Another child left behind...
Daj reci kako to da nitko još nije "razotkrio" tu "zavjeru"?
Kako će otkriti to kada nitko od ljudi ne zna kako je zbilja nastao naš svijet, već imamo samo pretpostavke koje su više puta suprotne i zdravom razumu i logici?
Zaostali stavovi ili napredniji nema veze, samo ti meni objasni recimo kako su to "slučajno" nastala pluća umjesto škrga, kada se navodno dogodio taj prijelaz iz vodozemaca u kopnene životinje. Ajde!
Zapravo ne moraš odgovoriti, jer sam to pitao stručne ljude iz tog područja i priznali su da se to ne zna.
Naravno tu ti nikakve godine neće pomoći, ni milijarde, ni bilijuni, ni bilo koji brojevi, jer transformacija škrga u pluća neće moći nastati sama od sebe.
Kada treba nešto točno objasniti onda evolucija tu ništa ne pomaže, na žalost. Onda ostaje samo ono drugo, za tebe, "tako zaostalo" rješenje, a to je Inteligentni dizajner, koji ponavljam po meni nije vječan, već samo stariji i puno napredniji od našega svijeta.
Ali ako imaš odgovor na ono gore pitanje (koji još nitko nema), uvjeriti ćeš me da je svijet slučajno nastao. I da ne postoji nikakva namjerna teorija zavjere, koja namjerno skiva dokaze da postoje daleko pametnija Vanzemaljska bića, koju se zapravo pokrenula evoluciju (i napravila kopnenim životinjama pluća umjesto neupotrebljivih škrga). Pažljivo slušam!