Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.499.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
karakteran kaže...
OriginalEXE kaže...
karakteran kaže...
OriginalEXE kaže...
VirtUoso kaže...

U Hrvatskoj se pljuje sve sto nema gitaru kao jedan od instrumenata.

Ne znam za Hrvatsku ali ja pljujem po onome što zasužuje. Konkretno, narodnjaci.

bude li ovakva ekipa i dalje desantirala ovaj topic bolje mi je da se maknem.

nije sve u narodnoj glazbi loše, kao što nije sve od dvojca malcolm and angus young bogom dano. vrijedili su dok je bon scott bio živ. ovo je šrot brale. vrijeđa uho.

Pa nije da, meni se sviđa samo onaj dio kada završi. Ja govorim o CAJKAMA, ne o narodnoj glazbi.

hoće li mi netko već jednom dat definiciju cajki i definiciju narodne glazbe. dajte prosvijetlite me molim jer ja sve to smatram narodnom glazbom samo su ove prve modernijeg zvuka upakirane u pop aranžmane pa su stoga i puno poluranije.

Pogledaj ovaj serijal - 

Od zacetka cajki, tj. od transformacije, pa do socio-politicke uloge koju je ta glazba imala u Srbiji. 

15 godina
karakteran kaže...

a ja tebi savjetujem da ne trolaš. koja je razlika između narodne i "cajki"?

I rest my case long time ago.....{#}

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...
anshika05 kaže...

Ako si neinformirana, neobrazovana seljačina velika je šansa da ćeš mrziti one koji su drugačiji od tebe.

a što je s obrazovanim seljačinama? njih ima ko u priči.

A možeš ti imati 150 diploma al seljačina je seljačina... ne ideš na faks samo da izučiš svoju struku nego da si malo i vidike proširiš, ne? Ja se na faksu družim sa svakakvim ljudima, svatko ima svoj pogled na život. Nikad nisam bila ograničena, da mrzim nekog jer je različit tako da me faks nije nešto uvelike promijenio, ali ima ljudi kojima je u tim stvarima studiranje pomoglo (prestali su biti toliko zatucani).

18 godina
neaktivan
karakteran kaže...

Ti se šališ... stvarno ne znaš razliku? {#}

16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Btw ljudi, ovo je sve off topic.

Kako je ovo cudno, u svojoj kulminaciji i vrhuncu nereda i agresivnosti ucesnika, rasprava je stala.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina

Evo malo da razbijen monotoniju o muzici.

http://www.24sata.hr/politika/ekskluzivno-ovo-nije-pravi-sanader-nego-njegov-dvojnik-228647

EKSKLUZIVNO: Ovo nije pravi Sanader nego njegov dvojnik!

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

http://www.24sata.hr/politika/ekskluzivno-ovo-nije-pravi-sanader-nego-njegov-dvojnik-228647

Nebi me čudilo.

16 godina
protjeran
anshika05 kaže...
sirka666 kaže...

Nebi me čudilo.

Sarkazam?

18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sarkazam?

Ne. Osim ako imamo različitu definiciju sarkazma. {#}

15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Pogledaj ovaj serijal - 

Od zacetka cajki, tj. od transformacije, pa do socio-politicke uloge koju je ta glazba imala u Srbiji. 

Super serijal, pogledajte koja je BRENA Bog sa helikopterom dolazi na station pun obožavatelja.

Rozga,Severina tu ste negdje. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
protjeran
anshika05 kaže...
Mentalist kaže...

Sarkazam?

Jesi li citala tekst ili samo kraj link-a?

17 godina

Ima punoo simonica kod nas..... {#}

http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/stigla-nova-posiljka-djevojaka-kinezu-usidrenom-na-hvaru.html

Možda bi turistička zajednica HR trebala dodati neki novi slogan...

"Sponzoruša ko u priči" ili nešto drugo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 13:16 (amater_2).
16 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Ima punoo simonica kod nas..... {#}

http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/stigla-nova-posiljka-djevojaka-kinezu-usidrenom-na-hvaru.html

Možda bi turistička zajednica HR trebala dodati neki novi slogan...

"Sponzoruša ko u priči" ili nešto drugo...

Najbolja mi je reklama za Hrvatsku na HRT-u, hah, dobro ciljana publika.

18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
anshika05 kaže...
Mentalist kaže...

Sarkazam?

Jesi li citala tekst ili samo kraj link-a?

Nisam čitala članak. 

17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

Strašno! Ako si metalac, hard-rocker, sotonist si. Svašta.

Kod mene jedan li iz razreda 99% vremena ima crne majice sa iron maidenom i tim grupama. Ne sjećam se da je ijedan profesor nešto reko na to. Makar kad je jedan dan došo u plavoj majici, svi iz razreda su rekli da je drugi čovjek {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

Kod mene jedan li iz razreda 99% vremena ima crne majice sa iron maidenom i tim grupama. Ne sjećam se da je ijedan profesor nešto reko na to. Makar kad je jedan dan došo u plavoj majici, svi iz razreda su rekli da je drugi čovjek {#}

Te majice nista ne govore, cak si mi i pomalo glupe. Ako slusas muziku radi uzitka, ne moras nositi njihovu majicu.

Obicno ne mislim dobro o tim ljudima, ima ih 10 u nasoj skoli. Ako iza njih ides, i pocnes pjevusiti tekst neke malo manje poznate pjesme band-a s majice, jos te gledaju kao ludjaka.

Opet kazem, manja sredina, mozda su u vas drugaciji ti koji nose te majice.

16 godina
protjeran

I da, zaboravio sam vam reci.

Jucer, kao i svaki dan na raspustu, bez imalo razmisljanja obukao sam na sebe prvu cistu potkosulju, majicu i sorc. Na raspustu ne gledam sta nosim, i nije me briga, jer me vi na BUG-u ne vidite, a ni s kim drugim nisam u kontaktu (ustvari jesam, na Facebook-u, ali ni njih troje me ne vidi).

I nakon sto su nam iz jedne daleke firme stigla 3 ormara, kuhinja i 2 kauca, tata me posalje da po laganoj kisici i jakom vjetru u malim da kolicima nosim ogromne kolicine ogromnih komada kartona.

I na cesti se sagnem da podignem komad koji mi je spao, ugledam sorc, vidim ima roze boje. U pocetku stid naravno, ali se sjetim se (s)izgoreo-a, napravim facu sa slike i nastavim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 13:38 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

koja je razlika između narodne i "cajki"?

Cajke su turbo narodne. Narod je 'folk', turbo je ubrizgavanje goriva pod visokim pritiskom u cilindar motora. > Cajke su turbofolk > Trubofolk je gorenje naroda..

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
ja ne slušam narodnjake, ali mi ne ide u glavu to pljuvanje po cajkama! pa to je narodna glazba ovog vremena! i bolja je od kreštanja briana johnsona!

ka prvo cajke i narodna glazba nisu isto

narodna glazba je stara glazba može bit naša, srpska ili neka petan sama rič ti kaže narodna

cajke su turbofolk i to slušaju samo ljudi koji nemaju ukusa niti malo za glazbu

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
karakteran kaže...
ja ne slušam narodnjake, ali mi ne ide u glavu to pljuvanje po cajkama! pa to je narodna glazba ovog vremena! i bolja je od kreštanja briana johnsona!

ka prvo cajke i narodna glazba nisu isto

narodna glazba je stara glazba može bit naša, srpska ili neka petan sama rič ti kaže narodna

cajke su turbofolk i to slušaju samo ljudi koji nemaju ukusa niti malo za glazbu

Da a ono nabijanje od metala je super, nema temu niti nista slicno. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...

Jel te mogu ja nalupat? Aj molim te. To nije prijetnja pa da se sankcionira kartonima i banovima, to je molba. Molim te da te nalupam, platit ću ti.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
karakteran kaže...
hoće li mi netko već jednom dat definiciju cajki i definiciju narodne glazbe. dajte prosvijetlite me molim jer ja sve to smatram narodnom glazbom samo su ove prve modernijeg zvuka upakirane u pop aranžmane pa su stoga i puno poluranije.

Nemreš usporedit sevdah i Seku Aleksić, da ga je_eš. Meni ne paše nijedno, ali mi se fakat čini da se razlika odmah čuje, ili sam u krivu?

Btw ljudi, ovo je sve off topic.

On može sve.

Cemetary gates
16 godina
protjeran
thedream kaže...
karakteran kaže...

Jel te mogu ja nalupat? Aj molim te. To nije prijetnja pa da se sankcionira kartonima i banovima, to je molba. Molim te da te nalupam, platit ću ti.

Nalupaj mene, niti ja ga bas ne volim.

Sta znaci onaj mobil na Google-u?

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
Ranko Kukumar kaže...
karakteran kaže...

bude li ovakva ekipa i dalje desantirala ovaj topic bolje mi je da se maknem.

nije sve u narodnoj glazbi loše, kao što nije sve od dvojca malcolm and angus young bogom dano. vrijedili su dok je bon scott bio živ. ovo je šrot brale. vrijeđa uho.

Ti brkaš dvije totalno različite stvari. "Narodna glazba", i "Turbo-Folk" nije isto, da te informiram malo.

I ja se slažem sa tim da se makneš iz teme...

Onolika taman kolika između normalnih kolega forumaša i tebe. Ogromna.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
thedream kaže...
karakteran kaže...

Nalupaj mene, niti ja ga bas ne volim.

Sta znaci onaj mobil na Google-u?

Hvala, dat ću vam obojici bjanko ček. Samo upišite cifru i namjestite se.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan

Stej kul dečki...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
cuspajz kaže...
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

Te majice nista ne govore, cak si mi i pomalo glupe. Ako slusas muziku radi uzitka, ne moras nositi njihovu majicu.

Obicno ne mislim dobro o tim ljudima, ima ih 10 u nasoj skoli. Ako iza njih ides, i pocnes pjevusiti tekst neke malo manje poznate pjesme band-a s majice, jos te gledaju kao ludjaka.

Opet kazem, manja sredina, mozda su u vas drugaciji ti koji nose te majice.

Tu se radi o želji, ne o prisili. Nitko ga ne tjera da svoj glazbeni i kulturni izričaj podijeli s tobom, isto kao što tebe nitko ne tjera da ga komentiraš i njemu negiraš. Čuj to ti je kreštanje i slično. Čuj ti si meni glupson, da i? Stotinama drugih ljudi nisi. I zar ćeš radi jednog,dva, pa i nekolicine, ma neka je većine hejtera prestati biti glupson?

Thought so. Ako ti se nešto, da se izrazim glupo - bude, to ćeš biti. EOD, pa to je diskusija ono, metak u čelo. Kao i glazbeni ukusi i neukusi, osobno slušam metal od 3, znači slovom i brojkom trećeg osnovne, sad imam 27g, ne mislim mijenjati glazbeni izričaj jer mi paše. Crne majice i ostale relikte prošlosti nosim u slobodno vrijeme, takav ne mogu na job ili na seminare, kolegije i slično.

Ne razumijem zašto misliš da je ikoga briga misliš li ti dobro o tim ljudima ili ne? Ja ne mislim dobro o ljudima koji ne misle dobro o tim ljudima. I šta sad, big faking dil..

A da svi skupa malo ipak sjašite iz ovog svađalačkog tonaliteta u nešto više kričavo rozo.. pričajte o pederima zaista ako nemate o čemu. Opet.

Cemetary gates
16 godina
protjeran
thedream kaže...

Ne razumijem zašto misliš da je ikoga briga misliš li ti dobro o tim ljudima ili ne

Trudis li se ikad ne biti licemjer?

17 godina
neaktivan
Najbolja mi je mjuza old school hip-hop uz zarazni funky beat. Grandmaster Flash, Kurtis Blow i ekipa. Ovo sto se danas naziva hip-hop nije ni slika tog vremena. Gomila bling bling egotripera sta ne umeju da skapiraju flow i smaraju na entu potenciju.

Ljude u globalu dijelim na one bez i na one sa osjecajem za rhythm/beat. Nekima je dovoljno slusati glazbu i stajati k'o drvena Marija, dok ostali imaju potrebu densati uz mjuzu. Te dvije skupine se u teoriji razumiju, ali u praksi to ipak ne ide skupa. Meni naprimjer metal nije toliko privlacan jerbo u 99% slucajeva nema dobar beat, ali rock ga ima sasma dovoljno i lajkam ga mnogo radi toga. Cak i pokojni Johnny Cash ima rhythm when you get the blues, kaj ne?

Daklem, sto se mjuze tice, ili imas crve u guzici ili okolo smaras ljude svojim "znanjem" o muzici. Rijetki su oni koji ujedinjuju obje krajnosti. Brijem da ne poznam ni jednu takvu osobu...
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
thedream kaže...

Ne razumijem zašto misliš da je ikoga briga misliš li ti dobro o tim ljudima ili ne

Trudis li se ikad ne biti licemjer?

A ti ne opravdati nadimak u svakom postu? Nije ovo konkretno između tebe i mene, da me krivo ne shvatiš. Ovo je vrlo karakteristično za temu, ako je tema ser**o po heavy metalu, imam se pravo ne pridružiti. Mislim da to nije tema i da nema nikakve veze sa našim društvom, glazbeni ukus je crta svakog pojedinca i nije podložna kritici s bilo koje strane ona došla. Mene boli briga tko sluša cajke. Ali zašto se ljudi onda jednostavno ne postave na način da ih boli briga šta ja slušam metal?

Pa čekaj licemjer ili ne, to tako je. I rasprava ako se uopće ovo nadhebavanje tako može nazvati, bi bila kudikamo konstruktivnija. Ovo je kreštanje a Seka Aleksić nije kreštanje? Ili imamo skalu kreštanja, ne razumijem.

Bend koji postoji 40g uspoređuješ sa izoperiranom balkanskom flundrom, s jedne strane deseci milijuna prodanih albuma, a s druge Srbija,BiH i Hrv koja toliko nema stanovnika. Zajedno.

Naravno da to tebe nije briga jer je to kreštanje za tebe. A onda lijepo dozvoli i da mene nije briga što tebe nije. I zdravo, amenuj i ne nadhebavaj se.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 14:29 (thedream).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice