The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Veliki Brat kaže...

Zašto bi ju tretirao kao muškarca?

Mislim da si malo predoslovno to shvatio. {#}

Ali kad smo već kod toga, što uopće znači "tretirati nekoga kao muškarca"? Što je to tako specijalno u načinu na koji bi tebe ženska tretirala a što ne možeš primijeniti na njoj (neke niže biološke funkcije i različitosti i slične površnosti tu ne računam, idemo u malo dublju tematiku)?

Zašto ti je prva pomisao kada kažem tretiraj žensku onako kako i ona tebe: "ona me tretira kao muškarca"? Pa neće te sigurno tretirati kao kozu :D To se valjda podrazumijeva da si joj privlačan mužjak homo sapiensa, mrdnimo se malo dalje od osnovne biologije. Ona muškarca jaše, ali sa osobom koja se nalazi "unutar" tog muškarca dijeli dobre i loše stvari, tu osobu poštuje, na tu se osobu oslanja... o takvom sam tretmanu pričao. Odnosno što želim reći, kada muškarcima i ženama oduzmeš biološke faktore, zatim ono čime su nas učili od malena tko koju ulogu treba zauzeti u društvu, zapravo i nismo različiti. I na toj razini nema razlike u tome kako bi se trebali odnositi jedni prema drugima. Ali možda sam otišao u ezoteriju, nije ova tema baš na toj valnoj duljini.

Moram prestati pisati pyzdarije u sitne sate, samo filozofiram a ništa konkretnog posla ne obavim na kraju ^^

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 0:31 (rustweaver).
17 godina

Uopće ne mislim na biološke razlike. Ako dođem doma i žena me dočeka s tekstom kako je ofarbala jedan zid dnevne sobe u boju trule višnje, jer ju to baš pali i objesi mi se oko vrata, mogu reagirati prema njoj:

1. kao prema ženi - "I sve si to sama napravila? Stvarno si žena zmaj... Saće da te uzmem odmah ovdje ispred novog zida!"
  2. ili kao prema muškarcu - "Trula višnja je voće, a ne boja. Pod, risiver i zvučnike nisi dobro zaštitila, pa si ih zakapala, a ja svoje uređaje volim čiste i zidove bijele."
Gledam te!
15 godina
neaktivan

Kao što rekoh - malo dublje od toga, ovo je i dalje površna razina nekog odnosa. No dobro, nema potrebe da i dalje drvimo o tome, tko je shvatio moje trabunjanje - shvatio je, tko nije - nije, stanimo na tome.

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 16:07 (rustweaver).
17 godina

Okej, onda ću probati malo direktnije - ponašanje tipa odnosim se prema njoj kako bi ja želio da se ona odnosi prema meni će te gotovo sigurno dovesti u probleme.

Dva muškarca i dvije žene će rijetko kada imati jednake stavove i jednake želje i potrebe. Muškarac i žena će gotovo u pravilu imati različite želje i potrebe, različito će percipirati probleme i različito će reagirati na njih. Različite će stvari tražiti od partnera kada će pokušavati riješiti neki problem i različite stvari će očekivati ako odluče zatražiti pomoć. O različitostima u ophođenju mislim da ne treba posebno govoriti.

Od žene očekujem da mi bez uvijanja, otvoreno i s tri čiste kaže ako ima neki problem. Žena od mene očekuje da ga sam znam prepoznati ako ona ima neki problem. Kako bi tvoja filozofija pomirila toliku razliku?

Dajte prestanite izjednačavati žensko i muško. I mi imamo gene i instinkte, samo je to sve dosta zatomljeno u suvremenom društvu... Ne govorim samo o seksu ili velikim kurcima sisama, nego čak i o uzajamnom poštovanju. Kako bi to jedan moj frend rekao - žene vole nježne grubijane.

Gledam te!
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ah jeb*te... Najbolji frend mi je zaljubljen preko usiju i vjerovatno ce se ozeniti kroz godinu i po. Sve je to super ali sad imam osjecaj kao da sam ga izgubio. Cak ce i novu godinu slaviti u duetu u planini. Kao da sam izgubio 90% svog drustvenog zivota, ako ne nadjem curu uskoro ili neku shemu garant cu propasti u zivotu. Sta ciniti?

12 godina
The Friendzone Club

ne očajavaj, uvijek ćeš imati ovaj forum

12 godina
The Friendzone Club

HAHAHA najbolja tema i komentari {#}

13 godina
odjavljen
Arxi kaže...

Ah jeb*te... Najbolji frend mi je zaljubljen preko usiju i vjerovatno ce se ozeniti kroz godinu i po. Sve je to super ali sad imam osjecaj kao da sam ga izgubio. Cak ce i novu godinu slaviti u duetu u planini. Kao da sam izgubio 90% svog drustvenog zivota, ako ne nadjem curu uskoro ili neku shemu garant cu propasti u zivotu. Sta ciniti?

Nađi curu - logično!

Možda ta njegova ima neku frendicu  / sestru / sestričnu / susjedu / kolegicu s posla - nikad ne znaš.
A ako nema, idu blagdani pomalo, budeš našao neku, jer oko blagdana su sve uzhebane ako nemaju partnera za doček.

Evo slučaja od prošlog dočeka nove godine, bilo nas 6 na dočeku, moj najbolji frend i njegova cura, moja malenkost i  moja bivša te još jedan par...
Frend i njegova cura su preko godine dana skupa, ja i ova bivša smo bili možda par mjeseci ( 2-3 ) a ovi su se dogovorili da idu na doček s nama na Silvestrovo, i eto...

Anyway -  da se i ja pohvalim, nakon tog dočeka ta bivša počela nešto zabrijavati da mi idemo prema nečemu ozbiljnome a nije ona kao za to, ja flegma - kako hoćeš, na ništa te nisam prisiljavao niti planiram, posvađali se i prekinuli.

Par tjedana poslije postao DJ u novom nočnom klubu, upoznao masu novih ljudi, pogotovo likuša sa  uletima  - može ona od Rozge i onda mi zakrešti nešto tipa njezine pjesme u dopičnjaku da joj pola pič*e viri i topiću 3 broja premalom... Od droljica do cura spaljenih do daske, koje bi partijale 0-24 i zezale se....
Sasvim slučajno upoznao jednu curu, dopisivali smo se poslije upoznavanja bukvalno 0-24, i otišli na kavu nakon par dana dopisivanja...

Bila je slobodna, makar ju je jedan lik maltretirao da želi biti s njom ali ona nije htjela s njim...Malo pomalo, evo nas u vezi skoro godinu dana.

Roditelji se međusobno znaju, upoznali su se,  bili svaki kod svakoga u kući, i sve je doslovno savršeno!

Znam, brzam, treba proći malo više od godinu dana ali eto, nakon dugo vremena kratkih vezica, fu*anja za jednu noć i tako to napokon sam naišao na nekoga koga ne želim izgubiti....

Cura je skromna, ne puši, ne pije, ne traži apsolutno ništa od mene osim mene kraj nje, nije joj bitno ništa osim toga da sam uz nju i da ju volim koliko voli i ona mene... 

I eto iskreno, neka veza potraje, i ako sve ostane oke, planiram ju zaprositi {#}

Uglavnom, znao sam se truditi masu puta da veza uspije, i imao isto tako masu cura ali koliko god tražio, trudio se ili nešto treče - naišao sam na nju sasvim slučajno, i sa upola manje truda imam nešto što je neopisivo dobro zasad, tako da, glavu gore, naići će takva i za vas koji ste trenutno slobodni, a mislim da se nađe i netko na forumu tko ima vezu poput mene.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 23:00 (Phantom_RI).
16 godina
neaktivan

Vidim nekim kolegama ovdje je stvarno lijepo krenulo,čestitke svima,meni očito neće još tak skoro.

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
16 godina
The Friendzone Club

primjecujem da cim se vise trudimo da bude sve kako treba, cim vise trazimo i nadamo se, tolko je gore i teze. najcesce dobra veza samo naleti onda je sve dobro :)

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Momci. Jedno pitanje.

Sjedim u prvom redu i u pola predavanja cura iza mene pipne me nogom ispod moje stolice i kaže "Izvini kolega".

Da li je napokon kraj mom samačkom životu?

16 godina
Onjegin kaže...

Momci. Jedno pitanje.

Sjedim u prvom redu i u pola predavanja cura iza mene pipne me nogom ispod moje stolice i kaže "Izvini kolega".

Ne. Naletio si na smotanu žensku koja ne zna kud će s nogama.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Momci. Jedno pitanje.

Sljedeci put sjedni iza nje i pipni ju ti svojom "nogom" i tvom samackom zivotu definitivno nece doci kraj.

That's a job for... Lance Nutthrust!
15 godina
The Friendzone Club

pokazi joj svoju temu na bug forumu i garantiram da ce bit tvoja

Review, veza do poljupca

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Prije 4 godine, 22.10.2010...

captain_soap_McTawish kaže...

Nadam se da je Mentalist shvatio da ljubav ne postoji. To je laž i to vam mora biti jasno. Borite se protiv te laži.

Za početak kad subjekti padnu u laž zapadnog svijeta tj. lokalnim žargonom "zaljube se" onda njihova koncetracija pada. Postanu zaokupirani osobom ili stvari u koju se lokalnim izričajem "zaljube". Samim time pada i njihova produktivnost. A postaju jadni. Kad vidim dvoje bludnika kako se drže "zaljubljeno" za ruke shvatim koliko je to jadno. Zar ne?

Prema tome mislite na školu i učite programiranje umjesto da bančite vani.

...

Koliko se ja sjećam ti znaš samo razred u kojem se nalazim a to je I.C. Dakle ne znaš mi ime! No ako me budeš tražio ja ću se dobrovoljno javiti. Jer na kraju krajeva   ti mi u školi ne smiješ fizički napasti jer se to protivi pravilima škole. Pa ako me napadneš mogao bi ti biti kažnjem nekom od pedagoških mjera. Iz toga izlazi da me ti nećeš napasti.

I ovo žuto. Zar maturanti imaju dovljno vremena da tako troše vrijeme.

Ovo isto govorim još od vrtića. I uvijek ću ostati dosljedan svome mišljenju.

O držanju za ruke...

To je meni jadno! Takve ja žalim! Osim većina djece je pametna i to ne radi. Vjeruj mi sigurno nitko na to ne troši vrijeme jer jadno. A takvi što to rade ja ih ismijavam, a kao i ostali u mojoj okolini.

Ja ne znam u kakvom svijetu vi živite no kod mene i u mojoj okolini to nije normalno niti će biti. Zna se tko želi dobre ocjene mora biti pametan i učiti umjesto trošiti vrijeme na bančenje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taj dečko je još aktivan i čini mi se da je sad maturant ili brucoš. Bilo bi zabavno čuti kakve stavove ima nakon 4 godine, da li je imao curu. Ako ga netko zna, molim da ga uputi da nam odgovori.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 18:59 (piksic).
15 godina
piksic kaže...

Prije 4 godine, 22.10.2010...

captain_soap_McTawish kaže...

Nadam se da je Mentalist shvatio da ljubav ne postoji. To je laž i to vam mora biti jasno. Borite se protiv te laži.

Za početak kad subjekti padnu u laž zapadnog svijeta tj. lokalnim žargonom "zaljube se" onda njihova koncetracija pada. Postanu zaokupirani osobom ili stvari u koju se lokalnim izričajem "zaljube". Samim time pada i njihova produktivnost. A postaju jadni. Kad vidim dvoje bludnika kako se drže "zaljubljeno" za ruke shvatim koliko je to jadno. Zar ne?

Prema tome mislite na školu i učite programiranje umjesto da bančite vani.

...

Koliko se ja sjećam ti znaš samo razred u kojem se nalazim a to je I.C. Dakle ne znaš mi ime! No ako me budeš tražio ja ću se dobrovoljno javiti. Jer na kraju krajeva   ti mi u školi ne smiješ fizički napasti jer se to protivi pravilima škole. Pa ako me napadneš mogao bi ti biti kažnjem nekom od pedagoških mjera. Iz toga izlazi da me ti nećeš napasti.

I ovo žuto. Zar maturanti imaju dovljno vremena da tako troše vrijeme.

Ovo isto govorim još od vrtića. I uvijek ću ostati dosljedan svome mišljenju.

O držanju za ruke...

To je meni jadno! Takve ja žalim! Osim većina djece je pametna i to ne radi. Vjeruj mi sigurno nitko na to ne troši vrijeme jer jadno. A takvi što to rade ja ih ismijavam, a kao i ostali u mojoj okolini.

