ima oko 22?to ti je super i mislim da ti se stara ne zahebava....btw,koliko ste skupa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni to uopce nije neki problem dok god su ljudi normalni. ako se smije znat kolko godina imas?
A gle,meni je to velik i ozbiljan korak, i pokazuje da je veza ozbiljna, i koliko god meni bilo super s njom jednostavno si ne mogu postavit u glavi da je to to.
Imam 18 godina.
Skupa smo neš manje od 6 mj (ili možda čak više ,ne pratim baš te datume) iako smo se mi vucarali od nove godine...
a) možeš odugovlačiti, prvo joj iskreno reci sve kaj si tu napisao.
- zerocool, a se slažeš da idemo gledati film k tebi doma?
- čuj mala, ne znam baš, malo me je strah kako bude mama reagirala, ona je za zajebanciju i sve to, ali mislim da bude joj teško palo da je moje srce zarobila druga ženska
- a joj, jadni zerocool, pa nemaš se čega bojati, ali ako još nisi spreman na taj korak, sve pet. idemo k meni da se opustiš.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Onda za tjedan dana:
- zerocool ja se hoću upoznati s tvojima, sigurno su cool ako su tebe tako cool napravili.
- a ne znam baš, malo me je strah kako bi se vi slagali. Čekaj još malo.
- a buci buci, moj mali zerocool se boji kaj bude mama mislila. onda možemo u kino.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Onda za tjedan dana:
- zerocool, na RTLu je jako dobar film, idemo ga gledati k tebi.
- ne znam baš, ja sam to već gledao 4 puta. idemo rađe van.
- zerocool priznaj, još uvijek se bojiš mame.
- ma ne, samo još nisam spreman na taj korak.
- isuse zerocool, ti si curica. Između nas je gotovo.
znači na kraju moraš napraviti kaj ona hoće ili je gotovo. osim ako si ti bolji nego ona.
b) budi muž i vodi ju doma
budi mouž*
Kad tad ćeš je morat odvest kući. Najbolje ti je popričaj sa roditeljima ili je jednostavno dovedi kad si siguran da oni neće biti tu.
Hvala Vam svima,
Slušao sam Vaše savjete i doveo je kući, moji su već otišli spavati, iako su znali da je ovdje nisu se baš obazirali. :D...
Hvala Vam još jednom ;)...
Hvala Vam svima,
Slušao sam Vaše savjete i doveo je kući, moji su već otišli spavati, iako su znali da je ovdje nisu se baš obazirali. :D...
Hvala Vam još jednom ;)...
legende....
jeste li razmjenili tjelesne tekucine

Vjerojatno su se ispovraćali jedno po drugom od Coca Cole i čipsa, if it counts.
Vjerojatno su se ispovraćali jedno po drugom od Coca Cole i čipsa, if it counts.
Da, ko u Japanskim čudnim filmićima...
@kivic, to i ja kazem xD, danas su sam rekli da je ljepo kaj sam ju konacno doma doveo...
ne znam ja, ali ako cura navaljuje da ide kod tebe gledat filmove meni to govori samo jedno :))
da joj je do filmova, zvala bi ga da gledaju kod nje ako on vec nije mogo kod sebe, ali ocito zeli gledati filmove iz visih ciljeva medjutim to doma ne moze jer joj je puna kuca, zidovi nemaju zvucnu izolaciju, itd pa pokusava kod tebe provesti svoje planove.
ne znam ja, ali ako cura navaljuje da ide kod tebe gledat filmove meni to govori samo jedno :))
da joj je do filmova, zvala bi ga da gledaju kod nje ako on vec nije mogo kod sebe, ali ocito zeli gledati filmove iz visih ciljeva medjutim to doma ne moze jer joj je puna kuca, zidovi nemaju zvucnu izolaciju, itd pa pokusava kod tebe provesti svoje planove.
Da, i ja sam to skužio xD... I nije mi žao sad :D...
zerocool,koliko ste već zajedno?
Ekipa, imam pitanje.
Naime jedna cura (inace prezgodna) me pitala jel bi mozda iso van, al sad nisam siguran jel me ona to zove van ili mi trazi ljude kojima bi prodala karte za to haha?
ovo drugo vjeruj mi
ovo drugo vjeruj mi
Ozb?
zerocool,koliko ste već zajedno?
6 mjeseci..
Ekipa, imam pitanje.
Naime jedna cura (inace prezgodna) me pitala jel bi mozda iso van, al sad nisam siguran jel me ona to zove van ili mi trazi ljude kojima bi prodala karte za to haha?
Ovisi kak te pitala xD
ovo drugo vjeruj mi
Ozb?
u ovih 3 godine sto sam na forumu, jedino sto sam naucio je to da nikad ne treba vjeropvati sta kaze mar123
Ekipa, imam pitanje.
Ovisi kak te pitala xD
a ono hrpa smajlica i te gluposti
ma daj prijatelju ne zanime mene sto si ti naucio, ne dira me misljenje nekog forumasa kojem sam se zamjerio u nekoj bezveze temi
sto se tice ove cure, pa naravno da oce prodat kartu, ne javlja ti se super zgodna nepoznata cura da te zeli vani osim ako nisi neki bogati. sve te fotomale idu kod decki zbog neke koristi a mi naivci padamo na taj izgled i onda im vjerujemo. bio sam nekidan u klubu i imo sam svoj stol, i dolaze dvije zgodne cure i sjedaju za moj stol, ja sretan, kad one dosle zicat cugu i pljuge pa odma sam im reko daj bok. recite vi da sam glup ali tako je. ali naravno ako ju poznas, znate se i to mozda te stvarno zove.
ma daj prijatelju ne zanime mene sto si ti naucio, ne dira me misljenje nekog forumasa kojem sam se zamjerio u nekoj bezveze temi
sto se tice ove cure, pa naravno da oce prodat kartu, ne javlja ti se super zgodna nepoznata cura da te zeli vani osim ako nisi neki bogati. sve te fotomale idu kod decki zbog neke koristi a mi naivci padamo na taj izgled i onda im vjerujemo. bio sam nekidan u klubu i imo sam svoj stol, i dolaze dvije zgodne cure i sjedaju za moj stol, ja sretan, kad one dosle zicat cugu i pljuge pa odma sam im reko daj bok. recite vi da sam glup ali tako je. ali naravno ako ju poznas, znate se i to mozda te stvarno zove.
a dobro nije fotomala, al znam je
pitam cisto da ne bi bilo ovo http://vinescope.com/how-guys-interpret-a-text-from-a-girl-1027.html
fali ti sarkazam detector
sad on topic, ko zna, mozda joj se svidja pa stvarno hoce nesto, ne mora uivjek biti negativno(ne sudi po sebi)
s ovim drugim dijelom se slazem
ma sori malo sam zivcan pa shvacam ozbiljno sve.
ma netreba generazlizirat nikad, ali vecina cura je takva, ove najljepse, jer znaju da izgledom mogu dobit sve i onda to iskoristavaju.
izađi,pa vidi,hebo ga ti....
Hehe, izgleda da me ipak zove van jer me zove navecer na kavu
lp

ili želi da joj kolega Mitch uvali žečinu u njenu pećinu
lol kako ovu temu nisam vidio do sada
i meni se to desilo bilo bio u fiendzoni par godina u studenskim danima prije nekih 10ak godina slusao sve njene probleme i prekide sa deckima i sl . pa mi se sve vise otvarala i polako se zaljubljivao u nju
isli smo svugjde skupa al ono i sama ekipa je brijala da smo skupa te su znali u sali ( neznam) rec kak bi bili super par na sto bi ona kao sam dala neki podsmijeh
etc... dok ja nisam promijenio plocu i reko joj sto stvarno mislim i kakvi su mi osjecaji prema njoj
na sto je rekla da je zbunjena jako i da me gleda ko brata lol tad sma sazno da sam u familyzone sto je najgora opcija i od tada smo se sve rijedje vidjali i nakraju nikako
al to je bilo kad sam imao 20ak godina sad sam stariji i pametniji pa mi se nije desio friedzone od tada , imao sam fuck frendice, one night stedove i neke avanture od par mj. pa i poduze veze :)
decki kad upoznavate curu nemojte bit odmah prijatelji , puno pricat o sebi ili ispitivati nju osobne stavri , forsirat kave i sl ili jos gore odmah dodat na fb,msn, i sl ...
jer tu se vec polako zakopavate i idete prema friedzoni .
drzite je na laganoj distanci , neka ona prva posalje poruku ili vas nes pita to ce bit dobar znak da je intersirate malo vise od prijateljstva, e da podjebavaj te je isto da kak je debela (iako nije) cimaj te je budite malo spaljeni to isto privlaci
cure
p.s najteze je da vam kolegica s posla postane cura pa a kamoli zena ! tu je friend zone 90% garantiran!