Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.298.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
moderator
Re: Što se događa s našim društvom?
thedream kaže...

Ne, samo bi mogao voziti do 75 ili 80kW vozilo kao mladi vozač, za početak. I ja sretan, država pravna, mirno spavamo.

Svi smo mi jednaki, ali neki su jednakiji. {#} A Whatever pokušava podvaliti jal kao razlog zbog čega se ljudi bune.

17 godina
neaktivan
Whatever kaže...

Taj dečko bi trebao po vama nositi vreće od 6 do 18 u nekom skladištu i onda bi bio pravi čovik.

ma dobro,hebeš keruma i njegovog sina,ali šta ti bi da si se onako okomio na angelinu jolie?{#}

18 godina
Kakve koristi da ga prijavim. On nebi smiobozit auto jace od 100 hp jer nema dovoljno godina. Policija zna da vozi auto koje vozi, zna da vozi sa nedozvoljenim dodacima na autu, ako mu oni ne mogu nista tko sam ja da to promijenim. Ti whatever zivis u nekom ruzicastom svijetu gdje vlada pravda i jednakost. Ostatak hrvata zivi u nesto tamnijem. Blago tebi sto ti je sve divno i krasno iskreno ljubomoran sam.
Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
17 godina
Whatever kaže...
thedream kaže...

Ne, samo bi mogao voziti do 75 ili 80kW vozilo kao mladi vozač, za početak. I ja sretan, država pravna, mirno spavamo.

Pa zar hoćeš da ga ja sutra prijavim ?

Stvarno ne znam na koliko kw je prijavljen automobil koji je na njega registriran. Vjerojatno je auto prijavljen na tetku a mali vozi na crno.

Pa napravite nešto pobogu, pratite ga, snimajte dok vozi, šaljite snimke na RTL, Novu, u policiju, netko će reagirati, budite sigurni.

-opet, svi gledate na JK-a. Poznato je da će svatko (mladi pogotovo) kršiti pravila onoliko koliko im se to dozvoljava.

Nitko međutim ne kritizira javne djelatnike kao policiju čija je dužnost (plaćeni su upravo za to i to je smisao njihovog postojanja) to spriječiti. Upravo to je veči problem od prekršitelja.

Pogledajte USA (koliko djece glumaca ili političara završi u buksi...) ili Slovenci, nema vožnje preko ograničenja i kraj priče.

- whatever, pogrešno jer se nije spominjalo dali on smije imati automobile, nego dali smije upravljati, postoji zakon. Dali su zakoni jednaki za sve. Mladi vozač, ograničenje.

A LaraCroft (i BradPit) su likovi u koje se ne dira! Imam feeling da se i kartonira za to. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
netko,netkovic kaže...

Gospodine Drago, riječ ne znači ono što neki tamo čovjek kaže,nego što narod misli...Nije važno što će neki tamo znanstvenik reći i što će misliti, ja sam rekao što za mene znači domoljublje, ne što za Vas znači, mišljenja su različita ;)...

1) Interes nacije je da se dobro živi, a vlast bi to trebala osigurati...

Tako je, kažu što oni misle i tako mora biti,ako se netko ne slaže zna se što se događa ( evo, primjer uoči parade duginobojaša di su ljudi hapšeni bez nekog povoda)...

Ne, državna vlast bi trebala raditi ZA svoje ljude a ne im naređivati što da misle ;)..naravno neke granice trebaju postojati...

3 b,c, d, primjer ti mogu biti parade duginobojaša i zatvaranje svih koji malo drugačije misle ;) (onih koje Vi nazivate zatucanima, i ostalim pogrdnim imenima)...

4. Imam osječaj da je ovo totalno napisano nerazmišljajući,samo da se dade neki argumenat protiv...

5. Jeste li Vi osoba koja zna što 4 milijuna ljudi razmišlja? Ako da, onda bih vas trebao puno toga pitati, jer me jaako puno toga zanima...

Moje domoljublje se svodi na to da sam spreman pomoći ljudima koji me okružuju i njih staviti ispred svih ostalih, jer su oni ono što sam i ja... Sorry, ovdje kod mene nema makije i sitnog raslinja, a i dosta smo ravni ;)...Btw. ja nikome ne govorim da misle kao ja, dapaće volio bih da ostaju svoje individue i da razmišljaju na svoj naćin i nigdje nisam rekao da ih ne volim, jesam li? Samo branim svoje stavove...

E, i usput pokušajte što manje vrijeđati i nazivati ljude glupima u svojim postovima, ispadate neozbiljni i ne izgledate kao osoba s kojom bi bilo vrijedno raspravljati,jer jedino što zna je nazvati sve koji ne razmišljaju isto : zatucanima, glupima i nepismenima....

Daj  ne trolaj. Čim vidim ovakve postove kao tvoj koji idu u stilu  "za mene riječ xyz znači..." i onda ide nekakva "definicija" što to "za njega" znači gubim volju za ikakvu raspravu. Nauči se što znači koja riječ i sadržaj pojma koji objašnjava i onda idi raspravljati. 

Odakle ti znaš "što narod misli"? Išao si od jednog do drugog stanovnika Hrvatske i svakoga pitao što misli i oni su te ovlastili za glasnogovornika? Nisu i prestani se praviti da govoriš u ičije ime osim u svoje vlastito. 

Interes nacije da se dobro živi... lol. Pa jest - međutim kada se sva tvoja vizura bavi isključivo (naci) Nacionom i nesvjesna je svih društvenih odnosa unutar nacije ili društva, onda ti tu pričaš o naciji i obavezama "onih na vlasti", a nesvjestan si da ta ista nacija dosljedno proizvodi "te na vlasti". 

Ti barataš pojmom "nacije" kao ključnim za društvo, dok se, međutim, unutar nacije nalaze brojne društvene grupe, stratusi, razredi ili klase, kako te god volja, koje imaju počesto međusobno suprostavljene ciljeve.

Tako blagajnica na Todorićevoj kasi i Todorić, primjerice, nemaju iste "nacionalne interese".

Blagajnica bi da radi pet dana u tjednu po osam sati za plaću s kojom može živjeti kao normalno ljudsko biće i da ima osigurano liječenje, vrtiće, škole, fakultete za sebe i svoje iz socijalnih priloga svih nas, a Todorić bi da joj dadne najmanju moguću plaću za koju je ona još uvijek pripravna raditi, a da istodobno za njega radi što više, ako može sedam dana u tjednu po 10-12 sati, a od viška vrijednosti koji ona stvara on bi sebi gradio dvorce i ne plaćao ništa u zajedničku (društvenu) kasu.

Blagajnica bi da je "nacija" (zapravo društvo) organizirana na jedan posve drugi način, a Todoriću je dobro ovako, iako bi, recimo, pozdravio i neki zgodni robovlasnički model. 

A i jedno i drugo pripadaju istoj naciji?! Kako to?! 

Tako što se društveni odnosi unutar nacije odnosno društva stratificiraju i to u odnosu prema vlasništvu nad zemljom, finacijama, sredstvima za rad, proizvodnju itd. Ukratko, ovisno o tome tko je čega vlasnik ili nije, njegovi su interesi različiti od onoga koji je u različitom odnosu prema vlasništvu. Giddit?

Ideja o "naciji" koja "diše kao jedan" i te gluposti malo zaboravi, a posebice zaboravi na to da si ti taj koji zna što "nacija" misli i kako...

Na ostale tvoje gluposti o "duginobojašima" gdje nasilničko ponašanje kretena koji bacaju kamenje na ljude i namjeravaju ih ubiti ili ozlijediti svodiš na "razliku u mišljenju" mi se ne da odgovarati.

Po tebi je onda svaka tučnjava ili ubojstvo "razlika u mišljenu". Zarakijali i se počakijali jer svako ima svoje mišljenje - diš to kažnjavat?!

Molim te nemoj se javljat u ovu temu jer joj nemaš čime pridonijeti, osim kao bjelodani primjer socijalne patologije.

Imaš teme o karticama, procesorima i ostalom čemu je ovaj forum namijenjen pa se tamo javljaj.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 21:14 (Drago).
18 godina
tnakir kaže...
Kakve koristi da ga prijavim. On nebi smiobozit auto jace od 100 hp jer nema dovoljno godina. Policija zna da vozi auto koje vozi, zna da vozi sa nedozvoljenim dodacima na autu, ako mu oni ne mogu nista tko sam ja da to promijenim. Ti whatever zivis u nekom ruzicastom svijetu gdje vlada pravda i jednakost. Ostatak hrvata zivi u nesto tamnijem. Blago tebi sto ti je sve divno i krasno iskreno ljubomoran sam.

Ma tipična trolovska poruka "što ga onda ne prijaviš"... Imamo službe koje plaćamo za to da provode zakone i propise, a onda kad oni ne rade svoj posao: "Polako, gospodine, zašto to niste prijavili?!". 

Ono - ordiniramo po dogovoru. Nek malo otfakofaju s time. S tim da policija jednostavno OBOŽAVA rodijacima, glavonjama i ostalima točno reći tko ih je prijavio zbog prekršaja tako da ti se mogu osvetiti. Tko kaže da nije tako - laže.

- "Zašto ih onda ne prijaviš?!" Pa zato jer je čitav sustav u raspadu i ništa ne radi kako bi trebalo i nemam povjerenja ni u policiju, sudove, gradske i komunalne redare, tipa koji naplaćuje parkiranje i sve ostale. Eto zašto. 

This space for rent!
18 godina
seneka kaže...
ma dobro,hebeš keruma i njegovog sina,ali šta ti bi da si se onako okomio na angelinu jolie?{#}

Koliko god da ju čitam, nikako se ne mogu oteti dojmu da bi ova rečenica jednostavno morala imati zamijenjene subjekte  :D

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

- "Zašto ih onda ne prijaviš?!" Pa zato jer je čitav sustav u raspadu i ništa ne radi kako bi trebalo i nemam povjerenja ni u policiju, sudove, gradske i komunalne redare, tipa koji naplaćuje parkiranje i sve ostale. Eto zašto. 

nije baš tako,sjeti se kao su zvizdači honorirali svoje prijave{#}

Veliki Brat kaže...
seneka kaže...

Koliko god da ju čitam, nikako se ne mogu oteti dojmu da bi ova rečenica jednostavno morala imati zamijenjene subjekte  :D

{#} spameru pokvarenih misli

14 godina

Što se događa sa našim društvom :-D  {#}

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

Što se događa sa našim društvom :-D {#}

Second post,mine.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 21:06 (EraserHead).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Možda je ispod haube mačić od 75 kW? {#}

Al šta jest jest, svi smo mi njemu zavidni na bembari....

Mogu se samo lijepo nadati da nikog neće ubiti, ak ak se hoće omotat oko stupa, samo se nek omota....

Do tada možemo gledat kako država ne radi ništa...{#}

To je cijela realnost oko tog auta...

Psssssst Zecovi spavaju
18 godina

Nego, citam po portalima, jedino jadni Kerumovi frendovi ozlijedjeni... I to za ne falit, slomljene sake. Bas me zanima na kome su te sake slomili. I ako su im sake slomljene, u kakvom su stanju ti momci na kojima su sake pukle?

I sad ce ga samo novcano kazniti? Ko da njega briga za novac.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina
tnakir kaže...

Nego, citam po portalima, jedino jadni Kerumovi frendovi ozlijedjeni... I to za ne falit, slomljene sake. Bas me zanima na kome su te sake slomili. I ako su im sake slomljene, u kakvom su stanju ti momci na kojima su sake pukle?

I sad ce ga samo novcano kazniti? Ko da njega briga za novac.

Učinilo mi se da sam negdje pročitao da si glasao za Keruma (tvoju izjavu). Zvučiš malo razočaran odabirom.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
mario.L_hr kaže...

Učinilo mi se da sam negdje pročitao da si glasao za Keruma (tvoju izjavu). Zvučiš malo razočaran odabirom.

Dobro ti se ucinilo. Odavno sam se razocarao. Jos jedna od pogresnih odluka u zivotu. Isao sam na manje zlo. Izgleda da su sva zla ista.

15 godina
tnakir kaže...
mario.L_hr kaže...

Dobro ti se ucinilo. Odavno sam se razocarao. Jos jedna od pogresnih odluka u zivotu. Isao sam na manje zlo. Izgleda da su sva zla ista.

Nikad, ali baš nikad ne polaži nadu u politčare.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Nikad, ali baš nikad ne polaži nadu u politčare.

ne bi se složio s tom izjavom,pa za koga glasati onda?
osim toga imamo jedan svijetli primjer čovjeka na na visokoj poziciji,josipovića,na koga sam ponosan
za keruma bi glasao samo pod prijetnjom pištolja na čelu,možda ni tada
čak mi se čini da ne pripadamo istoj vrsti,a kamoli da bi on mogao artikulirati moje interese

18 godina
Ranko Kukumar kaže...

E sada da se i na ovo osvrnem: OK, znao sam E.P. Prozborio sam sa njim nekoliko recenica, sto preko javnih postova, sta preko PP. Jel mi bio drag? Iskreno, bolio me kiflic i za njega i za 99,9% ljudi tu na forumu. Cak mi je u nekim stvarima isao na zivce [npr. iznosenje intime na forum, neki stavovi koji su po meni glupi (da se razumijemo, ne mora se svatko samnom slagat - dakle nije svaki stav glup, ali neki su stavovi glupi s kojeg god kuta ih gledas) i tako dalje sto sam mu rekao na P.P.].

Covjeku se dogodila strasna tragedija i covjek je umro. Moja sucut. Ali da treba dizati posvete, posvecivati clanke u Bugu, dizati biste ispred redakcije i stavljati veliki popup sa njogovm slikom cim dodjes na forum je - jedna velika glupost i pretjerivanje. Iz postovanja sam stavi crni avatar par dana i to je to. Sto sad da Dikan umre, sto bi trebao plakat za njim 5 dana? Jebe me se za Dikana. Ni jedan ni drugi mi nistu bili ni frednovi, ni obitelj, ni poznanici, ni prijateljevi prijatelji. Iz kojeg razloga bi trebao biti u koroti?

Tako da... Draga moja kako se vec zoves. Zao mi je radi tebe sto ti se to dogodilo. Zao mi je Igora sto mu se to dogodilo. Zao mi je njegove familije. Ali sto ocekujes od nas?

Sad ce me mnogi klinci od 15 godinam tzv. Igorovi cyber frendovi napast, napisati kako sam kreten, bezosjecajan, kurvin sin... ali ja mislim da sam jednostavno - realan.

18 godina
seneka kaže...

osim toga imamo jedan svijetli primjer čovjeka na na visokoj poziciji,josipovića,na koga sam ponosan

Iznimka potvrdjuje pravilo. Sorry za serijski post

17 godina
neaktivan

btw. što kad jednog lijepog dana, taj automobil pregazi neku osobu (neću reči djete, zbog patetike) ili se omota oko nekog zoda, onako kao da je srasao s njim, tekstura.

Što će tad tatica reči?

Isto što je rekao i kad je slupao Ferraria, ništa, kupio mu novoga, u ovom slučaju ovoga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina
thuglife kaže...

Isto što je rekao i kad je slupao Ferraria, ništa, kupio mu novoga, u ovom slučaju ovoga.

Nije mu sin razbio ferarija, nego necak. Inace, i meni je najdraze to "Nema veze sine, kupit ce tata". Tako djeca zbilja nauce prave vrijednosti i kako je "lako" doci do novaca.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Tako djeca zbilja nauce prave vrijednosti i kako je "lako" doci do novaca.

Treba naučiti tu tešku matematiku; platiš radnika minimalac i lako je doći do novaca..

18 godina
bed kaže...
tnakir kaže...

Tako djeca zbilja nauce prave vrijednosti i kako je "lako" doci do novaca.

Treba naučiti tu tešku matematiku; platiš radnika minimalac i lako je doći do novaca..

Navodno su mu nekoc radnice imale i po 4.5k kn placu... A onda je kupio onaj hotel. A onda je dobio sponzorusu. I tako su place sada jadne. Kao i kod ostalih robovlasnika.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
thuglife kaže...

Nije mu sin razbio ferarija, nego necak. Inace, i meni je najdraze to "Nema veze sine, kupit ce tata". Tako djeca zbilja nauce prave vrijednosti i kako je "lako" doci do novaca.

U pravu si, a eto, ostaje ono što sam s tim htio reći, što god da napravi proći će nekažnjeno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Evo da promijenimo malo temu... 

Droga

Marin Ivanović Stoka: "Krao sam i klečao pred ološem za drogu"

Kad je prije devet mjeseci objavljeno da se rapper Marin Ivanović Stoka prijavio u komunu na liječenje ovisnosti, većina ljudi koja zna za njega bila je iznenađena. Iako je bio poznat kao sportski tip koji stalno govori o treninzima, rapu, curama, tetovažama i vatrometu, taj se 26-godišnjak punih deset godina drogirao i to uspješno skrivao čak i od svojih najbližih. Kad više, kako sam kaže, nije imao izbora, otišao je na liječenje u komunu, iz koje je izišao prije deset dana. Tijekom razgovora koji smo vodili krajem prošlog tjedna Marin Ivanović Stoka ostavio je dojam puno smirenijeg momka od onog kojeg pamtim od prije, koncentriraniji je i staloženiji te, možda najupečatljivije, siguran u svoje izliječenje.

Kad govorimo o vašoj ovisnosti, o kojim je točno drogama riječ?
- Uvijek sam bio sklon amfetaminima i kokainu, dakle extacy, speed, trava i kokain.

Kad ste se počeli drogirati? Sjećate li se što ste prvo uzeli?
- Sa 16 godina, u 2. razredu srednje škole, a uzeo sam speed. U klubu Odeon, u Klaićevoj ulici, bilo je natjecanje u freestyle repanju i išlo je nas 30. Jednom je dečku bio rođendan, dali su mi da probam i kad sam povukao lajnu - Isuse! Četiri sata sam repao, nisam se dao s bine. To mi je bilo toliko super da sam već sutra opet uzeo speed.

Koliko ste često uzimali drogu?
- Drogirao sam se intenzivno, a što se tiče količine - bio sam potpuni megaloman. Dok bi drugi uzimali pet extacyja, ja bih ih dnevno uzimao i po 25. Tri godine zaredom uzimao sam ih svakodnevno. Jedno vrijeme sam ih uzimao i prije spavanja.

Kako ste onda uopće zaspali?
- Nisam spavao. Naviknuo sam se na takav način života. Sve sam radio pod extacyjem.

Poznati ste kao sportski tip i puno trenirate. Kako se drogiranje uklopilo u to?
- Drogom sam dobivao još veću snagu, išao sam iznad ljudskih mogućnosti.

Zar niste imali zdravstvenih problema?
- Naravno da jesam, sad mi, primjerice, srce preskače. Ali u to vrijeme nisam razmišljao o tome. Čak i kad sam shvatio da si radim loše, više se nisam mogao kontrolirati. Kad sam prestao s tolikim konzumiranjem extacyja, samo sam se prebacio na kokain.

Odakle vam novac za drogu, pogotovo kad je riječ o tako čestom konzumiranju?
- Od nastupa. Pjevao sam, svaki vikend sam dobivao oko 1000 eura za nastupe i to bih odmah potrošio na drogu. A i kriminal.

Kriminal?
- Da, ali ne bih pričao o tome. Uglavnom sam krao roditeljima, preprodavao drogu, radio sve što treba da dođem do novca.

Jesu li vaši prijatelji, ljudi oko vas, primjećivali da imate problem s drogom?
- Jesu, ali ipak sam više bio okružen ljudima koji su imali isti problem kao i ja. Govorimo o ljudima s kojima sam provodio noći. Iziđeš van navečer, a kući dođeš oko 10 ujutro.

Gledano iz sadašnje perspektive, možete li reći zašto ste se uopće drogirali?
- Zato jer mi je droga davala osjećaj moći. Osjećaj lažne sigurnosti. Njome sam kompenzirao samoću. Odrastao sam u obitelji punoj ljubavi, a kad sam tu ljubav prerastao, zaljubio sam se u curu. S njom sam bio nekoliko godina, prekinuli smo zbog droge i onda je sve otišlo kvragu. Emotivno sam bio prazan, povrijedio sam ljude koji su me voljeli i ostao sam, a samoće sam se najviše bojao. Uz drogu - taj je osjećaj nestajao. Ljudi s kojima sam provodio vrijeme dizali su me u nebo - drogiran sam pred njima izvodio show, a oni bi vikali: "Stole je car, Stole je super" i opet sam se osjećao dobro.

Toliko vam je značilo tuđe mišljenje?
- Postao sam ovisnik o tuđem mišljenju. Samo mi je bilo važno što će ljudi oko mene misliti o meni i bio sam spreman raditi budalu od sebe za pohvalu.

Istodobno ste gradili i rappersku karijeru. Znači li to da ste nastupali drogirani?
- Točno. Uvijek. Čist sam bio jedino na dočeku pretprošle Nove godine koju sam vodio s Vlatkom Pokos na Trgu bana Jelačića i kad sam nastupio na dočeku rukometaša. Kad sam nastupao drogiran, maltretirao sam publiku, radio incidente, palio odjeću, bio degutantan. Publika sigurno nije uživala, a mene je baš bilo briga - bio sam drogiran i meni je bilo super.

Jeste li ikad pomislili da to što radite nije dobro?
- Naravno, ali teško je bilo svjesno razlučivati stvari. Doduše, onda su počeli i problemi sa zdravljem, što me natjeralo da malo promislim o svemu. Tresle su mi se ruke, stalno sam se znojio, otresao sam se na ljude oko sebe. Shvatio sam da pretjerujem i po količini droge koju sam konzumirao i po novčanim iznosima koje sam na drogu trošio. Čak sam krenuo i na razgovore s psihijatrima, i to prije nego što su i moji roditelji shvatili da sam ovisnik. Pokušao sam se zapravo "skinuti" na svoju ruku. Ipak, to je sve bilo kratkog vijeka jer ovisniku jedan dan bez droge izgleda kao mjesec.

Koliko ste najdulje bili čisti?
- Po tjedan dana u nekoliko navrata. Ali nikad nisam bio dovoljno jak da se odem liječiti.
Prijatelji su mi pokušavali pomoći, ali ja sam elokventan, jak na riječima i vrlo brzo bih ih uvjerio da nisu u pravu i da nemam problem. Svima sam manipulirao.

U kojem su trenutku vaši roditelji, mama Vesna i tata Jakša, shvatili da ste ovisnik?
- Sumnjali su oni, ali ja sam im sin jedinac i, kad bih ih uvjerio da je sve u redu, oni su pristajali na moja objašnjenja jer nije lako priznati da ti se jedino dijete drogira. Posumnjali su kad me policija uhvatila s marihuanom pa sam morao ići na testiranje na drogu. Mislili su da se stroj pokvario kad su izišli rezultati i vidjeli koliko exctasyja imam u svom organizmu. Tad sam se prebacio na kokain.

Zar vas ništa nije moglo zaustaviti? Ljubav, djevojke?
- Sve su me cure ostavile zbog drogiranja. Droga je bila na prvih pet mjesta u mom životu, a tek onda neka cura ili roditelji. Ništa nije bilo važnije. Nisam mogao funkcionirati bez droge. U trenucima realnosti - od nekih pola sata - možda sam i razmišljao o tome, ali već idući trenutak sam bio u potrazi za novom dozom. Puno sam cura povrijedio, stvarno sam bio svinja, to mi je najviše žao. Učinio bih da se cura zaljubi u mene, a čim bih to postigao, više mi nije bila zanimljiva, opet bi droga bila broj jedan.

Kada je vašim roditeljima postalo jasno da se drogirate?
- Prije nekih godinu i pol dana. Tad su se moji prijatelji, među njima i Marko Lasić Nered, okupili i rekli im da me odvedu na liječenje jer ću u protivnom umrijeti. Kad su me suočili s tim, prvo sam ih počeo uvjeravati da to nije istina, onda da ću se sam uspjeti izvući, da ću odlaziti k psihijatru na razgovor, podmetao sam tuđi urin kad su me slali na testiranje... Sve dok nisam shvatio da njih uništavam.

Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan

Mislim da je ipak važnije da je nama došla Brangelina nego ova stara štraca. Baš me interesira kakve koristi ćemo imati od njenog posjeta, u režiji Jace Kosor, dao bi lijevu nogu da mogu poslušati snimku njihovog razgovora u 4 oka, imao bi materijala za smijanje do kraja svijeta.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

Dobro da barem znamo što za nas misle. Pošteno.

Cemetary gates
18 godina
thedream kaže...

Mislim da je ipak važnije da je nama došla Brangelina nego ova stara štraca. Baš me interesira kakve koristi ćemo imati od njenog posjeta, u režiji Jace Kosor, dao bi lijevu nogu da mogu poslušati snimku njihovog razgovora u 4 oka, imao bi materijala za smijanje do kraja svijeta.

Haha, citaj ovaj clanak.

Valjda ti je sad jasno sto ce hade, ovaj Hrvatska dobiti tim posjetom.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

{#} meni žao Ive, nitko ga sad ne pozna. Smećari.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

{#} meni žao Ive, nitko ga sad ne pozna. Smećari.

Ljudi izbijmo si iz glave da če nas njemci "futrat" s "penezima" , ako i postoji određena simpatija njemačkih državljana ( običnog puka ) prema hrvatskim državljanima ( običnom puku ) tada sigurno nema mjesta za ljubav u gospodarstvu.

Primjer pogledajte si banke , firme , te poslovne aktivnosti.

Banke germanskog podrijetla imaju iste kamantne stope kao i romanskog , firme tipa simens ne daje plaće po eu standardu , automobilsku proizvodnju nisu pokrenuli kod nas itd. itd....

Suma sumarum , mi smi za njih najobičniji slaveni , ili građani drugog reda, dok nas zapadnije običan puk još uvijek naziva jugosi, razlika je u onome što mi mislimo da je od onoga što u stvari je. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice