The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.481.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
majstorSZ kaže...
Da, masa i visina nisu toliko bitne.. Bitno je iskustvo u borbi.
Meni isto nebbi bilo drago da mi se sestra vidja sa nekim likom koji je stariji 4-5 godina. Kad bi saznao da ju je pokusao iskoristit onda nebih birao sredstva, napao bih ga da je ne znam tko.
ovo o masi i visini ne drzi vodu

bogami,kad bi ti naletio dvometras+bilder,ostale bi samo papuce od tebe cijelog {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Sumnjam da bi onoga tko vam troši sestru napali nekim "stvarčicama". Osim ako ste glupi i hoćete završiti s prijavom. A u borbi šakama masa i visina puno pomognu. Već smo raspravili o kakvim se ljudima tu radi tako da sumnjam da vam ovaj ne bi vratio i to malo jače. I još uvijek mi je teško zamisliti da sjedim vani s curicom i dođe mi neki mali i slabi dečko i počne mi se bahatiti. Morala bi sestrica reagirati.

HALA MADRID!
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
majstorSZ kaže...
Da, masa i visina nisu toliko bitne.. Bitno je iskustvo u borbi.
Meni isto nebbi bilo drago da mi se sestra vidja sa nekim likom koji je stariji 4-5 godina. Kad bi saznao da ju je pokusao iskoristit onda nebih birao sredstva, napao bih ga da je ne znam tko.
ovo o masi i visini ne drzi vodu

bogami,kad bi ti naletio dvometras+bilder,ostale bi samo papuce od tebe cijelog {#}

Ako je dvometraš bilder što bi ostalo od njegove trinaestogodišnje sestre?

Btw mrzim kad napišem dobar post i onda dođe nova stranica teme.

13 godina
neaktivan
piksic kaže...

I još uvijek mi je teško zamisliti da sjedim vani s curicom i dođe mi neki mali i slabi dečko i počne mi se bahatiti. Morala bi sestrica reagirati.

Nosi kutiju s igračkama. Kad on dođe samo neka joj se pridruži. Roditelji će ti biti zahvalni.

U zapadnoj civilizaciji to se zove bejbisiter.

15 godina
moderator
The Friendzone Club

{#}.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
The Friendzone Club

ne mora znaciti da ako vam se sestra vidja s 4-5 god starijim deckom da taj decko odmah pomislja na hebanje ima i normalnih deckiju kojima je recimo to odvratno(takva velika razlika)

ja sad lovim ovu, mladja od mene 3 i pol godine i nema sanse da pomislim na to, mozda za koju godinu ali sad ni u kojem slucaju, kao sto je mentalist rekao tek je pocela sama na wc ici

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ne mora znaciti da ako vam se sestra vidja s 4-5 god starijim deckom da taj decko odmah pomislja na hebanje ima i normalnih deckiju kojima je recimo to odvratno(takva velika razlika)

ja sad lovim ovu, mladja od mene 3 i pol godine i nema sanse da pomislim na to, mozda za koju godinu ali sad ni u kojem slucaju, kao sto je mentalist rekao tek je pocela sama na wc ici

Seks mu je odvratan?
Onda to i nije bas normalan decko lol..

Al razumijem što želiš reći,ali ako ti osoba nije seksualno privlačna onda ne vidim smisao ulaženja u vezu s njom. Ja bih u takvom slučaju (kao i sada) sve stavio na curu,kada je ona spremna - zašto ne? Ali želim prije toga ozbiljan razgovor, da nebi ispalo da ona to želi samo jer joj se naj frendica puknula.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
The Friendzone Club

sta te briga zasto zeli, ako zeli. mislim kresnes i bok, nece valjda poslije zalit, samo se treba propisno zastitit i to je to.

12 godina
protjeran
The Friendzone Club

Ova tema mi je prije  bila zanimljiva. Sad gledam zadnjih 10 stranica tri čovjeka bacaju krafne. A čisto sumnjam da su šarmeri neki dok vise po forumu 24h na dan, umjesto da upotrjebe tu svoju pamet (koju djele ovdje) i šarm, te uživaju s nekim komadom. Govorim o onima što napišu 10 postova na jednoj stranici, od kojih je jedan koristan.

15 godina
zerocool12 kaže...

Seks mu je odvratan?

Al razumijem što želiš reći,ali ako ti osoba nije seksualno privlačna onda ne vidim smisao ulaženja u vezu s njom. Ja bih u takvom slučaju (kao i sada) sve stavio na curu,kada je ona spremna - zašto ne? Ali želim prije toga ozbiljan razgovor, da nebi ispalo da ona to želi samo jer joj se naj frendica puknula.

ne, zelim reci da se nema smisla hebat s curom koja ima 13-14 god

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
win4crazzy kaže...

{#}

I like trains
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 0:39 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
zerocool12 kaže...

Seks mu je odvratan?

I sad ide apostolski komentar da se "paprika puni dok je mlada". :D

Nego, što sve ovo o curama iz vrtića, bilderima dvometrašima koji imaju 18 godina i 2 dana ima veze sa frendzonom? :D 

Why so serious?
16 godina
The Friendzone Club

u ovoj temi vec odavno nista nema veze s friendzonom. ovo je ultimativna tema o curama.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

u ovoj temi vec odavno nista nema veze s friendzonom. ovo je ultimativna tema o curama.

I dečkima koji do njih ne mogu doprijeti  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Palo mi je na pamet nešto što se događa u životu jednog čovjeka iz mog mjesta. Još više me zanimaju vaši bilo humoristični bilo casual komentari na to.

Uglavnom, on je "shvatio" da mu se jedna djevojka sviđa tek kad je poginula (to se desilo dok sam ja bio još mali, lupit ću, čini mi se predškola, 6 godina, on je tad bio išao na fakultet, zadnja godina), te i dan danas nema nikoga, povučen je dosta, u trgovini vjerojatno kad ga pitaju "želite li još nešto", on šuti, te odlazi na njen grob i ostaje i po nekoliko sati (vidimo ga, jer blizu groblja je mjesto gdje se s vremena na vrijeme okupljamo i družimo) i samo sjedi i gleda u sliku urezanu u njen spomenik.

Da li je to mrtva friendzona, ili nešto drugo, patološka nazovi-nekrofilična-ljubav-žal?

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Palo mi je na pamet nešto što se događa u životu jednog čovjeka iz mog mjesta. Još više me zanimaju vaši bilo humoristični bilo casual komentari na to.

Uglavnom, on je "shvatio" da mu se jedna djevojka sviđa tek kad je poginula (to se desilo dok sam ja bio još mali, lupit ću, čini mi se predškola, 6 godina, on je tad bio išao na fakultet, zadnja godina), te i dan danas nema nikoga, povučen je dosta, u trgovini vjerojatno kad ga pitaju "želite li još nešto", on šuti, te odlazi na njen grob i ostaje i po nekoliko sati (vidimo ga, jer blizu groblja je mjesto gdje se s vremena na vrijeme okupljamo i družimo) i samo sjedi i gleda u sliku urezanu u njen spomenik.

Da li je to mrtva friendzona, ili nešto drugo, patološka nazovi-nekrofilična-ljubav-žal?

Deathzone

Da je nekrofil, vidjeli bi ga sa lopatom, ne sa cvijećem.

Vjerovatno je munjen, a živi u uvjerenju da ga ona voli isto kao što i on voli nju.

16 godina
neaktivan
chutac kaže...
....

Vjerovatno je munjen, a živi u uvjerenju da ga ona voli isto kao što i on voli nju.

Ne osudjuj ono sto ne razumijes odmah.....

They say freak, when you're singled out...
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pop.izdio od skole...xD

15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
chutac kaže...
....

Ne osudjuj ono sto ne razumijes odmah.....

Samo moje mišljenje.

Nemam ništa protiv psihički "nestabilnih" ljudi, pače, žao mi ih je jer im je teško u životu, ali samo kažem što ja mislim o njegovoj situaciji.

Možda ima neki sindrom. Završio fakultet, znači inteligentan je. Možda shvaća stvarnost drukčije od drugih. Možda vjeruje da će se nekada opet naći s tom curom i možda ima osjećaj da komunicira s njom kada je uz njen grob.

Ne kažem da je luđak ili nešto sl. nego ovo što sam gore naveo.

17 godina
The Friendzone Club

Po tome što si naveo je luđak..to što je netko završio faks neznači da nemože bit 'izvan centra' u glavi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 19:06 (Hacker002).
14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Po tome što si naveo je luđak..

Pravi si haker, mora da si doktorirao iz područja psihijatrije?

17 godina
The Friendzone Club

Ne komunicira s nikim, ide stalno na grob zenske koju nikad nije upozno, vjerojatno ni nema zivota, to je za mene ludak.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja bih to povezao s fantazijskom nekrofilijom...takvi ljudi su povuceni,paranoicni...

16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Ja bih to povezao s fantazijskom nekrofilijom...takvi ljudi su povuceni,paranoicni...

Ali on uopće nije "čudak, freak, luđak", makar ne na prvu i zavisi s kojeg aspekta gledate.

Jednostavno sjedne, prekriži ruke kao da čeka nekoga i gleda u taj spomenik. Nasmije se kad ga se pozdravi, par puta je ponudio pomoć kada smo skupljali drvca za potpaliti roštilj.

Najčudnije je što on nju nije ni poznavao faktički, samo iz viđenja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 20:09 (4ucker).
13 godina
The Friendzone Club

Nisam znao da je tema puna stručnjaka za psihometriju i sve ostalo vezano za socijalnu psihologiju. I čak sposobnost analiziranja nekog lika kojeg nikada nisu vidjeli nego pročitali dvije rečenice o njemu na internetu. Jeste kratki blago vam se...

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

maloprije nije govorio ni u dućanu,a sad se i smije...ne možeš znat šta mu je u glavi niti možeš znat je li on nju stvarno znao il ne

16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

maloprije nije govorio ni u dućanu,a sad se i smije...ne možeš znat šta mu je u glavi niti možeš znat je li on nju stvarno znao il ne

Ma ne, ja sam ono karikirao, jer rijetko kad smo ga čuli da išta govori.

14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Nisam znao da je tema puna stručnjaka za psihometriju i sve ostalo vezano za socijalnu psihologiju. I čak sposobnost analiziranja nekog lika kojeg nikada nisu vidjeli nego pročitali dvije rečenice o njemu na internetu. Jeste kratki blago vam se...

Pa dobro, vidi im se po nickovima da imaju veliko iskustvo u svojoj struci (KIVIĆ_15 GODINA, i HAKER_ANONIMNI).

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

...ide stalno na grob zenske koju nikad nije upozno...

Jesi siguran da ju nikada nije upoznao?

Hacker002 kaže...

Ne komunicira s nikim, ide stalno na grob zenske koju nikad nije upozno, vjerojatno ni nema zivota, to je za mene ludak.

Ne komunicira s nikim - povučen

Ide stalno na grob ženske - ima problema sa puštanjem prošlosti

Vjerojatno nema ni života - nagađanje, ali sad ću i ja nagađati što misliš pod time pa ću reći: ne žive svi radi istih stvari.

E moji forumski psiholozi... {#}

What Andy giveth, Bill taketh away.
12 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Pa dobro, vidi im se po nickovima da imaju veliko iskustvo u svojoj struci (KIVIĆ_15 GODINA, i HAKER_ANONIMNI).

to što sam ja mislio da je mar123 puno stariji i napisao da sam mlađi ne znači da to jesam LP

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice