ok?
ali ne pročitati 500 od 517 strana knjige i onda govoriti o nekakvoj neprofesionalnosti (cherry picking) autorice je u najmanju ruku - smiješno.
Čemu onda čitati tekst od početka? Mogla je uvodu napisati na kojoj točnoj stranici navodi točne i egzaktne dokaze o nečemu, a ne koristiti "Spoznaja" "Začuditi će se".. "Razotkriva se istina o".. da bi kasnije nadopisala "Može imati", "Ne mora biti"..
"Imamo dokaz da je Milanović ukrao 30 milijuna kuna, al prvo pročitajte ovih 300 beskorisnih kartica teksta".
Ok, neka žena koristi tendecioznost da proda koju knjigu više, stvori hype.. Al nek se ne postavlja kao da je otkrila toplu vodu.
Da je zaista htjela upotpuniti znanje "šire javnosti", ne bi napisala 500 stranica teksta neke knjige. Mogla je napraviti brošuru sa 2 arka - 8 stranica, o povećanju javne svijesti o prekomjernoj uporabi ljekova i ja bi joj organizirao prezentaciju i bez beda dao podršku. Nije sad tu argument "pročitaj knjigu pa sudi", nešto sa 500 stranica nečitljivog teksta ne može biti namijenjeno široj javnosti, doktora je premalo da bi se išta zaradilo, al ako ona tvrdi suprotno onda je knjiga podložna i kritikama neobrazovane javnosti. Ajmo zaključati temu na 3 godine, ajmo svi pročitati knjigu, proučiti sva istraživanja i napraviti vlastita kako bi mogli diskutirati i kritizirati nešto za što ona tvrdi da je namijenjeno široj javnosti..
Ako ja moram završiti medicinu da bi razumio njenu knjigu, neka tako napiše - "Ova knjiga je namijenjena doktorima medicine". Zašto nije izdala priručnik za razumijevanje knjige? Ako ja kao laik već u uvodu prestajem vjerovati njenim tezama, lijepo je mogla napisati "Ja ću sada tu nešto tendeciozno napisati da bi prodala knjigu, to sad laik ne razumije - nije to tendencioznost, prvo završi medicinu pa ćeš shvatiti, a realno dižem hype oko nepovijerenja prema farmaciji i medicini na isti način na koji farmacija i medicina ubiru lovu (strah od bolesti i smrtnosti), ima tu nešto pametno na 204, 246, 345, i 413 stranici, ostalo je u sferi "moglo bi biti ali i ne mora"".
Ja jesam laik, nemam baš nikakvo visoko obrazovanje u medicini, al nisam ni električar pa znam kada je vešmašina pokvarena (a i popravljam ih, javite se na pm ako imate problema, može i mikseri, blenderi, pećnice, radijatori, bojleri, perilice suđa, usisavači...)

Stručnjak za odmaganje...

ona se recimo nalazi na popisu biljaka tradicionalne stare kineske medicine.Canabis u više varijanti se koristilo za sve i svašta, nema smisla nabrajat za kakve sve probleme jer je popis vrlo dugačak.

Uglavnom oni kojima famozna marihuana, ublažava muke i tegobe raznih varijanti su itekak zadovoljni a to je i nabitnije pomoč ljudima kaj drugo. Uglavnom u Coloradu marihuana se ciljano sad pa prodaje, pa onda i koristi kome treba lova se okreče i svi su u tom lancu zadovoljni a ovi ostali..............hm ne baš