The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club

Nisu mi baš tako sigurne u prikolici. Bolje su Lego-bale, možeš si fino slagati, i igrati se s njima :P

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gle, ak ćemo iskreno, bez običnog staromodnog sjenika ništa od "ljubavi".

Hebeš bale .....

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Definitivno se slazem oko ovoga.Nas radnik tu vozio u zetvi dvije prikolice pune psenice i otkopca se zadnja i ode u kanal.sva sreva pa se nije prosipalo,da je stari bi dobio infarkt na mjestu.
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
10 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ova se tema pretvorila u konzilij majstora i seljaka. WTF? :D

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
13 godina
neaktivan
To skupljanje sijena je jedan od tezih poslova od kako znam za sebe.Uvijek su pricali kak crknes na toj sunjari.
9 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Naravno, majstori u svemu, i seljaci po mjestu stanovanja. 

I kužim kaj si htjela aludirati.

Ali jedan od profesora hrvatskog jezika mi je susjed. 

Tak da ispada da se pališ na seljake. 

Haha, fulala si burn. 

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ajde, Mašo, budi dašak svježine u temi. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
protjeran
drakula789 kaže...
To skupljanje sijena je jedan od tezih poslova od kako znam za sebe.Uvijek su pricali kak crknes na toj sunjari.

Redovito se godišnje ubijem tjedan dana s tim. Košenje, priprema za balanje, utovar, istovar (neznaš šta je gore bacat bale metar u zrak ili biti u sjeniku i ugušit se).

Arendelle kaže...

Dosta si napeta u zadnje vrijeme. Povaljaj se u sjeniku s nekim, jer ljubav je na selu.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Po meni, i bolje da je napeta. 

Kruha i igala...
14 godina
The Friendzone Club

jel tko za da se obučemo ko Ash i Brock, popijemo koju i idemo uletavati svim curama koje po ulici hodaju s mobitelom u rukama potavljajući im pitanja da li i one love pokemone i žele li biti naša Misty 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja jesam. Ozbiljno. 

10 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Povaljaj se u sjeniku s nekim, jer ljubav je na selu.

Zvuči neudobno, dozlaboga pikavo i smrdljivo... dakle, mnogo bolje od LjNS-a.

fer-de-lance kaže...

Kae, voliš da te gaze? U štiklicama, wedgesicama, čizmicama, ravnim cipelicama, tenisicama ili nečemu šestom?

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
14 godina
The Friendzone Club

Ja sam isto ozbiljan, mogli bi i na more u takvom stilu, platimo kartu do jednog grada i od tog idemo po cijeloj dalmaciji isključivo pješke, autostopom i uz pomoć pidgey(kad ga uhvatimo naravno)

Ako je netko stvarno za, ovaj tjedan bi mogli krenuti haha

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Zvuči neudobno, dozlaboga pikavo i smrdljivo... dakle, mnogo bolje od LjNS-a.

Khm, baš mi je dobar moj novi Dormeo, khm.

win4crazzy kaže...

Ja sam isto ozbiljan, mogli bi i na more u takvom stilu, platimo kartu do jednog grada i od tog idemo po cijeloj dalmaciji isključivo pješke, autostopom i uz pomoć pidgey(kad ga uhvatimo naravno)

Ako je netko stvarno za, ovaj tjedan bi mogli krenuti haha

Autostop? Jel Paravinja izašao na slobodu?

Ja taman odoh na more ovaj tjedan. Izvidit ću jel cure koriste to čudo.

9 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
fer-de-lance kaže...

Kae, voliš da te gaze? U štiklicama, wedgesicama, čizmicama, ravnim cipelicama, tenisicama ili nečemu šestom?

Hehehe, po tvojoj izvedbi kontrainterpretacije, pomislio bih da još uvijek  ideš sa mnom u 8.c  

Ali samo ti vježbaj,

A kad već inzisistiraš na mojoj gramatičkoj ispravnosti-istina, ispravno bi bilo da sam napisao: na meni bolje da si napeta.

Jer su vrući dani i prelijen sam za naskakivanje....

Kruha i igala...
10 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

(...) A kad već inzisistiraš (...)

Inzistiram da javno - a ne skrivenim porukama - obznaniš svoje maštarije. Daaaj, zašto se uopće sramiš priznati? Trebalo bi biti lakše priznati negoli jeftino se izvlačiti. Učini nam zato oboma uslugu i priznaj da ne gubimo vrijeme bezveze. :P

13 godina
neaktivan
Ova aranđela izbirljiva nema sta..al cuj ko bira masturbira hihi
10 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Ova aranđela izbirljiva nema sta..al cuj ko bira masturbira hihi

Ovo zvuči kao vraški dobar kompliment. Hvala!

10 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Netko je natuknuo svoj fetish :p za dobrobit te osobe se nadam da nemas previse kila...

10 godina
The Friendzone Club

Kava zakazana za iduci tjedan.....cudne su biljke ove zene.....

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
13 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Kava zakazana za iduci tjedan.....cudne su biljke ove zene.....

zato jer si je odjebao, a to zene ne vole ;)

sto vise pokazes koliko si nezainteresiran da letis oko nje to si joj interesantniji, zalosno ali istinito.

"ljubim ruke milostiva" spika vise ne postoji 

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
fer-de-lance kaže...

(...) A kad već inzisistiraš (...)

Inzistiram da javno - a ne skrivenim porukama - obznaniš svoje maštarije. Daaaj, zašto se uopće sramiš priznati? Trebalo bi biti lakše priznati negoli jeftino se izvlačiti. Učini nam zato oboma uslugu i priznaj da ne gubimo vrijeme bezveze. :P

Evo, priznajem....

Među svim ostalim mojim fetišima, najviše se ističe onaj u kojem teta Arendelle drži pravopis ili rječnik (po svom izboru), te tijekom snošaja viče na mene da sam nepismen.

Vau, kaj bi to bilo....

A kaj se tiče cipela, fetiš: da imaš obućene borosane, i da recitiraš imena najpoznatijih hrvatskih jezikoslovaca dok uokolo veselo trčkaraš kao Pipi duga čarapa, naravno uz nezaobilazne kečkice i nevini pogled, sa sjajem u očima, a ja te onda pokupim u crni kombi nudeći ti slatkiše.

Bez brige, neće ti se ništa loše dogoditi, eventualno češ biti bez svijesti par sati, ako ne odapneš od prevelike doze morfija u slatkišima.

A poslije napadam sendvič, ne podcjenjujući mrtvačku ukočenost.....

Kruha i igala...
10 godina
neaktivan
Ako je ko pro za mozak zenski, pomagaj.
Znaci za novu god prije 7 mj ne,zabrijal sam s jednom zenskom al nije htela nis vise. I sad prije par dana opet smo zabrijali i kaj sad napravit. Rekel sam joj,valjda bumo se vidli jos koji put vani, nap je myb. Zenska je prezgodna,pametna je al neznam kaj da napravim da bude nes s toga,npr veza.
9 godina
neaktivan
VarazdinacOP kaže...
Ako je ko pro za mozak zenski, pomagaj.
Znaci za novu god prije 7 mj ne,zabrijal sam s jednom zenskom al nije htela nis vise. I sad prije par dana opet smo zabrijali i kaj sad napravit. Rekel sam joj,valjda bumo se vidli jos koji put vani, nap je myb. Zenska je prezgodna,pametna je al neznam kaj da napravim da bude nes s toga,npr veza.

Ovisi, bolje idi korak po korak.

Ali za prvi korak je uvijek najbolje:

I nisu preskupe....

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Ja razumio da si zensko..
10 godina
neaktivan
Koji je onda sljedeci korak?lol
9 godina
neaktivan
VarazdinacOP kaže...
Koji je onda sljedeci korak?lol

Kaj god poželiš....

Kruha i igala...
13 godina
The Friendzone Club

Ja mislio dns nova friendzona(again), a kad ono dobio odj*b na kvardat, a baš mi se svidla cura :/

10 godina
neaktivan
Hahahah dobaar,smjesan si
9 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Ja mislio dns nova friendzona(again), a kad ono dobio odj*b na kvardat, a baš mi se svidla cura :/

Ako ništa, bar se sad možeš nonšalantno uokolo smucat, pa si dižeš attractivnes factor jako.

Sve je to ok, ne zamaraj se, puno je još riba u moru  

Kruha i igala...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice