The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
duma.ivan kaže...
agent_00klc kaže...

Jesmo, beta as fuck.

Upoznao si curu, svidjela ti se al ju je zbario tvoj frend. Sad se tjesis da ti je lijepo u friend zoni. Zapravo ne zelis izgubit frenda koji je sad s njom a znas da si ti trebao biti.

Jesam pogodio?

Ne, uopće nisi pogodio. Ja da sam htio vezu, mi bi mogli biti u vezi, ali ja nisam htio jer sam shvatio da ne želim vezu sa tako dobrom prijateljicom.

Ti si htio ali nisi htio?

Pic related.

its summer in here...
15 godina
agent_00klc kaže...
duma.ivan kaže...
agent_00klc kaže...

Ne, uopće nisi pogodio. Ja da sam htio vezu, mi bi mogli biti u vezi, ali ja nisam htio jer sam shvatio da ne želim vezu sa tako dobrom prijateljicom.

Ti si htio ali nisi htio?

Pic related.

on DA je htio, ali nije htio

krivo si procitao

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
preporuka za knjige za podizanje samopouzdanja ....
15 godina

uma.ivan kaže...

Ako trenutno vidiš išta u toj prijateljici, znaci ista fizicki privlacnog postoji dobra mogucnost da ces jedan dan u suzama tuc glavom u kamen vičući " i wish i can go back and punch myself in the face". Osim ako ti je totalno fizički odvratna. Meni se desilo. Onda sam potpupno promjenio odnos prema ženskim prijateljicama. Tj nemam ih.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

reko sam ti vec, ko stvorena za ono sto sam ti napisao

sad nemoj vise cekat, ni odugovlacit, ondmah prijedji u akciju

znaci odgovoris joj nesto tipa i ti meni falis, moramo se vidjeti, na kavu, itd itd imas milion kombinacija

kad se vidite ili je pozovi odmah kod sebe ili dogovori sljedeci spoj kod tebe, pripremis vino, pogledate neki romanticni film i kresnes je bez pardona

Nakon toga mozes nastavit da je trosis(dok njen decko misli da je ona samo njegova HAHAH {#}) ili je stavis u friendzonu. Ako je dobra preporucam prvu opciju.

Da nije do jucer bila u bolnici to bi sigurno napravio, al ovak moram prvo kod nje izvidit situacija da se nebi i ja slučajno zarazio. Ak bude zdrava, onda cemo vec nes skontat :)

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina
cuspajz kaže...

Da nije do jucer bila u bolnici to bi sigurno napravio, al ovak moram prvo kod nje izvidit situacija da se nebi i ja slučajno zarazio. Ak bude zdrava, onda cemo vec nes skontat :)

pa na spoju je pitaj, zasto je bila u bolnici, jeli sad bolje, sta joj je bilo. Raspitaj se malo.

Ja na tvom mjestu nebi vise cekao, mislit ce da je ne hebes ni 2%

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

uma.ivan kaže...

Ako trenutno vidiš išta u toj prijateljici, znaci ista fizicki privlacnog postoji dobra mogucnost da ces jedan dan u suzama tuc glavom u kamen vičući " i wish i can go back and punch myself in the face". Osim ako ti je totalno fizički odvratna. Meni se desilo. Onda sam potpupno promjenio odnos prema ženskim prijateljicama. Tj nemam ih.

Itekako mi je privlacna, al ipak, jos jedan put, nebi tija nista jer mi je stvarno dobra prijateljica i nebi je tija izgubit. Ako ona bude tila ista vise, mozda cak i razmislim, al super mi je i ovako. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 1:53 (duma.ivan).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zanimljiva tema, nema što. Saznajte već danas, što će se zbivati u sutrašnjoj, prekosutrašnjoj, nastavi niz , epizodi Vaše omiljene epske sage sa puno slomljenih srdaca. Sulejman Veličanstveni na lokalnom informatičkom forumu. For free IV. season, use promo code BUG-HEARTFREE!.

Sada ontopic, dok malo odrastete, s dogodi se (dogodilo se i na moju veliku žalost) prije ili kasnije, ovakve moralne dileme vam niti neće padati na pamet. Oko za oko, srce za srce. Smijeh

13 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...
athlon64 kaže...

uma.ivan kaže...

Itekako mi je privlacna, al ipak, jos jedan put, nebi tija nista jer mi je stvarno dobra prijateljica i nebi je tija izgubit. Ako ona bude tila ista vise, mozda cak i razmislim, al super mi je i ovako. :)

{#}

Toni
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hajde se lijepo prestanite rugati čovjeku, razumijem ga i slažem se s njim u potpunosti. Očito percepcija vašeg mozga ne može shvatiit neke stvari, i čemu onda drobljenje gluposti umjesto pametnog komentiranja. Ovo gore izbjegavanje žena kao prijatelja... lame...dali plakati ili ... u svakom slučaju,krajnje ridikjulz.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Znači ukratko, sviđa mu se cura, upao u friendzone (iako je poslije 3 put rekao da je mogo bit s njom da je htio, wtf?), žalio zbog toga, prijatelj njegov je sada s njom. Itekako mu je privlačna i dalje, ali on je super sretan u vezi toga svega. Da, slažem se, ridikjuluz.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 4:22 (rapture686).
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Hajde se lijepo prestanite rugati čovjeku, razumijem ga i slažem se s njim u potpunosti. Očito percepcija vašeg mozga ne može shvatiit neke stvari, i čemu onda drobljenje gluposti umjesto pametnog komentiranja. Ovo gore izbjegavanje žena kao prijatelja... lame...dali plakati ili ... u svakom slučaju,krajnje ridikjulz.

Hvala na razumijevanju.

rapture686 kaže...

Znači ukratko, sviđa mu se cura, upao u friendzone (iako je poslije 3 put rekao da je mogo bit s njom da je htio, wtf?), žalio zbog toga, prijatelj njegov je sada s njom. Itekako mu je privlačna i dalje, ali on je super sretan u vezi toga svega. Da, slažem se, ridikjuluz.

Žalio zbog toga šta nisam bio sa njom? Ne, nikad nisam žalio.

Privlačna? Naravno, kao i dosta frendica sa kojima sam super, pa muški smo, jesu li nam cure privlačne?! Al ste vi pederi?!

Sve je vama ridikjuluz.

14 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Vidi se da nisi još bio upućen u pojam ljubavi u punom smislu te riječi i zato govoriš ovako. Ljubav u pravom smislu te riječi koju muškarac osjeća prema ženi posjeduje toliku puninu i istinskost da će čovjek, ako osjeća takvu ljubav prema ženi, biti sretan kad je ona sretna, biti zadovoljan kad je ona zadovoljna, biti veseo jer je ona vesela i osjećati dragost zbog činjenice da je njoj u danom trenutku u vremenu dobro. Rađe ćeš zadovoljno gledati kako uživa s nekim drugim muškarcem, ako je zaista voliš. I da, NE, nisi budala ako tako stvarno i radiš, nego au contraire, čovjek koji je istinski voli i učinio bi sve da je dama sretna uključivši i smireno prihvaćanje činjenice da je ljubi netko drugi. Zašto? Zbog ljubavi, ljubavi, ljubavi. Ukoliko joj nije dobro, ti si tužan i ništa te ne može razveseliti.

U suprotnom... To nje prava ljubav, ono najčišće i najdublje, što čovjek može osjećati prema ženskoj osobi, nego nešto drugo (bilo samo fizička privlačnost, umišljanje zaljubljenosti ili nešto sedmo).

Toliko od mene.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
rapture686 kaže...

Vidi se da nisi još bio upućen u pojam ljubavi u punom smislu te riječi i zato govoriš ovako. Ljubav u pravom smislu te riječi koju muškarac osjeća prema ženi posjeduje toliku puninu i istinskost da će čovjek, ako osjeća takvu ljubav prema ženi, biti sretan kad je ona sretna, biti zadovoljan kad je ona zadovoljna, biti veseo jer je ona vesela i osjećati dragost zbog činjenice da je njoj u danom trenutku u vremenu dobro. Rađe ćeš zadovoljno gledati kako uživa s nekim drugim muškarcem, ako je zaista voliš. I da, NE, nisi budala ako tako stvarno i radiš, nego au contraire, čovjek koji je istinski voli i učinio bi sve da je dama sretna uključivši i smireno prihvaćanje činjenice da je ljubi netko drugi. Zašto? Zbog ljubavi, ljubavi, ljubavi. Ukoliko joj nije dobro, ti si tužan i ništa te ne može razveseliti.

U suprotnom... To nje prava ljubav, ono najčišće i najdublje, što čovjek može osjećati prema ženskoj osobi, nego nešto drugo (bilo samo fizička privlačnost, umišljanje zaljubljenosti ili nešto sedmo).

Toliko od mene.

Netko tko me shvaća. Hvala puno.

15 godina
duma.ivan kaže...

Privlačna? Naravno, kao i dosta frendica sa kojima sam super, pa muški smo, jesu li nam cure privlačne?! Al ste vi pederi?!

Sve je vama ridikjuluz.

Uporan si, govorim, jedan dan ce ti se desit polagani ali sigurni preokret u ocima, i onda iako ti je uvjek bilo okk da ti cura bude samo prijateljica, bit ces brijesan na sebe sta si se ubacio u friendzone kojega sve više i više pečatiš. I bit ce ti teze prec preko toga nego preko bilo cega drugog. Ja, iako me prošlo, se jos dan danas grizem radi činjenice da sam mogao nešto napravit, al mi je tad bila ok samo kao prijateljica, bas kao sto je tebi sad, trebalo mi je 2 godine prijateljstva da mi se izokrene u očima. A onda je sve otislo u pm. Pokusaj razmisljat sire od svojih trenutnih osjecaja, svjestan si da bi se jedan dan mogli iz vedra neba promijenit i da ni sam neces shvacat zasto.

Ovu ces lekciju vjerojatno naucit s tom curom, samo ti pokusavam pomoc da to bude na laksi a ne tezi nacin.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 20:03 (athlon64).
17 godina
The Friendzone Club

ja se drzim one vise zalimo za onim stvarima koje nismo napravli nego za onima koje jesmo :)

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

pa na spoju je pitaj, zasto je bila u bolnici, jeli sad bolje, sta joj je bilo. Raspitaj se malo.

Evo izgleda da je sad sve na svom mjestu. Sutra sam dogovorio šetnju, a od onog lika je obrisala sve poruke sa zida (očito su prekinuli) {#}

:) :)
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina
duma.ivan kaže...
Caesar et Brutus kaže...
rapture686 kaže...

Toliko od mene.

Netko tko me shvaća. Hvala puno.

Bio bih zadovoljan što je ona sretna s jedne strane, a s druge strane bih propao iznutra što ju ja nemam ;)

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
15 godina
cuspajz kaže...

Evo izgleda da je sad sve na svom mjestu. Sutra sam dogovorio šetnju, a od onog lika je obrisala sve poruke sa zida (očito su prekinuli) {#}

drzim ti palceve, javi ishod

ako moze, link od fejsa na pm ili neka slika {#}

necu je dodavati, samo zelim vidjeti kakva je :D

15 godina
cuspajz kaže...
win4crazzy kaže...

ostavi njenu sliku a ne svoju. nije ovo gej tema.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 11:52 (Ezio).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
duma.ivan kaže...

Sve je vama ridikjuluz.

Uporan si, govorim, jedan dan ce ti se desit polagani ali sigurni preokret u ocima, i onda iako ti je uvjek bilo okk da ti cura bude samo prijateljica, bit ces brijesan na sebe sta si se ubacio u friendzone kojega sve više i više pečatiš. I bit ce ti teze prec preko toga nego preko bilo cega drugog. Ja, iako me prošlo, se jos dan danas grizem radi činjenice da sam mogao nešto napravit, al mi je tad bila ok samo kao prijateljica, bas kao sto je tebi sad, trebalo mi je 2 godine prijateljstva da mi se izokrene u očima. A onda je sve otislo u pm. Pokusaj razmisljat sire od svojih trenutnih osjecaja, svjestan si da bi se jedan dan mogli iz vedra neba promijenit i da ni sam neces shvacat zasto.

Ovu ces lekciju vjerojatno naucit s tom curom, samo ti pokusavam pomoc da to bude na laksi a ne tezi nacin.

Slušaj, znam sve šta govoriš, i možda i budem zažalio, ali ja jednostavno sada ne želim u vezu s njom.

EDIT:
Rekao sam, ako ona bude htjela možda i ja budem, al meni je puno draže biti frend s njom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 16:22 (duma.ivan).
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

drzim ti palceve, javi ishod

Igleda da je dobro proslo {#}

Nakon setnje smo osli na klupicu i tamo sam se poceli izmjenjivat nježnosti, if you know what I mean {#}

I dođem kuć cura mi pošalje poruku: počeo si me ljubit zašto? U sebi mislim: pa kolko glupa moš bit da ti nije jasno?

Reko sam joj kao pa sviđaš mi se ovo ono, i na kraju smo dogovorili da se sutra vidimo.

Necu sigurno moc dugo bit s njom, cura ima IQ manji od sobne temprerature. Pola odgovora joj je: pa neznam, oni to nešta, čudno je to. Znači cura je bila u bolnici a ne zna ni zasto {#}

Ali fizički je dosta dobra, pa mogu pretrpit to što je glupa ko stup {#}

17 godina
cuspajz kaže...

that's the spirit !

15 godina
duma.ivan kaže...
athlon64 kaže...
duma.ivan kaže...

Sve je vama ridikjuluz.

Slušaj, znam sve šta govoriš, i možda i budem zažalio, ali ja jednostavno sada ne želim u vezu s njom.

EDIT:
Rekao sam, ako ona bude htjela možda i ja budem, al meni je puno draže biti frend s njom.

Ocito zelis naucit na tezi nacin, al dobro, jedan dan kad ti se desi cez zakljucit da vise nikad u zivotu ne zelis imat dobru zensku prijateljicu...

13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Necu sigurno moc dugo bit s njom, cura ima IQ manji od sobne temprerature. Pola odgovora joj je: pa neznam, oni to nešta, čudno je to. Znači cura je bila u bolnici a ne zna ni zasto {#}

What if

*tvoj avatar*

She wasn't in hospital at all?

Smijeh

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Pa nebi ga zvala u bolnicu onda :P

13 godina
neaktivan
footballer kaže...

Pa nebi ga zvala u bolnicu onda :P

Možda bi rekla da su ju otpustili kad bi ovaj najavio dolazak.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Evo i mene malo u topic.

Dopisujem se ja sa frendicom, koju sam prije par dana

pitao da li bi moglo nesto biti izmedu nas.. i kao rekla 

mi je taj dan da nezna bas..ovo ono..ja ono, oke samo

pitam !

I danas se kao i svaki dan cujemo, i napiše mi kao da je 

razmišljala o nama..ja onako hladan pitam da i ? I  kaže

kao prihvačam prijedlog da počnemo kao frendovi s

povlasticaa a onda kao šta bude bit će.

Nitko sretniji od mene :P

15 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Evo i mene malo u topic.

Dopisujem se ja sa frendicom, koju sam prije par dana

pitao da li bi moglo nesto biti izmedu nas.. i kao rekla 

mi je taj dan da nezna bas..ovo ono..ja ono, oke samo

pitam !

I danas se kao i svaki dan cujemo, i napiše mi kao da je 

razmišljala o nama..ja onako hladan pitam da i ? I  kaže

kao prihvačam prijedlog da počnemo kao frendovi s

povlasticaa a onda kao šta bude bit će.

Nitko sretniji od mene :P

Alpha as fuck.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
cuspajz kaže...

Ahahahahahahahaha ROFLMAO... Poruka godine!

A da nije dobra, onda bi bilo... Je glupa ko stup, je da nije lipa, al iman škartoc, a ona daje pi_ke, tako da ono... :P

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 10:34 (tnakir).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice