phimosis(fimoza),s obzirom da te samo jedan dio sprječava,mislim da će samo taj dio skinut....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brace yourself, weekend began
jel bilo šta za vikend?jeste se podigli iz pepela?
nula bodova
Ništa vezano za vikend,al evo da obavijestim,zadnje 2 sedmice sam hladan skroz prema onoj,iako pričamo kao ,preko fb i to..a ona me neki dan pita "što mi moramo samo preko fb komunicirati", i naravno ona sad pokušava nešto , ne čudi me uopšte,i dalje misli da ja nešto hocu , a meni baš lijepo onako,kuliram , zove me "sunce" pa mislim stvarno, neki dan mi rekla "love youu", ja joj rekao hvala i nasmijao se , i ona se smije kao , misli da se ja zajebavam,i da ću joj ja to reći ikad više , uglavnom, nek se ona sad malo pati ,dok sama ne skonta da ja neću ništa od nje , a onda kako god, ja joj naglasiti neću ..
Ništa vezano za vikend,al evo da obavijestim,zadnje 2 sedmice sam hladan skroz prema onoj,iako pričamo kao ,preko fb i to..a ona me neki dan pita "što mi moramo samo preko fb komunicirati", i naravno ona sad pokušava nešto , ne čudi me uopšte,i dalje misli da ja nešto hocu , a meni baš lijepo onako,kuliram , zove me "sunce" pa mislim stvarno, neki dan mi rekla "love youu", ja joj rekao hvala i nasmijao se , i ona se smije kao , misli da se ja zajebavam,i da ću joj ja to reći ikad više , uglavnom, nek se ona sad malo pati ,dok sama ne skonta da ja neću ništa od nje , a onda kako god, ja joj naglasiti neću ..
giv mi d pikčrzzz pliz
giv mi d pikčrzzz pliz
How about no
Ma mala je avion nema tu priče ,al je*i joj mater kad je prokleta ,a ne da se lako ,tako da nije vrijedno daljnjeg truda ,je*avao sam se ja predugo oko nje svakako
p.s. javim se danas onoj što sam davno ostavio kad sam sa ovom počeo petljati , pitam ju za ljubavni život ,kaže "Od kako si mi ti dao crveni karton , samo je nekih budala bilo,ništa posebno haha " .. tako da bih mogao sad malo u inat onoj otici na kafu sa njom u obližnji kafić,ne podnose se inače međusobno

skini ti obje...pa makar i snajperom....
giv mi d pikčrzzz pliz
How about no
Ma mala je avion nema tu priče ,al je*i joj mater kad je prokleta ,a ne da se lako ,tako da nije vrijedno daljnjeg truda ,je*avao sam se ja predugo oko nje svakako
p.s. javim se danas onoj što sam davno ostavio kad sam sa ovom počeo petljati , pitam ju za ljubavni život ,kaže "Od kako si mi ti dao crveni karton , samo je nekih budala bilo,ništa posebno haha " .. tako da bih mogao sad malo u inat onoj otici na kafu sa njom u obližnji kafić,ne podnose se inače međusobno
Kao što je kolega rekao, probaj srediti obadvije, bolje da se pročuje da si ženskaroš, kao bad boy, nego dobar. :D
pratim ovu temu već duže vremena i čitam, jaki ste dečki!
Uglavnom, da pređem na stvar.. bio sam s curom godinu i 8 mjesec i prekinili smo prije par dana, tj ja sam nju ostavio. Razlog što sam je ostavio je sljedeći, uglavnom, bio je taj neki lik što ju je bockao na fb, ona mi rekla bocka me taj i taj, takav smo neki odnos imali, ako je mene netko bocnio, ja njoj kažem, ako nju netko bocne kaže mi, ugl ono bio je neki "zdrav" odnos između nas dvoje.. i taj lik ju je bockao možda prije 4-5 mj, i neki dan je bila kod mene, i mobovi su nam bili na stolu, gledali smo neki film, i zavibrira joj mob, i ja joj dodam, ali sam pogledao u display i pisalo je da je dobila por na fb od xxx xxx, (čitaj xxx xxx- lik koji ju je bockao). Nisam je tad ništa pitao, ali otišla je kući i kad je otišla kući, pitao sam je preko fb za njega, šta ona ima s njime, ona je rekla da nema ništa, kao da nekad popričaju, u tom nekom kafiću kraj škole u koji odlazi pod odmorima i poslije/prije škole. (a kad ju je bockao govorila je da ga zna samo iz viđenja). Nije mi baš bilo svejedno, šta imaš ti pričati s likom koji te bocka i ima namjere neke s tobom, a u vezi si. Poslije je pitam a oko čega se dop na fb, rekla je kao bezveze i kao uradi mi ss razgovora, ono 10-ak rečenica, neka zajebancija.. Ali, ono što je prekipilo kod mene u tom trenutku je, kad mi je rekla da planira izaći, sutra (u subotu) u to mjesto odakle je taj tip. Kažem joj, da se ja ne slažem da ti ideš tamo odakle je taj tip i ona kaže kao otići ću, dogovorila sam se s društvom iz razreda, hoćemo da idemo tamo. Ja joj kažem, dobro, ako je tako, mislim da je bolje da se i mi dogovorimo, pa da više ne budemo u vezi, meni to smeta, a tebe boli k, ako ti je više stalo do izlaska u mjesto u kojem taj lik živi izvoli. I tako joj kažem da ja više ne želim biti u vezi s njome i da je prokockala svoju šansu što je imala. I nismo se čuli dva dana i onda mi je na viberu jučer poslala kao link neke pjesme, ide na koncert željka samardžića danas, i kao isplakat će se ovo ono. I nešto smo bezveze pisali, i ona meni kaže kao ja bi da dođem kod tebe sljedeći vikend, a inače se viđamo samo vikendima, ja studiram u Brodu, ona ide u srednju u Županju. Ja joj na to napišem, ok, dođi, samo mi javi točno da znam da se isplaniram, ona odg kao, "hahha, kao friendzone sex :p ", ja joj kažem, pa da, da nećemo biti u vezi? Ako hoćeš dođi, ako nećeš ne moraš. Ona odg, doći ću, ali ubila bih te kad bi doveo neku u krevet. Tu je samo moje mjesto.
ugl, moja patnja u tome svemu je, da će poslije tog "friendzone sexa" doći opet do neke jadne veze, koja će pukniti prvom svađom, a nije zdravo po mene biti u takvoj vezi, da razmišljam o nečemu, razbijam glavu, a imam puno stvari oko faksa na koje moram biti koncentriran. Šta vi kažete na to?
...
Da ne citiram sve.
1. Možda i ti radiš od muhe slona sa tim bezveznim bockanjem i dopisivanjem.
2. Takva ozbiljnija veza (a budući da traje godinu i 8 mjeseci može se nazvat ozbiljnom) se ne prekida zbog takve gluposti.
3. Sex je kao pizza, i kad je loš dobar je.
...
Da ne citiram sve.
1. Možda i ti radiš od muhe slona sa tim bezveznim bockanjem i dopisivanjem.
2. Takva ozbiljnija veza (a budući da traje godinu i 8 mjeseci može se nazvat ozbiljnom) se ne prekida zbog takve gluposti.
3. Sex je kao pizza, i kad je loš dobar je.
Ne radim od muhe slona, imala je ona već nekih svoj ispada i sranja u toku veze, što je podosta poljuljalo vezu i moje povjerenje, ali bilo bi previše da pišem sve. Da ne shvatite poglešno nije me varala (99% sam siguran u to) ili takve stvari, ali je znala lagati o nekim stvarima, a jednom kad ti netko slaže, a ne više puta, svaki sljedeći puta preispituješ njegove/njezine riječi.
Meni se čini da si ti cura u toj vezi..
Nikad više u vezu s njom i to je to. A trpaj do mile volje hehhe
Haiku za dan žena...
Nije karanfil.
Nije ni ruža.
Kad je spušten,podsjeća na puža.
Haiku za dan žena...
Nije karanfil.
Nije ni ruža.
Kad je spušten,podsjeća na puža.
5-7-5?
pjesnička sloboda...p.s. mislim da je 4-7-4
pjesnička sloboda...p.s. mislim da je 4-7-4
krivo misliš
Na temi se raspravlja o formi haikua, a u baru o autima, sisama, i đes mala daj čkepi znam da imaš.
Na temi se raspravlja o formi haikua, a u baru o autima, sisama, i đes mala daj čkepi znam da imaš.
Vremena se mjenjaju
ugl, moja patnja u tome svemu je, da će poslije tog "friendzone sexa" doći opet do neke jadne veze, koja će pukniti prvom svađom, a nije zdravo po mene biti u takvoj vezi, da razmišljam o nečemu, razbijam glavu, a imam puno stvari oko faksa na koje moram biti koncentriran. Šta vi kažete na to?
Rođeni zayebo si se. Trebo si je pustit da ode tamo i ništa je ne pitat. Lijepo joj kažeš da ide i da se zabavi, ali uza sve to napomeneš da ti ideš s ekipom na neki rođendan/party/fukodrom (ovo zadnje samo ako imaš muda do poda) i da ćeš cijelo vrijeme misliti na nju. Nakon par minuta neće joj past napamet da ikad više "bocne" tog lika. Naravno ako joj je stalo do tebe i do veze koja je nakon toliko vremena stvarno ozbiljna veza. Na ovo pitanje dolje je odgovor: 99% hoće pošto ste dugo bili skupa i samo ćete forsirat nešto što je (u velikoj većini slučajeva) osuđeno na propast. Ugl odi s njom na kavu, bez ikakvih obaveza, popričajte, ako odlučite probat ponovno reci joj da ćeš liku slomit noge ako samo posumnjaš da joj se javio (označi teritorij, pokaži da si alfa mužjak). Ako te odyebe i kaže ti da si seljak onda znaš na čemu si. Govorim ti iz godina nakupljenog iskustva i znam da većina naš muških razmišlja na isti način i o istoj stvari - mufu, al yebiga moraš se malo i potrudit (u ovom slučaju pokazat njoj da se trudiš).
Inače za dan žena (iliti noć vještica po danu) sam svojoj boljoj polovici (ili goroj, ovisi koliko popijemo) kupio buket ruža. Skoro sam ga pojeo! Jedna stvar koju nisam znao je da cura mrzi ruže (one in a million) i baš je nešto bila nadrkana a ja uletio u stan s buketom veličine fiće. Zato provjerite prije da cura nije alergična (ili samo mrzi) cvijeće prije nego joj ga poklonite, učite na tučim greškama onako kako ja učim na svojima.
Rođeni zayebo si se. Trebo si je pustit da ode tamo i ništa je ne pitat. Lijepo joj kažeš da ide i da se zabavi, ali uza sve to napomeneš da ti ideš s ekipom na neki rođendan/party/fukodrom (ovo zadnje samo ako imaš muda do poda) i da ćeš cijelo vrijeme misliti na nju. Nakon par minuta neće joj past napamet da ikad više "bocne" tog lika. Naravno ako joj je stalo do tebe i do veze koja je nakon toliko vremena stvarno ozbiljna veza. Na ovo pitanje dolje je odgovor: 99% hoće pošto ste dugo bili skupa i samo ćete forsirat nešto što je (u velikoj većini slučajeva) osuđeno na propast. Ugl odi s njom na kavu, bez ikakvih obaveza, popričajte, ako odlučite probat ponovno reci joj da ćeš liku slomit noge ako samo posumnjaš da joj se javio (označi teritorij, pokaži da si alfa mužjak). Ako te odyebe i kaže ti da si seljak onda znaš na čemu si. Govorim ti iz godina nakupljenog iskustva i znam da većina naš muških razmišlja na isti način i o istoj stvari - mufu, al yebiga moraš se malo i potrudit (u ovom slučaju pokazat njoj da se trudiš).
Inače za dan žena (iliti noć vještica po danu) sam svojoj boljoj polovici (ili goroj, ovisi koliko popijemo) kupio buket ruža. Skoro sam ga pojeo! Jedna stvar koju nisam znao je da cura mrzi ruže (one in a million) i baš je nešto bila nadrkana a ja uletio u stan s buketom veličine fiće. Zato provjerite prije da cura nije alergična (ili samo mrzi) cvijeće prije nego joj ga poklonite, učite na tučim greškama onako kako ja učim na svojima.
nakon ovog bi 99.9 posto cura prekinulo s tobom.. toliko o tvojim godinama iskustva..
ako je ona htjela nesto s tim likom, ona bi na to reagirala na taj način da bi rekla zabavi se a o svom provodu nebi ništa progovorila, tj samo bi odgodio saznanje da si budala ukoliko te cura prevarila.. ako kaze ovo zadnje onda bi te istog trena od*ebala..
ako je cura prije imala svojih ispada u vezi (koliko se sjecam iz posta) mislim da joj nebi nista znacilo to da on ide sa svojim drustvom negdje..
što se tiče takve situacije, najbolje je reagirat na taj način da joj kažeš što misliš (kažeš da ne želiš da ideš iz tog i tog razloga) u zreloj ste vezi bili da mozes tako nesto reći.. ako joj je stalo do tebe ostat će doma i od*ebat društvo, i neće te imat na duši, ukoliko ode onda si trebo lagano zahlađivat odnose i prekinut jel to nebi išlo nigdje..