The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.496.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Savršen primjer ženskog razmišljanja ovdje:

Hvala što si nam se javila, potvrđuješ mnoge stereotipe ovdje!

"Jako mi se sviđa ovaj tip s kojim sam svaki dan, s kojim sam uvijek po kafama, za kojeg znam sa sam mu jedina potpora i prijateljica, koji nema nikog osim mene, s kojim dijelim interese, u kojeg sam zaljubljena. Htjela bih znati kako da mu priznam da ga volim, eh i da, trenutno sam u vezi s penisom njegovog najboljeg prijatelja, valjda nema ništa lošeg u tome he he :^) <3"

Ti si razlog što ova tema postoji!!!

16 godina
Re: The Friendzone Club
Onjegin kaže...

"Jako mi se sviđa ovaj tip s kojim sam svaki dan, s kojim sam uvijek po kafama, za kojeg znam sa sam mu jedina potpora i prijateljica, koji nema nikog osim mene, s kojim dijelim interese, u kojeg sam zaljubljena. Htjela bih znati kako da mu priznam da ga volim, eh i da, trenutno sam u vezi s penisom njegovog najboljeg prijatelja, valjda nema ništa lošeg u tome he he :^) <3"

Let's get this party starteeeeed, školski objašnjeno 

15 godina
Onjegin kaže...

Upravo prva stvar koju sam pomislio kad sam procitao post. Nevjerovatno je, i iako smo odavno to prestali zvati stereotipom, mnogi idalje to cine, ali cinjenice su tu.

Svidjas mi se, odoh se pokupit s drugim.

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Još kad ti to "prijatelju" počnu nabijat na nos. Hoćemo na kavu prijatelju, di je moj najbolji prijatelj, šta radiš prijatelju dragi....

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neskvik kaže...

bok, cura ovdje!

vidim da je dosta decki aktivno na ovoj temi pa se nadam da ce mi mozda rec kak oni vide ovo kaj cu sad napisat :)

godinu dana sam viđala jednog lika na faksu, nikad nismo ni rijec progovorili jer sam mislila da on brije nes totalno deseto i da nit ne zeli upoznat nove ljude. nakon toga se samo ''stvorio'' i poceo se druzit sa mnom (i s drugim ljudima al sa mnom nekak vise). i tak se sad druzimo vec cca pol godine, bez beda i sami idemo na kavu i sve je to super. al poceo mi se svidat. u pocetku sam mislila da se ja njemu svidam, al tad je meni bilo nekak svejedno. nakon tog perioda mi je spomenuo neku curu (s kojom nis nije ozbiljno jer kao u drugom je gradu i daleko je i on ne zeli opet bit u vezi i blabla) i rekao mi da zeli da ju ja upoznam. i dalje je ta cura ajmo rec nebitna al ne kuzim zas je onda htio da ju upoznam, a druga stvar, bilo bi mi logicno da je to reko nekoj najboljoj frendici koju ipak bolje i duže poznaje nego meni. kako god bilo, to sam shvatila kao friendzone (iako su frendice sve me hrabrile s onim ''ma spominje ju da te testira'')

s druge strane, salje cudne signale, al ne zelim uopce mislit da su to signali jer vjerujem da ak mu se svidam da bi nes poduzeo. osim ako misli da sam ja njega friendzonala jer zapravo sam se u meduvremenu pocela navlacit s njegovim frendom, ups. 

mogla bi napisat ovo 7x duze iako se nis konkretno nije dogadalo al sve u svemu super mi je s njim, i dalje mi se svida, ne znam jel bi mu rekla jer ako me i odjebe ja bi da se nastavimo druzit jer ipak se krecemo u istim krugovima ljudi. dakle, dal da mu ista govorim, i jel mislite da mu se svidam da bi pokusao nesto sa mnom bez obzira na to sto smo i on i ja bili s drugim ljudima neobavezno? 

tocnije, ako je decko basbas zagrijan, probat ce nesto s tobom pa kud puklo da puklo? ili to bas i nije tako?

Iz svega što si napisala očito je da se toj trećoj osobi, tj. drugoj curi, tvoj prijatelj sviđa. On njoj stalno priča o tebi i prepoznala je u tome opasnost da ćeš preoteti njenog mužjaka. Njen plan je da on organizira sastanak na kojem će te se vas dvije upoznati, zbližiti i nakon par mjeseci kava, klubova i koncerata održati seks u troje prilikom kojeg će se ona pokušati nametnuti kao bolja žena, a ti ćeš im postati samo prijateljica za trojac.

Ono što trebaš napraviti je da smjesta nađeš neku treću curu, ti i prijatelj se s njom zbližite i stupite u seks u troje prije nego što se to dogodi sa ovom njegovom prijateljicom. Znači intenzivniji odlasci u klubove, koncerti, kave... Sve sa ciljem bržeg dolaska do trojca. I naravno, moraš se u tom trojcu nametnuti kao bolja žena. Kad se dogodi onaj trojac koji prijateljica planira, a to je izgledno, čak i ako se uspije ona tad nametnuti ti ćeš biti u prednosti. Jer samo prvi se pamte...

Potpis!
16 godina
mrsmith kaže...
mar123 kaže...

cura je zgodna, pametna, zabavna al mene nista ne privlaci da budem s njom

Hmm šta bi ti još, da računa Pi na 350 decimala? :)

Uvijek ti ostaje opcija da probas s kakvim dečkom kad ti cura iz tvog opisa ne odgovara (čime odskačeš od 90% muške populacije). Ili možda da probaš kakvu sa suprotnim osobinama, možda bude imala to nešto (ali će joj, gle vraga, faliti sve ovo što si nabrojao nakon što "to nešto" prođe).

pa to sto je objektivno zgodna ne znaci da je meni, svako ima neki svoj tip cure, a i nije desetka, vise neka osmica. a i skuzio sam da trenutno nisam za vezu jer dok sam bio s njom stalno sam imo kombinacije za neke druge cure, a i stvarno nemam vremena za curu, maturant sam, treba ucit, treba upisat neki faks, i onda kad ocu malo odmorit radije se idem nacugat s frendovima nego s njom na cugu.

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hahah hvala na svim odgovorima, nisam takve ocekivala, al svi su mi super, cak i ovaj da sam apsolutni stereotip (iako sam bila svjesna da je sve sto sam napisala bas bilo po kalupu) jer to nikad u zivotu za sebe nisam cula, ne mislim da sam zbog toga bolja niti ista takvo jer kuzim da u ovoj situaciji ne utjece kakva cura te sjebala, friendzone je friendzone.

Htjela bi samo ispravit neke stvari koje je onjegin napisao, u mojoj glavi to ima utjecaja, iako lako moguce da grijesim. Dakle prva stvar, ne vidimo se svaki dan, nije to druzenje toliko bas intenzivno kako prema njegovom postu ispada (kuzim da karikira al svejedno zelim sve razjasnit)  nisam mu jedina ni potpora ni prijateljica, stvar je u tome da sam ja dosla studirat u grad u kojem on zivi i ima vec formiranu ekipu tamo tak da znam da ima drugih prijateljica osim mene, isto kao sto i ja imam druge prijatelje. To sto sam uopce zapocela s njegovim prijateljem (i ne, nije mu najbolji prijatelj, svi smo se upoznali na faksu tek) je bilo zato sto sam tu vecer vidjela tog decka koji mi se svida s jednom drugom curom, nisu tad preda mnom brijali  ni nis al eto meni se ucinilo da je to nes ozbiljno, to isto nisam znala da je netocno do nedavno, i onda sam bila s tim njegovim/nasim frendom jer sam mislila da cu na taj nacin prestat razmisljat o decku koji mi se svida. Glupo je, znam, al kad te strah da ce te netko vec u startu sjebat + alkohol, nikad nisu bas logicne odluke.

Stvar je u tome da me samo zanima jel on mene friendzonao ili ne, iako po ovim vasim odgovorima vidim da ste odmah zakljucili da sam ja njega. Znam da ima cure sa strane ponekad i neke stvari koje pricamo mi je cudno da prica sa mnom, ono tipa tehnike kak on pride curi, sta nije to onak totalno stvar za pricat samo s prijateljima?

13 godina
neaktivan
neskvik kaže...

To sto sam uopce zapocela s njegovim prijateljem (i ne, nije mu najbolji prijatelj, svi smo se upoznali na faksu tek) je bilo zato sto sam tu vecer vidjela tog decka koji mi se svida s jednom drugom curom, nisu tad preda mnom brijali  ni nis al eto meni se ucinilo da je to nes ozbiljno, to isto nisam znala da je netocno do nedavno, i onda sam bila s tim njegovim/nasim frendom jer sam mislila da cu na taj nacin prestat razmisljat o decku koji mi se svida. Glupo je, znam, al kad te strah da ce te netko vec u startu sjebat + alkohol, nikad nisu bas logicne odluke.

Postoji i treći tip? Neki koji ti se sviđa?

BJEŽI S OVOG FORUMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

samo jedan mi se svida, stalno je rijec o istoj osobi

15 godina
The Friendzone Club

Najgora moguca situacija, ne zna se ko se kome svidja, a svi se svima svidjaju i svi se sa svima kupe a niko nista konkretno da poduzme. Ili ste oboje u friendzoni, ili ste budale koje se boje priznati ovom drugom svoje osjecaje.

Kako god, po meni je uvijek pametnije reci sto ti je na dusi pa kud puklo, uostalom, nije da ste prijatelji citav zivot, pa da ces (ako vec slucajno bude tako) izgubiti zivotnog prijatelja, tako da, samo naprijed.

You better run, you better take cover!
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako divan primjerak tumblrvojke.

Da je taj tvoj "prijatelj" tebe već htio, vjerojatno bi te već upoznao sa silom jedne od svojih ruku, svukao te i imali biste divan, mukotrpan, znojavi seks.

Ali, očito nije toliko glup.

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Draga curo na forumu! Kratke smjernice za snalaženje ovdje:

1. Onjegin će ti točno reći što trebaš napravit na sebi svojstven način, nekad ga ni mi ne razumijemo, ali on je (skoro) uvijek u pravu. Kao da ima iskustva iz 3 života

2. piksic je "bog i batina" - zna točno što reći u bilo kojem trenutku

3. Ezio je dežurni za 3some, 4some, FFM, CFNM i slično i predložit će ti sve osim "devil's three-way" (osim u rijetkim slučajevima kad je to nužno). Ako imaš kakvih pitanja u vezi toga on je čovjek s kojim trebaš pričati

Ima još par ljudi koji su specijalisti u svojim područjima (desanka, padanje u nesvijest dok pričaš s curom i sl), ne brini se, i njih ćeš upoznati.

No hard feelings 

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
dark_wizz kaže...

Draga curo na forumu! Kratke smjernice za snalaženje ovdje:

1. Onjegin će ti točno reći što trebaš napravit na sebi svojstven način, nekad ga ni mi ne razumijemo, ali on je (skoro) uvijek u pravu. Kao da ima iskustva iz 3 života

2. piksic je "bog i batina" - zna točno što reći u bilo kojem trenutku

3. Ezio je dežurni za 3some, 4some, FFM, CFNM i slično i predložit će ti sve osim "devil's three-way" (osim u rijetkim slučajevima kad je to nužno). Ako imaš kakvih pitanja u vezi toga on je čovjek s kojim trebaš pričati

Ima još par ljudi koji su specijalisti u svojim područjima (desanka, padanje u nesvijest dok pričaš s curom i sl), ne brini se, i njih ćeš upoznati.

No hard feelings 

Reporting for duty, sir!

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 19:39 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jbt ova jednadzba dole je stvarno tocna.

Extra wurst
13 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Jbt ova jednadzba dole je stvarno tocna.

Jest ako gledaš iz perspektive tipa koji ne izlazi iz kuće i upoznao je 2 osobe ženskog spola u životu (mamu i sestru).

Ja svaki dan srećem lijepe, pametne i fine cure.

Jesam li ja jedini nahypan za BFS?
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nemam ti ja sestru..:(

Ali za ostalo recimo da si u pravu...

Extra wurst
13 godina
Onjegin kaže...
...

Jest ako gledaš iz perspektive tipa koji ne izlazi iz kuće i upoznao je 2 osobe ženskog spola u životu (mamu i sestru).

Ja svaki dan srećem lijepe, pametne i fine cure.

Nemilosrdno buljiš u njih tijekom vožnje u trolejbusu?

Nije ti to baš "upoznavanje", pajdo.

Doduše, itekako je dovoljno za jedan kvalitetan fap kad dođeš doma.

Taman joj stigneš zapamtiti facu i tijelo. Poslije, naravno, te iste slike relativno brzo "ispare".

Osobno prakticirao preko nekoliko puta. Sreća pa u Zagrebu ima čitav ocean fotomalih. Dovoljno za tri života. Tak imam te rad.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 1:52 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Nemilosrdno buljiš u njih tijekom vožnje u trolejbusu?

Nije ti to baš "upoznavanje", pajdo.

Doduše, itekako je dovoljno za jedan kvalitetan fap kad dođeš doma.

Taman joj stigneš zapamtiti facu i tijelo. Poslije, naravno, te iste slike relativno brzo "ispare".

Osobno prakticirao preko nekoliko puta. Sreća pa u Zagreba ima čitav ocean fotomalih. Dovoljno za tri života. Tak imam te rad.

Koji je broj te trole?

Jesam li ja jedini nahypan za BFS?
13 godina
Onjegin kaže...
...

Koji je broj te trole?

Ma govorio sam općenito za javni prijevoz, ovdje je to notorni ZET.

Bio sam jednom u Sarajevu, prije desetak godina no tada nisam bio u ovom "điru". Iako, čujem da tamo također ima fotomalih na lopate.

Sretno u potrazi za "inspiracijom".

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 23:07 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Peteroumim se koji je bolji ulet(čitaj od kojeg brže padaju gaće)

1.Hej mala pođi sa mnom jer ti namjeravam pružiti nevjetojatne orgazme

Možda nešto old school hood tipa

2.Mala ima da dobiš sedam šavova na pichki

Možda nešto učeno i kulturno tipa 

3.Mala tako si dobra, ko da te izabro Dželo Hadžiselimović

Klasika tipa

4.Mala ja imam qurac ti imaš pichku možemo da se dogovorimo

Ili nešto pedersko tipa

5.Stari mora da ti je bio veća lopina od Sanadera,jer je ukrao dvije najljepše zvijezde i stavio ih u tvoje oči.

Znam da su svi vrhunski no mene zanima koji je najbolji.

1 1
2 2
1 3
0 4
27 5
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Ikarus01 kaže...

Klasika tipa

Ili nešto pedersko tipa

5.Stari mora da ti je bio veća lopina od Sanadera,jer je ukrao dvije najljepše zvijezde i stavio ih u tvoje oči.

provjerena metoda, nema koja nece pasti- krpa sa kloroformom

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Provjerena metoda, nema koja nece pasti- krpa sa kloroformom

Govorim iz iskustva kloroform može oštetiti cns,što može dovesti do umrtvljenosti,kome ili čak smrti,čitaj nema vaginalnih kontrakcija.

Pravi pseudo pick up artist(pua) uvijek ima kutijicu rohypnola spremnu. :-)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Ikarus01 kaže...

Govorim iz iskustva kloroform može oštetiti cns,što može dovesti do umrtvljenosti,kome ili čak smrti,čitaj nema vaginalnih kontrakcija.

Pravi pseudo pick up artist(pua) uvijek ima kutijicu rohypnola spremnu. :-)

ili jednostavno kažeš da si admin KJV-a 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
The Friendzone Club

Mislim da je ovo "must read" štivo za sve koji se na neku foru uspiju pronaći u situaciji gdje zaglibe u školski primjer frendzone

http://www.cracked.com/blog/3-reasons-never-to-use-term-friendzone/

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
Ikarus01 kaže...

Klasika tipa

Ili nešto pedersko tipa

Na ovo bi ti i ja dao

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

bio sam sa zenskom, pa ni tjedan dana, al smo mutili jos prije.. danas mi je rekla da mi mora nesto rec, i ja nju nazovem i kaze da zeli pricat da joj je dosadno. i onda nakon pet minuta razgovora kaze da mi mora nesto rec, i nece rec i nece..i kazem joj da mi onda napise porukom.. i rekla je da bude..i nakon 10 sekundi kaze da joj se neda pricat da ide.. i stize poruka na mobitel. govori pozitivno o meni, kao da joj je zao ali ona nije za vezu. nikad nije bila u vezi i to joj je sve cudno.

cijeli dan placem i ne mogu se smirit. kako ste se vi nosili s prekidom? jeste li ostali frendovi ili? 

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

bio sam sa zenskom, pa ni tjedan dana, al smo mutili jos prije.. danas mi je rekla da mi mora nesto rec, i ja nju nazovem i kaze da zeli pricat da joj je dosadno. i onda nakon pet minuta razgovora kaze da mi mora nesto rec, i nece rec i nece..i kazem joj da mi onda napise porukom.. i rekla je da bude..i nakon 10 sekundi kaze da joj se neda pricat da ide.. i stize poruka na mobitel. govori pozitivno o meni, kao da joj je zao ali ona nije za vezu. nikad nije bila u vezi i to joj je sve cudno.

cijeli dan placem i ne mogu se smirit. kako ste se vi nosili s prekidom? jeste li ostali frendovi ili? 

Ozbiljno?

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Dox! Nemoj za njom tugovati, nije jedina.

Losing all hope was freedom
13 godina
piksic kaže...

Dox! Nemoj za njom tugovati, nije jedina.

Tak' je!

15 godina
SuperDox kaže...

Popij pivo ili dva i sve će bit ok. Bili ste tjedan dana skupa.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice