imam jedan velik problem. od nedavno sam frend s jednom jako inteligentnom curom, o izgledu da ne pričam, cura je stvarno komad. nego, ide u razred s bivšom curom i dosta su si dobre frendice, često su skupa u društvu. još k tome, frend na nju baca oko već neko vrijeme, ništ ozbiljno, ali se primjeti. i problem je sljedeći: ona se hoće razgovarat na fejsu cijelo vrijeme, a ja bi igrao league of legends s frendovima, pogotovo prek ljeta sad, dala su mi dva lika svaki 70 kuna da igram na njihovim acc-ovima, i fakat nemam vremena za fejs. a nemogu joj to napisat.
Ako nemaš vremena za FB,odi s njom na kavu... Bit ces si zahvalan...

), a jedna je imala toliko lijepo oblikovane da sam ostao u šoku neko vrijeme. Reko sam si ovakvu priliku ne smijem propustit. I tako gledam ja njih par minuta i pošto skužim da bi mogle imati isto godina kao ja, odlučim otići do njih. Samo da napomenem, malo sam se promijenio otkad sam upisao ekonomiju i otkad me ona cura odbila, nabio sam nešto mišića i promijenio frizuru, postao sam puno odvažniji i hrabriji. Inače bih ostao rezerviran i ne bih samo tako prilazio random curama. Pitam ih jel su za picigin, one se pogledaju i kažu može. I tako malo igramo i polako se upoznamo, imaju 18 godina kao i ja, iz Velike Gorice su i jedna mi je trebala biti kolegica na faksu, ali ipak nije uspjela upisat. Baš tu večer je bio koncert Dražena Zečića u mjestu gdje ljetujem i pitaju me jel hoću ići s njima, ja kažem neda mi se baš, ali ipak idem s njima. Nađemo se navečer prema dogovoru i odemo. Pošto skužimo da nitko od nas ne zna ni jednu njegovu pjesmu, nije nam preostalo ništa drugo nego vrtit runde i alkoholizirat se haha. Što je bilo više alkohola, to je postajalo zabavnije, jedna od cura ima baš prelijepo tijelo i lice, a posebno osmijeh tako da sam s guštom bacao fore samo da se smije. I tako smo bili negdje do pola 2, a onda se toj curi počelo žešće pišat jer smo popili samo radlera 1L svatko, ne računajući ostalo, tak da smo otišli doma. Tu večer mi je ta zgodnija cura rekla da njeni roditelji znaju mene i moje roditelje ovak inače s plaže i da sam ja "fin dečko, uvijek pozdravim i da sam se ove godine dosta nabildo", pitam je kak se preziva i čudim se jer nikad nisam čuo to prezime. Drugi dan sam oko podne otišao nekam s autom, a pošto mi je apartman prvi red do mora, opet su me njeni roditelji vidjeli s plaže tak da mi je ta cura opet rekla kasnije tog dana da "sam se fino uredio i otišao nekam s autom". Tek sam onda skužio da su njeni roditelji jedni kaj stalno okupiraju jednu klupicu na plaži, a vidjeli su me s njima kad smo igrali picigin. I tako nakon 3 dana ja više ne viđam te cure, a nisam ih dodao na fb i zaboravim kak se ova cura preziva
. I tako idu dani, viđam ponekad njene roditelje, al mi je bed pitat di su cure, a mislim si svaki put valjda ću ih vidjet već negdje. I tako idu dani, i sjetim se ja njenog prezimena, dodam je konačno na fb i njenu frendicu, al baš taj dan priča moj stari s njenim roditeljima i kažu oni da idu danas doma