The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

zbog zadnje rečenice nisi ni spreman da imaš curu. wtf, što će drugi reč? ako želiš cure samo za pokazivanje obiđi kakve cajkaroš klubove, izvadi ajfon i plati 2-3 runde jacka, sjatit će se oko tebe i biraj {#}

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

bolje da je takva,negoli da svako jutro na lice stavi litru fasadexa....

16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
icip kaže...

Ima jedna cura s kojom sam putovao u skolu i cijelo vrijrme smo se dobro slagali, zafrkavali se i slali si poruke na whatsup a udaljeni smo 20 cm jedno od drugog i jos stosta.. Ja sam nju cijelo vrijeme dozivljavao kao frendicu a sada vidim da je ona prema meni i nesto vise osjecala, cak jednom prilikom kad smo se s biciklima nasli da razmjenimo nesto u vezi skole smo otisli na neko jezero i kad smo dosli tamo malo sam razgledao i uputio se doma bez da se ista dogodilo (vidio sam da joj nesto ne pase :D ), jednom sam i otkazao da odemo na bazene zajedno jer nitko od mojih frendova nije mogo ic. Izgleda da sam ju nesvjesno frendzono (vjerojatno jer sam pomalo previse neiskusan u ':ljubavi'' pa nisam skuzio te preocite znakove). Sad se mozda pitate zasto sad nisam sa njom (jer muski i zenski frendzone se pomalo razlikuju ja mislim), tu dolazimo do problemcica.. Ona i nije nesto pretjerano lijepa, ima dobro tijelo ali lice ne.. Vjerojatno me to sputavalo cijelo vrijeme da i ja prema njoj nesto vise osjecam od prijateljstva.. Zanima me sta vi mislte o toj temi, jer cura mi je stvarno draga i zabavna i znam da nebih trebao gledati tako povrsno, ali ipak i u podsvijesti se ''brinem'' sta ce drugi misliti i govoriti kako ima ruznu curu..

Nikad nisam cuo da je neko rekao:" Gle onog lika kako ima ruznu curu"...

Ako ima i najmanje sanse da ti se sviđa, go for it.....

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
stickman1 kaže...

zbog zadnje rečenice nisi ni spreman da imaš curu. wtf, što će drugi reč? ako želiš cure samo za pokazivanje obiđi kakve cajkaroš klubove, izvadi ajfon i plati 2-3 runde jacka, sjatit će se oko tebe i biraj {#}

Ja bi mu dao vrlo jednostavan odgovor. Nije uopce bitno zasto nisi zaljubljen u nju, ocito nisi jer nebi propitivao svoje emocije da jesi, bio bi jako siguran xd. Ako nisi onda nema smisla... sad razglabat zasto se nisi zaljubio nema smisla, ionako ne mozes utjecat na to. Inace ako stvarno nesto osjecas prema njoj a ne zelis nista jer se bojis "sta ce drugi rec" onda nisi normalan xd :D 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
icip kaže...

Ima jedna cura s kojom sam putovao u skolu i cijelo vrijrme smo se dobro slagali, zafrkavali se i slali si poruke na whatsup a udaljeni smo 20 cm jedno od drugog i jos stosta.. Ja sam nju cijelo vrijeme dozivljavao kao frendicu a sada vidim da je ona prema meni i nesto vise osjecala, cak jednom prilikom kad smo se s biciklima nasli da razmjenimo nesto u vezi skole smo otisli na neko jezero i kad smo dosli tamo malo sam razgledao i uputio se doma bez da se ista dogodilo (vidio sam da joj nesto ne pase :D ), jednom sam i otkazao da odemo na bazene zajedno jer nitko od mojih frendova nije mogo ic. Izgleda da sam ju nesvjesno frendzono (vjerojatno jer sam pomalo previse neiskusan u ':ljubavi'' pa nisam skuzio te preocite znakove). Sad se mozda pitate zasto sad nisam sa njom (jer muski i zenski frendzone se pomalo razlikuju ja mislim), tu dolazimo do problemcica.. Ona i nije nesto pretjerano lijepa, ima dobro tijelo ali lice ne.. Vjerojatno me to sputavalo cijelo vrijeme da i ja prema njoj nesto vise osjecam od prijateljstva.. Zanima me sta vi mislte o toj temi, jer cura mi je stvarno draga i zabavna i znam da nebih trebao gledati tako povrsno, ali ipak i u podsvijesti se ''brinem'' sta ce drugi misliti i govoriti kako ima ruznu curu..

Frende moj ti si kreten. Ovo boldano, koga boli ona stvar tko šta misli, u vezi je bitno da ste ti i ona sretni i da TI I ONA mislite da je to sve kako treba.

Ako ćeš uvijek gledati na druge, uvijek će se nešto pričati.

Nego kod mene je isto bilo interesantno... cura ta s kojom sam sad mjesec dana, ona šta se razumije u kompove,ovo ono... Prekinula s dečkom prije 3-4 mjeseca i kao  u subotu mi bili vani, zbarili se samo tako, bili skupa, plesali, zezali se, sve 5, u nedjelju poruka da kao ona ne želi da to bude nešto ozbiljno jer se boji da opet nebi bila povrijeđena ili da ona mene ne povrijedi blablabla i da sam joj ja savršen, dobar, zgodan, sve 5 uglavnom. I posvađali se neznam ni sam kako u nedjelju prije nego šta smo trebali ići na kavu i do srijede se nismo čuli... Naravno, ja sam bio više kriv od nje zbog svađe, pa sam se prvi javio i ispričao. Da bi ona na to opet isto odgovorila. Ja opet ono, poludio, ali neka, rekoh idemo van nas četvero (frend moj, njegova cura, ona i ja) I ja složio mix jedan pošto sam upravo ovaj vikend sad prije Nove DJ postao u jednom klubu pa da se malo uvježbam. I išli se mi voziti, prije toga popili piće i idemo se voziti kao. Stanem ja kod neke zgrade stare, mrak, pustim mix i počnemo pričati. I ona meni ispričala sve od a do ž, ja njoj isto da mi se sviđa i da ne tjeram ja nikog na vezu, nego ono, kako bude bit će. Na to ona opet onu svoju priču. Ništa, rekoh, idem ja reći svoje 2-3 bivše kako je tek meni bilo pa se ne bojim tražiti dalje ( s time da se pohvalim, bivša iz srednje se udala i trudna je, zvala me na vjenčanje u subotu LOL ) I ona onako gleda, nježno..ja napravio sad face... Na to ja uzeo mobitel i rekao idem nazvati frenda pa ću te odbaciti do njega i njegove cure a ja odoh doma. Na to ona mene s obje ruke primi oko vrata i tako me jako stisne uz sebe i počne ljubiti. Vrat, usnice, obraz... I tako 2-3 minute ja ono pitam, sad neznam na čemu smo? Ona kaže : pa za sad sam ja tebi u krilu, a dalje čemo vidjeti kako će biti i nasmiješi se i poljubi me opet. I da, ovaj, iza smo malo išli sjesti jel, ima mjesta više :P Mix traje 32 minute, 3 mixa za redom odslušali, na jednog smo se ljubili i mazili bez prekida haha, bez zraka oboje ostali, na drugi smo se samo mazili a na treći me gladila po kosi i lagani poljupci... ubiti, savršeno nešto je bilo... i jučer opet kava, šetnja, držanje za ruke, ljubljenje...ne žurim se nikamo, ali zasad, ne može bolje... s tim da je cura bila u vezi sa samo jednim dečkom, i to oko godinu i par mjeseci... Malo je priča složena kao da ju je poplava složila haha, ali hebiga. :)

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Naravno da se ne brinem zbog tog, jel niste skuzili da sam stavio u podsvijesti i pod navodnike brinem. Izmedu ostalog bio sam s njom na kavi u centru grada  i druzio se s njom vani i vidjelo nas je milijun ljudi, eto koliko o tome brinem, al nemozete ni reci da kad bi bili s takvom curom da ni sekundu ne bi pomislili na to. Znao sam da cete me krivo shvatiti, vjerojatno sam se krivo izrazio. Htio sam samo cuti vase misljenje dali da se upustam u sta s njom ili ako se vec nisam zaljubio u nju dosad da vjerojatno u narednom vremenu ni necu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 12:55 (icip).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

pusti ju da si nađe nekoga tko ju je zaslužio, a ne kao ti rastužio.

Losing all hope was freedom
15 godina
neaktivan
piksic kaže...

pusti ju da si nađe nekoga tko ju je zaslužio, a ne kao ti rastužio.

Ivan Zak ? {#}

14 godina
The Friendzone Club

Ekipa što mislite o ponašanju i izgledu djevojaka danas i prije par godina? {#}

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Ja mislim da smo svi skupa otisli u qurac.....
15 godina
RaZ0R9111 kaže...

Ekipa što mislite o ponašanju i izgledu djevojaka danas i prije par godina? {#}

sve receno u 1 slici

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da vi vidite ove dronfulje u mojoj srednjoj. Još je gimnazija.

Prvi razred, tajice, guzica ispala(nije da se bunim :)), devina papčina k'o kuća, a ponašaju se kao svetice.

Ako je kur ac svet, još su i iskrene.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
icip kaže...

Naravno da se ne brinem zbog tog, jel niste skuzili da sam stavio u podsvijesti i pod navodnike brinem. Izmedu ostalog bio sam s njom na kavi u centru grada  i druzio se s njom vani i vidjelo nas je milijun ljudi, eto koliko o tome brinem, al nemozete ni reci da kad bi bili s takvom curom da ni sekundu ne bi pomislili na to. Znao sam da cete me krivo shvatiti, vjerojatno sam se krivo izrazio. Htio sam samo cuti vase misljenje dali da se upustam u sta s njom ili ako se vec nisam zaljubio u nju dosad da vjerojatno u narednom vremenu ni necu..

Ako tebe more takve misli, onda ti se ona ne sviđa, nego bi voleo da imaš devojku, a ona ti je prosto u blizini i misliš da bi mogao proći. I najverovatnije ćeš tako da razmišljaš još neko vreme, a onda ćeš je videti s drugim i tada ćeš razmišljati o tome šta si mogao.

14 godina
The Friendzone Club

Konačno neko ko isto misli {#}

Možda bi klinke i bile normalne da im mame ne izgledaju ovako.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
15 godina
RaZ0R9111 kaže...

pa jbg kad im mame idu 2 srednje pa se tako oblace

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

^ lol poruka dana

13 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
icip kaže...

Ako tebe more takve misli, onda ti se ona ne sviđa, nego bi voleo da imaš devojku, a ona ti je prosto u blizini i misliš da bi mogao proći. I najverovatnije ćeš tako da razmišljaš još neko vreme, a onda ćeš je videti s drugim i tada ćeš razmišljati o tome šta si mogao.

Samo reda radi da napomenem,imao slican slucaj , vratila se nekako , eto nije ni njoj bilo skroz svejedno , i sad je opet bezveze sve onako  , nema logike {#}

Semper Fidelis
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije se lako maknut iz friendzona... Been there, done that. Kao što je rekao jedan moj frend, to je kao kad sjediš na dvije stolice - taman si na pola puta do sredine i jedne i druge stolice, a na kraju dana možeš zaključiti samo to da te boli schupak. Ne postoji rečenica "samo smo prijatelji"... U tim situacijama - žene su kučke, stvarno. One psihički dosta brže sazrijevaju pa su u nekim stvarima u prednosti do određene dobi.. Nek ona skuži to da se ona tebi sviđa i već ti ima muda u vrečici.

12 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Nije se lako maknut iz friendzona... Been there, done that. Kao što je rekao jedan moj frend, to je kao kad sjediš na dvije stolice - taman si na pola puta do sredine i jedne i druge stolice, a na kraju dana možeš zaključiti samo to da te boli schupak. Ne postoji rečenica "samo smo prijatelji"... U tim situacijama - žene su kučke, stvarno. One psihički dosta brže sazrijevaju pa su u nekim stvarima u prednosti do određene dobi.. Nek ona skuži to da se ona tebi sviđa i već ti ima muda u vrečici.

Odhebeš ju na par dana/tjedana,i kad joj budeš potreban,ne javljaš se na mob ni ne odgovaraš na poruke,i tad bi ona trebala shvatito koliko zapravo ovisi o tebi i koliko ne može bez tebe...

16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
2029.MN4 kaže...

Odhebeš ju na par dana/tjedana,i kad joj budeš potreban,ne javljaš se na mob ni ne odgovaraš na poruke,i tad bi ona trebala shvatito koliko zapravo ovisi o tebi i koliko ne može bez tebe...

^Retard advice.

Žena i djevojka koja to radi i/ili sebi dozvoli je nadnaravna i nesposobna glupača. Takvih se obavezno kloniti.

16 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

A dobra je milfaca nemas kaj :P

S takvim curama treba bit jako jako dobar prijatelj,mozda ti se posreci kod mame xD...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 14:25 (zerocool12).
17 godina
The Friendzone Club

hahahhahah nova vrsta milfzone !

sa kcerkom njenom si u friedzoni i ostajes takav papak da bi zbaril mamicu ! {#}{#}

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Banging-her-mother-zone.

12 godina
neaktivan
4mal kaže...

hahahhahah nova vrsta milfzone !

sa kcerkom njenom si u friedzoni i ostajes takav papak da bi zbaril mamicu ! {#}{#}

threesome {#}

11 godina
protjeran
The Friendzone Club

Pozdrav, evo ima vec nekih 2 tjedna odkako sam se registrirao na ovaj forum, našao sam ovu temu i moj je problem je do tada upravo taj - friendzone.. Ali eto svaki put kad bih napisao svoje i procitao sto sam napisao obuzeo bi me neki osjecaj da me necete shvatit, sve je izgledalo zbrda-zdola, tocno kao i u mojoj glavi. Bilo je tu svega, od toliko misli u glavi nisam mogao spavati i što šta. No sad kad se sve "posložilo" i ja sam se donekle normalizirao nadam se da budem uspio sklepat nekaj :D

Uglavnom, moj problem vise nije friendzona, sad me više zanima dal sam napravio dobro, di sam pogriješio itd. Skužio sam da je tema malo zamrla pa eto ..

Dakle, zaljubio sam se u tu curu, nisam 2 godine imao ništa s nijednom. Punoljetan sam, uskoro 19. Inače sam full razočaran u svoj gradić, cure su nikakve, uostalom mislim da i sami znate kako je to danas kod cura u dobi od 16-19 god.. Tražio sam curu koja bi po necemu bila drugacija od drugih, i sa samim time zadao sam si teži posao.. Ali eto našao sam nju, curu koju poznam od prije, ali nismo duži period cca 5 godina pricali jer nije bilo načina da se vidimo. Ona u jednoj skoli ja u drugoj itd.. Pored svih ovih droca ona je povučena, lijepa, pametna, mogao bih nabrajati.

Sad da ne duljim kako sam krenuo pricati s njom, što je tu sve bilo, nebi dovršio do sutra. Uglavnom počeli smo pričati, sve je išlo super (barem sam ja tako mislio). Malo sam listao njezin profil na fejsu, i tako doznao dosta o njoj, ni sami niste svijesni koliko statusi toga otkrivaju {#}.. Dakle shvatio sam i prije po njezinom misljenju o deckima da ju je neki shebao zesce. I tako kroz statuse dobio sam potvrdu istog... Malo sam se ubacio medju njezine frendice, sprijateljio sam se i doznao opet masu toga.. Uglavnom lik koji ju je shebao je pokušao zbarit njezinu frendicu, ova joj to rekla pa su prekinuli.. Isto tako rekla mi je tokom dopisivanja da mu se želi osvetiti, ja sam u tom periodu njoj vec rekao jasno i glasno da mi se sviđa i da moramo na kavu. No ona je odbila uz obrazloženje da ne želi opcenito s deckima na kave jer ju je sram, i dodala je nešto istinito a to je da nemožeš ic s nekim na kavu a da te doma ne ceka 50 poruka tipa "jel ti to decko", "s kim si to bila na kavi".. Mene to ne dira inace al dobro razumio sam ju i ponudio da se vidimo u gradu kad se bude održavao parti elektronske muzike na koji je i ona željela ic jer tu u gradu nema ništa osim cajki a ovo se održava jednom godisnje. Pristala je. Pricali smo uživo i namjerno sam zapoceo temu "zašto si povrijeđena". Kad sam ja rekao svoje, tužan pogled joj je lagano bio usmjeren u jednu točku, prema podu, a lagani osmijeh na licu, kao da je bila sretna da ju netko razumije, a opet tužna što se mora toga prisjecat. Inace po svemu se vidi da je tog decka jako zavoljela. Tu vecer još je napisala status na fejsu "najbolja večer ikad", još mi je i ranije govorila preko fejsa da sam zgodan i da sve njezine frendice govore da sam zgodan. I iduci dan počinju problemi. Več drugi dan, kao da je prespavala, nismo mogli normalno pričati. PMS? (retoričko pitanje).. Uglavnom kasnije nije bilo načina da se vidimo, pa smo nastavili sve preko fejsa, i da bi mi par dana nakon partija rekla da sam fejk. Točno tako. Napisala mi je "ti si fejk". Ja njoj "Kako to mislis da sam fejk?" Onda mi je rekla da nisam ono kaj se predstavljam, da vam skratim pricu, mislila je da se foliram, da nisam "dobar decko" i da cu ju sjebat... A meni iskreno nije bilo to na pameti, ja ne trazim curu s kojom cu bit mjesec dana, Vama nemam razloga lagati, ali eto ona čvrsto vjeruje u to. Inače taj dečko s kojim je bila je debil, i to toliki debil, još odavna se zna za njega da je debil. Dugo sam razmišljao da li ja to govorim iz gnjeva, ili što već ali nije gnjev, činjenica je činjenica i nisam jedini koji to misli. Pitam se što je ona vidla u njemu.. Sad cisto da vam stvorim neki "timeline" sad smo u ljetu pocetak 7. mjeseca ove godine, a sve je počelo još na samom početku 2. mjeseca.. Dakle taj famozni 7. mjesec koji mi je bio najteži ikad što se ljubavi tice, ras*izdio sam se i pitao sam ju da zašto debili uvijek prođu bolje pored nas boljih dečki, reko zar ona misli da sam toliko fejk da mi neda ni šansu... Na to je ona rekla da mi sad vise vjeruje i da vidi da sam drugaciji itd, al svejedno po svemu kaj je pricala ja sam skuzio ovo (bla bla ja sam hladnokrva ja ne zelim s nikim nista) cak mislim da je jos zaljubljena u tog svog bivšeg debila. I tu smo prestali pricati.. Ja jednostavno nisam mogao biti prijatelj s njom, htio sam nešto više.. I jbga, preknuo sam svaki kontakt s njom makar ono kao "bit cemo prijatelji" yes as if... prijatelji koji se nikad ne cuju ni ne pisu MOŽE !

Prošlo je par mjeseci i eto nas sad u ovo vrijeme. 10-11-12 mjesec (jos da napomenem ona je moje godiste)

Ja se njoj dugo nisam javljao, niti ona meni.. Ja sam nastavio dalje, i preko njezine frendice upoznao drugu curu, i znao sam da ce ona to doznati, jer ako je meni ta njezina frendica sve izlajala o njoj, onda ce i njoj izlajat sve novo o meni.. Makar sam joj rekao nemoj nikome pricati (vrijedilo je pokusati) makar ne vjerujem ljudima i nista ne ocekujem, ova je to ipak doznala. I tako opet smo poceli pricati.. Nije odma rekla da je saznala ali ja sam znao, bilo je ocito... I u toj nekoj nasoj prici, zapoceli smo pricu o nama.. Rekla mi je da je razočarana kak sam ju prerano prebolio da je cula da mi se svidja jedna cura i da se cudi kak se ona meni moze svidjat (sad znam kaj mislite:odhebi ju itd, isto to sam i ja rekao nisam glup ali nisam mogo..), a to je rekla samo zato sto je cura prosjecnog izgleda, a ja nije da se hvalim mogu imat i najzgodniju u svom gradu, al opet napominjem ne tražim to, nije sve u izgledu. Makar ja i sad sam svjestan da sam prenaivan, jer fakat mislim da je cura koja zaslužuje dobru vezu, dobrog decka itd i nakon svega kao da jos vjerujem u nju, jos joj zelim pomoc.. jos joj pokusavam neki k.... objasnit dok se dopisujemo.. Mislim rekao sam joj da ako nastavi ovako dečke upoznavati - preko fejsa, da joj nikad nece bit bolje... Na to nikad nisam cuo njezin komentar, ali ona je inace tvrdoglava, egoista je veliki, misli da sve o svima zna i da nikog nemora upoznat odma zna kakav je... I evo uspjeli smo nekako poceti normalno pricati preko fejsa.. Ja sam popustio u usao u neko prijateljstvo s njom, u kojem je ona mene opet namamila slala mi je stotine srca puse itd (ne znam di mi je bila pamet) I da skratim, cim sam joj priznao da mi jos uvijek znaci, pocelo je odjebavanje. Nešto tipa "aha sad znam da ti znacim ko te hebe to mi je bitno" Isti taj dan neki decko joj je stavio srce na zid i ona mu je u komentare stavila " ja sam kraljica" on pita cega?? a ona "kraljica tvoga srca HAHAHAHA" Tu sam shvatio da zapravo nisam jedini s kojim se igra..Sad bih tu još dodao dio di sam rekao da  se želi osvetiti svojem bivšem..Ja sam ju toliko proucio da sam stvorio neku svoju teoriju s kojim dečkom mu se želi osvetiti, ali rekao sam sam sebi da je to suluda ideja, makar sam znao da me osjecaj rijetko kad vara... Svejedno mislio sam da sam pretjerao, a nakraju je ispalo tocno onako kako sam i mislio..No to je sad manje vise nebitno.. Pošto je ona s tim dečkom usla u vezu, i onda javno napisala da je to samo "fejs veza".. Više me to razočaralo kaj postaje fejsbuk mala nego to kaj mu se oce osvetit.. Osveta joj je jadna i neuspjela. Opet sam prekinuo svaki kontakt s njom. I proslo je dva dana, došao je Božić i ona mi je na Engleski napisala merry christmas <3 , onda se ja sjetih doktora House-a i odgovaram "and a happy go to hell". Drugi dan mi je poslala neku sliku, kao da provjeri jel sve oke, ja nisam ništa odgovorio. Makar evo sad je proslo par dana imao sam vremena razmisliti, i da ja nisam u ovoj situaciji znam da bih svakome preporucio da ide dalje i ja sam krenuo ali i dalje imam neke osjecaje prema njoj.. Kao da se i dalje nadam, jer s nijednom se ne vidim kao što sam se s njom vidio... evo to je za sad to.. slobodno komentirajte, recite mi da sam glup, haha kaj da kažem! Definitivno cu se vise ukljuciti u ovu temu, u ovih godinu dana koliko se mucim s njom imam osjecaj kao da sam puno naucio..

I btw Sretan Božić svima koji ga slave!

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

meni se čini da ti njoj služiš kao igračka i da te ona lagano podhebava....ako još dodamo priču kako se nabaciva i drugima....

13 godina
neaktivan
lostinuniverse kaže...

...(sad znam kaj mislite:odhebi ju itd,..)...

I btw Sretan Božić svima koji ga slave!

Da.

Hvala, također. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
lostinuniverse kaže...

....  a ja nije da se hvalim mogu imat i najzgodniju u svom gradu 

piksic jesi to ti???
acc napravljen prije 3 tjedna, a ako se ne varam piksic je tad negdje bio kartoniran

coincidence? i dont think so

da se forumas ne uvrijedi, salim se :D

nego lijepo slozen tekst i ja bi ti preporucio da je odjebes, blokiras na fejsu i raskines sve veze s njom pa neka se je*e 
mrzim takve koje se igraju tudjim osjecajima i glume nedodirljive

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 23:44 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
lostinuniverse kaže...

....  a ja nije da se hvalim mogu imat i najzgodniju u svom gradu 

piksic jesi to ti???
acc napravljen prije 3 tjedna, a ako se ne varam piksic je tad negdje bio kartoniran

coincidence? i dont think so

ovo ''nije da se hvalim'' mi ne sliči na piksica....on bi se otvoreno hvalio...

16 godina
neaktivan

Cura koja govori "fejk" zasluzuje plavo oko.

Da nisi napisao dob pomislio bih da si sreo moju bivšu. Samo kaj je ona prije veze bila dobra i umiljata a tokom se hebala sa svima na koje je naišla i bila totalna k*čka.

Ali nije sad vrijeme za to, uglavnom mislim da si je krivo prosudio jer ako pročitaš ono kaj si na početku napisao za nju i cijeli tekst vidiš da ona ustvari nije takva, ista je kao i tisuće ostalih k*rvica.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice