The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
bullyq14 kaže...

imam jedan velik problem. od nedavno sam frend s jednom jako inteligentnom curom, o izgledu da ne pričam, cura je stvarno komad. nego, ide u razred s bivšom curom i dosta su si dobre frendice, često su skupa u društvu. još k tome, frend na nju baca oko već neko vrijeme, ništ ozbiljno, ali se primjeti.  i problem je sljedeći: ona se hoće razgovarat na fejsu cijelo vrijeme, a ja bi igrao league of legends s frendovima, pogotovo prek ljeta sad, dala su mi dva lika svaki 70 kuna da igram na njihovim acc-ovima, i fakat nemam vremena za fejs. a nemogu joj to napisat. 

Ako nemaš vremena za FB,odi s njom na kavu... Bit ces si zahvalan...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:46 (peterstern9).
16 godina
peterstern9 kaže...

Evo post da malo oživim temu, zbog kraja nije baš vezano uz temu, ali pošto volite takve priče ću ipak napisati. Kao što to obično i radim, napisat ću što detaljnije tako da vjerojatno neće biti sve najbolje poredano.

Bio sam na moru od početka 8. mjeseca i jučer sam se vratio. U zgradi sam gdje nemam baš previše zanimljivih prijatelja/prijateljica tako da ako idem bez laptopa mi vrlo lako može biti dosadno. Također sam u mjestu koje je pogodno uglavnom za djecu i starije ljude, a i nema baš mogućnosti za izlaske i zabavu. Tako sam ove godine uzeo laptop i Dotu na njemu da mogu ubit vrijeme kad je vani prevruće i slično. No, već prvi dan upalim Dotu i bude skroz neigriva zbog štekanja tako da odmah odustanem od toga. Popodne sam išao sam u more i idem malo plivat. Nakon nekog vremena, blizu kraj sebe primjetim 2 jako zgodne cure igraju picigin. Cure su bile prave bombe, obje su imale velike košarice ( {#} ), a jedna je imala toliko lijepo oblikovane da sam ostao u šoku neko vrijeme. Reko sam si ovakvu priliku ne smijem propustit. I tako gledam ja njih par minuta i pošto skužim da bi mogle imati isto godina kao ja, odlučim otići do njih. Samo da napomenem, malo sam se promijenio otkad sam upisao ekonomiju i otkad me ona cura odbila, nabio sam nešto mišića i promijenio frizuru, postao sam puno odvažniji i hrabriji. Inače bih ostao rezerviran i ne bih samo tako prilazio random curama. Pitam ih jel su za picigin, one se pogledaju i kažu može. I tako malo igramo i polako se upoznamo, imaju 18 godina kao i ja, iz Velike Gorice su i jedna mi je trebala biti kolegica na faksu, ali ipak nije uspjela upisat. Baš tu večer je bio koncert Dražena Zečića u mjestu gdje ljetujem i pitaju me jel hoću ići s njima, ja kažem neda mi se baš, ali ipak idem s njima. Nađemo se navečer prema dogovoru i odemo. Pošto skužimo da nitko od nas ne zna ni jednu njegovu pjesmu, nije nam preostalo ništa drugo nego vrtit runde i alkoholizirat se haha. Što je bilo više alkohola, to je postajalo zabavnije, jedna od cura ima baš prelijepo tijelo i lice, a posebno osmijeh tako da sam s guštom bacao fore samo da se smije. I tako smo bili negdje do pola 2, a onda se toj curi počelo žešće pišat jer smo popili samo radlera 1L svatko, ne računajući ostalo, tak da smo otišli doma. Tu večer mi je ta zgodnija cura rekla da njeni roditelji znaju mene i moje roditelje ovak inače s plaže i da sam ja "fin dečko, uvijek pozdravim i da sam se ove godine dosta nabildo", pitam je kak se preziva i čudim se jer nikad nisam čuo to prezime. Drugi dan sam oko podne otišao nekam s autom, a pošto mi je apartman prvi red do mora, opet su me njeni roditelji vidjeli s plaže tak da mi je ta cura opet rekla kasnije tog dana da "sam se fino uredio i otišao nekam s autom". Tek sam onda skužio da su njeni roditelji jedni kaj stalno okupiraju jednu klupicu na plaži, a vidjeli su me s njima kad smo igrali picigin. I tako nakon 3 dana ja više ne viđam te cure, a nisam ih dodao na fb i zaboravim kak se ova cura preziva {#}. I tako idu dani, viđam ponekad njene roditelje, al mi je bed pitat di su cure, a mislim si svaki put valjda ću ih vidjet već negdje. I tako idu dani, i sjetim se ja njenog prezimena, dodam je konačno na fb i njenu frendicu, al baš taj dan priča moj stari s njenim roditeljima i kažu oni da idu danas doma {#}. I eto, jbg nisam se stigo niš više upoznat od toga, kad sam je dodao na fb i vidio slike, još sam se više zapalio jer cura je prekrasna, malo je sramežljiva, očito se palim na takve, zgodne, a malo povučene. Bavila se prije pole danceom tak da joj je valjda od toga ostalo lijepa građa. Sad ni sam ne znam kaj da radim, dal da nešto pokušam izvlačit iz toga ili ne, dal da ostane samo na tome da bude zabava preko ljeta, dal da je zovem van ili ne, malo mi ju je glupo zvat van, onda moram i njenu frendicu, a pošto se ne znamo dugo i nemamo isto društvo, malo je bezveze nekak. Pošto je još ljeto i nemamo obaveza praktički još skoro 2 mjeseca, postoji i mogućnost da odemo opet na more, ja bih mogao vozit dolje. Ali, sve je to nekak malo glupo, cure koje poznajem tjedan dana?

pokazi nam slike cura.

17 godina
The Friendzone Club

Jos si se vise zapalio kad si vidio slike na fejsu a cura je bila s tobom navecer vani i popodne u kupacem? Ovak sta nisam nikad cuo :D

13 godina
The Friendzone Club

Čini se da kreatin ipak nije toliko učinkovit kod amaterskog galebarenja, bude valjda bolje sljedeći put odnosno za godinu dana {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 21:16 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:34 (peterstern9).
13 godina
The Friendzone Club

Ne pratim tu temu uopće niti ti želim napakostiti, samo sam konstatirao da možda i nije polučio željene rezultate (pretpostavio sam da si ga koristio i ispostavilo se točnim). Ne kužim što to ljudi vide u mojim postovima {#}

EDIT: Odlična je mala, možda mrvicu premršava na prvoj fotki imho.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 21:54 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:33 (peterstern9).
13 godina
The Friendzone Club

Ne čitaš baš s pažnjom. Napisao sam da sam pretpostavio i da se pretpostavka ispostavila točnom. To je sve.

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:33 (peterstern9).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

@peterstern9 pozovi tu koja ti se svida van na kavu i odmah joj daj do znanja da zelis vise od prijateljstva. To ces uciniti tako da iza kave predlozis npr sladoled i setnju, sjednite na neku klupicu i poljubi je. Vidim da je teretana napravila svoje tako da ti je to svakako plus. Sto se vise dopisivas preko fb to ti je gore i veca je sansa da te friendzone-a. GL {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 0:18 (QuidZz).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a koja je ova u disku,pokraj nje,desno?{#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
13 godina
QuidZz kaže...

@peterstern9 pozovi tu koja ti se svida van na kavu i odmah joj daj do znanja da zelis vise od prijateljstva. To ces uciniti tako da iza kave predlozis npr sladoled i setnju, sjednite na neku klupicu i poljubi je. Vidim da je teretana napravila svoje tako da ti je to svakako plus. Sto se vise dopisivas preko fb to ti je gore i veca je sansa da te friendzone-a. GL {#}

Po mogućnosti neka to bude King Truffles, taj ti je k'o da si kilu odojka strgao - tako par puta i obline će joj biti baš taman {#}

Iza kave nikako jer će ju to brutalno prosrati, a takvu situaciju pretpostavljam želiš izbjeći. Osim ako si koprofil, naravno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 10:04 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:34 (peterstern9).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jos nam samo mentalist fali...{#}

13 godina
The Friendzone Club

Gdje ti tu vidiš uvod, zaplet, rasplet i slično?

Ovo za King znam jer sam dosta puta radio u Ledu pa sam imao prilike vidjeti kakva je to fakin' maščoba od sladoleda.

Nije baš toliko rijedak fetiš, iznenadio bi se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 14:16 (pr0n_addict).
13 godina
zerocool12 kaže...
bullyq14 kaže...

imam jedan velik problem. od nedavno sam frend s jednom jako inteligentnom curom, o izgledu da ne pričam, cura je stvarno komad. nego, ide u razred s bivšom curom i dosta su si dobre frendice, često su skupa u društvu. još k tome, frend na nju baca oko već neko vrijeme, ništ ozbiljno, ali se primjeti.  i problem je sljedeći: ona se hoće razgovarat na fejsu cijelo vrijeme, a ja bi igrao league of legends s frendovima, pogotovo prek ljeta sad, dala su mi dva lika svaki 70 kuna da igram na njihovim acc-ovima, i fakat nemam vremena za fejs. a nemogu joj to napisat. 

Ako nemaš vremena za FB,odi s njom na kavu... Bit ces si zahvalan...

bio sam vani jučer s njom. i da, radije si zaradim džeparac sam, nego da žicam svaki dan tatu "daj za kavu, daj za ovo, daj za ono", nego da visim na fejsu, i da sam visio na fejsu, možda jučer nebi došlo do nekih stvari do kojih je došlo so stfu. lajkovi i tisuće poruka na fejsu donose k*rac :)

LOL EU Nordic and East: InvisoO
17 godina
peterstern9 kaže...

kivic15 kaže...

Ta pokraj nje je inače s njima isto na moru, ali ovaj puta baš nije bila. Meni iskreno nije baš nešto posebno, ali o ukusima se ne raspravlja.

Pa na toj slici izgleda ljepše od te tvoje majstore..

12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
peterstern9 kaže...

kivic15 kaže...

Ta pokraj nje je inače s njima isto na moru, ali ovaj puta baš nije bila. Meni iskreno nije baš nešto posebno, ali o ukusima se ne raspravlja.

Pa na toj slici izgleda ljepše od te tvoje majstore..

zato i pitam :D

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:35 (peterstern9).
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

jos nam samo mentalist fali...{#}

Ja nikom ne falim.

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:35 (peterstern9).
17 godina
The Friendzone Club

Jesi čuo mentalist, moraš poginut na motoru ili u autu da vidiš hoće koja patit za tobom. U tvom slučaju, to je jedini način. {#}

14 godina
The Friendzone Club

kao i svaki drugi muskarac

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
The Friendzone Club

evo kaj se dogodi kad dođem na fejs, od maloprije. navodno ima pik na nekog lika već duže. what have i done wrong :( morao sam svojim paint skillovima zamaskirat svoju sramotnu poruku.

15 godina
bullyq14 kaže...

evo kaj se dogodi kad dođem na fejs, od maloprije. navodno ima pik na nekog lika već duže. what have i done wrong :( morao sam svojim paint skillovima zamaskirat svoju sramotnu poruku.

Nemaš muda.

Trebao si odgovorit da ne možete bit frendovi, bez ovih smajlića i svega, ozbiljan razgovor.

Swedish latin super funk.
14 godina
The Friendzone Club

napisi joj da si vec naso drugu {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

imam jednu situaciju, jednoj curi se svidam i pristao ja na kavu. cura je skroz dobra al nekako, nije moj tip i nismo si bas kliknuli, tj. ja s njom i nije mi to to. sad bi ja to okonco al problemcic je u tome sto je ta cura sestra od mog skoro pa najboljeg frenda, pa molim neki pametan savjet kako da to zavrsim sa njom al da se ne naljuti ili rastuzi previse... ako je to ikako moguce uopće :D inace smo dosta daleko, i za zagreb gdje je ona, mi karta dode 50 kn  pa eto ako se to moze iskoristit kao razlog...

14 godina
icip kaže...

imam jednu situaciju, jednoj curi se svidam i pristao ja na kavu. cura je skroz dobra al nekako, nije moj tip i nismo si bas kliknuli, tj. ja s njom i nije mi to to. sad bi ja to okonco al problemcic je u tome sto je ta cura sestra od mog skoro pa najboljeg frenda, pa molim neki pametan savjet kako da to zavrsim sa njom al da se ne naljuti ili rastuzi previse... ako je to ikako moguce uopće :D inace smo dosta daleko, i za zagreb gdje je ona, mi karta dode 50 kn  pa eto ako se to moze iskoristit kao razlog...

evo napravi ovo isto sto je ova cura nasem forumasu napravila

13 godina
sirka666 kaže...
bullyq14 kaže...

Nemaš muda.

Trebao si odgovorit da ne možete bit frendovi, bez ovih smajlića i svega, ozbiljan razgovor.

nemam, rly. kaj je najgore, poznajem tipa i neću da dođe do njega, eto.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice