The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club
cuspajz kaže...
mar123 kaže...

ma nista od toga. ta srca ti cure mecu svima i svakom, to ti stavlja jer si joj drag, ovako cinis joj se oke decko, uopce ju ne zanimas na nacin da joj se svidas. kolko sam samo takvih srca dobio, ali nikad se nisam nado, to srce je smece, mrzim ga. osobe koje su mi se svidala su mi ga stavljale ali to cisto jer sam im bio oke za razgovor i to.

Pa dobro al recimo kaze mi da me vidila prošlu subotu al je ja nisam skonto.

Ja: nemoj se ljutit, nije bilo namjerno :P

Ona: maa drugi put ces mi se oduzit :D

Ja: pa morat cu onda to drugi put nekako nadoknadit hhh

Ona: dada :DD

Sta mislite kad je iduci put budem vidio vani i kad budemo oboje pijani da je probam poljubit pa kud puklo nek puklo?

nebi ti to preporucio, prvo jer ona vrlo vjerojatno to ne zeli, mozda da je pijana bi plesala s tobom bacala se po tebi i to ali poljubac bi prevrsio mjeru i tu bi stala. da ne govorim da se to njenom decku nebi svidjelo te bi i tu mogao upast u probleme(osim ako si velik :D).

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dovljno motivacije podijeljeno....

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 11:56 (SunsetBlvd).
16 godina
The Friendzone Club

zaključak ljudi idite u teretanu!!! {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Pa i ne baš. Jedan dečko što je išo samnom u razred po cjele dane visi u teretani, ima ruku ko 3 moje. Al opet on je u glavi malo ograničen kad su cure u pitanju, dok ja nemam problema kad treba prić nekoj curi. Odkad sam zabrijo s jednom curom od 27 god, 9 godina starija od mene (i to nije bila neka debela, nek bas dobra cura) sad s pol snage upadam ovim curama sto su kao neka "elita".

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
cuspajz kaže...
Makić kaže...

Pa i ne baš. Jedan dečko što je išo samnom u razred po cjele dane visi u teretani, ima ruku ko 3 moje. Al opet on je u glavi malo ograničen kad su cure u pitanju, dok ja nemam problema kad treba prić nekoj curi. Odkad sam zabrijo s jednom curom od 27 god, 9 godina starija od mene (i to nije bila neka debela, nek bas dobra cura) sad s pol snage upadam ovim curama sto su kao neka "elita".

dale bi cure pi*ce za dobru muskulaturu, te glupacice.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

dale bi cure pi*ce za dobru muskulaturu, te glupacice.

Pa dobro, al sam kazem da ti mos bit napucan kolko oces al upet neces nist ubost ak se bojis pric curi

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
The Friendzone Club

to je istina da, al lijepo je natjerat cure da vise po tebi pa se nemoras trudit previse.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
jednostavno da si ruzan ko magare ... a imas para i vozis BMW-a imo bi cura vise nego svi ovdje na forumu :D

jer dns cure samo na to gledaju ... ima iznimaka .. al to je lutrija :D

Pouka: Radi ko konj i kupi BMW-a
16 godina
neaktivan
nix2811 kaže...
jednostavno da si ruzan ko magare ... a imas para i vozis BMW-a imo bi cura vise nego svi ovdje na forumu :D

Al dok vec zavrsis faks i zaradiš za bmw tražit ćeš neku normalnu curu a ne kurvu...

15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
nix2811 kaže...

Al dok vec zavrsis faks i zaradiš za bmw tražit ćeš neku normalnu curu a ne kurvu...

Never say never! {#}

- inače ovo mi je prvi post u ovoj temi, ali pratim vas redovito.

Nekima se divim, neki su me nasmijali do suza X puta i post im zaslužio arhivu, dok sam od nekih i naučio ponešto.  

Možda se ohrabrim s vremenom, i napišem i svoje probleme..  {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 19:10 (Bernard Huky Hux).
17 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

bilo tko izvan ovog foruma ima više cura nego svi na forumu zajedno.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
djdomi kaže...
nix2811 kaže...

Ne bih se složio.

DeaathDealer
16 godina
djdomi kaže...
nix2811 kaže...

nebi bas reko, nisu svi na forumu 13-godisnjaci kojima je glavna zanimacija igranje coda u clanu.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...
djdomi kaže...
nix2811 kaže...

nebi bas reko, nisu svi na forumu 13-godisnjaci kojima je glavna zanimacija igranje coda u clanu.

mislim da nije ozbiljno mislio kad je ovo napisao...

btw mar mislim da nam je to prije svima bila glavna zanimacija tak da ono...

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina
Ratohnhake:ton kaže...
mar123 kaže...
djdomi kaže...
nix2811 kaže...

naravno da je, ja se u tim godinama nisam mico s pc-a i to otvoreno priznam. no to nije nikako sadasnji cijeli bug forum, kolko ja vidim ovdje je najvise osoba sa 17-18-19 godina.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ratohnhake:ton kaže...
mar123 kaže...
djdomi kaže...
nix2811 kaže...

naravno da je, ja se u tim godinama nisam mico s pc-a i to otvoreno priznam. no to nije nikako sadasnji cijeli bug forum, kolko ja vidim ovdje je najvise osoba sa 17-18-19 godina.

odrasli smo(nadam se), fuck yea

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

prava rasprava se stvorila zbog jednog moga posta koji je napisan iz zezancije ... al vjerujem da ima istine ... 

Nego da se vratimo na temu:

Vrijeme za pravu vezu:

33 do25
12 do 30
3 do 35
15 godina
nix2811 kaže...

prava rasprava se stvorila zbog jednog moga posta koji je napisan iz zezancije ... al vjerujem da ima istine ... 

Nego da se vratimo na temu:

Vrijeme za pravu vezu:

Uvjek je vrijeme za pravu vezu kad nades odgovarajucu osobu. Samo to je challenge,ne treba birat povrsno, ne treba birat samo emocijama a ne treba ni samo glavom. I ne treba pristajat na brak s puno kompromisa. Ako postoji veliki broj kompromisa znaci da osobe nisu jedno za drugo.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

It's not about the age,it's about her.

Uglavnom,ovaj post prije,svaka čast.Iskreno mi zvuči kao neka sapunica,

predivno za pročitati,još uvijek ima nade za sve one očajne.
Nemojte posustati,stvari će doći na svoje kada to NAJMANJE očekujete.
Volim je sve više iz dana u dan,iako ni sam neznam kako smo prohodali :D 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

DP

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 0:21 (pandza94).
14 godina
neaktivan
Da se i ja ukljucim u temu.. Povremeno sam je citao ali nisam imao zelju nista napisati i ovo sam se jedva natjerao.
Dajte svoj komentar ako itko ovo iti procita xD

Radnja je pocela u 10. mj 2011, pocetak 3. razreda. Prijatelj mi kaze da se netko raspitiva za mene, nakon par dana sretnemo mi tu curu na ulici i ja ostanem sokiran.. Sta je u meni vidila, ja u drustvu neprimjetan, cak ne idemo u iste kafice ili slicno. I tako dani prolazili ja i ona se i sluzbeno upoznali, kava i sakrivanje oko skole xD ali vidili smo da je to sve na silu i razisli smo se svatko svojim putem, ostali smo u OK odnosu nakon toga (to je bilo negdje polovicom 11. mjeseca..jos je 2011). Nismo se culi sve do 9. mjeseca 2012, kad smo dosli sa ekskurzije nekako smo se opet poceli dopisivat, ona je taman prekinula sa momkon ja bio jos slobodan.. Cijelo vrijeme je razgovor iskren, nikakva pretvaranja ili takvo nesto.. Aktivno smo se dopisivali do 2. miseca i ja odlucim podvuc crtu jer mi je bila puna kapa tog beznadnog dopisivanja. Zovnem je na kavu, otvorim karte i kazem joj da bi zelio da nastavimo di smo stali- tu sam dobio odbijenicu. Jbg. mora se dalje, ja nasao drugu i sve sretno do zadnjeg tjedna nastave. Pocetkom zadnjeg tjedna prikidam s curom, dalje nije islo.. Zadnjih dana se sve vise susrecemo ja i gospodjica sa pocetka price da bi zadnji dan nastave proveli skupa, nismo se odvajali. Zvala me oko 23h da mora ici kuci i da se nadjemo ispred. Ja kako sam prekinuo odmah na dogovoreno misto po naredbi, posli prema njenoj kuci i upustili se u iskren razgovor. Na kraju price me pita da joj budem partner na maturalnoj, ja sam prihvatio iako vec iman partnericu, nezz sta mi je bilo ali sam odman reka da ocu, nakon toga me poljubila- šok, to nisam ocekivao. Tu se rastanemo i sutra kad sam se malo oporavio vidim poruku na mobu. Ispricava se zbog poljupca i svasta nesto a meni kaos u mislima. Sad me drzi na tanku ledu a ja neman pojma sta uradit. Jos mi je priznala da joj je bilo krivo kad je cula da iman drugu.
zbunjen totalno :O

Ispricavam se na dugom postu :)
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam veceras popusio loptu, i dobio standardni "I already have a boyfriend, I don't want to hang out that way" speech... Tako mi i treba kad textam pijan ko letva u 4:00AM, i to zenskinju koju treba rijesavati malo po malo (citaj mjesecima), a ja navalio k'o balkanac {#}

Neka, plenty of fish in the sea. One down, million to go.

They say freak, when you're singled out...
17 godina
Deus ex machina kaže...

Ja sam veceras popusio loptu, i dobio standardni "I already have a boyfriend, I don't want to hang out that way" speech... Tako mi i treba kad textam pijan ko letva u 4:00AM, i to zenskinju koju treba rijesavati malo po malo (citaj mjesecima), a ja navalio k'o balkanac {#}

Neka, plenty of fish in the sea. One down, million to go.

Ohoho... Deus frendzone-an :) Nije dobro :D

Rvat katolik!
14 godina
The Friendzone Club

Aj da vam ispričam moju priču.

Znači ima jedna cura koja mi se sviđa duže vrijeme (čitaj 6 mjeseci). Ona mene malo friendzonea, pa ja nju friendzoneam i tako, valjda zbog ljubomore. Uglavnom bilo je trenutaka kad je bila očajna a ja sam glumio hladnokrvnog tj. ignorirao sam ju. I tako su prolazili mjeseci, nismo baš previše razgovarali u zadnje vrijeme, inače idemo zajedno u razred i znam da nije pametno da imam curu iz razreda al jbga ima još 3 tjedna i onda je kraj (8. sam razred). Dok ju jučer nisam upitao ima li šanse da budemo nešto više od prijatelja? Ona meni odgovori da ako joj neki lik želi postat dečko prvo joj mora biti bff i psp. Ja sad neznam kaj da napravim. btw. cura je prezgodna i fakat bih htio biti s njom

0 Postani joj bff
24 Nastavi dalje
Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
16 godina
Toxic1337 kaže...

Znači ima jedna cura koja mi se sviđa duže vrijeme (čitaj 6 mjeseci). Ona mene malo friendzonea, pa ja nju friendzoneam i tako, valjda zbog ljubomore. Uglavnom bilo je trenutaka kad je bila očajna a ja sam glumio hladnokrvnog tj. ignorirao sam ju. I tako su prolazili mjeseci, nismo baš previše razgovarali u zadnje vrijeme, inače idemo zajedno u razred i znam da nije pametno da imam curu iz razreda al jbga ima još 3 tjedna i onda je kraj (8. sam razred). Dok ju jučer nisam upitao ima li šanse da budemo nešto više od prijatelja? Ona meni odgovori da ako joj neki lik želi postat dečko prvo joj mora biti bff i psp. Ja sad neznam kaj da napravim. btw. cura je prezgodna i fakat bih htio biti s njom

{#} sori al cura je glupaca.

znaci, bff je najbolji prijatelj, zasto bi netko morao bit najbolji prijatelj s osobom s kojom zeli bit?

psp je prijatelj s povlasticama, to ona jos u 8. razredu uopce ne kuzi, u prijevodu ovo znaci frend s kojim se karam, kod mene tog vec ima, ali bas me zanima koje ona to povlastice daje?

15 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Stari moj bježi ti od toga 

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
14 godina

Hahah pa predpostavljam da pod psp misli na barenje, sumnjam na nešt više od toga.{#}  {#}

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 11:14 (Toxic1337).
15 godina
Toxic1337 kaže...

Neznam sta da ti kazem. I ova s kojom sam se ja pokusa spetljat zadnjih mjeseci je stvarno specificna i samo s dobrim prijateljima je ulazila u vezu ali sitaucija je jednostavna. Moras imat nesto sta joj se svida na taj nacin da bi uspilo. Nisu sve cure iste, nekim kad postanes prijatelj vjecno si prijatelj, neke promijene osjecaje s vremenom, Nisam pametan vise. Neznam kako duze razdoblje bit blizak curi a ne zavrsit u friendzoneu. 

S druge stane jedna kojoj sam bio prijatelj 3 godine (brutalni friendzone), kad sam promijenio misljenje skroz sam joj nestao iz zivota na 8 mjeseci i sad se bzvz javio malo.

Ona bila cijela zadovoljna i zvala me na kavu i onda kad sam je pita sta ima novoga u zivotu kaze da joj je jedna od ugodnijih promjena sta ima momka. Hhahahahah, once friendzoned, allways friendzoned. Nema veze otic cu na kavu svejedno,malo popricat.

EDIT: Ali postoji jedan vrlo jednostavan zakljucak. Istina koju ne vidite iz pozicije kad vam se neka cura svida je da kad bi se makli od nje na koji tjedan bi je skroz zaboravili i shvatili da nije vrijedna vaseg vremena. Dakle da, moguce da bi s vremenom nesto uspilo, postoji mala sansa samo vjerojatno nije vrijedno pokusavanja. Negdi okolo postoji druga cura koja ce vam vratit sta trazite. Ostavite se te koja vas sad maze i nadite ju. Isplativa odluka :D , samo je treba imat snage napravit. Cura kad kaze NE ima razlog za to, koji je razlog, ne zelite znat. Ako se s vremenom promijeni,promijeni. Ostanete u dobrim odnosima i ne razmisljate nego trazite dalje. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 11:27 (athlon64).
15 godina
mar123 kaže...

znaci, bff je najbolji prijatelj, zasto bi netko morao bit najbolji prijatelj s osobom s kojom zeli bit?

{#}

Pustimo to kaj je lik 8. razred i općenito situaciju o kojoj se radi, ali to je suština veze. Prefora je to kaj vam je veza = karanje. Mislim, to je OK u tim godinama, al čemu onda opće to zvati vezom? To je neki statusni simbol il kaj? Predobro mi je kak ekipa bude "u vezi" godinu dana i onda prekinu i nikad se više ne čuju. LOL. Da, definitivno im je bilo stalo jedno do drugoga...

Ugl. my point, pustite vezu i uživajte, rješavajte dok još imate priliku i ne morate mislit na niš....doći će vrijeme kad ćete skužit da vam je za životnog partnera ipak bitno da bude najbolji frend/ica...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...
mar123 kaže...

{#}

Pustimo to kaj je lik 8. razred i općenito situaciju o kojoj se radi, ali to je suština veze. Prefora je to kaj vam je veza = karanje. Mislim, to je OK u tim godinama, al čemu onda opće to zvati vezom? To je neki statusni simbol il kaj? Predobro mi je kak ekipa bude "u vezi" godinu dana i onda prekinu i nikad se više ne čuju. LOL. Da, definitivno im je bilo stalo jedno do drugoga...

Ugl. my point, pustite vezu i uživajte, rješavajte dok još imate priliku i ne morate mislit na niš....doći će vrijeme kad ćete skužit da vam je za životnog partnera ipak bitno da bude najbolji frend/ica...

ma nisam na to mislio, naravno da ti osoba s kojom si u vezi mora bit ko najbolji prijatelj. ovo s nepricanjem nakon prekida, to ovisi o razlogu prekida. npr moja bivsa ne zeli ni cut za mene {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice