The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

athlon, ako ti je ovo stanje samo problem zakaj jednostavno ne ignoriraš to i posvetiš se nećemu što ti je zabavno i od čeg ćeš bit sretniji?

radi kaj ti je zabavno, a ne što ti društvo postavlja.

svi ganjamo nešto što drugi postave kao cilj života, a ne sama osoba.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Re: The Friendzone Club
AA-d00d kaže...

Ma može još spasiti stvar jer kolko sam skužio šanse su 50:50.

Sljedeći put dok će te biti vani iskoristi prvu priliku (npr. dok te malo izazovno pogleda) i zažvali ju. Ako te odj*ebe onda vrlo vjerojatno nikad ni nebi htjela nešto više od prijateljstva, tako da se barem nećeš mučiti.

Ugl čekanje na to da se ona odluči je po meni najgora stvar.

TO , tocno ti... ja sam jednu curu dok je prolazila pored mene povukao k sebi i zazvalio... bili smo 2 godine u vezi... nemas sta izgubit...

its summer in here...
16 godina
agent_00klc kaže...
AA-d00d kaže...

Sljedeći put dok će te biti vani iskoristi prvu priliku (npr. dok te malo izazovno pogleda) i zažvali ju. Ako te odj*ebe onda vrlo vjerojatno nikad ni nebi htjela nešto više od prijateljstva, tako da se barem nećeš mučiti.

TO , tocno ti... ja sam jednu curu dok je prolazila pored mene povukao k sebi i zazvalio... bili smo 2 godine u vezi... nemas sta izgubit...

s kolko promila alkohola?

17 godina

17 godina pa emotivno ''unistena''

joj ta danasnja nejač...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
DamageHigh kaže...

Ja sam takva osoba, za nagone imam desnu ruku, umočit mi je relativno nebitno u zivotu. Ona je vec imala duge veze (17 godina ima cura) i izasla je emotivno sjebana iz njih, sad je u strahu da se to opet ne desi. Zelim joj bit pravi prijatelj/partner i znam da je to odgovornost al to je meni izvor srece i to zelim. Stvarno mi nije bitno poj_ebat, to kad dođe dođe. 

cecenac kaže...

Znam ,znam, to su i rekli moji kad su vidili poruke izmedu nas ali postajem je_eno bijesan jer ne mogu podnosit ovo vise i znam da su zene ku_cke po tom pitanju i da su gore prema tebi sto si ti bolji prema njima. Tako da ne mogu se odlucit izmedu: "rec joj da sutra izađe ispred kuce i onako na grubo joj doc crno/bijelo, ja nase prijateljstvo mogu spasit samo kroz vezu, inace cu otic i neces me vise nikad vidit.  Ili cekat iduci vikend, pa lagano nastavit ovakve odnose, ostat dobar s njom i cekat da se desi nesto. To je maltretiranje, mozds je vrijedno ali nemam snage vise, nemam volje za to.

1. Ajde ajde, 17 godina, sve što ti je u glavi je poje*at dobro, sjećam se tih godina :P. 

2. Nemoj bit bijesan i doć tako grubo, otjerat ćeš je od sebe, a po tvojim postovima mi se čini da ti to nije cilj, a s takvim ultimatumom ćeš 100% dobit odbijenicu, ma koliko god da bilo "kemije" između vas. 

Ostani dobar s njom i provaj što sam ti poviše napisao. Mislim da ne bi trebalo ne uspit.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
The Friendzone Club

Znaci ima vas s misljenjem da je s obzirom na situaciju bolje ostat u dobrim odnosima jos neko vrime, ima vas s misljenjem da joj triba istrest sve u facu i vidit sta se desi/probat je zazvalit takoder. 

Ocete da vam kopiram jednu poruku moju i odgovor na nju? Mozda je zanimljiva informacija,ja neznam jel je tocno tumacim jer nisam iskusan.

EDIT: Ozbiljno mi nije do seksa, nemojte poistovjecivat sve s sobom, ta osoba mi nesto znaci u zivotu, boli me qurac ocu li je je_bat.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:43 (athlon64).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kopiraj, inače sam za opciju da ostaneš s njom u dobrim odnosima.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
ovako volim curu dugo no putevi su nam se razisli. Pokusao sam ju zaboraviti ali svaki put kad ju vidim osjetim ono nesto. Sada stalno mislim na nju. Ona je prije bila zainteresirana, al je bila sa nekim supkom pa nije htjela u vezu. Sada se cujemo i pricamo i tak. Da li da pokusavam nesto vise il da ostavim ovako kako je?
BDW. ona i ja smo solo

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

joj ta danasnja nejač...

Ne razumijem što želiš reći time - ako misliš da je nemoguće, prevario bi se ti jamačno. Žene su osjetljive, veoma, a nije ni dobar broj muškaraca daleko...

15 godina
Caesar et Brutus kaže...

Kopiraj, inače sam za opciju da ostaneš s njom u dobrim odnosima.

Prva poruka je prije par dana kad smo se rastali, fala sta si me otpratia , nisam ti nikad rekla koliko mi je drago sta smo ostali ovako dobri. 

Ja sam na to bia napisa iskreno u poruci da joj ne mogu ostat prijatelj (kratko obrazlozenje) , ona je rekla:  Da, sutra cemo o tome, laku noc.

Sutra ide taj razgovor od sat vremena.

Tu vecer smo trebali izac al joj mater nije dala pa sam joj napisa. Nemojte me sprdat sad btw,ovo dijelim s vama samo zato sto se nadam da cu dobit dobar savjet:

well fuck it :) , nista iskoristi vrime i naspavaj se, kad ti se da bacit djir javi se. 

Ne moramo sad kidat odnose ko retaji, znam koji problem imas,ima sam ga i ja.

Znam da ti triba vrime. Ja vec prezivim nekako. Ok mi je zrtovat nesto jer ne naletim

svaki dan na osobu s kojom nemam temu za svadu. Take care :D

odgovor: Naravno :) , haha true, Aj laku noc, uzivaj mi :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:48 (athlon64).
13 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Ne razumijem što želiš reći time - ako misliš da je nemoguće, prevario bi se ti jamačno. Žene su osjetljive, veoma, a nije ni dobar broj muškaraca daleko...

Ja se slažem sa obi-jem, iako žene ranije izađu iz puberteta i mentalno sazriju, veze u tin godinama sa muškarcima te dobi nemogu biti toliko duboke i ozbiljne da izađeš iz njih emotivno uništen.

EDIT @ athlon I što si ti iz toga zaključio ?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:49 (cecenac).
15 godina
athlon64 kaže...

Zelim joj bit pravi prijatelj/partner i znam da je to odgovornost al to je meni izvor srece i to zelim.

Pazi, prvo izjaviš to i onda u istom postu ovo:

athlon64 kaže...
To je maltretiranje, mozds je vrijedno ali nemam snage vise, nemam volje za to.

Kaj onda? Imaš volje il nemaš? Želiš to ili ne? Već sam ti rekao da je to odgovornost. Što forsiraš tu vezu? Budi joj frend, a to nejde prek noći ili nekakvim ultimatumom. Oboje ste u tim napaljenim godinama. Bit će tu nešto kad stekne povjerenje u tebe. S obzirom da si ti spreman preko noći prekinuti svaki kontakt s njom, ne bi niti ja imao povjerenja u tebe...;)

Poanta je, strpi se čovjek ako ti je već do prave frendice. Idete u dobrom smjeru. A sve ostalo je samo bonus, koji će zagarantirano doći s vremenom i povjerenjem...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
cecenac kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Ja se slažem sa obi-jem, iako žene ranije izađu iz puberteta i mentalno sazriju, veze u tin godinama sa muškarcima te dobi nemogu biti toliko duboke i ozbiljne da izađeš iz njih emotivno uništen.

U krivu si, kralju ja 6 miseci nisam bia normalan kad je od_ebala dugogodisnja frienzone prijateljica. Nemoj temeljit neciju osobnost na svojim iskustvima.

15 godina
DamageHigh kaže...
athlon64 kaže...

Zelim joj bit pravi prijatelj/partner i znam da je to odgovornost al to je meni izvor srece i to zelim.

Pazi, prvo izjaviš to i onda u istom postu ovo:

athlon64 kaže...
To je maltretiranje, mozds je vrijedno ali nemam snage vise, nemam volje za to.

Kaj onda? Imaš volje il nemaš? Želiš to ili ne? Već sam ti rekao da je to odgovornost. Što forsiraš tu vezu? Budi joj frend, a to nejde prek noći ili nekakvim ultimatumom. Oboje ste u tim napaljenim godinama. Bit će tu nešto kad stekne povjerenje u tebe. S obzirom da si ti spreman preko noći prekinuti svaki kontakt s njom, ne bi niti ja imao povjerenja u tebe...;)

Poanta je, strpi se čovjek ako ti je već do prave frendice. Idete u dobrom smjeru. A sve ostalo je samo bonus, koji će zagarantirano doći s vremenom i povjerenjem...

Znaci ako idem na nesto kvalitetno onda bi se mora strpit i mislis da ce s vremenom doc? 

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
agent_00klc kaže...
AA-d00d kaže...

s kolko promila alkohola?

Zar je bitno?{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Govoriš to iz jendostavnog razloga što nisi u tim godinama bio u vezi iz koje si izašao emotivno uništen, dakle samo na temelju vlastitog iskustva, što znači da nisi objektivan, nego subjektivan. Objektivno je realno. As simple as that.

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
DamageHigh kaže...

Znaci ako idem na nesto kvalitetno onda bi se mora strpit i mislis da ce s vremenom doc?

Upravo tako, odličan zaključak. DamageHigh je sve dobro rekao.

Trebaš izgraditi povjerenje, nježno i suptilno. Po meni ključ jer ako ti cura vjeruje, pola posla obavljeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:55 (Caesar et Brutus).
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

U krivu si, kralju ja 6 miseci nisam bia normalan kad je od_ebala dugogodisnja frienzone prijateljica. Nemoj temeljit neciju osobnost na svojim iskustvima.

Niste imali spolne odnose (spavat s nekim koga voliš je nešto posebno), niste planirali živit skupa i vjenčat se, niste ni bili u vezi. Razumin patia si, al vidit ćeš za 4-5 godina kad te neka sje*be (nedaj bože da se dogodi, al svima se bar jednom dogodi) što je emotivno uništenje.

EDIT @Caesar Mlad si, kad se sa 23 sjetiš sebe sa 17, nećeš moć vjerovat kakav emotivno nezreo balavac si bio, kao i većina vršnjaka. Čast iznimkama, al kad pogledam natrag, 99% nas smo bili pijana balavurdija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:55 (cecenac).
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

Znaci ima vas s misljenjem da je s obzirom na situaciju bolje ostat u dobrim odnosima jos neko vrime, ima vas s misljenjem da joj triba istrest sve u facu i vidit sta se desi/probat je zazvalit takoder.

Ocete da vam kopiram jednu poruku moju i odgovor na nju? Mozda je zanimljiva informacija,ja neznam jel je tocno tumacim jer nisam iskusan.

EDIT: Ozbiljno mi nije do seksa, nemojte poistovjecivat sve s sobom, ta osoba mi nesto znaci u zivotu, boli me qurac ocu li je je_bat.

Ako imaš testosteron onda ti je itekako važno da li ćeš umočit, nemoj si lagati  {#}

17 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...
athlon64 kaže...

Ako imaš testosteron onda ti je itekako važno da li ćeš umočit, nemoj si lagati {#}

ljudi su našli loophole u tom sistemu.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
Caesar et Brutus kaže...
Obi Wan kaže...

joj ta danasnja nejač...

daj boga ti... dica od 17-18 godina. ne znaju ko im glavu nosi.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Caesar et Brutus kaže...
athlon64 kaže...
DamageHigh kaže...

Ok :(

gin.tonic kaže...
athlon64 kaže...

Ako imaš testosteron onda ti je itekako važno da li ćeš umočit, nemoj si lagati {#}

Da,imam testosteron i zelju za umocit. Isto tako imam gornju glavu koja je šef i drži stvari pod kontrolom. To mi je nebitno, zelim kvalitetan odnos. 

15 godina
Caesar et Brutus kaže...
athlon64 kaže...
DamageHigh kaže...

Trebaš izgraditi povjerenje, nježno i suptilno. Po meni ključ jer ako ti cura vjeruje, pola posla obavljeno.

To sam vec izgradio jer smo u super i iskrenim odnosima. Jel mozes pogledat one 2 poruke koje sam gori zalipia i pokusat ih protumacit? Meni to sve super zvuci i kao put prema dobrom odnosu ali sam u strahu da nebi iz toga izaslo ja tebi zelim bit prijateljica bez obzira na sve. 

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije da se hvalim, ali onda sam ja ta iznimka. Sa 17 godina niti sam pio išta, niti tulumario kao luđak, stvarao gluposti, niti mi je smetalo što mi je više djevojaka prigovaralo da se ponašam kao da imam 30+ godina, a ne 17. Jendostavno sam takav, ne kažem da sam tad bio zreo jer nisam, ali zreliji od većine vršnjaka bez ikakve sumnje.

15 godina
athlon64 kaže...

Ne znam koliko ti je bilo pametno to na ovom forumu pitat, i sad budu mene ispljuvali isto, al zaboli me ljevo jajce.

Kad si postanete stvarno jako dobri, tebi neće past na pamet napisati, pa niti pomisliti ovako nešto; "inace cu otic i neces me vise nikad vidit.".

Ako ti je stvarno do osobe kojoj će biti stalo do tebe i do prave frendice, strpi se. Budi joj frend. Pričaj s njom. E i da...znam da je često teško, al nemoj bit ljubomoran. To je pušiona. Tipa ak ste vani il nekaj, opusti se, nemoraš nadgledat svaki njen korak i kog je dečka kak pogledala.

Kažem ti, s vremenom ćete se zbližiti. I onda ćete ostati sami negdje, jedno kraj drugoga....e i onda dalje znate...samo spontano...;)

15 godina
protjeran
The Friendzone Club

Čuj athlon-e, da ja tebe pitam, da li si ti djevac?

Tako mi zvučiš po postovima...

15 godina
gin.tonic kaže...

Evo vidiš zašto sam ti rekao da nije pametno pitati tako nešto na ovom forumu.

Sad dolaze veliki jebači prepuni iskustva...{#}

Zašto je to pobogu bitno u ovom kontekstu?

15 godina
Caesar et Brutus kaže...

Nije da se hvalim, ali onda sam ja ta iznimka. Sa 17 godina niti sam pio išta, niti tulumario kao luđak, stvarao gluposti, niti mi je smetalo što mi je više djevojaka prigovaralo da se ponašam kao da imam 30+ godina, a ne 17. Jendostavno sam takav, ne kažem da sam tad bio zreo jer nisam, ali zreliji od većine vršnjaka bez ikakve sumnje.

Ti si ista osobnost ko ja :D, trebali bi na pivu. Poanta je sta je ova cura isto tako zrela, inace cure to ne vole ali ovoj je drago pricat s menom i slazemo se oko svega i stvarno mi je srodna.

DamageHigh kaže...
athlon64 kaže...

Ne znam koliko ti je bilo pametno to na ovom forumu pitat, i sad budu mene ispljuvali isto, al zaboli me ljevo jajce.

Kad si postanete stvarno jako dobri, tebi neće past na pamet napisati, pa niti pomisliti ovako nešto; "inace cu otic i neces me vise nikad vidit.".

Ako ti je stvarno do osobe kojoj će biti stalo do tebe i do prave frendice, strpi se. Budi joj frend. Pričaj s njom. E i da...znam da je često teško, al nemoj bit ljubomoran. To je pušiona. Tipa ak ste vani il nekaj, opusti se, nemoraš nadgledat svaki njen korak i kog je dečka kak pogledala.

Kažem ti, s vremenom ćete se zbližiti. I onda ćete ostati sami negdje, jedno kraj drugoga....e i onda dalje znate...samo spontano...;)

Ok,hvala na iskrenom savjetu. Znam da je forum krivo mjesto al nema veze, stavit cu ignore na ovih par i nastavit raspravljam sa vas dvoje.

gin.tonic kaže...

Jesam, u cemu je problem? 

15 godina
DamageHigh kaže...
gin.tonic kaže...

Evo vidiš zašto sam ti rekao da nije pametno pitati tako nešto na ovom forumu.

Sad dolaze veliki jebači prepuni iskustva...{#}

Zašto je to pobogu bitno u ovom kontekstu?

Veliki jeba_ci ne mogu skuzit da ne trazim njihovo misljenje. Nema veze, neka trollaju sami sebe.

13 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Upucaj se.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice