Zašto bi ju tretirao kao muškarca?
Mislim da si malo predoslovno to shvatio.
Ali kad smo već kod toga, što uopće znači "tretirati nekoga kao muškarca"? Što je to tako specijalno u načinu na koji bi tebe ženska tretirala a što ne možeš primijeniti na njoj (neke niže biološke funkcije i različitosti i slične površnosti tu ne računam, idemo u malo dublju tematiku)?
Zašto ti je prva pomisao kada kažem tretiraj žensku onako kako i ona tebe: "ona me tretira kao muškarca"? Pa neće te sigurno tretirati kao kozu :D To se valjda podrazumijeva da si joj privlačan mužjak homo sapiensa, mrdnimo se malo dalje od osnovne biologije. Ona muškarca jaše, ali sa osobom koja se nalazi "unutar" tog muškarca dijeli dobre i loše stvari, tu osobu poštuje, na tu se osobu oslanja... o takvom sam tretmanu pričao. Odnosno što želim reći, kada muškarcima i ženama oduzmeš biološke faktore, zatim ono čime su nas učili od malena tko koju ulogu treba zauzeti u društvu, zapravo i nismo različiti. I na toj razini nema razlike u tome kako bi se trebali odnositi jedni prema drugima. Ali možda sam otišao u ezoteriju, nije ova tema baš na toj valnoj duljini.
Moram prestati pisati pyzdarije u sitne sate, samo filozofiram a ništa konkretnog posla ne obavim na kraju ^^