The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo zamislite da ste u ovakvoj sitaciji. Zgodni ste , visoki 185, crna kosa , nabildani, pametni , i imate ajmo reci neku normalnu kolicinu para. Ja mislim da se nikada ne bi susreli sa friendnzonom ili možda griješim.

17 godina
The Friendzone Club

lol takvi dns prolaze samo kod sponzi tj zena bez mozga :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 19:16 (4mal).
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
4mal kaže...

Dobro , mene zanima zapravo što onda takvoj jednoj osobi fali i što su mogući razlozi odje*a od strane neke normalne cure. Ne može bas rec da joj se ne sviđa.

17 godina
The Friendzone Club

cure recimo koje birju na sminku,trash alter electro retro punk dobro prolaze kod deckiju {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 19:17 (4mal).
13 godina
neaktivan
zeroname kaže...
4mal kaže...

Dobro , mene zanima zapravo što onda takvoj jednoj osobi fali i što su mogući razlozi odje*a od strane neke normalne cure. Ne može bas rec da joj se ne sviđa.

Ne znam šta želiš reći? Kako se prosječno lijep i visok čovjek može ne svidjeti curi? 

Jesi li to ti? Ne znam kad sam vidio nekog da ne misli da je lijep. Pic or didn't happen.

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
zeroname kaže...
4mal kaže...

Ne znam šta želiš reći? Kako se prosječno lijep i visok čovjek može ne svidjeti curi? 

Jesi li to ti? Ne znam kad sam vidio nekog da ne misli da je lijep. Pic or didn't happen.

Ne kažem za sebe već općenito!

15 godina
The Friendzone Club

mislim da sam nasao svoju pepeljugu, ali po profilnoj nebi reko da je pepeljuga ahahah
boze dragi koliko sam popio ja sinoc da je meni ona bila privlacna (ovo govorim samo na temelju profilne jer joj je profil zakljucan) ali vidjet cemo dalje kad me prihvati i ako me prihvati, mozda je samo na profilnoj takva

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 19:43 (win4crazzy).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

treba imati dušu. s ovim kaj si nabrojao ju osvojiš, i stvarno bi rijetko dobio odjeb. ali onda ti treba dobar karakter da ju zadržiš.

jučer sam cijelu večer bio s jednom curom, platio sam joj 2 blacky cole i onda dok sam ju probao poljubiti, rekla je da je tek izašla iz veze i da nije spremna, da idemo polako dok ne preboli bivšeg. u petak idemo na cedevitu, jedva čekam.

Losing all hope was freedom
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

mislim da sam nasao svoju pepeljugu, ali po profilnoj nebi reko da je pepeljuga ahahah
boze dragi koliko sam popio ja sinoc da je meni ona bila privlacna (ovo govorim samo na temelju profilne jer joj je profil zakljucan) ali vidjet cemo dalje kad me prihvati i ako me prihvati, mozda je samo na profilnoj takva

Mogao bi i s nama podjelit sliku :P

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
piksic kaže...

treba imati dušu. s ovim kaj si nabrojao ju osvojiš, i stvarno bi rijetko dobio odjeb. ali onda ti treba dobar karakter da ju zadržiš.

bio sam pijan :D

zerocool12 kaže...

Mogao bi i s nama podjelit sliku :P

polako, ne mogu je skinuti jer je profil zakljucan a xxx-man je reko nema linkova(nemojte slat ni pm, ako me prihvati bit ce slika)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 19:54 (win4crazzy).
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel bilo akcije?

Pomirio se s bivšom :)

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
16 godina
The Friendzone Club

uvijek su me zanimale te pomirdbe sa bivsima, mislim postoji razlog zasto su bivsi, kako onda rjesit problem zbog kojeg se prekinulo? osim ako taj problem nije bio bas problem nego npr neki razlog zbog kojeg se trebalo rastat(odlazak negdje ili slicno).

15 godina
The Friendzone Club

evo, nadam se da nije clan foruma {#}
ljepsa mi je sinoc bila {#}

skroz desna skroz desna
srednja srednja
16 godina
The Friendzone Club

ja kad se napijem svaka izgleda ko foto mala. iskreno se nadam da se i njima tako cini za mene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 21:22 (mar123).
15 godina
mar123 kaže...

ja kad se napijem svaka izgleda ko foto mala. iskreno se nadam da se i njima tako cini za mene.

meni i ne bas, ali ne bude me briga pa mi ne smeta, a sad me briga ahahha
inace sam veoma izbirljiv, necu nikad nac curu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 21:26 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

''nijedna ne može bit toliko ružna,koliko ja mogu bit pijan''

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

uvijek su me zanimale te pomirdbe sa bivsima, mislim postoji razlog zasto su bivsi, kako onda rjesit problem zbog kojeg se prekinulo? osim ako taj problem nije bio bas problem nego npr neki razlog zbog kojeg se trebalo rastat(odlazak negdje ili slicno).

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jel se isplati petljat s curom iz razreda? Utjece li to na uspjeh itd? Moze li potrajati?

Extra wurst
12 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Jel se isplati petljat s curom iz razreda? Utjece li to na uspjeh itd? Moze li potrajati?

ako te odyebe kasnije,ili ako se posvađate,morat ćeš ju gledat u razredu svaki dan....a ovo drugo ovisi o vama...

16 godina
The Friendzone Club

ma to s petljanjem s curom iz razreda je precjenjeno, mislim na te fore sto ce bit poslije, ma nece bit nista, ja sam se jedno ljeto zbario s curom iz razreda, svasta je bilo, s drugom sam isto radio svasta, ali u razredu nista cudno, nema weird momenata, nista, sve ko normalno, to sto je bilo nitko nikad ni ne spominje.

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

O.o, pa nije losa mala ili ja to krivo vidim?

Extra protection kaže...

Vec smo to raspravljali, mislim da to nije bas pametno ali sve moze potrajat :S

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Sta fali curetku?

Ne ces ju na izlozbu nosit...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pa mala nije loša uopće....

15 godina
The Friendzone Club

izbirljiv sam, meni se ni scarlett johansson ne svidja :/

ne znam sta cu sa sobom, ozbiljan je to problem sta god vi pricali

13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Ja ne znam kaj vi vidite u toj Scarlet Johanson?

Crkva je zlo 21. stoljeća
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

od birača nema yebača....

13 godina
win4crazzy kaže...

Da ti možda ne igraš za "drugu" ekipu?

Sirijusli.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
12 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

ja u njoj vidim savršenog pacijenta za eksperimentalnu medicinu ortodontologije....

15 godina
pr0n_addict kaže...
win4crazzy kaže...

Da ti možda ne igraš za "drugu" ekipu?

Sirijusli.

ne, nego mi je ruzna, tu u svome selu nadjem ljepsu

kivic15 kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

ja u njoj vidim savršenog pacijenta za eksperimentalnu medicinu ortodontologije....

ahahhahahha izdahnuo sam

meni je ova desna pojam ljepote, ujedno i bivsa, na moju zalost :/ 

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pojam ljepote?!yebe lud zbunjenog...svaka cura je lijepa,ali iskreno ljepša je ona gore negoli ova....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice