Da, taj air inspection of ground based air navigation system je ono što Drago i ja nazivamo kalibraža. Moguće je da BAS i dalje ima certifikat za kalibražu, premda i dalje mislim da se njome više ne bave (u krajnjoj liniji, nije navedena ni na popisu aktivnosti tvrtke). S druge strane, u njihovoj službenoj galeriji se može pronaći HALAF-ova slika a na trupu i dalje stoji natpis "flight inspection services". Uglavnom HALAF je očigledno živ i zdrav, a kako zarađuje lovu svojim vlasnicima, to vjerovatno znaju samo oni. U Hrvatskoj kalibracije sada obavlja srpska SMATSA, to je sigurno. Što se tiče stranice sa certifikatima, uvjeren sam da je to tek manji dio istih - nigdje nije propisano da aviokompanija mora sve svoje certifikate objaviti na Internetu.
OPET NETOCNO.
Sto se tice certifikata, AOC (Air Operator Certificate - Svjedozba o sposobnosti) je osnovni dokument koji se izdaje operatoru ako udovoljava uvjetima certifikacije (odnosno ako zadovolji sve zakonske regulative da bi mogao postati komercijalni operator). Na njemu se nalazi period vazenja, podrucje za koje vazi (geografske koordinate ili podrucje npr. Europa, i sl.), tip operacija za koje je izdan (redovni prijevoz, charter, skolovanje....) i na njemu su nabrojani svi avioni u flot (ima toga jos..).
Ako zrakoplov nije na AOC-u NE MOZE obavljati nikakvu komercijalnu operaciju, pa tako niti zaradjivati novce. Takav zrakoplov moze se koristiti samo za privatnu upotrebu (privat use) svojih vlasnika (npr. da potrpaju prijatelje unutra i vozaju ih gdje zele). Moguce je da firma posjeduje dio zrakoplova na AOC-u, i dio koji se ne nalazi na AOC-u. Iako svi ti zrakoplovi mogu letjeti, samo
oni koji se nalaze na AOC-u mogu se koristiti u komercijalnoj operaciji, i ZARADJIVATI novce.
Takodjer SAFA inspekcija (nazovimo ih prometnom policijom za zracni promet) bitno drugacije (stroze) tretira komercijalne od privatnih zrakoplova (pri cemu se privatni zrakoplov ISKLJUCIVO odnosi na to da li je na AOC-u ili ne, a ne da li je on privatno vlasnistvo Pere Perica).
Eto, to spada u nekakvu abecedu profesionalne avijacije.