The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.737
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
kivic15 kaže...
Ranko Kukumar kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Nisam znao da je tema puna stručnjaka za psihometriju i sve ostalo vezano za socijalnu psihologiju. I čak sposobnost analiziranja nekog lika kojeg nikada nisu vidjeli nego pročitali dvije rečenice o njemu na internetu. Jeste kratki blago vam se...

Pa dobro, vidi im se po nickovima da imaju veliko iskustvo u svojoj struci (KIVIĆ_15 GODINA, i HAKER_ANONIMNI).

to što sam ja mislio da je mar123 puno stariji i napisao da sam mlađi ne znači da to jesam LP

Ti si najstariji član na forumu, 113 godina, ololol.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

mora sam prominit da se zadovolji....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
16 godina
The Friendzone Club

neznam sto bi komentiro za tog lika, psihijatriju ne poznajem pa dijagnozu nikakvu nemogu dat, ocito je da ga nesto muci, po meni bilo bi dobro da porazgovara s nekom profesionalnom osobom, bilo bi mu lakse.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

To je ono kad upoznaš ženu koja te zna u dušu i sa kojom možeš sjediti satima i koja tebi i i njoj znaš misli, bez da išta razgovarate. To su žene koje dolaze jednom u životu, a taj dečko je 110% svjestan da je to bila ona.

Smrt takve osobe i u poodmakloj životnoj dobi, kada je život ispunjen i prožet, pada jako jako teško i obično tada onaj koji ostane ubrzo ode za voljenom osobom u roku od mjeseca, to je veza koja se ne može opisati nikakvom književno prikazanom ljubavi, može se reći da je Petrarca i njegova muza goli qrac za to.

Bolje da te pokupi vlak nego živit takav život...

kuku lele
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Prema onome što je do sada rečeno o tom tipu (nazvat ćemo ga Dmitar) ja sam zaključio sljedeće:

Još dok je bio mali Dmitar je bio čudno dijete, nije plakao i nije spavao. U mraku za dugih noći njegove oči bi sjale i dočekale zrake jutra koje bi probudile njegove roditelje. Oni su još od rane zore radili daleko na postavljanju željezničkih pruga zato jer nisu bili školovani, a svom sinu Dmitru htjeli su bolju budućnost -htjeli su mu da provede život drugačije nego oni i nadali se da njega neće zahvatiti ono što je zahvatilo njih -glad, jad i čemer.

Mali Dmitar ostajao je sam kod kuće jer mu roditelji nisu mogli priuštiti više od mrvica kruha, a kamo li služavku. Učen sam od sebe, jako rano je počeo čitati jer su mu knjige bile jedino društvo. Pradedina biblioteka čuvana generacijama u podrumima i jedan mali prozor koji je gledao na njenu kuću. Ona je bila Beatris. Gledao ju je kako odrasta, kako uči, kako pjeva, kako svira, kako se kupa, kako se presvlači, kako spava, kako se budi, kako se smije, kako plače, kako ne plače. Gledao ju je uvijek, svaki puta kad bi okrenuo stranicu pogledao bi da li je tu. Pogledao samo na tren.

Ona je bila jedina prijateljica koju je imao i nije. Jednog dana roditelji su mu donijeli odijelo, plačući ga je oblačio jer je znao da su morali raditi i noću da bi mu ga priuštili, ali u njegovim mislima proklijala je misao i zamela mu tugu. Pozvat će nju na maturu. Pozvat će je. Odlučio je napisati pismo:

Draga Beatris ja ovaj sonet pišem tebi samo,

U nadi da odgovora dobijem što prije ili ovaj čas,

Svoju dušu iz kafeza puštam i nemam kamo,

Tvoja riječ rastavlja ili vari večeras dvoje nas.

Dugo sam virio gledajući tvojih očiju plavih,

Dugo sam čekao ovaj trenutah pa se javih.

Dugo sam mislio da u njima netopivi je plavi led,

Cijeli sam ih život mislio fdagjgčafmčfgaćšok

Bla, bla, bio je retard. Moram se okupati, cijepao sam drva.

16 godina
Onjegin kaže...

Prema onome što je do sada rečeno o tom tipu (nazvat ćemo ga Dmitar) ja sam zaključio sljedeće:

Još dok je bio mali Dmitar je bio čudno dijete, nije plakao i nije spavao. U mraku za dugih noći njegove oči bi sjale i dočekale zrake jutra koje bi probudile njegove roditelje. Oni su još od rane zore radili daleko na postavljanju željezničkih pruga zato jer nisu bili školovani, a svom sinu Dmitru htjeli su bolju budućnost -htjeli su mu da provede život drugačije nego oni i nadali se da njega neće zahvatiti ono što je zahvatilo njih -glad, jad i čemer.

Mali Dmitar ostajao je sam kod kuće jer mu roditelji nisu mogli priuštiti više od mrvica kruha, a kamo li služavku. Učen sam od sebe, jako rano je počeo čitati jer su mu knjige bile jedino društvo. Pradedina biblioteka čuvana generacijama u podrumima i jedan mali prozor koji je gledao na njenu kuću. Ona je bila Beatris. Gledao ju je kako odrasta, kako uči, kako pjeva, kako svira, kako se kupa, kako se presvlači, kako spava, kako se budi, kako se smije, kako plače, kako ne plače. Gledao ju je uvijek, svaki puta kad bi okrenuo stranicu pogledao bi da li je tu. Pogledao samo na tren.

Ona je bila jedina prijateljica koju je imao i nije. Jednog dana roditelji su mu donijeli odijelo, plačući ga je oblačio jer je znao da su morali raditi i noću da bi mu ga priuštili, ali u njegovim mislima proklijala je misao i zamela mu tugu. Pozvat će nju na maturu. Pozvat će je. Odlučio je napisati pismo:

Draga Beatris ja ovaj sonet pišem tebi samo,

U nadi da odgovora dobijem što prije ili ovaj čas,

Svoju dušu iz kafeza puštam i nemam kamo,

Tvoja riječ rastavlja ili vari večeras dvoje nas.

Dugo sam virio gledajući tvojih očiju plavih,

Dugo sam čekao ovaj trenutah pa se javih.

Dugo sam mislio da u njima netopivi je plavi led,

Cijeli sam ih život mislio fdagjgčafmčfgaćšok

Bla, bla, bio je retard. Moram se okupati, cijepao sam drva.

evo vidite, nije "dmitar" ludak, mentalist u drugu ruku je.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

lud,luđi,mentalist {#} da nije mentalista,ovaj forum bi bio za qurac {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 21:52 (kivic15).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a ipak,kad citam ovo,pomislim "a u pizd.u maternu,nije lako ni bit munjen" on je potrosio 15minuta za ovo napisat i jos se uzivio u nelogicnu pricu,svaka cast...{#} mentalac,ne boj se,nemoze tebe ni dmitar nadmasit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 21:30 (kivic15).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa nije ni prvi ni zadnji koji se tako ponaša. Neke slavne ličnosti su slično radile i nisu bili prozvani luđacima. Evo vam jedan primjer. Znači Laura mu nikada nije uzvraćala ljubav i pisac je ipak pisao pjesme za nju. Za vrijeme njezinog života i nakon njezinog života.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pričao o frendu:

Party sa oko 20-25 ljudi, prošla je ponoć, svira neka raznolika muzika - svatko pušta što hoće. Ja nisam pio, više sam pričao sa jednom curom. Ostali ljudi su bili jako pijani. Party je bio u nekoj vikendici van grada (proslava rođendana) i tamo je bila šuma u blizini. Neki ljudi (17< god) su spavali na travi van, neki povraćali, neki trčali okolo polugoli i tako...Frend je bio prepijan i bario je neku curu (5/10).  Otišao je na WC i kad se vratio imao je malo bolji pogled na tu curu, počeo se derati kako je ona ogavna i grda i pobjegao je u šumu. Ja sam otišao za njim a ta cura je u šoku otišla u WC i valjda plakala ili nekaj...Frend se u šumi histerično smijao i onda odjednom (nakon malo žestice) RASPLAKAO (WTFWTF). Rekao je da ju voli i vratio se u do kuće gdje ju je molio za oprost i napričao još pun kur4c drugih sr4nja. Bili su zajedno do zore i onda su zaspali. Ujutro je opet skužio da mu se ona ne sviđa pa joj je to rekao i otišao. LOL. 

To se sve dogodio prošlo ljeto. Neki dan idemo na pivu i vidimo tu curu u busu.

BTW dosta lurkera u ovoj temi; izgleda kao da nekoliko ljudi pise a ostali stiscu TD/TU 

EDIT: pravopis/gramatika 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 0:38 (flateR7).
16 godina
flateR7 kaže...

pričao o frendu:

Party sa oko 20-25 ljudi, prošla je ponoć, svira neka raznolika muzika - svatko pušta što hoće. Ja nisam pio, više sam pričao sa jednom curom. Ostali ljudi su bili jako pijani. Party je bio u nekoj vikendici van grada (proslava rođendana) i tamo je bila šuma u blizini. Neki ljudi (17< god) su spavali na travi van, neki povraćali, neki trčali okolo polugoli i tako...Frend je bio prepijan i bario je neku curu (5/10).  Otišao je na WC i kad se vratio imao je malo bolji pogled na tu curu, počeo se derati kako je ona ogavna i grda i pobjegao je u šumu. Ja sam otišao za njim a ta cura je u šoku otišla u WC i valjda plakala ili nekaj...Frend se u šumi histerično smijao i onda odjednom (nakon malo žestice) RASPLAKAO (WTFWTF). Rekao je da ju voli i vratio se u do kuće gdje ju je molio za oprost i napričao još pun kur4c drugih sr4nja. Bili su zajedno do zore i onda su zaspali. Ujutro je opet skužio da mu se ona ne sviđa pa joj je to rekao i otišao. LOL. 

To se sve dogodio prošlo ljeto. Neki dan idemo na pivu i vidimo tu curu u busu.

BTW dosta lurkera u ovoj temi; izgleda kao da nekoliko ljudi pise a ostali stiscu TD/TU 

EDIT: pravopis/gramatika 

sto je pisac htio reci?

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

nije dobro piti i ljubiti

HALA MADRID!
15 godina
flateR7 kaže...

Ma ja tu samo dolazim po dnevnu dozu humora i doslovnog valjanja od smijeha. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
15 godina
Prije je bilo tako, sad su većinom gluposti tu
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Koliko je godina imala najmlada cura a da ste s njom bili u vezi?
25 1 godinu
2 2 godine
4 3 godine
2 4 godine
4 vise od 4 godine
15 godina
Mozda ti je bolje pitanje kolika je razlika u godinama bila najveca s kojom ste bili u vezi jer ovdje moze bit 13 godisnjaka koji imaju curu koja isto ima 12-13g ...iako je to prerano, ali ima, mozda je to i zanimljivije pitanje, jer bi pola foruma ispalo pedofili :P
prodajem steam account, pp za vise informacija
15 godina
moderator
nix2811 kaže...

WTF? Anketa ti ima logike ko da ju je Ava K. radila {#}

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 0:04 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

Nije bila ni fetus, tek elementarna čestica.

13 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Mozda ti je bolje pitanje kolika je razlika u godinama bila najveca s kojom ste bili u vezi jer ovdje moze bit 13 godisnjaka koji imaju curu koja isto ima 12-13g ...iako je to prerano, ali ima, mozda je to i zanimljivije pitanje, jer bi pola foruma ispalo pedofili :P

XXX-Man kaže...
nix2811 kaže...

WTF? Anketa ti ima logike ko da ju je Ava K. radila {#}

moje duboke isprike na mojoj nepismenosti ... ali barem znate sta sam htio pitat ... 

13 godina
The Friendzone Club

imam jedan velik problem. od nedavno sam frend s jednom jako inteligentnom curom, o izgledu da ne pričam, cura je stvarno komad. nego, ide u razred s bivšom curom i dosta su si dobre frendice, često su skupa u društvu. još k tome, frend na nju baca oko već neko vrijeme, ništ ozbiljno, ali se primjeti.  i problem je sljedeći: ona se hoće razgovarat na fejsu cijelo vrijeme, a ja bi igrao league of legends s frendovima, pogotovo prek ljeta sad, dala su mi dva lika svaki 70 kuna da igram na njihovim acc-ovima, i fakat nemam vremena za fejs. a nemogu joj to napisat. 

LOL EU Nordic and East: InvisoO
15 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

imam jedan velik problem. od nedavno sam frend s jednom jako inteligentnom curom, o izgledu da ne pričam, cura je stvarno komad. nego, ide u razred s bivšom curom i dosta su si dobre frendice, često su skupa u društvu. još k tome, frend na nju baca oko već neko vrijeme, ništ ozbiljno, ali se primjeti.   i problem je sljedeći: ona se hoće razgovarat na fejsu cijelo vrijeme, a ja bi igrao league of legends s frendovima, pogotovo prek ljeta sad, dala su mi dva lika svaki 70 kuna da igram na njihovim acc-ovima, i fakat nemam vremena za fejs. a nemogu joj to napisat.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan

napisi joj da imas neki honoratni posao i da ne stignes chatat s njom 

EDIT: ostavi se igrica i odi *ebi

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 0:57 (nix2811).
16 godina
bullyq14 kaže...

imam jedan velik problem. od nedavno sam frend s jednom jako inteligentnom curom, o izgledu da ne pričam, cura je stvarno komad. nego, ide u razred s bivšom curom i dosta su si dobre frendice, često su skupa u društvu. još k tome, frend na nju baca oko već neko vrijeme, ništ ozbiljno, ali se primjeti.  i problem je sljedeći: ona se hoće razgovarat na fejsu cijelo vrijeme, a ja bi igrao league of legends s frendovima, pogotovo prek ljeta sad, dala su mi dva lika svaki 70 kuna da igram na njihovim acc-ovima, i fakat nemam vremena za fejs. a nemogu joj to napisat. 

igrat komp umjesto ic sa zgodnom curom? sta si peder?

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kurt dozivio prvi hart brejk...{#} rekla mi je da vise ne osjeca ono  sto je nekad osjecala (WTF,bili smo skupa jedva 4 tjedna i vidli se samo par puta?!?!) i da bi voljela da ostanemo bf {#} da bude jos gore idemo skupa u razred...

ali se sjetim postova tipa mar123 ima jos hrpa riba u moru a i na kraju,za par godina,sta ce mi ovo znacitu zivotu,hvala vam {#}

P.S. sad sam se sjetio,pa nemoram na nju vise bacat pare...nova maticna here I come {#}

battlelog:KICKASS_HR
12 godina
neaktivan
kurt kaže...

kurt dozivio prvi hart brejk...{#} rekla mi je da vise ne osjeca ono  sto je nekad osjecala (WTF,bili smo skupa jedva 4 tjedna i vidli se samo par puta?!?!) i da bi voljela da ostanemo bf {#} da bude jos gore idemo skupa u razred...

ali se sjetim postova tipa mar123 ima jos hrpa riba u moru a i na kraju,za par godina,sta ce mi ovo znacitu zivotu,hvala vam {#}

P.S. sad sam se sjetio,pa nemoram na nju vise bacat pare...nova maticna here I come {#}

kako si uspio u 4 tj bacit para na nju ko na novu maticnu {#}

12 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

malo mi vuce na pedofiliju ali nema veze {#}

16 godina
kurt kaže...

ja sam sa svojom bio 3 mjeseca, stalno mi je govorila volim te volim te i na kraju mi kaze ne osjecam vise nista, pazi s volim te na nista.

tLeon kaže...
kurt kaže...

stari moj ako je samo maticna to je jos dobro.

13 godina
mar123 kaže...
bullyq14 kaže...

igrat komp umjesto ic sa zgodnom curom? sta si peder?

to sam napisao više iz zaje*ancije, al nemogu vjerovat, pogledaj boldano. upravo fejs može uzrokovat friendzonu, s normalnom, pametnom curom se stvari rješavaju uživo. nigdje ne spominjem izlaske s njom, naravno da ću izlazit s njom, ali neću izlazit u srijedu pola 3, na plus 40 iz kuće, nego gledat film, ujedno i bit na kompu, a to vrijeme neću trošit na fejs.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
14 godina
neaktivan
tLeon kaže...
kurt kaže...

Pa ko je rekao da sam to napravio?Samo kazem,lakse se ustedi bez cure...

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

imam jedan velik problem. od nedavno sam frend s jednom jako inteligentnom curom, o izgledu da ne pričam, cura je stvarno komad. nego, ide u razred s bivšom curom i dosta su si dobre frendice, često su skupa u društvu. još k tome, frend na nju baca oko već neko vrijeme, ništ ozbiljno, ali se primjeti.  i problem je sljedeći: ona se hoće razgovarat na fejsu cijelo vrijeme, a ja bi igrao league of legends s frendovima, pogotovo prek ljeta sad, dala su mi dva lika svaki 70 kuna da igram na njihovim acc-ovima. Ja bi ti sad ovo dao ->{#}, i fakat nemam vremena za fejs
I fakat imaš vremena samo za sranja.

A bolje da ništa ne komentiram i izbrišem komentar... {#}
Rado bih kliknuo na "prijavi" komentar koliko je loš.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 20:18 (Stux).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice