Detective skills over 9000
damn u ...Idem ju upozorit nek se pripremi za friendship zahtjeve
damn u ...Idem ju upozorit nek se pripremi za friendship zahtjeve
U subotu sam vani zabrijo s jednom curom. Dodo sam je na fejsu i eto pricamo, uglavnom sutra idemo na kavu (nismo mogli prije jer joj je sestricna bila kod nje). Sad neznam kad ju vidim jel ju trebam poljubit u obraz ili u usta?
U subotu sam vani zabrijo s jednom curom. Dodo sam je na fejsu i eto pricamo, uglavnom sutra idemo na kavu (nismo mogli prije jer joj je sestricna bila kod nje). Sad neznam kad ju vidim jel ju trebam poljubit u obraz ili u usta?
Kad se nadete u obraz, kasnije sjednite negdje van na klupicu i kad bude zgodno poljubi je u usta.
Sretno! javi kako je proslo.
U obraz prvo, a kasnije ako/kad se stvori prilika, u usta. Vidjet ćeš kako već stvari budu tekle.
Osjećam se awkward dok ovo pišem.
Evo sam da javim. Prvo smo bili na cugi i sve je bilo manje vise dobro, kasnije sam predlozio da se odemo prosetat. Onda smo sjeli na klupicu i kontam da je tu pravo vrijeme da je poljubim. Međutim butra gotovo nikad nije pravila eye contact, cjelo vrijeme je gledala ono pokraj mene. I tak proslo dost vremena i kaze ona mogli bi uskoro ic nazad. I onda sam u sebi mislio, poljubit cu ju kud poklo nek puklo. Na kraju je dobro ispalo
BTW puno bolje izgleda uzivo nego na fejsu :)
Evo sam da javim. Prvo smo bili na cugi i sve je bilo manje vise dobro, kasnije sam predlozio da se odemo prosetat. Onda smo sjeli na klupicu i kontam da je tu pravo vrijeme da je poljubim. Međutim butra gotovo nikad nije pravila eye contact, cjelo vrijeme je gledala ono pokraj mene. I tak proslo ono dost vremena i kaze ona mogli bi uskoro ic nazad. I onda sam u sebi mislio, poljubit cu ju kud poklo nek puklo. Na kraju je dobro ispalo
tako treba, a ne ko onaj na motoru.
Prvi
put
je
vidiš
uživo?
Prvi
put
je
vidiš
uživo?
Drugi
ali
kao
da
je
prvi.
Evo sam da javim. Prvo smo bili na cugi i sve je bilo manje vise dobro, kasnije sam predlozio da se odemo prosetat. Onda smo sjeli na klupicu i kontam da je tu pravo vrijeme da je poljubim. Međutim butra gotovo nikad nije pravila eye contact, cjelo vrijeme je gledala ono pokraj mene. I tak proslo dost vremena i kaze ona mogli bi uskoro ic nazad. I onda sam u sebi mislio, poljubit cu ju kud poklo nek puklo. Na kraju je dobro ispalo
Prvi
put
je
vidiš
uživo?
Prvi put u subotu kad sam je vidio bio sam pos utjecajem alkohola pa ono...
Prvi
put
je
vidiš
uživo?
Prvi put u subotu kad sam je vidio bio sam pos utjecajem alkohola pa ono...
Sad pamet u glavu, nemoj da te vrti oko malog prsta, musko si.
Sad ces rec da neznas ni kako se zove ni odakle je....
Znam dosta o njoj, možda i previše. :-)
Jel bar iz tvog grada?
Jel bar iz tvog grada?
Nije, živi 60 km od mene.
Očigledno je da joj je bilo samo dosadno u busu...Probaj je nazvat ili pricat priko fejsa,mozda nesto i bude...Ali imaj na umu da priko fejsa neces nista napravit sve dok se ne sastanete uzivo...
Očigledno je da joj je bilo samo dosadno u busu...Probaj je nazvat ili pricat priko fejsa,mozda nesto i bude...Ali imaj na umu da priko fejsa neces nista napravit sve dok se ne sastanete uzivo...
Krivo si me shvatio, bili smo u Eng. skoro 3 tjedna i većinu toga smo bili zajedno osim zadnjih par dana kad smo prekinuli. Raspravili smo to zajedno 2 dana prije kraja puta.
Prodaj scenario, ja ću režirati.
Oskar za najbolji strani film.
Samo bih stavio da ste malo stariji jer ne bih želio da to bude dječji film
You lucky son of a b1tch -.-
jel bilo "onog" ili samo ljubljenje?
u autobusu,sigurno -.-
u autobusu,sigurno -.-
Zašto ne? Mislim, kad su već bili pod pokrivačem.
nisam mislio samo na seks, nego i ostale stvari, sto ti znaci to " u autobusu sigurno", radio sam ja to u punom kaficu.
nisam mislio samo na seks, nego i ostale stvari, sto ti znaci to " u autobusu sigurno", radio sam ja to u punom kaficu.
cool story bro
pics or it didn't happened
radio sam ja to u punom kaficu.
I sto je bilo kad si se probudio?
I sto je bilo kad si se probudio?
Morao je u školu