The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
The Friendzone Club

kaj opet cete pocet s tim forama ili? tak je bilo i zadnji put pa sam dokazo, stvarno neznam sto mi je da moram na informatickom forumu dokazivat ovako nesto al ajd, navedite 3 razloga zasto to nije istina i dobro. imam 17 godina, imo sam curu, i sto jos trebam objasnit?

13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
mar123 kaže...

nisam mislio samo na seks, nego i ostale stvari, sto ti znaci to " u autobusu sigurno", radio sam ja to u punom kaficu.

Napisao sam "stvari". Neću u detalje, ali nema veze sa međunožjima, nismo toliko intimni bili.

Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
15 godina
The Friendzone Club

mozda da malo bolje definiras to "u punom kaficu"

bezveze preuvelicavas stvari samo kako bi sebi/nama nesto dokazao, komentar ti je bio nepotreban jer se to desilo u punom kaficu ali u wc vjerovatno a ne na šanku pred njih 100 koji su se skupili oko tebe i bodrili te 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
win4crazzy kaže...

mozda da malo bolje definiras to "u punom kaficu"

bezveze preuvelicavas stvari samo kako bi sebi/nama nesto dokazao, komentar ti je bio nepotreban jer se to desilo u punom kaficu ali u wc vjerovatno a ne na šanku pred njih 100 koji su se skupili oko tebe i bodrili te 

dobro malo sam pretjero, kafic nije bio pun, bili smo u separeu, trenutno nitko nije bio u neposrednoj blizini, i to je to. nismo stajali kod sanka i radili to, nisam takva seljacina. necu vise pisat o tom jer eto neki su ili ljubomorni ili neznam sto pa im je tesko to povjerovat.

15 godina
mar123 kaže...

dobro malo sam pretjero, kafic nije bio pun, bili smo u separeu, trenutno nitko nije bio u neposrednoj blizini, i to je to. nismo stajali kod sanka i radili to, nisam takva seljacina. necu vise pisat o tom jer eto neki su ili ljubomorni ili neznam sto pa im je tesko to povjerovat.

ljubomorni? ja ne vidim da je itko ljubomoran i normalno da je tesko za povjerovati kad si reko da si hebo nekog u punom kaficu, a i ova verzija ti ne drzi vodu, znaci vi ste se samo tako skinuli ili sta vec i kresnuli se nebitno jeli bilo 100 ili 5 ljudi svejedno je cudno nekog hebat na javno mjestu

kad se vec hvalis s necim onda napisi to kako spada(tocno kako je bilo) a ne da mi sami sebi stvaramo viziju toga

edit: nemoj se uvrijediti nemam nista protiv tebe i tvog seksualnog zivota ali budimo realni takve price ni kod djece od 1-4 razreda osnovne skole nebi prosle, cuj "hebo sam ti ja nju pred punim kaficem"

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 21:59 (win4crazzy).
16 godina
The Friendzone Club

hebo? tko je spominjo hebanje? covjece neznam ni kako bi to izveo.

15 godina
mar123 kaže...

kog ti zahebavas

de da ti nacrtam

jel bilo "onog" ili samo ljubljenje? ti si reko, onog? sta bi to trebalo znaciti, cim si uspotrijebio neodredjenu zamjenicu znaci da je tabu tema, a koja bi to tema mogla biti ako je povezana s cruama? pa hebanje naravno

nadalje

covjek ti odgovorio

u autobusu,sigurno -.- mislim da je ocito sto je mislio, ako ti ovo trebam pojasnjavati onda ti nije mjesto na forumu, nego negdje u nekoj ustanovi

onda si ti njemu, s visoka odgovorio 

nisam mislio samo na seks, nego i ostale stvari, sto ti znaci to " u autobusu sigurno", radio sam ja to u punom kaficu. opet ukazujes na to(na sex, na ono sto si mislio i prvi put)

i onda sad kazes tko je spominjo hebo, tko je tu lud?

i dobro si rekao ovo: covjece neznam ni kako bi to izveo.  sam si sebi odgovorio zasto su se ljudi s tobom sprdali pola stranice

ne znam zasto uopce trosim vrijeme i idem u off topic, ti ocito ni sam ne znas sta si radio i sta pises, pokusaj uskladiti misli i motoriku(pisanje i to) pa da vise dobijemo neki smisleni post od tebe

sad uzivaj, subota je, odi sprasi negdje neku hostesu kad ti vec tako dobro ide, probaj ovaj put na sanku ili na podiju, imas vise mjesta nego u separeu

pozz {#}

16 godina
neaktivan
Unix kaže...

Legendo!

Najdraza sjecanja su mi upravo takvi random encounteri...

Savjet - nemoj je traziti. Bilo, pa proslo. Ljudi cesto nisu isti kad ih uhvatis u normalnom okruzenju, i negdje drugde. Osobno vise volim takvu lijepu bajku u sjecanju, nego da potrazim curu u nadi da ce se tako nastaviti, pa onda skuzim da veze nemamo jedno s drugim.

U svakom slucaju {#}

P.S. Jednog dana, kad budem u pravom raspolozenju, ispricat cu slicnu pricu o dami po imenu Judy W. Vjerojatno jedini soulmate kojeg sam ikada sreo.

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 22:16 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Unix kaže...

Legendo!

Savjet - nemoj je traziti. Bilo, pa proslo. Ljudi cesto nisu isti kad ih uhvatis u normalnom okruzenju, i negdje drugde. Osobno vise volim takvu lijepu bajku u sjecanju, nego da potrazim curu u nadi da ce se tako nastaviti, pa onda skuzim da veze nemamo jedno s drugim.

U svakom slucaju {#}

P.S. Jednog dana, kad budem u pravom raspolozenju, ispricat cu slicnu pricu o dami po imenu Judy W. Vjerojatno jedini soulmate kojeg sam ikada sreo.

Ma i sad si u pravom raspoloženju, samo još to ne znaš. Kad nam napišeš, raspoloženje će samo od sebe doći.

16 godina
win4crazzy kaže...
mar123 kaže...

kog ti zahebavas

de da ti nacrtam

jel bilo "onog" ili samo ljubljenje? ti si reko, onog? sta bi to trebalo znaciti, cim si uspotrijebio neodredjenu zamjenicu znaci da je tabu tema, a koja bi to tema mogla biti ako je povezana s cruama? pa hebanje naravno

nadalje

covjek ti odgovorio

u autobusu,sigurno -.- mislim da je ocito sto je mislio, ako ti ovo trebam pojasnjavati onda ti nije mjesto na forumu, nego negdje u nekoj ustanovi

onda si ti njemu, s visoka odgovorio 

nisam mislio samo na seks, nego i ostale stvari, sto ti znaci to " u autobusu sigurno", radio sam ja to u punom kaficu. opet ukazujes na to(na sex, na ono sto si mislio i prvi put)

i onda sad kazes tko je spominjo hebo, tko je tu lud?

i dobro si rekao ovo: covjece neznam ni kako bi to izveo.  sam si sebi odgovorio zasto su se ljudi s tobom sprdali pola stranice

ne znam zasto uopce trosim vrijeme i idem u off topic, ti ocito ni sam ne znas sta si radio i sta pises, pokusaj uskladiti misli i motoriku(pisanje i to) pa da vise dobijemo neki smisleni post od tebe

sad uzivaj, subota je, odi sprasi negdje neku hostesu kad ti vec tako dobro ide, probaj ovaj put na sanku ili na podiju, imas vise mjesta nego u separeu

pozz {#}

pod tim "onog" sam mislio na stvari koje nisu ljubljenje, jel ti moram crtat sve, kako bi se uopce pohebali u busu? mislio da je mozda uvuko ruke u gacice, i takve stvari.

13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Unix kaže...

Legendo!

Nisam ju ni tražio,  odlučio sam to čim sam se vratio, nema smisla da guram nešto za što znam da na kraju neće biti ničega. 

Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

So yeah,

ova tema, 

je loša,

zadnjih par postova.

Mar123, možda sljedeći put da se odlučiš šta si sve radio prije postanja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 23:07 (Onjegin).
16 godina
Onjegin kaže...

So yeah,

ova tema, 

je loša,

zadnjih par postova.

Mar123, možda sljedeći put da se odlučiš šta si sve radio prije postanja?

nemam sto odlucit kad kolega nije dobro shvatio. al oke, vratimo se na price forumasa koji ima problema poljubit curu koja im se daje na motoru, te onih koji se misle javit curi nakon avanture u londonu, forget about me.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nemam sto odlucit kad kolega nije dobro shvatio. al oke, vratimo se na price forumasa koji ima problema poljubit curu koja im se daje na motoru, te onih koji se misle javit curi nakon avanture u londonu, forget about me.

Ovo je tema baš za to.

Došao si ovdje (možda ne zato, ali to si uradio) da hurduraš.

To je isto kao da je odem u League of Lesbians temu i počnem postati kako je igra glupa ili odem u ono mjesto gdje hrane siromahe i ponesem sa sobom pečene janjetine i jedem pred njima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 23:20 (Onjegin).
16 godina
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

Ovo je tema baš za to.

Došao si ovdje (možda ne zato, ali to si uradio) da hurduraš.

To je isto kao da je odem u League of Lesbians temu i počnem postati kako je igra glupa ili odem u ono mjesto gdje hrane siromahe i ponesem sa sobom pečene janjetine i jedem pred njima.

da, u pravu si.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
ovako upoznao sam curu koja ima 16 god .. .a ja jos malo punim 20 ... malo mi je bed u vezu s njom ... a pasemo si ...
molim za neki savjet ..
13 godina
neaktivan
nix2811 kaže...
ovako upoznao sam curu koja ima 16 god .. .a ja jos malo punim 20 ... malo mi je bed u vezu s njom ... a pasemo si ...
molim za neki savjet ..

Ako se ne osjećaš prljavo i ako nisi u mogućnosti naći normalnu curu -go for it.

Vjerovatno je možeš lako napiti, ako ne bude htjela piti reci mi odrasli ovako pijemo, onda će se napiti.

Geez.

15 godina
nix2811 kaže...
molim za neki savjet ..

imam slicnu pricu

sve se pocelo dogadjati prije 2 godine, ja imo 17 a cura 13(94 i 97 godiste) razlika 3 godine i 6 mjeseci

isto se tako spetljali, bilo je ocito da se ona zaljubila u mene a ja u nju, medjutim meni bilo bed, sta ces ona jos mlada ne zrela(znate na sta mislim, 7 razred, jos neiskusne u ljubavi, barem ona je bila), tako da nista nisam pokusavao, reko pustit cu to 2-3 godine i onda pokusat nesto.

cura je tad bila prelijepa, a sad jos kad se razvila..prava bomba(kao sto sam i pretpostavio)

Kako je sad malo "zrelija" odlucio sam nesto pokusati, medjutim nismo dugo nista pricali i vidjali se pa ne znam kako da vise ista pokrenem, zivimo jedno blizu drugog, isto naselje 500 m izmedju kuca razlika ali ni to mi ne pomaze posto je nikako nevidim, tu i tamo je sretnem a to je vise onako bok, bok 

imam osjecaj da ona misli da me nije dostojna, sramezljiva je nekako, pa kad se sretnemo ne razgovaramo uopce. 

sad neam pojma kakav korak da napravim, jer znamo se dosta dugo i znamo oboje sta smo prosli pa mi je nekako neugodno je pozvati van ili nesto slicno da provjerim jeli jos uvijek zagrijana za mene kao sto sam ja za nju.

sve mi je nekako cudno, nije kao kad upoznas nepoznatu djevojku, toj bez problema kazem sta mislim a s ovom nije tako, da mi je nekako da dobijem priliku pa da razgovaramo i ispipam kakav je teren, ako skuzim kroz razgovor i poglede ocima(znam kako se prije ponasala) definitivno bi je poljubio i nema sanse da je vise pustim- jako sam izbirljiv i tesko mi je naci curu koja mi se svidja, ali ova nema mana, uzmimo u obzir da joj je sad tek 16, cak i ne, 15 joj je, rodjena je u 12 mjesecu

ovo je pisano sve zbrda,zdola jer imam previse toga za napisati a situacija je cudna pa mi je teze to posloziti(nikad nisam bio majstor u tom)

sta predlazete, nisam pametan uopce

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 0:39 (win4crazzy).
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
nix2811 kaže...
molim za neki savjet ..

imam slicnu pricu

sve se pocelo dogadjati prije 2 godine, ja imo 17 a cura 13(94 i 97 godiste) razlika 3 godine i 6 mjeseci

isto se tako spetljali, bilo je ocito da se ona zaljubila u mene a ja u nju, medjutim meni bilo bed, sta ces ona jos mlada ne zrela(znate na sta mislim, 7 razred, jos neiskusne u ljubavi, barem ona je bila), tako da nista nisam pokusavao, reko pustit cu to 2-3 godine i onda pokusat nesto.

cura je tad bila prelijepa, a sad jos kad se razvila..prava bomba(kao sto sam i pretpostavio)

Kako je sad malo "zrelija" odlucio sam nesto pokusati, medjutim nismo{#} dugo nisa pricali i vidjali se pa ne znam kako da vise ista pokrenem, zivimo jedno blizu drugog, isto naselje 500 m izmedju kuca razlika ali ni to mi ne pomaze posto je nikako nevidim, tu i tamo je sretnem a to je vise onako bok, bok 

imam osjecaj da ona misli da me nije dostojna, sramezljiva je nekako, pa kad se sretnemo ne razgovaramo uopce. 

sad neam pojma kakav korak da napravim, jer znamo se dosta dugo i znamo oboje sta smo prosli pa mi je nekako neugodno je pozvati van ili nesto slicno da provjerim jeli jos uvijek zagrijana za mene kao sto sam ja za nju.

sve mi je nekako cudno, nije kao kad upoznas ne poznatu djevojku, toj bez problema kazem sta mislim a s ovom nije tako, da mi je nekako da dobijem priliku pa da razgovaramo i ispipam kakav je teren, ako skuzim kroz razgovor i poglede ocima(znam kako se prije ponasala) definitivno bi je poljubio i nema sanse da je vise pustim- jako sam izbirljiv i tesko mi je naci curu koja mi se svidja, ali ova nema mana, uzmimo u obzir da joj je sad tek 16, cak i ne, 15 joj je, rodjena je u 12 mjesecu

ovo je pisano sve zbrda,zdola jer imam previse toga za napisati a situacija je cudna pa mi je teze to posloziti(nikad nisam bio majstor u tom)

Uleti na fb, malo popricajte pa je pozovi van na sladoled ili setnju ( sto prije dok je netko drugi nije zbario :D ). Dalje ti je lako, sjednete negdje na klupicu i kad osjetis da je pravi moment poljubi je. Nema tu mudrolije. {#}
Javi kako je proslo. 

16 godina
win4crazzy kaže...
nix2811 kaže...
molim za neki savjet ..

imam slicnu pricu

Kako je sad malo "zrelija" odlucio sam nesto pokusati, medjutim nismo dugo nisa pricali i vidjali se pa ne znam kako da vise ista pokrenem, zivimo jedno blizu drugog, isto naselje 500 m izmedju kuca razlika ali ni to mi ne pomaze posto je nikako nevidim, tu i tamo je sretnem a to je vise onako bok, bok 

sve mi je nekako cudno, nije kao kad upoznas ne poznatu djevojku, toj bez problema kazem sta mislim a s ovom nije tako, da mi je nekako da dobijem priliku pa da razgovaramo i ispipam kakav je teren, ako skuzim kroz razgovor i poglede ocima(znam kako se prije ponasala) definitivno bi je poljubio i nema sanse da je vise pustim- jako sam izbirljiv i tesko mi je naci curu koja mi se svidja, ali ova nema mana, uzmimo u obzir da joj je sad tek 16, cak i ne, 15 joj je, rodjena je u 12 mjesecu

e tu grjesis, a grjesis jer si zaljubljen. svatko ima mana, a to otkrijes tek kad zavolis osobu ili kad prekines s njom i zaljubljenost ode.

13 godina
neaktivan
slicno je i kod mene samo sta ju ja prije nisam poznavao ...

15 godina
QuidZz kaže...

Uleti na fb, malo popricajte pa je pozovi van na sladoled ili setnju ( sto prije dok je netko drugi nije zbario :D ). Dalje ti je lako, sjednete negdje na klupicu i kad osjetis da je pravi moment poljubi je. Nema tu mudrolije. {#}
Javi kako je proslo. 

uletio bi ja da smo mi pricali tijekom ove 2 godine, medjutim skroz slabo, pa mi nije tako jednostavo uletit na face(a i ne volim preko face nis raditi sto se tice cura) 

mislim da je nece nitko drugi zbariti posto ne izlazi van, samo tu po naselju, a tu nema konkurencije posto je naselje malo, ima nas odraslih 10-tak sveukupno(muskih)

znam ja sve sta cu dalje samo taj prvi korak da napravim da vidim kakva je, dali je zagrijana jos, dali sam joj privlacan itd, kasnije je sve pussy smoke

naravno da cu javiti, samo da mi je nekako uloviti na samo, vecinom s nekim frendicama hoda pa mi to ne pase

vec par dana izadjem sam vani i setam random po naselju nebi li je sreo,ali bezuspjesno

mar123 kaže...

e tu grjesis, a grjesis jer si zaljubljen. svatko ima mana, a to otkrijes tek kad zavolis osobu ili kad prekines s njom i zaljubljenost ode.

huh prvi put da se slazem s tobom, potpuno si upravu ali kao sto si reko zaljubljen sam(cak i nakon 2 godine) ali da slijep sam i ocito ne vidim, tek kad se ohladim skuzim, ali jbg takva je zaljubljenost, protiv tog ne mogu

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
QuidZz kaže...

Javi kako je proslo. 

uletio bi ja da smo mi pricali tijekom ove 2 godine, medjutim skroz slabo, pa mi nije tako jednostavo uletit na face(a i ne volim preko face nis raditi sto se tice cura) 

mislim da je nece nitko drugi zbariti posto ne izlazi van, samo tu po naselju, a tu nema konkurencije posto je naselje malo, ima nas odraslih 10-tak sveukupno(muskih)

znam ja sve sta cu dalje samo taj prvi korak da napravim da vidim kakva je, dali je zagrijana jos, dali sam joj privlacan itd, kasnije je sve pussy smoke

naravno da cu javiti, samo da mi je nekako uloviti na samo, vecinom s nekim frendicama hoda pa mi to ne pase

vec par dana izadjem sam vani i setam random po naselju nebi li je sreo,ali bezuspjesno

Nevalja preko fejsa, nevalja kad je s frendicama, ti bi sve servirano al neide to tak :D
Nabavi broj moba ili preko fejsa je pozovi van, nemas sto izgubit.

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
nix2811 kaže...
molim za neki savjet ..

imam slicnu pricu

...

Da nema mana, to bi bila Djevica Marija herself.

15 godina
QuidZz kaže...

Nevalja preko fejsa, nevalja kad je s frendicama, ti bi sve servirano al neide to tak :D

naravno da ne valja, sta bi ti reko da si cura i da ti se javi 3 skoro 4 godine stariji decko i odjedno kaze ajmo van malo

ili preko moba da ona nije ni svjesna da imam njen broj pa da jos postanem stalker u njenim ocima

preplasit cu je s tim

a frendice, normalno da ne valjaju, sve upropaste...

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
QuidZz kaže...

naravno da ne valja, sta bi ti reko da si cura i da ti se javi 3 skoro 4 godine stariji decko i odjedno kaze ajmo van malo

ili preko moba da ona nije ni svjesna da imam njen broj pa da jos postanem stalker u njenim ocima

preplasit cu je s tim

a frendice, normalno da ne valjaju, sve upropaste...

Pa neces joj odmah reci idemo van lol :D 
Malo upadni u pricu preko fejsa, onda je zovi.

16 godina
The Friendzone Club

uff frendice uvijek sve shebu, al bas sve, kako ih mrzim, one su unistavacice nas muskih.

15 godina
QuidZz kaže...

Pa neces joj odmah reci idemo van lol :D 
Malo upadni u pricu preko fejsa, onda je zovi.

naravno da necu, nisam glup, a ni ona nije glupa da ne skuzi moje namjere, sve bi se trebalo nekako spontano desiti

edit: @mar naravno da jesu, sreo sam ja par puta nju s frendicom i pricali smo a sta cu kad joj frendica kaze aj idemo, a vidim da bi ova ostala jos pricat, i onda ja kazem aj ostanite jos malo, kaze i ta "moja" aj, ostat cemo jos malo i onda frendica kaze odo ja, i u pm ode i ova za njom jer da ostane bilo bi ocito {#} pa vjerovatno ne zeli

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 1:02 (win4crazzy).
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

uff frendice uvijek sve shebu, al bas sve, kako ih mrzim, one su unistavacice nas muskih.

Da, nazalost je doslo do toga da ako musko nevalja frendicama pisi propalo, vaznije je misljenje frendica nego nje same. {#}

@win4crazzy onda setaj naseljem mozda naletis kad je sama, usput se i rekreiras :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 1:01 (QuidZz).
15 godina
QuidZz kaže...

Da, nazalost je doslo do toga da ako musko nevalja frendicama pisi propalo, vaznije je misljenje frendica nego nje same. {#}

@win4crazzy onda setaj naseljem mozda naletis kad je sama, usput se i rekreiras :P

ma rekreiram se ja i ovako {#} budem vas obavjestavao kako napredujem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice