Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
thedream kaže...

Naravno da to tebe nije briga jer je to kreštanje za tebe. A onda lijepo dozvoli i da mene nije briga što tebe nije. I zdravo, amenuj i ne nadhebavaj se.

Jesi li ti mene pomijesao s nekim?

Procitaj malo moje post-ove prijasnje, samo sam rekao:  niti ja ga bas ne volim i to je to.

thedream kaže...
Nije ovo konkretno između tebe i mene, da me krivo ne shvatiš

Sjetio sam se ovog bold-anog. Nista onda.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 14:37 (Mentalist).
18 godina
Mentalist kaže...

I da, zaboravio sam vam reci.

Jucer, kao i svaki dan na raspustu, bez imalo razmisljanja obukao sam na sebe prvu cistu potkosulju, majicu i sorc. Na raspustu ne gledam sta nosim, i nije me briga, jer me vi na BUG-u ne vidite, a ni s kim drugim nisam u kontaktu (ustvari jesam, na Facebook-u, ali ni njih troje me ne vidi).

I nakon sto su nam iz jedne daleke firme stigla 3 ormara, kuhinja i 2 kauca, tata me posalje da po laganoj kisici i jakom vjetru u malim da kolicima nosim ogromne kolicine ogromnih komada kartona.

I na cesti se sagnem da podignem komad koji mi je spao, ugledam sorc, vidim ima roze boje. U pocetku stid naravno, ali se sjetim se (s)izgoreo-a, napravim facu sa slike i nastavim.

Kakav car, obožavam čitati tvoje komentare Mentalist. Majkemi, uvijek me nasmiješ{#} Odmah te zamislim u toj situaciji hehehe!

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
18 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Odmah te zamislim u toj situaciji hehehe!

I kakav je Mentalist u roze sorcu?{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan

Učiteljica iz Poskokove Drage je kretenuša odrasla na pjesmama Miše Kovača. Kraj priče.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina

Ovako nekako - ovu sam našao prvu, ali tako nekako... samo duža brada i kosa u razdjeljak...

NHF Mentalni {#}{#}

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Nemreš usporedit sevdah i Seku Aleksić, da ga je_eš. Meni ne paše nijedno,  ali mi se fakat čini da se razlika odmah čuje, ili sam u krivu?

Kao sto kaze Dr. Nele iz Z. Pusenja....

Tko ce slusat tudu muku...     {#}

Ibro Dirka

- Ali nije ni to, ne daju mu bolan da sevdah svira
  - Mislis?
- Sigurno
  - Ovo kriza, jel'?
  - Ja, bolan, raja traze veselo
  Tko ce slusat tudu muku...

Relation to the original topic decreases with every single post
14 godina
protjeran
karakteran kaže...
a ja tebi savjetujem da ne trolaš. koja je razlika između narodne i "cajki"?

Izvorna "narodna" glazba je kvalitetnija samim tim što u sebi nosi harmonijske, osjećajne elemnte naroda iz kojeg je proizašla dok je Turbo Folk (krstio ga Rambo Amadeus) mješavina hrpe stilova koji se u kvalitetnoj glazbi ne smiju mješati.

npr, sve te "moderne cajke" imaju prenaglašen iritantan vibrato u glasu, seljačke harmonije, harmonika se svira na cigansku harmoniju, gitara ima hard rock rif i solo, podloga je dance uz primjese soula, rocka, gospela, basist ima neki mix arangman i funka i ciganice, klavijaturist ne zna svira li s Hendrixom ili  Đorđetom Marijanovićem.

Bljuzge na kvadrat.

M_dipl. kaže...
Nemreš usporedit sevdah i Seku Aleksić, da ga je_eš. Meni ne paše nijedno, ali mi se fakat čini da se razlika odmah čuje, ili sam u krivu?

I u sevdahu ima smeća koliko i u pjesmama Seke A.

To je snobovska spika; slušam  sevdah a ne slušam Turbo Folk.

TUR Operater
15 godina

Malo je više OT, ali, u Norveškoj bombe pucaju, mrtvih ima preko nekoliko (za sada 2 potvrđena),

ma kako nam bilo dobro ili (prije) loše u Hrvatskoj, za sada nema atentata bombama i mrtvih {#}!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Teroristički napad u Norveškoj

Ovo je užas : http://danas.net.hr/svijet/page/2011/07/22/0542006.html?pos=n0 , ako je istina da napadaju članice koalicije tj. sve one koji suidjeluju u akcijama po Afganistanu , Libiji isl. onda nedaj bože ovog kod nas, užas, tko više zna gdje je tome kraj.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 19:11 (woodgamesfx).
16 godina
Re: Teroristički napad u Norveškoj
woodgamesfx kaže...

Ovo je užas : http://danas.net.hr/svijet/page/2011/07/22/0542006.html?pos=n0 , ako je istina da napadaju članice koalicije tj. sve one koji suidjeluju u akcijama po Afganistanu , Libiji isl. onda nedaj bože ovog kod nas, užas, tko više zna gdje je tome kraj.

Mislim da im naših 100-200 vojnika nisu toliko zanimljivi.

16 godina
neaktivan

mi nebi trebali sudjelovat u nikakvim misijama po afganistanu i ostalim zemljama di nato sudjeluje

pa zašto bi se mišali u tuđe poslove nemamo mi ništa s tim, nikakva korist od toga

nije ni nama niko pomaga kad je rat bia

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
Svi znamo da su pripadnici HV-a poslani u te NATO-ve misije samo iz razloga da bi se naši političari mogli "uvlačiti u guzicu" ,međunarodnoj zajednici.
Osim toga kolika korist od naših stotinjak vojnika?!
Zato je najbolje da ne huškamo Al- Quidu na nas bez razloga.
16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

mi nebi trebali sudjelovat u nikakvim misijama po afganistanu i ostalim zemljama di nato sudjeluje

pa zašto bi se mišali u tuđe poslove nemamo mi ništa s tim, nikakva korist od toga

Ako smo clanica NATO saveza onda valjda i trebamo sudjelovat. Na ovo gledam onako cisto logicki.

Drugo je pitanje sad, da li smo uopce trebali postati clanica. Gradjane nitko nije pitao jer referenduma nije bilo.

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

članstvo u nato savezu donosi i prava i obaveze. obaveze obično ispadnu dosta skupe.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Malo je više OT, ali, u Norveškoj bombe pucaju, mrtvih ima preko nekoliko (za sada 2 potvrđena),

ma kako nam bilo dobro ili (prije) loše u Hrvatskoj, za sada nema atentata bombama i mrtvih {#}!

Jako loše, najmanje 12 mrtvih. Ali nisu li promašili državu, Danska je ta odakle su krenule te posprdne karikature, nije li se upravo Norveška prva ogradila od njih? Imbecilčine, kao da su i razmišljali, nego udari po nedužnim ljudima.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ma mi bi najebali ko žuti, šta ti je, spavača ima na stotine u BiH.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
NATO je čisti primjer visokopolitičkog reketa, nažalost to nam je jedina opcija, nije da sam oduševljen time što naši građani idu u misije po drugim državama te možebitno stradaju zbog , po meni, ne razjašnjenih razloga, mada teško da ćemo ikada i znat prave razloge ove ludosti koja je trenutno u svijetu, ali opet ono što je jasno su činjenice , a one su da u zadnjih 10-12 godina niti jedna misija nije urodila plodom, val terora je veći nego prije sveg čuda akcija koje se poduzimaju protiv , sve u svem rezultat borbe protiv terorizma je taj da postoji daleko veći strah , mogućnost napada i realizacija napada na zemlje EU, teritorijin i države koje su bile mete akcija, napada i ratova s ciljem suzbijanja terorozma sada su postala još veća uporišta istom, sve u svem jako žalosno i tužno, a činjenica je da svi skupa živimo na ovoj planeti, sve nas isto sunce grije, zbilja žalosno.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
protjeran
thedream kaže...

Ma mi bi najebali ko žuti, šta ti je, spavača ima na stotine u BiH.

Ovo je samo predpostavka. Zasto se ti spavaci nisu aktivirali kad ta zemlja zivi na staklenim nogama vec jedno desteljece? BiH bi bio lak zalogaj. Ja mislim zato sto ih nema. Ko je bio toliko zaludjen tom ideologijom vec je odavno u Afganistanu, ziv ili mrtav.

Od kada su talibani poceli koristiti djecu kao samoubojice, meni je postalo jasno da su izgubili. Ocito vise ne mogu naci ekipu koja ce slijepo vjerovati u tu ideologiju. Pali su na dno-dna..... blizu je kraj.

A napad na Norvesku samo je ocajnicki cin, pokusaj destabilizacije EU i nece proci.

Brutal Truth \m/
15 godina
magicmist kaže...
Cerina15 kaže...

članstvo u nato savezu donosi i prava i obaveze. obaveze obično ispadnu dosta skupe.

Summa summarum, koliko se ja kužim u geometriju, samo obaveze imamo {#}  {#}  {#} !!!!

Prava {#}, u NATO-u, to nešto novoga, što se maže na kruh, neka nova Linolada {#}  {#}  ????

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Uvijek se nasmijem kada netko počne govoriti da su "manjine bogatstvo" {#}

:)
14 godina
protjeran
boxer kaže...
bole_vk kaže...

Pa kad su pretresli Gornju Maoču ...?Znate najgore je sto ti domaci muslimani podupiru te vehabije u bosni .

Daj nam reci šta su našli u Maoči?   Ove za Bugojno treba za jaja objesiti...

Koliko se ja sjećam ,veču količinu oružja.

To za bugojno i jesu oni organizirali.

Mentalist

Iz kojeg si grada?

Mislim da vehabije i osama bin laden i al-qaida nisu toliko daleko po uvjerenjima {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 22:09 (bole_vk).
18 godina
neaktivan

Imaš li link kojim bi potkrijepio svoje sjećanje o većoj količini oružja, jer ja to nisam našao? Koliko sam čuo nešto malo lovačkih pušaka i sl. jer se radi o jako izoliranom kraju.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
protjeran
boxer kaže...

Imaš li link kojim bi potkrijepio svoje sjećanje o većoj količini oružja, jer ja to nisam našao? Koliko sam čuo nešto malo lovačkih pušaka i sl. jer se radi o jako izoliranom kraju.

http://danas.net.hr/svijet/page/2010/02/08/0237006.html

Ima još novinarskih izvora ,u kojima piše veća količina oružja.

Inače iz tog sam kraja ,pa sam i čuo priče ljudi koji su mi to isto potvrdili.

"Imamo ozbiljan problem. Nitko važan iz Sarajeva, ni Sulejman Tihić, Haris Silajdžić, Bakir Izetbegović, pa ni reis, nisu dali podršku i sad se stvara fronta. Policija je bukvalno ostavljena sama, ali policija mora nastaviti akciju, inače ćemo imati propalu akciju poput slučaja 'Pogorelica'"

A evo i citat,vidite da ih na najvišim pozicijama podupiru,da nema dva druga naroda ,te akcije se ne bi ni izvodile.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 22:17 (bole_vk).
18 godina
neaktivan

Mislim da malo natežeš svu tu priču, nitko nije lud da podupire luđake koji se odlučuju izvesti neki teroristički napad. Trebao bi malo posustati sa tom pronacionalističkom pričom i tzv. ugrožavanjem jednog naroda od drugog. Mislim, na svakom programu uvijek ista priča...

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Učinilo mi se ili se ti Mentalist bojiš Osame bin Laden-a {#} {#}  ????

Izrazio sam osnovne misli hrvatskog i sprskog gradjanstva u BiH.

14 godina
protjeran
boxer kaže...

Mislim da malo natežeš svu tu priču, nitko nije lud da podupire luđake koji se odlučuju izvesti neki teroristički napad. Trebao bi malo posustati sa tom pronacionalističkom pričom i tzv. ugrožavanjem jednog naroda od drugog. Mislim, na svakom programu uvijek ista priča...

Vidi lijepo sam ti izvadio citat iz proslog linka u kojem se vidi da ih podrzava njihov politicki vrh,da nema nas ne bi se nista ni radilo.Nemoj da ti sad izlinkam linkova o kakvim se arsenalima oruzja radi,ispale bi ti oci,da vidis sto su krasne lovacke puske. Moj nacionalizam je odgovor na njihov.Sta ja trebam cekat da se raznesu ko u norveskoj?A i ja i mentalist smo ti lijepo rekli da ih podrzava 90 % njihovih muslimana u bosni.I nemoj mi sad bacat tu pricu o ugrozavanju jednog naroda od drugog,to je ocito.

BTW nisam glup pa ti po avataru vidim zasto ih podrzavas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 22:36 (bole_vk).
15 godina
Mentalist kaže...
ATJLučko kaže...

Učinilo mi se ili se ti Mentalist bojiš Osame bin Laden-a {#}  {#}  ????

Uopće nisam zadirao u bit tvojeg posta, samo malo šale, nadam se bez zamjerke {#}  {#}!?

Nikada te ne bih pomislio vrijeđati ako nije "nešto u pitanju" što ima u sebi neki veliki razlog, možda privatnog modusa, pa na kraju krajeva, tu samo zbog komuniciranja i izmjene stavova, zar ne {#}?!

ATJ Lučko
16 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Mentalist kaže...
ATJLučko kaže...

Učinilo mi se ili se ti Mentalist bojiš Osame bin Laden-a {#} {#}  ????

Uopće nisam zadirao u bit tvojeg posta, samo malo šale, nadam se bez zamjerke {#} {#}!?

Nikada te ne bih pomislio vrijeđati ako nije "nešto u pitanju" što ima u sebi neki veliki razlog, možda privatnog modusa, pa na kraju krajeva, tu samo zbog komuniciranja i izmjene stavova, zar ne {#}?!

Ma nije problem, osobno, osim za potrebe flame-anja, ne ulazim previse u rasprave o narodima u BiH, posebno ne u stvarnom svijetu.

Zbog toga cu se odseliti u Zagreb ili Beograd na fakultet, a tamo vjerovatno i ostati.

15 godina
Mentalist kaže...
ATJLučko kaže...
Mentalist kaže...
ATJLučko kaže...

Ma nije problem, osobno, osim za potrebe flame-anja, ne ulazim previse u rasprave o narodima u BiH, posebno ne u stvarnom svijetu.

Zbog toga cu se odseliti u Zagreb ili Beograd na fakultet, a tamo vjerovatno i ostati.

Koji konkretno bi krenuo {#}, osim medicine i stomatologije, traju vječnost {#}!

ATJ Lučko
18 godina

Kasius Marselus Klej

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice