The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.498.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja, kojeg i dan danas nakon dobrih 9 mjeseci presječe sve kad sretne davnu bivšu prijateljicu, ja koji je nedavno bio u vezi 2 mjeseca sa drugom djevojkom te se "sje*ao" zbog te iste jer ju nisam mogao voljeti koliko je ona mene, jaa se nalazim opet na pragu nove frendzone i da me je*ete svi ne znam kako, donekle, družio sam se svjesno sa prelijepom djevojkom, koja je bila u vezi do neki dan, zvala me kod sebe redovno , izlazili vani, ja bio hladan ko i ovi dani , sam sebi onako jednom rekao pazi mamlaze šta radiš, ali smatram sje*an sam isuviše da bih se vezao za nju, i tako je i bilo dug period dok neki dan kad mi reče da se javila nekom liku koji joj se svidjao prije 4 godine, me prođe neki osjećaj koji mi se nije dopao, neki dobri stari osjećaj ljubomore, kako , zašto, odakle , pitam se, bit će da se rodilo to u meni negdje između njenih jadanja i zagrljaja tijekom kojih mi govori da me voli, te ako ikad bude imala momka da cu to biti ja , na šta sam ja lijepo rekao,neka hvala, i pomislio u sebi "takva me jedna ubila, nećeš i ti". I tako ignorisao to sve do eto neki dan kad me prosao taj osjecaj. Što se mene tiče mogu prekinuti sve odmah , znam da vec sutradan cu naci zanimaciju i ko da nista nije bilo , takav sam postao opcenito, samo pometem sve pod tepih i ko da se nije desilo , dok nekad ne zapnem za njega pa se to otkrije jbg. Ali što se nje tiče , eh nju bi to mnogo više pogodilo nego mene, jer eto ona se na mene nakačila nakon tog prekida, te već počela pričati kako se boji da me ne izgubi, te sve dok ima mene da je sretna. Sinoć baš,dok nam je pravila večeru, zamislila se valjda malo,pa joj se omakla suza ,prvi put sam ju vidio tad sa suzama u očima, i pomislim sebi baš je prelijepa, sad vidim da vjerovatno osjećam više nego sam svjestan, eto pogodilo me iznenada, od sviju sam se drzao na distanci nekoj,osim nje, nisam ni slutio da bi se mogao opet dovesti u tu situaciju, nekako ju nisam gledao tim očima.. Ali eto šta je tu je, jedino što bi od vas trazio je prijedlog, da li šta pokušati, ili se povući, meni je iskreno onako 40/60 , jer ako pokušam šta i desi se a bit ce nam lijepo koji mjesec jer ona odlazi u njemačku svakako ove godine , ako pokušam i ne desi se tu valjda prestaje sve, ja se vraćam svom pustošu, a ona će morati tražiti novo svjetlo u zivotu dok ne ode tamo. A ako se povučem polagano, ah to bi mislim i bilo najpametnije,ne treba mi jos haosa u meni, ona ce primijetiti mozda postepeno,ali potrudit cu se da budem tu u najkriticnijim trenucima, tipa iznenadni poziv u ponoć.. Bilo bi to sve lijepo imati nekoga za te stvari ,da je naravno pored neka koju ćeš pucati kad ti dođe, iako sam doduše takvu ostavio baš nedavno.. Ko bi mi ugodio ,tačno sam sebi tražim sj-eb.

p.s. znam da ne stavljam tačke koliko bih trebao,nego zarez za zarezom valjda da ne prekinem misli nego nastavljam

21.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 12:23 (Deep).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nemoj ju odjebavat. Ne moraš ti nju oženiti, ali ne moraš ju ni rastužiti.

Ako joj se toliko sviđaš, a koliko sam skužio i ona tebi, ali ti je srce u lancima i jedina koja ih može skinuti je bivša princeza, tvoja zvijezda vodilja, budi dobar prema njoj.

Isto kako je tebi bivša slomila srce(baš romantičan izraz), tako i ti radiš ovoj. Kad si već okovanoga srca, vjerovatno nećeš ništa poduzeti i ako ovu odjebeš nego ćeš drkat i slušat Dark side of the moon i razmišljati o životu. 
Kad već ide u Njemačku, budi dobar prema njoj i pruži joj ono što ona pruža tebi. Ne morate biti cura i dečko, budite prijatelji i ne čini da ona u potajici plače. Bolje da ništa ne bude i da te pamti kao prijatelja i super lika nego kao govno koje ju je navlačilo i prema kome je gajila neuzvraćenju ljubav(kakva sranja ja pričam?!).

Ili joj reci da se tera u kurac ili joj uzvrati ono što ti daje, nemoj navlačiti jadnu curu jer te tvoja jedina napustila.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Onjegin kaže...
explorer 4 kaže...

Predobrroo ej, morat ću skupit muda za to

Samo da znaš, cura koja padne na taj ulet izdat će ti fiskalni račun na kraju dejta.

Mislio sam da si skužio zahebanciju majstore. 

Naravno da ovakvi uleti nemaju smisla, osim ako je ne želiš sam povalit.

@chutac - Dobro si to sročio 

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 12:50 (explorer 4).
13 godina
neaktivan
Deep kaže...

... počela pričati kako se boji da me ne izgubi, te sve dok ima mene da je sretna. Sinoć baš,dok nam je pravila večeru, zamislila se valjda malo,pa joj se omakla suza ,prvi put sam ju vidio tad sa suzama u očima, i pomislim sebi baš je prelijepa...

po svemu napisanom, mislim da trebaš probat, stvarno se nakacila xD a ovaj izdvojeni dio, ak je tako, mislim da ni Njemacka ne bude problem :D 

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hmm , da više manje u pravu ste, chutac je malo bio oštar nije da sam baš tako grozan sad ali nema veze nismo skrenuli sa poente.. samo u tome svemu mi nije jasno kojeg vraga se javljala tom liku u kojeg je bila zaljubljena od prije 4 godine što sam spomenuo.. doduše ranije tu noc kad mu se javila ja sam bio malo ljut na nju zbog nečeg što je uradila i zaspao sam vec bio oko 21h,da bi me oko Ponoć kad sam se probudio čekala poruka " možeš li molim te doći do mene, ne osjećam se dobro" , da sam ju vidio na vrijeme,možda bih i otišao unatoč ljutnji, no eto proveli smo ostatak noci pričajući i zahvaljivala se u nedogled i govorila kako me nikad ne bi htjela povrijediti itd itd..

21.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ispričavam se na oštrini i ako sam nešto krivo rekao, ali htio sam ti dočarati kako izgleda ta situacija 

Budi sretan što imaš takvu curu. Uglavnom nisu zgodne, pune ljubavi i k tome da ste prijatelji(ne mislim na friendzone nego kad ste i u vezi, a i prijatelji ste) u kombinaciji nego su često zgodne i umišljene, ružne i umišljene, pune sebe, a pravih cura je malo.

Ako vas vidiš zajedno u budućnosti, drž' i ne puštaj!

15 godina
neaktivan
Deep kaže...

Hmm , da više manje u pravu ste, chutac je malo bio oštar nije da sam baš tako grozan sad ali nema veze nismo skrenuli sa poente.. samo u tome svemu mi nije jasno kojeg vraga se javljala tom liku u kojeg je bila zaljubljena od prije 4 godine što sam spomenuo.. doduše ranije tu noc kad mu se javila ja sam bio malo ljut na nju zbog nečeg što je uradila i zaspao sam vec bio oko 21h,da bi me oko Ponoć kad sam se probudio čekala poruka " možeš li molim te doći do mene, ne osjećam se dobro" , da sam ju vidio na vrijeme,možda bih i otišao unatoč ljutnji, no eto proveli smo ostatak noci pričajući i zahvaljivala se u nedogled i govorila kako me nikad ne bi htjela povrijediti itd itd..

Daj zgrabi je čovječe, šta si slijep.

NHF, ali ujedno si i sebičan. Navlačiš ju i daješ joj lažnu nadu, a očito je da cura nešto želi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 13:18 (explorer 4).
13 godina
neaktivan

@chutac Nema veze , uredu je sve :)

Ma ja sam bio presretan ,mislim i sad sam, što imam takvu osobu za prijateljicu ali znamo svi kako se stvari mogu okrenuti kad se desi ovako nešto, ja njoj nikad nisam pokazao da ju gledam vise od prijateljice niti da hocu, jer i nisam baš,svjesno, dok nesvjesno to vidim da se odvijalo.. Ali jbg kako kažu , ko se jednom opekao, taj puše i na hladno, tako i ja. Može se desiti i eto,kakve sam sreće, da mi kaže da se malo zanijela i da ne bi sad ništa lol. Znamo svi kakve cure mogu biti nakon prekida pa ono.. I eto mene opet u qrcu , tu je problem, no ajde pričekat cu ja jos malo jos uvijek ja imam kontrolu nad sobom koliko toliko , još ju nisam počeo da sanjam haha.. Bit ćete obaviješteni svakako o dešavanjima  . I da kad ugledah ovo , koliko puta smo se napili zajedno, nekad i kod nje u sobi,a da ja nisam ni pomislio da poduzmem nešto , znate kakav sam 

21.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 13:25 (Deep).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zašto bi bio u qrcu ako kažeš da ti je svejedno? Ako je vani hladno, ne moraš i ti bit hladan ;)

Pitaj ju malo đto će biti kad ona ode u Švabiju? Gledaj malo reakciju

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Rekla je da se zanijela jer ju je sram što je bila takva prema tebi, a ti nisi prema njoj.

Nagađam :)

13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Zašto bi bio u qrcu ako kažeš da ti je svejedno? Ako je vani hladno, ne moraš i ti bit hladan ;)

Pitaj ju malo đto će biti kad ona ode u Švabiju? Gledaj malo reakciju

Pa sad dok se nisam prepustio je "svejedno" ne toliko ali mogu odabrati , a ako se prepustim tad bi moglo biti kasno ... Pitat cu .. ranije mi je rekla da hoce stvarno da ostanemo u kontaktu uvijek , i jednom se vracamo iz grada i ona meni ono odjednom "Dženane.. piši mi.."

chutac kaže...

Rekla je da se zanijela jer ju je sram što je bila takva prema tebi, a ti nisi prema njoj.

Nagađam :)

Izvini chutac,malo sam bio fulio tu pa si skontao kako ne treba, to sam se ja više zapitao šta ako mi to ona kaže nekad kad ja bacim karte na stol

21.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 13:36 (Deep).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A ok, moja greška 

16 godina
The Friendzone Club

ja sam upo u vezu...

imam potpuno suprotni problem od vas.

15 godina
mar123 kaže...

ja sam upo u vezu...

to je još gore

Potpis!
13 godina
neaktivan
Strm kaže...
godo kaže...

Dečki, nije problem što upadate - nego što ne upadate tamo gdje bi vi to htjeli!

P.S.

Samo joj recite: Ne možemo biti prijetelji jer ti želim priuštiti nezaboravne orgazme! Kad budeš htjela javi mi se!

Moj prijatelj ima legendaran upad. Samo pridje zenski kaze: mala, daj guze. 

Jedna je zapavo i bila pala na to

Hahahahah,nedavno sam procita ovaj ulet... Os se kopat u moje groblje?

It's not about the money...It's about sending a message
15 godina
The Friendzone Club

Evo jedna dobra :)

Dobra je za ulete, ali samo kod inteligentnih cura. Kod ovih drugih bi moglo otiči daleko u suprotan smijer

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
16 godina
Ezio kaže...
mar123 kaže...

ja sam upo u vezu...

to je još gore

pricaj mi...

kako izac? mislim cura je super, sve dobro, i ona je zaljubljena, a meni se neda vise, dosadno mi je to. a zao mi je sad joj rec daj odjebi, jer cu ispast najveci supak, a stvar je da se ona druzi s curama koje idu samnom u razred pa bi me valjda svi zamrzili onda.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ezio kaže...
mar123 kaže...

ja sam upo u vezu...

to je još gore

pricaj mi...

kako izac? mislim cura je super, sve dobro, i ona je zaljubljena, a meni se neda vise, dosadno mi je to. a zao mi je sad joj rec daj odjebi, jer cu ispast najveci supak, a stvar je da se ona druzi s curama koje idu samnom u razred pa bi me valjda svi zamrzili onda.

auuu.....
pa budi iskren i lipo to rijesi i bojasni neces joj valjda  tako grubo rec

16 godina
The Friendzone Club

ma naravno da ne, to sam tako samo napiso, al kuzis ja se pred njom pravim ko da sam i ja zaljubljen u nju, i ko da je sve super, i cura je zgodna, pametna, zabavna al mene nista ne privlaci da budem s njom, ono nema onog neceg. a zao mi je rec joj to.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma naravno da ne, to sam tako samo napiso, al kuzis ja se pred njom pravim ko da sam i ja zaljubljen u nju, i ko da je sve super, i cura je zgodna, pametna, zabavna al mene nista ne privlaci da budem s njom, ono nema onog neceg. a zao mi je rec joj to.

To je friendzone od strane tebe, zar ne?

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Trebali bismo ovdje kao soluciju za tzv. "friendzone" u obliku prijedloga uvesti i suicid.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 2:18 (4ucker).
16 godina
chutac kaže...
mar123 kaže...

pa i nije, jer ja nju ne zelim imat ko frendicu, na pocetku mi se svidjela i htio sam bit s njom, i usli smo u vezu al brzo nakon toga je meni to prestalo bit to, jos uvijek mi je super pricat s njom. i ako bi sad prekinuo s njom tesko da bi ostali frendovi. neznam probat cu jos malo bit s njom pa onda vidit.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
chutac kaže...
mar123 kaže...

pa i nije, jer ja nju ne zelim imat ko frendicu, na pocetku mi se svidjela i htio sam bit s njom, i usli smo u vezu al brzo nakon toga je meni to prestalo bit to, jos uvijek mi je super pricat s njom. i ako bi sad prekinuo s njom tesko da bi ostali frendovi. neznam probat cu jos malo bit s njom pa onda vidit.

Bolje rijesi to sta prije,sta god da bude,ostali prijatelji ili ne,bit ce ti lakse  u jednu ruku(jer si bar slobodan i maka to sa uma)

15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Daj zgrabi je čovječe, šta si slijep.

NHF, ali ujedno si i sebičan. Navlačiš ju i daješ joj lažnu nadu, a očito je da cura nešto želi.

Mislim da on nije ništa loše napravio - situacija se "sama" (radnje s obje strane) tako razvijala!

Deep kaže...

Ma ja sam bio presretan ,mislim i sad sam, što imam takvu osobu za prijateljicu ali znamo svi kako se stvari mogu okrenuti kad se desi ovako nešto, ja njoj nikad nisam pokazao da ju gledam vise od prijateljice niti da hocu, jer i nisam baš,svjesno, dok nesvjesno to vidim da se odvijalo.. Ali jbg kako kažu , ko se jednom opekao, taj puše i na hladno, tako i ja. Može se desiti i eto,kakve sam sreće, da mi kaže da se malo zanijela i da ne bi sad ništa lol. Znamo svi kakve cure mogu biti nakon prekida pa ono.. I eto mene opet u qrcu , tu je problem, no ajde pričekat cu ja jos malo jos uvijek ja imam kontrolu nad sobom koliko toliko , još ju nisam počeo da sanjam haha.. Bit ćete obaviješteni svakako o dešavanjima  . I da kad ugledah ovo , koliko puta smo se napili zajedno, nekad i kod nje u sobi,a da ja nisam ni pomislio da poduzmem nešto , znate kakav sam 

Vaš odnos je u fazi da bi očito morao ili naprijed ili nazad!

Uvijek bi trebalo ići naprijed, ako je tako bolje (ako se tako želi), zar ne?

Koliko vidim ti bi to i htio ali imaš loša iskustva iz prošlosti? Što se konkretno dogodilo? I još važnije što si ti naučio iz SVOJIH grešaka?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan
godo kaže...
explorer 4 kaže...

Mislim da on nije ništa loše napravio - situacija se "sama" (radnje s obje strane) tako razvijala!

Deep kaže...

Vaš odnos je u fazi da bi očito morao ili naprijed ili nazad!

Uvijek bi trebalo ići naprijed, ako je tako bolje (ako se tako želi), zar ne?

Koliko vidim ti bi to i htio ali imaš loša iskustva iz prošlosti? Što se konkretno dogodilo? I još važnije što si ti naučio iz SVOJIH grešaka?

Imam ovdje priču već od ranije , možda potražim pa ti ostavim negdje da vidiš, ne znam kako da ti najkraće napišem jer je baš komplikovano bilo, nije bilo samo "ja sam zaljubljen u tebe" - "izvini ali ja tebe smatram kao prijatelja, ne mozemo se vise druziti ovako" . nego je bilo "ja tebe gledam kao prijatelja,ali mozemo mi izlaziti i maziti se i ja cu ti govoriti da te volim i bit ćeš mi sve, ali nećemo biti u vezi" - kasnije se ispostavilo da je bila zaljubljena u trećeg lika te zbog toga nismo bili u vezi, mislim da nije okej kriti to 3 mjeseca. Eto mislim da mi je "strah" opravdan. I eto izgleda da sam na najkraći moguci nacin opisao ipak.

Što se ove tiče, jučer smo malo opet šetali te sam bio kod nje, čudno se ponašala, ko da je znala da je nešto u meni kliknulo, te mi opet spomenula lika tog u kojeg je nekad davno bila zaljubljena,i kao, misli da je sladak. Te me jutros dočekala još jedna poruka, kako je negdje sinoć bila sa kolegicama u blizini te je i on bio tu, živimo svi relativno blizu, i kao poljubio ju u obraz .. i ponaša se baš fino prema njoj. A meni je rekla da joj ne dozvoljavam da čini gluposti neke, te mislim da ukoliko bih ja rekao da to sve prekine, bi , valjda poslušala, no ne želim ja njoj govoriti šta će i kako će ja sam joj samo lijepo predočio situaciju i moguće ishode pa nek sama bira

p.s. - Zanimljivost. Obje se zovu isto, i također im se otac zove isto. Haha

21.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 8:44 (Deep).
15 godina
4ucker kaže...

Trebali bismo ovdje kao soluciju za tzv. "friendzone" u obliku prijedloga uvesti i suicid.

Pa neće tko imat spamati ovu temu .

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sponsored by OriginalEXE.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

imam jedan,hajmo reci problem..

ima jedna cura s kojom se dopisujem na fb-u samo zasada i sve je to oke,no problem je u tome da se dopisujemo samo u nocnim satima(1-3h) ili ujutro(prijepodne).

bez obzira kada smo online samo se u to vrijeme dopisujemo(ona je to nekako zapocelato,a ja pratim),da cujem misljenja..

da ju pitam otvoreno ili nesto drugo?

nadam se da nije glupo pitanje

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Izađi van s njom pa vidi. Vrijedniji je jedan izlazak nego tisuću poruka.

16 godina
SiO kaže...

imam jedan,hajmo reci problem..

ima jedna cura s kojom se dopisujem na fb-u samo zasada i sve je to oke,no problem je u tome da se dopisujemo samo u nocnim satima(1-3h) ili ujutro(prijepodne).

bez obzira kada smo online samo se u to vrijeme dopisujemo(ona je to nekako zapocelato,a ja pratim),da cujem misljenja..

da ju pitam otvoreno ili nesto drugo?

nadam se da nije glupo pitanje

friendzone, taman navecer kad se rastane s frendovima i nema sto radit ide kratit vrijeme pricajuci s tobom, nhf al tako je.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice