The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Friendzone Club

Da mozes bit s kojom hoces u gradu, nebi bio u frendzoneu

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
Re: The Friendzone Club
nul-3 kaže...

mozda je to onaj severinin grad {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
protjeran
lostinuniverse kaže...

Pazi, ona hoče složiti osvetu bivšem?! Meni bi to bil dovoljan razlog da je odhebem. Ako ima takvo razmišljanje, sve se bojim kolka joj je inteligencija. 

Sam si rekel da je ego-trip, osvetoljubiva, tvrdoglava, povodljiva ("ti si fejk" to su joj napunili glavu dugi, vjerojatno njene "prijateljice") i sad si razmisli kakva bi to bila veza jednog dana. 

Hebeš ti to kaj ti se sviđa, kad joj je karakter u qurcu.

Uglavnom, večina odgovora se nalazi u tvom postu, samo si pročitaj još koji put.

Crkva je zlo 21. stoljeća
11 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Istina, da dobro si to rekao. Nisam ni ja svetac (sad se opravdavam makar znam da si ovo napisao u šali vjerovatno ili da me "trollaš") Uglavnom, nisam ni ja svetac i ja znam otic van u Zagrebu, nabacivat se curama, ne kazem da sam savršen, daleko od toga.. Jedini razlog zasto sam dosao ovdje je zato što sam nekome morao ispricati ako me razumijes, i sada mi je puno lakse.. Uzivo ovo nebi nikome rekao, nikome ama bas nikome. Od svojih najboljih frendova vjerujem onak... nijednome.. A Vama sam ispricao iz razloga toga da nemam sto izgubiti ako me razumijete...Ne znate tko sam ni odakle sam.. A svejedno mi vase misljenje znaci dosta puno..

Vidio sam komentare da sam ja neki clan, mogu Vam garantirari svima da nisam taj, ali imam acc na ovom forumu od prije, zovem se psp1 i star je acc 4 godine, ovom prilikom se molim adminu da mi se javi pa da pokusam dobit natrag sifru jer se nemogu sjetit. :D

Jos jednom hvala Vam svima puno ne znate ni sami koliko mi je ovo dalo snage da ju zaboravim.....

15 godina
lostinuniverse kaže...

Istina, da dobro si to rekao. Nisam ni ja svetac (sad se opravdavam makar znam da si ovo napisao u šali vjerovatno ili da me "trollaš") Uglavnom, nisam ni ja svetac i ja znam otic van u Zagrebu, nabacivat se curama, ne kazem da sam savršen, daleko od toga.. Jedini razlog zasto sam dosao ovdje je zato što sam nekome morao ispricati ako me razumijes, i sada mi je puno lakse.. Uzivo ovo nebi nikome rekao, nikome ama bas nikome. Od svojih najboljih frendova vjerujem onak... nijednome.. A Vama sam ispricao iz razloga toga da nemam sto izgubiti ako me razumijete...Ne znate tko sam ni odakle sam.. A svejedno mi vase misljenje znaci dosta puno..

Vidio sam komentare da sam ja neki clan, mogu Vam garantirari svima da nisam taj, ali imam acc na ovom forumu od prije, zovem se psp1 i star je acc 4 godine, ovom prilikom se molim adminu da mi se javi pa da pokusam dobit natrag sifru jer se nemogu sjetit. :D

Jos jednom hvala Vam svima puno ne znate ni sami koliko mi je ovo dalo snage da ju zaboravim.....

to sam ja napisao iz zahebancije :P
ugl ako si pratio temu shvatit ces zasto :D
nhf nisam mislio nista ozbiljno ;) 

mene ni nemoj shvacat ozbiljno, pisem opcenito gluposti i trollam

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
lostinuniverse kaže...

to sam ja napisao iz zahebancije :P
ugl ako si pratio temu shvatit ces zasto :D
nhf nisam mislio nista ozbiljno ;) 

mene ni nemoj shvacat ozbiljno, pisem opcenito gluposti i trollam

Ma sve 5, makar evo uspio sam povratit acc preko maila, sjetio sam se sifre od maila ostatak je bio lagan. valjda me nece ovdje bannat na ovom, ako hoce onda se cujemo kad istekne bann! :D

15 godina
psp1 kaže..

Ma sve 5, makar evo uspio sam povratit acc preko maila, sjetio sam se sifre od maila ostatak je bio lagan. valjda me nece ovdje bannat na ovom, ako hoce onda se cujemo kad istekne bann! :D

ma nece, samo krati citate :D

15 godina
moderator
psp1 kaže...

valjda me nece ovdje bannat na ovom, ako hoce onda se cujemo kad istekne bann! :D

Neće, ali onaj drugi je {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
XXX-Man kaže...
Neće, ali onaj drugi je {#}

vidi mu avatara, ko da je znao 

16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Sam si rekel da je ego-trip, osvetoljubiva, tvrdoglava, povodljiva ("ti si fejk" to su joj napunili glavu dugi, vjerojatno njene "prijateljice") i sad si razmisli kakva bi to bila veza jednog dana. 

Hebeš ti to kaj ti se sviđa, kad joj je karakter u qurcu.

Uglavnom, večina odgovora se nalazi u tvom postu, samo si pročitaj još koji put.

Evo da danas nastavimo, tj vratimo se na temu, za sve koji nisu u toku tu je moj orginalni post LINK - kopirao sam na pastebin u slucaju da se obrise onaj acc. @win4crazzy Mačka sam si i tu vratio, mačak je zakon! :D

1. boldano: Zanimljivo vidiš, to nije točno. Ona to radi sama i ne slusa opce frendice. Kad se dopisujemo 50 puta mi je rekla da je foreveralone, a za ego si je također sama kriva. I priznala mi je ona a i rekla mi je njezina frendica da su sve bile za to da bude samnom. Al kak ona kaže da između nas nema "kemije"... Meni to nejde u glavu kak ona to moze zakljucit samo preko fejsa, govori mi da nema kemije i onda mi priznaje da joj je bilo najbolje samnom uzivo i da sam puno bolji uzivo da sam smijesan itd.. Pitao si joj kolka joj je inteligencija, pa iskreno sad nakon ovog kaj sam napiso ni ja vise nisam siguran dal cu i dalje tvrdit da je pametna..

2. boldano: Sve ja to znam, vjeruj mi.. Zato što se uvijek stavim u poziciju "onog sastrane".. Kada bi se vodio samo po osjecajima mislim da bi se plakao ko neka pi*ka, zato što sam previše ocekivao od nje a dobio sam ništa. I manje od toga.

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

I'm happily friendzoned.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gospodo problem je u nama muškima , žene sa ovih prostora navikle su na primitivce i seljačine koji voze bembaru , slušaju cajke. Kad se uda za takovg idiota i kad ju pocne mlatit to njima jos vise odgovara jednostavno zbog takvog mentaliteta. Biti fin i koristiti bečku školu za ulet curama je najveći promašaj barem ovdje na balkanu.

15 godina
moderator
The Friendzone Club

Natrag na temu.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sutra nova godina, mnogo pijanih djevojaka... Jel imate kakvih poteza posebno za tu priliku :p

15 godina
icip kaže...

Sutra nova godina, mnogo pijanih djevojaka... Jel imate kakvih poteza posebno za tu priliku :p

chloroform

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dobar ovaj uploader slika

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 0:32 (chutac).
15 godina
The Friendzone Club

Ja mislim da je problem u nama, muškarcima. Ne u svim slučajevima, ali u ovakvim da:

Ako ti se sviđa cura zbog dupeta i sisa i nogu i nez čega već ne, znaci da si to vidio. A vjerovatno si vidio to na curi jer nosi tajice broj manje, tange ispod da ne bude crta preko guze, dekolte, štikle da sve to utegnu. I to vjerovatno na slici na fbu gdje je u nekom narodnjačkom klubu, ili možda baš u narodnjačkom klubu.

A ako ti se sviđa cura s kojom možeš lijepo porazgovarati, koja ne pokazuje sise baš tako lako, kojoj dupe nisi ni vidio još jer nosi tuniku preko tajica i ne pokazuje ga svima. Ta te već neće prekrižit zbog neke seljačine iz narodnjačkog kluba. Samo treba bit ugodan, ljubazan, drag, humorističan, ne nasilan. Ali ne ni previše stidljiv, pristojno perverzan, jer svaka cura voli takog dečka.  Pokaži se da si bolji od drugih, da si vrijedniji, ali nemoj omalovažavat druge, to ne vole. I udjelite lijepe komplimente, a ne ko ti seljaci o kojima govorite gore, "imaš dobro dupe" nego nešto nježno, čisto malo ispočetka.

Dobio milion TD, nema veze. Ja vjerujem u ovo sto sam napisao, uostalom, vjerovatno imate neku bf kad već jeste u ovoj temi, tak da ju slobodno pitajte da pročita ovo i potvrdi.

15 godina
nul-3 kaže...

Ja mislim da je problem u nama, muškarcima. Ne u svim slučajevima, ali u ovakvim da:

Ako ti se sviđa cura zbog dupeta i sisa i nogu i nez čega već ne, znaci da si to vidio. A vjerovatno si vidio to na curi jer nosi tajice broj manje, tange ispod da ne bude crta preko guze, dekolte, štikle da sve to utegnu. I to vjerovatno na slici na fbu gdje je u nekom narodnjačkom klubu, ili možda baš u narodnjačkom klubu.

A ako ti se sviđa cura s kojom možeš lijepo porazgovarati, koja ne pokazuje sise baš tako lako, kojoj dupe nisi ni vidio još jer nosi tuniku preko tajica i ne pokazuje ga svima. Ta te već neće prekrižit zbog neke seljačine iz narodnjačkog kluba. Samo treba bit ugodan, ljubazan, drag, humorističan, ne nasilan. Ali ne ni previše stidljiv, pristojno perverzan, jer svaka cura voli takog dečka.  Pokaži se da si bolji od drugih, da si vrijedniji, ali nemoj omalovažavat druge, to ne vole. I udjelite lijepe komplimente, a ne ko ti seljaci o kojima govorite gore, "imaš dobro dupe" nego nešto nježno, čisto malo ispočetka.

Dobio milion TD, nema veze. Ja vjerujem u ovo sto sam napisao, uostalom, vjerovatno imate neku bf kad već jeste u ovoj temi, tak da ju slobodno pitajte da pročita ovo i potvrdi.

ja ovo sto vidjam po fejsu je strasno, ni jedna nije zatvorena...ali ne bunim se ahhaahah
zelim reci da je tesko naci takvu u danasnje vrijeme gdje je bitno da imas lajkove na slici... 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ali te uvijek izgled navede da ju pozoveš van.

13 godina
odjavljen
chutac kaže...

drolja izgled sigurno ne 

no to sam samo ja :) 

15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
chutac kaže...

drolja izgled sigurno ne

no to sam samo ja :)

Nisam to ni mislio.

Nego izgled generalno.

Ako nije zgodna po tvojim kriterijima, ne ćeš ju pozvati van.

Osim ako ti se baš prihebalo pa je bitno šta piše na ličnoj.

13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ovaj čovjek zna šta je tunika.

Slušajte ga!

15 godina
Onjegin kaže...

Slušajte ga!

Ma to je samo jos jedan fejk preacher. Vjerojatno je toliko dugo u fz-u da zna nazive svega iz njenog ormara.

Potpis!
15 godina
Ezio kaže...
Onjegin kaže...

Slušajte ga!

Ma to je samo jos jedan fejk preacher. Vjerojatno je toliko dugo u fz-u da zna nazive svega iz njenog ormara.

Živim s tri žene u kući :S

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Svaki razgovor s curom dok svira preglasna muzika je kao mala romansa.

13 godina
nul-3 kaže...

The whole topic in a bombshell. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
16 godina
The Friendzone Club

jucer slavim novu godinu s frendovima u nekom prostoru i sad ono popili malo, bilo stvarno dosta dobrih cura, i kad sam vidio da sam dovoljno pod alkoholom da mogu plesat krenem uletavat curama, prva ekipa odma odheb, druga ekipa nesto nezainteresirana pa sam brzo odusto, i tako vidim frenda s jednom curom, dodem do njega i plesem s njima, uhvatim jednu curu(niti se ne sjecam kako izgleda ali nije bila losa) i plesem, a cura pijana ko deva, i zbarim ja nju, i tako par puta i dolazi njena frendica, pocne vikat da kakvo sam ja dubre, kako sam ju mogo iskoristit, zalije me cugom po glavi i odvuce frendicu, nisam mogo vjerovat.

inace kako ste vi proveli novu? jel bilo akcije?

15 godina
mar123 kaže...

jucer slavim novu godinu s frendovima u nekom prostoru i sad ono popili malo, bilo stvarno dosta dobrih cura, i kad sam vidio da sam dovoljno pod alkoholom da mogu plesat krenem uletavat curama, prva ekipa odma odheb, druga ekipa nesto nezainteresirana pa sam brzo odusto, i tako vidim frenda s jednom curom, dodem do njega i plesem s njima, uhvatim jednu curu(niti se ne sjecam kako izgleda ali nije bila losa) i plesem, a cura pijana ko deva, i zbarim ja nju, i tako par puta i dolazi njena frendica, pocne vikat da kakvo sam ja dubre, kako sam ju mogo iskoristit, zalije me cugom po glavi i odvuce frendicu, nisam mogo vjerovat.

uf gadno ahahahha
ja sam isto tako s frendovima organizirao, bilo jedno 150 ljudi, dosta cura, cak i vise od pola

dalo se naci nesto za zbarit oni koji su imali srece i pohebali su nesto.

ja sam izveo jednu curu van s namjerom da je zbarim, onda mi rekla da ima 15 godina i to me odbilo tako da se nista nije desilo, nego sam je ko pravi prijatelj odvukao frendu koji je mladji od mene i on ju je fino rijesio :D

ja sam imo malo vise srece kasnije, plesao sam sat vremena s jednom curom, ljubili se, mazili smo se itd, i pozovem je van da saznam malo vise detalja o njoj jer unutra nisi bas mogao pricati, ali nije htjela, ne znam zasto, nisam je mislio silovat...

na kraju oko 5-6 prije nego je otisla, dao sam joj mob da mi upise broj, a ona mi upisala ime i prezime i rekla mi koliko sam je razumio da je dodam na fejs, i evo vec pola dana je trazim i ne mogu je nacin :/

bas mi zao, slatka i simpaticna cura, vesela dosta sto mi se svidja, 20 godina ima, znaci nije klinka, a i svidja mi se sto je starija od mene {#}

nekako se nadam da cu je uspjet naci na fejsu da dogovorimo neku kavu

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 18:03 (win4crazzy).
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
mar123 kaže...

uf gadno ahahahha
ja sam isto tako s frendovima organizirao, bilo jedno 150 ljudi, dosta cura, cak i vise od pola

dalo se naci nesto za zbarit oni koji su imali srece i pohebali su nesto.

ja sam izveo jednu curu van s namjerom da je zbarim, onda mi rekla da ima 15 godina i to me odbilo tako da se nista nije desilo, nego sam je ko pravi prijatelj odvukao frendu koji je mladji od mene i on ju je fino rijesio :D

ja sam imo malo vise srece kasnije, plesao sam sat vremena s jednom curom, ljubili se, mazili smo se itd, i pozovem je van da saznam malo vise detalja o njoj jer unutra nisi bas mogao pricati, ali nije htjela, ne znam zasto, nisam je mislio silovat...

na kraju oko 5-6 prije nego je otisla, dao sam joj mob da mi upise broj, a ona mi upisala ime i prezime i rekla mi koliko sam je razumio da je dodam na fejs, i evo vec pola dana je trazim i ne mogu je nacin :/

bas mi zao, slatka i simpaticna cura, vesela dosta sto mi se svidja, 20 godina ima, znaci nije klinka, a i svidja mi se sto je starija od mene {#}

nekako se nadam da cu je uspjet naci na fejsu da dogovorimo neku kavu

Ala si se potrudio da je nades. {#}
Sigurno poznajes dosta ljudi koji su tu bili, mozda neki tvoj frend zna neku njenu frendicu itd. Zovi i raspitaj se pa ces doci do broja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 18:08 (QuidZz).
15 godina
QuidZz kaže...

Ala si se potrudio da je nades. {#}
Sigurno poznajes dosta ljudi koji su tu bili, mozda neki tvoj frend zna neku njenu frendicu itd. Zovi i raspitaj se pa ces doci do broja.

ma raspitivo sam se vec kod frendova koji su samnom organizirali i nitko je ne zna, jer smo mi pozvali oredjen broj ljudi, a onda su ovi zvali jos svoje pa su ti jos svoje zvali ahahah
otvorio sam sve koje znam da su bili, i gledo im pod prijateljima dali imaju antoniju .... i nema nitko, bila je ta skupina deckiju i cura s kojima sam bio pola veceri, to su ti koji nitko ne zna, i medju njima je ta cura, problem je sto se ne sjecam imena deckiju, ni preostale 2 cure, pijanstvo a i nije me bilo bas briga, upozno se radi reda (sad me to kosta hihihi) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice