The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.400
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Jbg... Bio sam nesiguran zato sto je cura starija od mene godinu dana i jedna je od najboljih cura koje znam...
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Sutra joj lepo pošalji poruku da si sredil kaj si imal za novu i dogovori se za cugu. Kladim se da ne bude pitala "ko sve ide".

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako postupiti u situaciji kada tvoj najbolji prijatelj i prijateljica (znaci nas troje) se druzite cijelo vrijeme, idete na kave, na party-e, skypate u troje i super ste frendovi i super se zabavljate i na istoj ste ''razini'' znaci samo frendovi, da bi nakon nekog vremena njih dvoje zavrsilo skupa. I dalje te zovu da se s njima druzis, ides na kave i sve kako je bilo prije nego sto su zavrsili zajedno. Nemaju oni nikakve zle namjere i ne ljubakaju se ni nista kada su samnom al opet je sve cudno i ni blizu kako je bilo.

Kako tada postupiti? Maknuti se i pustiti njih dvoje iako oni se i dalje zele s tobom druziti skoro pa isto kao i prije?

Eto... Mozda neki savjet, mozda je netko bio u slicnoj situaciji 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ili prije niste bili baš toliko sve u troje, ili je tek sad pravo vrijeme za u troje!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
Re: The Friendzone Club
icip kaže...

Kako postupiti u situaciji kada tvoj najbolji prijatelj i prijateljica (znaci nas troje) se druzite cijelo vrijeme, idete na kave, na party-e, skypate u troje i super ste frendovi i super se zabavljate i na istoj ste ''razini'' znaci samo frendovi, da bi nakon nekog vremena njih dvoje zavrsilo skupa. I dalje te zovu da se s njima druzis, ides na kave i sve kako je bilo prije nego sto su zavrsili zajedno. Nemaju oni nikakve zle namjere i ne ljubakaju se ni nista kada su samnom al opet je sve cudno i ni blizu kako je bilo.

Kako tada postupiti? Maknuti se i pustiti njih dvoje iako oni se i dalje zele s tobom druziti skoro pa isto kao i prije?

Eto... Mozda neki savjet, mozda je netko bio u slicnoj situaciji 

Nije smak svijeta, samo se distanciraj od njih i to je to - očito si postao višak.

Trivijalan problem.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kakve distance...

Ljudi te i dalje zovu jer te smatraju prijateljem, ne zato jer imaju krivnju savjesti. I dalje možeš ić na kave, kino, planinarenje il kaj ste već radili skupa. Izlasci su malo drugačiji, nećeš sa njima bit cijelu večer nego kad vidiš da se šmucaju, jednostavno se makni.

Neće se oni šlatati na svakom koraku {#}

Uostalom, sad je savršeno vrijeme da si nađeš komada, pa je lagano uvedeš u društvo.

nemoj bit konj pa ih odjebat samo zato jer su zajedno, a bili ste dosta dobri. ovo kaj ti kažeš nije isto, nije isto tebi, njima je, al taj osjećaj će proći i bit će svepo starom, vidit ćeš i sam, osim ako nemaš želje i osjećaje prema njoj, to je onda drugi par rukava...

edit: uostalom, što ćeš tek kad se krenu svi zaručivat i ženit, i onda ćeš bježat? :D

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 7:43 (stickman1).
15 godina
The Friendzone Club

zasto vecina cura vani u klubu forsira barenje usta, ali ono odvratno gdje samo malo fali da progutaju jedno drugo

jesam li ja nesto propustio ili nisam jedini kojem se to ne svidja

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 12:40 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

zasto vecina cura vani u klubu forsira barenje usta, ali ono odvratno gdje samo malo fali da progutaju jedno drugo

aj molim te prevedi, koliko sam upoznat sa terminom 'barenje' koristilo bi se u prijevodu kao i 'zavođenje' ali ovo tvoje ne razumijem što si napisao 

~23 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
16 godina
kakapo kaže...
win4crazzy kaže...

aj molim te prevedi, koliko sam upoznat sa terminom 'barenje' koristilo bi se u prijevodu kao i 'zavođenje' ali ovo tvoje ne razumijem što si napisao 

rijec barenje je prije znacila zavodenje, danas znaci zvaljenje iliti ljubljenje s jezikom.

15 godina
kakapo kaže...
win4crazzy kaže...

jel jasnije kolega?

a i ta rijec ima vise znacenja, trebo sam se malo konkretnije izrazit

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
kakapo kaže...
win4crazzy kaže...

jel jasnije kolega?

a i ta rijec ima vise znacenja, trebo sam se malo konkretnije izrazit

ok, onda ovako: uskoro slavim desetljeće kako izlazim van, i toga je uvijek bilo, obično u nekom manjem postotku... no to je sasvim normalno, to obično rade parovi koji su uglavnom tek krenili zajedno, on koji su dulje zajedno prakticiraju tzv smooch, ako i to 

~23 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina
The Friendzone Club

pitam jer mozda budem izasao s nekom zenskom koju i nepoznam bas najbolje pa da ne bude kasnije nismo znali :D

ja vise volim ono nijezno, a ne kao ovi gore na slici... ali koliko sam skuzio, toga je sve vise i vise, grozno za gledat

15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

pitam jer mozda budem izasao s nekom zenskom koju i nepoznam bas najbolje pa da ne bude kasnije nismo znali :D

ja vise volim ono nijezno, a ne kao ovi gore na slici... ali koliko sam skuzio, toga je sve vise i vise, grozno za gledat

osobno sam krajnje tolerantan za mnoge stvari, doduše kad sam vani, onda nisam trijezan pa mi još manje sve smeta xD 

s obzirom da ovo nije baš pretjerano ' muška tema ' da sva tipa raspravljaju kako se treba ljubiti, dati ću ti samo smjernice - iz mog iskustva vole da traje što dulje, ima navodno neki enzim sreće ili što li pa zato. Uostalom, ako jako zineš, ne znam kako drugi, ali ja ostanem bez zraka nakon nekog vremena, tako da, ako treba, izdrži tu koju sekundu, nećete sigurno dugo na taj način razmjenjivati nježnosti

12 godina
protjeran
win4crazzy kaže...

Nema me dva tjedna u klubovima i odjednom cure počnu forsirati barenje!?

U koji klub ideš?

"The day you stop learning is the day you stop living"
15 godina
The Friendzone Club

svugdje pomalo :D vecinom u ove narodnjacke {#}

ma i to sto kazes, napit cu se i necu razmisljat ahahha

12 godina
protjeran

Imaš sreću ako si toliko šarmantan da nemožeš u klubu bit koliko forsiraju da te zbare. {#}

"The day you stop learning is the day you stop living"
16 godina
cuspajz kaže...
Nemam pojma... Ovo sam slago da nemogu. Iduci tjedan cu je opet pitat, pa ako opet pita ko ce ic onda mi je jasno na cemu sam.

Stvarno ne kužim zašto si napizao da nemožeš. Eto pa nisi mogo izdvojit kojih sat vremena za neku cugu. Ak ju zanimaš reći će ti da, ako ne reći će da neće i kraj.

S tim odgađanjem nećeš ništa postić, jedina stvar koja može bit je da će ona sljedeći put kad je budeš pitao reći da ne može jer ima "nekih obaveza".

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 16:14 (AmonZero).
15 godina
dv14 kaže...

Da se ja opet javim..

Imate moj originalni post na "nadporuka".

.

.

.

Ima netko neki pametan savjet? Ili da nastavim po svom?

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...
dv14 kaže...

Da se ja opet javim..

Imate moj originalni post na "nadporuka".

.

.

.

Ima netko neki pametan savjet? Ili da nastavim po svom?

Ako ti se imalo sviđa,izađi s njom,izvedi je nekam. Pa kad budeš siguran dal ti se sviđa ili ne, onda budeš znal kak odlučiti.
Jer puno puta ćeš biti najzadovoljniji s osobom s kojom nisi baš vjerovao da će uspjeti. Mislim da sam već napisao,ali ja sa svojom curom nisam namjeravao biti,ali eto dogodilo se i sad sam pre sretan tom odlukom.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina

trebalo mi 10 sekundi, na faksu sam dobio status stalkera kad sam vec drugi tjedan naso tajnicu na fejsu

slika u prilog, bas me zanima zasto vozi mercedesa hmm hmmm

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 0:21 (win4crazzy).
15 godina
moderator
The Friendzone Club

Objavljivanje linkova na profile nije dopušteno.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
XXX-Man kaže...

Objavljivanje linkova na profile nije dopušteno.

znam da si ga bookmarko...

15 godina
moderator
win4crazzy kaže...

znam da si ga bookmarko...

Nisam, dosta mi je i ova moja, a ne da bi išao tražit još koju {#}

Pogotovo prije Božića pa da moram još jedan poklon kupovat Smijeh

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
XXX-Man kaže...

Nisam, dosta mi je i ova moja, a ne da bi išao tražit još koju {#}

Pogotovo prije Božića pa da moram još jedan poklon kupovat Smijeh

{#}

ajde koga lazes, poznam ja tebe, samo si pogledaj nick {#}

tu nam ubijas veselje, a vidi sta si ti objaljivao

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nespavalice-22h-06h/138632.aspx?page=424&jumpto=3712292&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nespavalice-22h-06h/138632.aspx?page=423&jumpto=3710444&sort=asc&view=flat

eee od kad znam za svoj bug zivot uvijek si bio isti, moc i vlast te promijenila {#}

ma poklonis sebe ispod bora jednoj, a drugoj kupis poklon, skoro isto samo imas koku vise ;)

15 godina
moderator

Ne branim ja slike, samo linkove :)

Slike podržavam {#}

15 godina
XXX-Man kaže...

Slike podržavam {#}

to je taj stari XXX-man {#}

mislim da smo u {#} 

pa evo da napisem onda nesto

ugl kako se ponasati u situaciji kad mislite da ne zasluzujete curu, a mozete je imati bez problema..

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
XXX-Man kaže...

Slike podržavam {#}

to je taj stari XXX-man {#}

mislim da smo u {#} 

ugl kako se ponasati u situaciji kad mislite da ne zasluzujete curu, a mozete je imati bez problema..

Promjeni misljenje. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 1:11 (QuidZz).
15 godina
QuidZz kaže...

Promjeni misljenje. {#}

kakvo pitanje takav i odgovor :P

nista napit cu se..

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Slike podržavam {#}

A ja sam dobio crveni na mjesec zato jer sam objavljivao slike.

Ah taj Miro.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ima jedna cura s kojom sam putovao u skolu i cijelo vrijrme smo se dobro slagali, zafrkavali se i slali si poruke na whatsup a udaljeni smo 20 cm jedno od drugog i jos stosta.. Ja sam nju cijelo vrijeme dozivljavao kao frendicu a sada vidim da je ona prema meni i nesto vise osjecala, cak jednom prilikom kad smo se s biciklima nasli da razmjenimo nesto u vezi skole smo otisli na neko jezero i kad smo dosli tamo malo sam razgledao i uputio se doma bez da se ista dogodilo (vidio sam da joj nesto ne pase :D ), jednom sam i otkazao da odemo na bazene zajedno jer nitko od mojih frendova nije mogo ic. Izgleda da sam ju nesvjesno frendzono (vjerojatno jer sam pomalo previse neiskusan u ':ljubavi'' pa nisam skuzio te preocite znakove). Sad se mozda pitate zasto sad nisam sa njom (jer muski i zenski frendzone se pomalo razlikuju ja mislim), tu dolazimo do problemcica.. Ona i nije nesto pretjerano lijepa, ima dobro tijelo ali lice ne.. Vjerojatno me to sputavalo cijelo vrijeme da i ja prema njoj nesto vise osjecam od prijateljstva.. Zanima me sta vi mislte o toj temi, jer cura mi je stvarno draga i zabavna i znam da nebih trebao gledati tako povrsno, ali ipak i u podsvijesti se ''brinem'' sta ce drugi misliti i govoriti kako ima ruznu curu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 3:23 (icip).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice