Evo pošto ste me odma napali s friendzonom,samo da vam javim dogovorio sam kavu sutra pa ćemo vidjet.Izgleda da je taj frinedzone neizbježan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo pošto ste me odma napali s friendzonom,samo da vam javim dogovorio sam kavu sutra pa ćemo vidjet.Izgleda da je taj frinedzone neizbježan.
Jest kad si beta.
Imam pitanje kad te polupijana/pijana cura skoro zažvali a dobra je prija od tebi cure ja bi isto reka da je to jedan frendzone club.. Btw cura ne prica skoro pa nista a tu vecer sam je slusa 3 sata baljezganja... i sad mi se konstantno javlja na fb.....
Imam pitanje kad te polupijana/pijana cura skoro zažvali a dobra je prija od tebi cure ja bi isto reka da je to jedan frendzone club.. Btw cura ne prica skoro pa nista a tu vecer sam je slusa 3 sata baljezganja... i sad mi se konstantno javlja na fb.....
...
...
Šta je pisac htio reći hahah
...
Šta je pisac htio reći hahah
ne zna ni on
Da, jasno, kad te frendica od cure zazvali to je friendzone club. Pitaj curu jel bi se i ona uključila pa da to radite u troje. To ti je isto friendzone club.
Ma ajde sve to... ali ako se ona tebi javlja preko Facebooka- to ti je tek problem.
Čuvaj se ti takvih ona tebe samo hoće "Friendzonati"
I evo jedna divna vijest , na kraju moje sapunice završim u vezi sa najboljom prijateljicom od moje nekadašnje "prijateljice" zbog koje sam ovdje in the first place. traje to vec 3 sedmice evo , da bih neki dan saznao od cure kako je ta "prijateljica" sa kojom ne pricam vec dobrih pola godine i više predložila da izađemo zajedno vani svi , lol, samo sanjaj
Pa ako joj je to najbolja prijateljica ne možeš se zauvijek ljutiti. Ako ti se ova nova stvarno sviđa, a ta nekadašnja više ne, onda ti to ne bi trebalo predstavljati problem.
al ta frendica vjerojatno sad zeli njega.
televisa presenta
So many betas in this thread.
Pa ako joj je to najbolja prijateljica ne možeš se zauvijek ljutiti. Ako ti se ova nova stvarno sviđa, a ta nekadašnja više ne, onda ti to ne bi trebalo predstavljati problem.
Nije to toliko moja ljutnja prema njoj koliko ,jebi ga , bojim se ,nisam dirao nju u sebi dugo vremena i ne znam kako cu da reagiram na njenu prisutnost,kad se nekad zadesimo blizu u autobusu ne mogu reci da je potpuni stranac kako se pravimo,a ni neki normalan prijatelj , nisam baš 100% čist sa osjećajima , ne znam da li je ona toga svjesna,ali sadašnja cura jest
televisa presenta
tako nekako
What about bottom-feeding omegas, forgot about them?
What about bottom-feeding omegas, forgot about them?
Daj onako ko neki papci dolaze tu na informatički forum i plaču o ženskama ovo ono.
Možete uz prosječan izgled bilokoju žensku riješit ako ste alpha.
Vidio sam likove prosječnog izgleda, oblače se ko seljaci ali ih ženske žele - zašto?
Zato što se prikažu dominantnima i kada ih ženska hoće oni je odje*u, zbog čega se ova još više napali.
Disregard females, acquire lols. Become alpha.
Samo se ugledajte na zyzza i zenske ce samo padati :)
disregard females acquire aesthetics
Vidio sam likove prosječnog izgleda, oblače se ko seljaci ali ih ženske žele - zašto?
Zato što se prikažu dominantnima i kada ih ženska hoće oni je odje*u, zbog čega se ova još više napali.
Želi ih prosječna ženska. Prosječna ženska ne zna čitati i pisati, nikad u životu nije preslušala album i vrhunsko joj je iskustvo probuditi se u smradu nikotina na nedjeljno jutro.
Da li biste ikad hodali s prosječnom ženskom?
3 | Da |
---|---|
56 | Ne |
Želi ih prosječna ženska. Prosječna ženska ne zna čitati i pisati, nikad u životu nije preslušala album i vrhunsko joj je iskustvo probuditi se u smradu nikotina na nedjeljno jutro.
Da li biste ikad hodali s prosječnom ženskom?
Nije to poanta, nego je poanta da treba bit alpha. A ne biti peško neki i plakati.
Samo se ugledajte na zyzza i zenske ce samo padati :)
disregard females acquire aesthetics
A jebiga nije to baš lako. Zyzzonja je već genetički bio podaren, a i imao je strong facial aesthetics, tako da nije njemu neki bio problem s takvim stavom hvatat 10/10 ženske haha.
Ne vidim poantu zbarit/zabrijat s curama koje su kako Onjegin kaže, prosječne.
Ne mogu svi zbarit 9/10 žensku, nekome je i prosječna kako ti kažeš ženska vrh.
Ne mora bit napušena i nalokana. Može nač neku normalnu i pristojnu, i imat osječaj da je ona vidla nešto u njemu. Ova što pljucka i sjedi vani na klupi s rasčupanom kosom bi se ljubila i sa psom, samo da ju pas pita.
ma stvar kod zyzza je 70% bila stav
jednostavno nema straha od odjeba .
Treba biti dominantan i uspit ces risit 90% zenskih
Ne mora bit napušena i nalokana. Može nač neku normalnu i pristojnu, i imat osječaj da je ona vidla nešto u njemu. Ova što pljucka i sjedi vani na klupi s rasčupanom kosom bi se ljubila i sa psom, samo da ju pas pita.
Vecu glupost i vece ponizavanje zena nisam u zivotu vidio. Svakakvih sivonja i na ovom forumu. Kako te nije stid reci da bi se bilo koja djevojka s psetom ljubila?
Pola ovdje ovakvih ne zna progovoriti u prisustvu zene a pricaju o ocjenjivanju istih.
Pola ovdje ovakvih ne zna progovoriti u prisustvu zene a pricaju o ocjenjivanju istih.
Lol to sam i ja htio reći.
Vecu glupost i vece ponizavanje zena nisam u zivotu vidio. Svakakvih sivonja i na ovom forumu. Kako te nije stid reci da bi se bilo koja djevojka s psetom ljubila?
Hmm... - od tri i pol milijarde mora se pronaći "tu i tamo" neka upitnog stanja uma.
A sunce te ne yeblo u šta se ova tema pretvara, ali neka, sviđa mi se.
Spominju se tu neke alfe, bete i omege. Ne moraš biti ama ni jedno slovo abecede da bi zabario nešto, ili bio zbaren(!).
U petak bio vani s društvom u nekom klubu (koji je qrac sad s tim klubovima) u kojem nismo nikad bili. U okolici Sl.Broda. Reko nismo nikad bili tamo, a čuli smo da bude ludnica pa reko ajmo van. Samo muško društvo, jer su nam cur/zaručnice/žene bile na djevojačkoj. Nas 7 se spakovalo u 2 auta pa kud puklo da puko, i tako se rijetko nađemo svi na okupu - idemo se oblokat i "gurat pare go-go plesačicama (moderni sleng za striptizetu) u sise". Došli mi tamo, čisto nas bilo sramota parkirat aute u blizini od zvjerkana koji su stajali vani. da se razumijemo, nismo ni mi došli sa šporetima (Astra OPC Black & White i BMW 330Xi), al bilo me sramota parkirat pored novog M5 i C63 AMG. I što je najbolje, sve naše tablice, nema ništa ujak/tetak/stric iz Švabije dao auto se proqrčiš po gradu.
Ušli mi unutra a tamo omjer mužjaka i ženki 1:2. "DJ" pušta sve i svašta, znači od cajki do Bon Jovi-a. I to sve neki remixi. Nisam još ništa popio pa mi glazba u početku i nije bila nešto. Poveli smo sa sobom i frenda kojeg bi 90% ljudi u ovoj temi okarakteriziralo kao žešćeg šmokljana koji bi i s prostitutkom nimfomankom završio u friendzone-u. Ima preko 25 i mehaničar je, što bi on reko "bolje razumije zvuk motora nego ženskog glasa". Dečko je prosječnog izgleda, ali je sramežljiv u tri pm. Popila se kiša Božja već kad su nam za stol prišle 3 oskudno odjevene "djevojčice" (kasnije saznali da imaju 18 i 19 godina) i pitale da se se upoznaju. Ja reko, garant nas neko yebe u mozak i poslo ih je da nas podyebavaju. Cure pristojne, nisu glupe (po priči), nisu bile pijane i čak su htjele zavrnit rundu (naravno da muški ponos ne da da ti cura zavrne rundu, malo seljački ali yebiga). Zapela ova jedna za našeg kolegu mehaničara, a ovaj ni da bi. Ja samo gledam kad će on skužit, ali ništa. Ko mrtav konj. Ništa, pajdu za rame i ajmo van zapalit jednu i uvatit zraka malo. Izašli van kad dolazi mi poruka od kolege koji je bio unutra "Oš mu ti lupit koji šamar il da ja izađem van, pa cura mu maltene u krilo sjela". Objasnio ja njemu kako ga ova gleda i kako mi se sve više primiče i maltene ga za ruku hvata. Kaže on meni "nisam primijetio". jao Bože baci peglu, ma šta peglu - KLAVIR baci. reko ajmo sad unutra i zbari to, nemoj da ti moram crtat. Nakon nekog vremena i par duplih pelina opustili se i njih dvoje i cura ga uhvati za ruku i i nešto su pričali (nismo ga pitali šta). Izašli su van i nije ih bilo neko vrijeme. Kad su izašli van svi smo bili ponosni kao da smo je mi zbarili (ja možda i bi da mi nije ovog prstena na ruci a i draga ima jako tešku ruku kad popi*di ). Ostali smo do jutra i upoznali još neke cure tamo, sve u svemu noć je živi dokaz da ne moraš bit ni hrabar ni lud, samo na pravom mjestu u pravo vrijeme. A njih dvoje su se čuli preko fejsa jučer i dogovorili neku kavu danas (jer smo jučer bili na momačkoj a to je isto kao da nas nema). Tko zna, možda nešto i bude među njima...
Otkrio si me
A jebiga nije to baš lako. Zyzzonja je već genetički bio podaren, a i imao je strong facial aesthetics, tako da nije njemu neki bio problem s takvim stavom hvatat 10/10 ženske haha.
nije on bio geneticki podaren ;-)