Zanimljivi linkovi u svakom slučaju.
Evo jedna moje situacije od prije mjesec dana, koliko god vam se čudno činilo kunem se da je sve istina.
Subota oko 1 ili 2 sata ujutro, ja pijan ko đubre. Bio sam u jednom klubu i izašo sam van da odem do drugog. Vidio sam na klupi par prijatelja/poznanika i snjima je bilo nekoliko cura. Sjednem ja s njima na klupu i skontam da je tamo jedna cura s kojom sam se bio upozno još prije ali nikad nismo pričali. I tako pričamo mi zajedno i ja sam uputio par rečenica njoj (onak bezveze, niš posebno). Kad je cura ustala ja dođem do nje i počnem joj zbog nekog razloga ljubit noge taman iznad koljena i ispod minice (toliko sam bio pijan...). Dečko joj je stajo pokraj nje i nije mi riječi reko, neki papak
Sljedeći dan mene cura doda na fejsu (što je meni bilo jako čudno, nikad to nebi očekivo nakon onakvog ponašanja). Ja sam taman bio kod lege i reko mu šta je to bilo vani i bilo nam je jako dosadno pa sam došo na ideju da vidimo kolko mogu bit neugodan preko fejsa. Pošaljem ja njoj poruku (nazovimo je ivana) : ivana kak ti je bilo jucer vani hhh (mislio sam da mi ništa neće odgovorit na tu poruku). Ona kaže super :) kak je tebi bilo. Napišem ja isto super, ona me pita jel to zbog mene. Napiso sam joj možda :)), ona napiše: nemoj me gledat u lošem svijetlu bila sam jako pijana... i uglavnom sad se dopisujemo... kasnije joj napišem da volim cure koje ima dobre noge... cure napiše hahaha treba to (namjerno sam bio neugodan).
Da mi je neko reko da postoji mogućnost da te cura sama doda na fejsu i priča s tobom jel si joj pred cjelom ekipom i pred dečkom ljubio noge i da će se ona poslje svega meni ispričavat što je bila pijana reko bi mu da je idiot... hebes mi sve cure su svarno čudna bića

HALA MADRID!

)
.