijeme.

Trava raste tamo gdje je posadiš.
11 godina
glikoprotein kaže...

Upravo moja prica, barem do ovog zadnjeg dijela. Pogodio si u samu srz.

!!!!!UPDATE!!!!!: bio danas gledat utakmicu seoskog mi kluba. Dobio sam inf da ce ona (prva) biti tu. Odem, pozdravim, malo se salimo (tri cure i ja). Nakon poluvremena ja joj.kazem da sam ju mislio zvati na veceru onaj petak, ali je prestala odg na poruke. Pitam.ju zasto, ona suti pola min i kaze ne znam. Kazem.ja, onda nece nista biti, kaze ona pa ne.

A sta je s onim deckom sto srca stavlja (cak.joj je jednom napisao na zid da ju voli.ali je obrisala, ali imam screenshoot), dobijem odgovor da joj je to.prijatelj, sa naznakam ljutnje/gadenja ili cega vec na licu na spominjanje njegovog imena. Moje zadnje rijeci su bile, nije ti to lijepo (aludirajuci na to da tako "daje" sanse deckim a zapravo ni nemamo sansu). Nakon toga pocinjem ozbiljno pricat sa kumovom curom o faksu i ozb temama, i primjetim da cesce gleda u mene.

Utakmica zavrsi, krenem nosit osjecko na stol, ona me zove kaze bilo mi lijepo prijatelju i pruza ruku. Ja pruzim i odem.

Hasta la vista baby.

Sad sam iskreno okrenio novi list, nema vise gledanja jel je aktivna.na.mesengeru, lajkanja slika i toga.  Nije mrtva za mene, ali blizu....mislim da ce shvatit kad kad sazri kako stvari stoje.

P.S.

Vidjet cu je opet u utorak, ali izbjegavat cu pricu s njom. Nezna ona kakvog je decka propustila...

Decki zivjeli!

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
glikoprotein kaže...

!!!!!UPDATE!!!!!: bio danas gledat utakmicu seoskog mi kluba. Dobio sam inf da ce ona (prva) biti tu. Odem, pozdravim, malo se salimo (tri cure i ja). Nakon poluvremena ja joj.kazem da sam ju mislio zvati na veceru onaj petak, ali je prestala odg na poruke. Pitam.ju zasto, ona suti pola min i kaze ne znam. Kazem.ja, onda nece nista biti, kaze ona pa ne.

A sta je s onim deckom sto srca stavlja (cak.joj je jednom napisao na zid da ju voli.ali je obrisala, ali imam screenshoot), dobijem odgovor da joj je to.prijatelj, sa naznakam ljutnje/gadenja ili cega vec na licu na spominjanje njegovog imena. Moje zadnje rijeci su bile, nije ti to lijepo (aludirajuci na to da tako "daje" sanse deckim a zapravo ni nemamo sansu). Nakon toga pocinjem ozbiljno pricat sa kumovom curom o faksu i ozb temama, i primjetim da cesce gleda u mene.

Utakmica zavrsi, krenem nosit osjecko na stol, ona me zove kaze bilo mi lijepo prijatelju i pruza ruku. Ja pruzim i odem.

Hasta la vista baby.

Sad sam iskreno okrenio novi list, nema vise gledanja jel je aktivna.na.mesengeru, lajkanja slika i toga.  Nije mrtva za mene, ali blizu....mislim da ce shvatit kad kad sazri kako stvari stoje.

P.S.

Vidjet cu je opet u utorak, ali izbjegavat cu pricu s njom. Nezna ona kakvog je decka propustila...

Decki zivjeli!

Ovo je pre jaka prilika.  

13 godina
neaktivan

Hasta la vista baby.

P.S.

Decki zivjeli!

Haha bacio si se na kumovu curu? Neka, bolje i to nego da gledas i dalje što sve lajka na fejsu ali jel kum ok s time? 

12 godina
LLAMABOY kaže...
glikoprotein kaže...

Hasta la vista baby.

P.S.

Decki zivjeli!

ovo ti nije trebalo

prvo pitat ju za to, a drugo spremanje slika

12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ne bih bio prijatelj i čekao 2-3 mjeseca jer se bude drugi neko ubacio, ja ću ostati samo prijatelj, nego bih krenuo u napad.

Kažeš joj da ne želiš čekati, da nema smisla, a ako joj se čeka jer se nada da će joj se bivši vratiti da čeka sa nekim drugim.

A jbg, nije mi bas drago postavljat takve ultimatume jer stvarno mislim da je iskrena.. ovo sta smo se dosad vidali ne moze nikako biti samo prijateljski (polkubci na rastanku usne od usne, mazenje itd.),tako da mi sto se toga tice nebi bio problem ostat samo "prijatelj", al opet kad razmisljam 2-3 mjeseca je stvarno puno, cijelo vrijeme bi sumljo da je s nekim drugim jer "veza" samnom nije sluzbena

9 godina
neaktivan
Ajmo razlaz odavde!
15 godina
neaktivan

Ljubakate se, mazite, a ona bi da budete prijatelji. Ja kada se na rastanku poljubim sa curom u usne, ako sjedimo na klupi i mazimo se, meni to znači da ulazimo u vezu. Zavisi, možda ulazimo, možda smo već ušli, ali veza je tu.

Ne kužim vas i ne bum se mešal.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ovo ti nije trebalo

Ne znam jel pratiš ovu temu temeljito, ali to ti je ovdje sad masovni trend 

Kruha i igala...
12 godina
fer-de-lance kaže...
Del_Boy97 kaže...

ovo ti nije trebalo

Ne znam jel pratiš ovu temu temeljito, ali to ti je ovdje sad masovni trend 

normalno da znam samo se nisam htio referirat na decka da se ne uvrijedi

prati se još od prije torti kolača rođendana slika i gepeka

12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Po opisu je to NŽO 

Ako je to opis NŽO nije ni čudno da ova tema ima 250 stranica

loky4i4 kaže...

da, al ja sam teška mazohistica 

LLAMABOY kaže...

Decki zivjeli!

a hvala penisiću više da ti je došlo iz gujice do glave 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
11 godina
glikoprotein kaže...

P.S.

Decki zivjeli!

Haha bacio si se na kumovu curu? Neka, bolje i to nego da gledas i dalje što sve lajka na fejsu ali jel kum ok s time? 

Cura njegova je super, oces ozbiljnu pricu oces salu, uvijek s njom imas tema. Ali dobra fora hahhahha

Del_Boy97 kaže...
LLAMABOY kaže...
glikoprotein kaže...

P.S.

Decki zivjeli!

ovo ti nije trebalo

Pito sam ju jer sam se htio osigurat jer sam mislio pokusat nesta ponovno, ali kad sam dobio odg, shvatio sam kakva je. Screenshot naravno nisam pokazo (kao kolega hehe), ali ga nisam ni htio brisat. 

Bitno je da sam ja dobio odgovore na sva moja pitanja i da je meni super, jos sutra sredit za graficku a onda, vracam.ti se stari zivote...

Jos sad da ona od nekidan nije onakva kakva je (makar sto na fb pokazuje) bilo bi veselo hehe

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 21:17 (LLAMABOY).
10 godina
neaktivan
icip kaže...
chutac kaže...

A jbg, nije mi bas drago postavljat takve ultimatume jer stvarno mislim da je iskrena.. ovo sta smo se dosad vidali ne moze nikako biti samo prijateljski (polkubci na rastanku usne od usne, mazenje itd.),tako da mi sto se toga tice nebi bio problem ostat samo "prijatelj", al opet kad razmisljam 2-3 mjeseca je stvarno puno, cijelo vrijeme bi sumljo da je s nekim drugim jer "veza" samnom nije sluzbena

Odmor od veze vam je kao godisnji na poslu ili praznici u skoli, jednostavno se hoces maknut od svega toga i ne razmisljat o nicemu, pustit brigu na veselje...

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Po opisu je to NŽO 

Ako je to opis NŽO nije ni čudno da ova tema ima 250 stranica

Kak god, ali meni je to sasvim normalno i prihvatljivo ponašanje.

Primjeti da su svi ostali navedeni tipovi žena upitnog mentalnog stanja i vidljivih psiholoških problema, pa onda ovo tvoje itekak spada pod NŽO.

Jedino ak si voliš tepat da si hladna kučka, i to te uzbuđuje.

U tom slučaju sorry ak sam ti sad sjebao samodopadnost 

No hard feelings, kak bi rekla moja pokojna baba.....

Kruha i igala...
11 godina

Ti si pobrko nesta, ja sam samo spomenio da sam.je upoznao.na rod u gradu. Ovoga se ne sjecam. I zasto ne pises, nemam se ja sta uvrijedit, I'm a big boy hehe

Kolega Dex je gepek (slika) ubica hehe 

12 godina
neaktivan
Shivi kaže...
icip kaže...
chutac kaže...

Odmor od veze vam je kao godisnji na poslu ili praznici u skoli, jednostavno se hoces maknut od svega toga i ne razmisljat o nicemu, pustit brigu na veselje...

ovo mi je bilo bitno shvatiti jel istina i moguce, jer iskustva sa vezama imam na kapaljku.. ona i kaze da se zeli malo opustit, ne imat neki teret i obavezu zasad, neg se nastavit vidat ovako..i to mi i nije problem, neg mi je problem sta nismo exluzivni odnosno prijatelji

16 godina
ddarknessfairyy kaže...

da, al ja sam teška mazohistica 

izgleda da patimo od iste bolesti 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice