Eto, dobio poruku od Tele 2 i dobro su me nasmijali..
U znak isprike zbog tehničkih poteškoća 08.08.2008., omogućuju besplatno telefoniranje od 8-12h dana 17.08.2008.
Još da 17.08.2008. nije nedjelja..
U znak isprike zbog tehničkih poteškoća 08.08.2008., omogućuju besplatno telefoniranje od 8-12h dana 17.08.2008.
Ma sigurno je slučajnost (khem, da, baš) xDxDxD
Vidiš šta je profit xD
Meni od 30 ili 31.08.2008, tako nekako, izbrisao poruku. LOL i WTF.
Sve nedjelje..
Tko još telefonira u nedjelju ujutro. Ali nema veze, ipak su najjeftiniji..
Kad je nedavno u Zagrebu nije radila VIP mreža dobio sam CIJELI DAN besplatne pozive, pa sada recite da VIP nevalja!
VIP mi je dao cijeli dan s time da nisam ni primjetio problema u mreži, a Tele2 kod kojeg sam primjetio problem u mreži, mi dava nedjelju od 08-12h a jesu c.g..i. Čisto sumljam da ću imati tada koga zvati, ajde jedino što su općenito jeftini pa je to Ok.
El to vrijedi možda i za 060 brojeve ??
Pozivi vrijede unutar Hrvatske, a za 060 brojeve mislim da ne važi, ma sigiurno.
ne važi..
Evo i ja sam dobio tu poruku, samo meni pise 31.08 od 8-12 sati
možda je prevara..
tak je t-mobile i vip korisnicima neko slao poruke da će dobiti 50 ili koliko kuna na računu pa ništa..
možda je prevara..
tak je t-mobile i vip korisnicima neko slao poruke da će dobiti 50 ili koliko kuna na računu pa ništa..
možda je prevara..
Ne vidim baš neku korist od tog besplatnog telefoniranja. Pa što će sad svi krenut pričat samo zato što je besplatno?!
Evo, moj brat je nagrađen upravo za vjernost od T-mobilea (jer je u +Clubu) pa su mu nadoplatili 35 kn na račun!
Kad je nedavno u Zagrebu nije radila VIP mreža dobio sam CIJELI DAN besplatne pozive, pa sada recite da VIP nevalja!
Evo, moj brat je nagrađen upravo za vjernost od T-mobilea (jer je u +Clubu) pa su mu nadoplatili 35 kn na račun!
Budući da svi trabunjate svakakve laži ovako: 8.8 od 8h ujutro puknuo je jedan server, koji je dio korisnika opskrbljivao uslugama, tako kada biste nekoga nazvali iz ili u Tele2 mrežu dobili biste odgovor kako se broj ne korisiti, što je laž, no problem se brz oriješio te je ustanovljen kvar i sve je normalno radilo negdje oko 11.42h