Prije misec dana plaka san ode radi zenske koja je prekinila sa mnom nakon 4 i po godine i jucer san bio na picu sa curom koju san u meduvremenu upozna i bilo mi je super ali u gradu nabasam na staru od bivse... I to nije sve sinoc ja vani sa drustvom meni stizu poruke kako je ona saznala da sam bio na picu sa nekom curom i da je zbog toga tuzna i slicne stvari a u biti vrti se ko mačak oko kaše oko mene i ne zna sto napravit... Sad san je lipo otpili reka san joj stara imala si svoju sansu propustila si je zao mi je ..... Makar i ne ima nista sa ovom drugom ovo mi je bilo ko melem na ranu... I vjerovatno je zlobno od mene ali što ću ne mogu si pomoć... I btw ja i druga cura opet idemo sutra na piće šetnju ili što slično ...Iskustvo koje san pokupi nikad se ne vraći bivšoj uvik idi naprid......
Melem na ranu trenutno,nadam se da ces tako misliti stalno.Mozda je to trenutni osjecaj jer mislis da si je sad povrijedio s tim jer je ona tebe ostavila.
Sve sto je novo je super,a sta bude dalje ovisi.
Ipak,sretno,vidit ces sam!
Usao sam slucajno u ovu temu nisam imao pojma o cemu je.Kad sam poceo citat vratio sam se unazad i nisam moga prestat,zanimljivo :)
A sto je ovaj IGRACINA suspendiran,on NIJE SHVACEN nikako s vase strane,covik je kralj i realno govori vecinu stvari i ne vidim da vrijeđa ikoga.