Ja ne znam u kakvom svijetu vi živite no kod mene i u mojoj okolini to nije normalno niti će biti. Zna se tko želi dobre ocjene mora biti pametan i učiti umjesto trošiti vrijeme na bančenje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taj dečko je još aktivan i čini mi se da je sad maturant ili brucoš. Bilo bi zabavno čuti kakve stavove ima nakon 4 godine, da li je imao curu. Ako ga netko zna, molim da ga uputi da nam odgovori.

Tolko priča o školi i anti-bančenju, a oni s Jaruna u 4 u noći bi bolje slagali rečenice nego on.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da vas pitam.

Ima jedna cura koja ide samnom u smjenu i sviđa mi se, a kako neki kažu, i ja se sviđam njoj.

Problem je što ju u školi vidim samo kada se mimoilazimo ili kada jedno od nas ide nekuda pa joj ne mogu prići. A ni muda mi nisu od koristi...

No, kada bih joj se javio preko Facebooka, trebam li ju odmah pitati za izlazak ili prvo malo pričati(šta ima; kako si; ženo, javio sam ti se jer sam te htio nešto pitati. jesi li za kavu u petak navečer?)?

Uživo se nema o čemu pričati jer je uživo, a ovako...

Savjeti?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Da vas pitam.

Ima jedna cura koja ide samnom u smjenu i sviđa mi se, a kako neki kažu, i ja se sviđam njoj.

Savjeti?

Ah da, popularni "Vidjeli smo se u hodniku" problem... Vjerujem da je većina čitatelja ove teme kao svoj doktorat uzela baš tu temu.

• Vidite se u hodniku, ti si ti, ona je Taylor Swift
  • Pogledao si je tako da ona vidi da si je pogledao, ona je gledala kroz tebe
  • Ti si pomislio da je gledala tebe
  • Misliš da nećeš ispasti creep ako je dodaš na FB
  • Trudiš se da svaki dan budeš čist i mirisan
  • Za par dana ćeš je vidjeti kako se ljubi s nekim u hodniku
  • Ostarit ćeš sam i jadan

Ali postoji i pozitivna strana kad razmisliš o svemu:

• Zamisli da idete na izlet i ti snimiš obavezni Stones/Creedence mix, ona ne zna niti jednu pjesmu
  • Zamisli da je pozoveš da pogledate film, ona pomisli da je to šifra za sex, a tebi se gledao film
  • Možda se ne pere redovno
  • Možda ima pokvaren zub i smrdi joj iz ustiju (znoje joj se noge, oči su joj pivske boce, sačuvaj me bože)
  • Možda ne može da prestane pričati o glupostima

Ili još bolje:

• Jedan dan ti se jednostavno ne živi i ne izlazi ti se iz kuće, ona te tjera i pošalje poruku na fb "Ako ne izađeš naljutit ću se"
  • Želi da izađete dok se prikazuje Potjera
  • Priča dok skupa gledate Potjeru
  • Ne voli Mirka, Moranu ili Dean-samu
  • Ne zna odgovore na pitanja u Potjeri
  • Osjećaš se loše i želiš biti s njom u tišini, a ne možeš joj reći da začepi svoja odvratna usta

Možda ti je i bolje bez nje. Ali svako malo, kada budeš išao kući hladnim jesenjim noćima, slušat ćeš lagano kuckanje svojih cipela o asfalt i pitati se šta je moglo biti.

15 godina
The Friendzone Club

nemam komentara {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

lol

Ovo je bilo urnebesno :D

Prvo pitanje: Oči su joj pivske boce, sačuvaj me bože = Azra - Poljubi me?

Ne trudim se biti čist i mirisan; trudim se ne smrditi.

Na fb smo imali mali razgovor prije par mjeseci kada je ona pokušavala održati razgovor, a ja sam rekao da moram ići; zapravo mi se nije dalo pričati.

Sve njene frendice znaju moje ime pa ne bih baš ispao creep. Toliki...

"Ako ne izađeš, naljutit ću se."-meni ne bi bilo strano..

I kakva potjera? Od kud si to izvukao.  Krim tim je zakon!

Možda smrdi, možda se ne pere, ali mene ne muči to.

Mene muči kako ju pozvati van preko fejsa. Dva pitanja i pozivanje ili pričanje pa pozivanje?

16 godina
Onjegin kaže...
chutac kaže...

Da vas pitam.

Savjeti?

Ah da, popularni "Vidjeli smo se u hodniku" problem... Vjerujem da je većina čitatelja ove teme kao svoj doktorat uzela baš tu temu.

• Vidite se u hodniku, ti si ti, ona je Taylor Swift
  • Pogledao si je tako da ona vidi da si je pogledao, ona je gledala kroz tebe
  • Ti si pomislio da je gledala tebe
  • Misliš da nećeš ispasti creep ako je dodaš na FB
  • Trudiš se da svaki dan budeš čist i mirisan
  • Za par dana ćeš je vidjeti kako se ljubi s nekim u hodniku
  • Ostarit ćeš sam i jadan

Ali postoji i pozitivna strana kad razmisliš o svemu:

• Zamisli da idete na izlet i ti snimiš obavezni Stones/Creedence mix, ona ne zna niti jednu pjesmu
  • Zamisli da je pozoveš da pogledate film, ona pomisli da je to šifra za sex, a tebi se gledao film
  • Možda se ne pere redovno
  • Možda ima pokvaren zub i smrdi joj iz ustiju (znoje joj se noge, oči su joj pivske boce, sačuvaj me bože)
  • Možda ne može da prestane pričati o glupostima

Ili još bolje:

• Jedan dan ti se jednostavno ne živi i ne izlazi ti se iz kuće, ona te tjera i pošalje poruku na fb "Ako ne izađeš naljutit ću se"
  • Želi da izađete dok se prikazuje Potjera
  • Priča dok skupa gledate Potjeru
  • Ne voli Mirka, Moranu ili Dean-samu
  • Ne zna odgovore na pitanja u Potjeri
  • Osjećaš se loše i želiš biti s njom u tišini, a ne možeš joj reći da začepi svoja odvratna usta

Možda ti je i bolje bez nje. Ali svako malo, kada budeš išao kući hladnim jesenjim noćima, slušat ćeš lagano kuckanje svojih cipela o asfalt i pitati se šta je moglo biti.

imam osjecaj da ti jako volis gledat potjeru.

15 godina
The Friendzone Club

javi joj se na fejsu opusteno, glupiraj se, pokusaj bit smijesan i sarmantan, kad osjetis da ce kraj razgovora kazes "mogli bi malo na kavu otic i ovako se raspricat" ili nesto u tom stilu i tvoja je-garantiram 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ha, raspričat...

Ma javit ću joj se, pitat šta radi, ako krene razgovor, krene, a ako ne, pitat ću ju za izlazak i šta bude. 

Nije baš da imam puno za izgubiti...

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zašto toliko tog fejsa? Čemu je problem razgovarat s nekom curom uživo? Svi se fokusirate na taj fejs, šta ako prohodate, draže će vam bit pričat preko fejsa nego IRL?

15 godina
footballer kaže...

Zašto toliko tog fejsa? Čemu je problem razgovarat s nekom curom uživo? Svi se fokusirate na taj fejs, šta ako prohodate, draže će vam bit pričat preko fejsa nego IRL?

Nekad je geografski lakše preko interneta/mobitela.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zato jer kaj ces reci curi uzivo? Pogotovo onoj za koju samo znas kak se zove. Isto tak, znam po curama iz raz da kad im se neki tak obrati odma je cudak itd. 

Kako bi vi reagirali da vam je dobar frend sa starijom il mlađom sestrom?{#}  

Extra wurst
16 godina
Extra protection kaže...

Zato jer kaj ces reci curi uzivo? Pogotovo onoj za koju samo znas kak se zove. Isto tak, znam po curama iz raz da kad im se neki tak obrati odma je cudak itd. 

nikako jer ta veza bi trajala tolko dok ja ne saznam za nju.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Extra protection kaže...

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 21:58 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Pa to je nemoguće, ako npr. mar123_volim COD ima sestru, i frenda, odkud njima uopće na pameti i jednom i drugome da odlučuju koga će voljeti?!?!

mar_vucinfan određuje tko će koga voljeti, a ne neka sestra njegova, ili frend. On je glavni

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 22:39 (Ranko Kukumar).
13 godina
mar123 kaže...

...

Nju solnom kiselinom, a njega pajserom? Tako nekako.

Kad ono krećeš za Teheran?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 22:43 (pr0n_addict).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice