Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.519.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
overhaul kaže...

Čekaj, ja tu na forumu prije dva tjedna ostavio raspravu o pušenju i sad se vratim i joše je o tome?

Zar stvarno nitko nije našao da flejma o pojavi u društvu zvanoj "hrvatska traži zvijezdu" za red carpet,

bigbrader i seks sa zvijezdama...pardon ples sa zvijezdama? dali je 500 eura previše dati za takvu zvijezdu,

dali je fer da onaj koji je dao pare takvoj zvijezdi bude krivicno gonjen, a ona koja ih je dobila samo svjedok?

Pa nije samo gledala, nes je morala i radit za te pare?

Malo zezam, moram bit ironičan, kad mentalno zaostale spodobe poput simonice vozaju i lupaju pijane

amg mercedese po jadranu, i onda kažu ljudi da im je ih žao kad ih ulove da se *rvaju,

a diplomirani inžinjeri i magistri sjede 3. mjesec bez plaće u propalim firmama ili čekaju na burzi.

tu nema pomoći. to je zakon tržišta. liječnici i profesori (sveučilišni) radije će dat pare da ubodu simonicu nego što ih zanima što neki njihov kolega s fakultetom radi u neprofitabilnoj firmi i nije primio plaću x mjeseci. tome se ne treba čudit, to je stara općepoznata stvar, a i ne vidim kakve veze ima simonica s fakultetlijama bez plaće.

tv? gledam national geographic 80%. sve hr tv su jedno veliko ništa (sapunjače i očajna domaća produkcija) s pokojom mrvicom iznimke kao što je npr. gordon ramsey show (rtl2).

HDZ = SDP
17 godina
(s)izgoreo kaže...
Littlemanbeingerased kaže...

antidrzavni element!

potresas moralne temelje drzave! {#}

"Never taste of the fruit".

uf, reko sam nikad pisat pijan postove, al hebi ga tu i tamo se zalomi, bitno da nikog bitnog nisam izvrijeđao... btw, vidim da lučka stvarno misli da sam element, shame, samo se nadam da se više ne raspituje za moju adresu, time samo potvrđuje koliki je, khm... Peter Sellers u svom poslu

Ma bitno je da se ti nama dobro osječaš nakon sinočnje zabave....

18 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/elitna-prostitucija-jadranka-slokovic-brani-saru-perunovic-ce-pozvati-30-poznatih-osoba-za-svjedoke/562696.aspx

Zatvoreno za javnost jer bi se poznatim sportasima, ministrima i gradonačelnicima unitio zivot. Neciji zivoti ocito vrijede vise od ostalih.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/elitna-prostitucija-jadranka-slokovic-brani-saru-perunovic-ce-pozvati-30-poznatih-osoba-za-svjedoke/562696.aspx

Zatvoreno za javnost jer bi se poznatim sportasima, ministrima i gradonačelnicima unitio zivot. Neciji zivoti ocito vrijede vise od ostalih.

kada smo kod toga..

sinoc gledam vijesti (valjda me mozak na trenutak napustio) i gledam bahate politicare kako ne odgovaraju niti na jedno pitanje u vezi DrIve.

onak.

oni su (a to i sami tako ponizno i skromno stalno spominju) NASI zaposlenici i odgovaraju nama.

daklem.. ako se tice javnosti, javnoga dobra: nemas ti sta ne odgovarati na pitanja; nema iskaza koji su zatvoreni za javnost.

ili pljuska nasred ulice i vodiraj.. trazi drugi posao. (ako cemo vec gledati po demokratski).

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina

KLIK

Strašno! Ako si metalac, hard-rocker, sotonist si. Svašta.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 11:42 (Ranko Kukumar).
18 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

Mene ovo ne cudi. Uobicajen nacin razmisljanja za Donje Pripiz*ine, trebas ih vidjeti npr dok pocnu studirati u vecim gradovima, ne skidaju pogled s tebe jer si im freak of nature

16 godina
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

Toga ima u svakoj školi. I sam san jedan od rokera/metalaca. I jednostavno kad san skužia koji nastavnici ne vole crne majce i tako to, obučen običnu majcu, neke random boje.

Neću provocirat tu sa Maiden majcama samo da bi glumia da san ono šta jesan, nekad i triba stisnit zube pa popustit.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina

I ja slušam heavy metal. Slušam i hard rock. Idem u crkvu, ali za razliku od ostalih vjernika ja sam iznimka jer ne dajem nikakvu lovu crkvi i njihovim officerima. Jesam li sotona?

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
neaktivan

I takva osoba uči našu djecu. Prvo djetetu (ona je po meni još dijete) reći takvo nešto u lice može samo jedan stara, isfrustrirana i primitivna ku*ka. Kad učenik/ca ima nekakvih problema u školi zovu se roditelji i dijalogom se roditeljima obrati pozornost djetetovo ponašanje/loše ocjene i onda su roditelji ti koji moraju svoje dijete odgojiti. Ova mala već pati zbog jedne glupače učiteljice. Ovo me podsjetilo kad je meni učiteljica u 4 osnovne s*ala zbog naušnice koju sam nosio?! Naušnica je bila mala a ona govori meni (koji sam bio najmirniji, odličan učenik) da sam mali fakin. Vidiš kako ljudi znaju jako povrijediti druge samo zbog toga što su malo drukčiji. U ovom slučaju zbog majice i zbog domaće zadaće.

When all else fails - crowbar the fucker
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

Vjerovatno je ta profesorica neka isfrustrirana baba od 59god. Vjerovatno ju je u mladosti neki roker shebao pa se sad izživljava na ovoj djevojci.

Ali svaka čast roditeljima. Neka idu do kraja i neka shebaju tu frustriranu profesoricu.

17 godina
neaktivan

Vijest je stara 14 mjeseci.

17 godina
VirtUoso kaže...

Nebitno. Da je stara i godinu dana.

Bitno je koliko je to žalosno od te frustrirane profesorice...

15 godina
VirtUoso kaže...

Ha, čuj, moramo naći neku zanimaciju u ovoj temi, nećemo uvijek komentirati seksualne orijentacije pojedinih i tako iz stranice u stranicu...

18 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

I ja slušam heavy metal. Slušam i hard rock. Idem u crkvu, ali za razliku od ostalih vjernika ja sam iznimka jer ne dajem nikakvu lovu crkvi i njihovim officerima. Jesam li sotona?.   |

10x oce nas, kasnije u privatne odaje svecenika i grijeh ti je oprosten.

18 godina
neaktivan

http://www.nacional.hr/clanak/112960/novim-zaduzenjem-placamo-dugove-sdp-ove-vlade-zar-nismo-trebali

draga gdjo. dalic.. upravljanje javnim financijama znaci i donosenje proracuna za sljedecu godinu u skladu sa planiranim prihodima i planiranim rashodima koji ukljucuju i obveze koje ce tek dospijevati u narednoj godini

takodjer to znaci da ukoliko se zeli stimulirati veca potrosnja ... treba stimulirati potrosnju manjim opterecenjima.

takodjer treba rezati nepotrebne troskove a ne "rezati" troskove.

etc etc

ah.. koji klaunovi.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina

http://www.nacional.hr/clanak/112960/novim-zaduzenjem-placamo-dugove-sdp-ove-vlade-zar-nismo-trebali

draga gdjo. dalic.. upravljanje javnim financijama znaci i donosenje proracuna za sljedecu godinu u skladu sa planiranim prihodima i planiranim rashodima koji ukljucuju i obveze koje ce tek dospijevati u narednoj godini

takodjer to znaci da ukoliko se zeli stimulirati veca potrosnja ... treba stimulirati potrosnju manjim opterecenjima.

takodjer treba rezati nepotrebne troskove a ne "rezati" troskove.

etc etc

ah.. koji klaunovi.

"Novim zaduženjem plačamo dugove SDP-ove vlade, zar nismo trebali"

Isuse, pa zar ovakve izjave ljudi još pu***?

Nevjerovatno. U dvije godine se zaduže više nego SDP u 4 i Sanaderova vlada u 7 godina i još mogu ovako nešto izjaviti....

{#}

18 godina
neaktivan

pazi sad:

kaznit ce ih se na sljedecim izborima

{#}

'em ti kazne...

18 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

ja sam u tim godinama nosio irokeza u školu, ne čirokija nego pravog irokeza bodljikavog, istina ja sam se i furao na odvratnost i želju da me se komentira ja mislim da bih se u tim godinama oduševljavao takvim komentarima i bio sretan što se mogu suprotstaviti takvim autoritetima, al eto nažalost imam ne/sreću što sam živio i živim u rijeci, ne kažem da nije bilo problema ali kad vidim naše drugove iz drugačijih krajeva u meni se probudi tinejdžerska krv i želja za obavljanje velike nužde u kutu moralističke učionice...

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
16 godina
protjeran

pazi sad:

{#}

'em ti kazne...

kaznit će ih tako što će zadržat vlast?

HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

ja sam u tim godinama nosio irokeza u školu, ne čirokija nego pravog irokeza bodljikavog, istina ja sam se i furao na odvratnost i želju da me se komentira ja mislim da bih se u tim godinama oduševljavao takvim komentarima i bio sretan što se mogu suprotstaviti takvim autoritetima, al eto nažalost imam ne/sreću što sam živio i živim u rijeci, ne kažem da nije bilo problema ali kad vidim naše drugove iz drugačijih krajeva u meni se probudi tinejdžerska krv i želja za obavljanje velike nužde u kutu moralističke učionice...

You're so punk! 

18 godina
neaktivan

nisi shvatio poantu.

i da izgube izbore.. so what? jaka kazna...

zelim reci da izborna demokracija blows. big time.

17 godina
karakteran kaže...

pazi sad:

{#}

'em ti kazne...

Nedaj bože....

Pa prodati če i našu kožu....

Ako ostanu još 4godine, kupim sebe, ženu i malu i pravac švicarska.... ili kanada...{#}

16 godina
protjeran

nisi shvatio poantu.

poanta je u tome da neće izgubit izbore.

HDZ = SDP
18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
(s)izgoreo kaže...
Ranko Kukumar kaže...

KLIK

You're so punk! 

nah..

attention whore. LoL

16 godina
protjeran
amater_2 kaže...
karakteran kaže...

pazi sad:

{#}

'em ti kazne...

Nedaj bože....

Pa prodati če i našu kožu....

Ako ostanu još 4godine, kupim sebe, ženu i malu i pravac švicarska.... ili kanada...{#}

to si trebao odavno učinit. što si radio do sada? čekao račanovce da te spase? za vrijeme njegovog mandata hr je ostala bez većine banaka. ono što je krv u čovjeka to su banke za jednu državu.

HDZ = SDP
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...

nisi shvatio poantu.

poanta je u tome da neće izgubit izbore.

poanta je u: i dont care.

ne potoji niti jedna politicka opcija niti BLIZU mojim stavovima i razmisljanjima. zapravo, u mojim razmisljanjima i stavovima niti ne postoji politickih opcija. 

ajmo vidjeti koja je razlika izmedju njih: u boji logoa. svi su kapitalist, samo sa nekakvim predznakom.

sto se mene tice moze na izborima pobjediti i djeda mraz. ja na opciju "izbora predstavnika" svakih nekoliko godina gledam sa podsmijehom i kritikom. te isto tako ne izlazim na iste. nikada nisam. i necu. ta opcija mi ne dolazi u obzir.

netko ce reci:

"a sto.. zelis da odemo kvragu?"

ne, zelim da cijeli svijet ode kvragu. da ga se moze ponovno izgraditi.

16 godina
protjeran
ni ja ne idem na kutiju od '94.

držim da su povezani samo glume da su drugačiji. tko misli gibat nek ne čeka više. neće bit bolje.
HDZ = SDP
17 godina
karakteran kaže...
amater_2 kaže...
karakteran kaže...

to si trebao odavno učinit. što si radio do sada? čekao račanovce da te spase? za vrijeme njegovog mandata hr je ostala bez većine banaka. ono što je krv u čovjeka to su banke za jednu državu.

Nisam čekao nikakve "račanovce" ni sanadere. Iskreno sam teški desničar ali nisam HDZ-ovac. Samim time sam veliki domoljub i tek kad mi dođe "voda do uha" onda ču bižati iz ove države.

Dok vidim iti malo nade za život u ovoj državi do tad ostajem.

Ali mi se taj vid nekeko ubrzano smanjuje... NAŽALOST...{#}

Pogotovo nakon što sam postao roditelj pa imam na svojim leđima i još jedan život kojem želim pružiti što veče zadovoljstvo.

16 godina
protjeran
amater_2 kaže...
karakteran kaže...
amater_2 kaže...
karakteran kaže...

Dok vidim iti malo nade za život u ovoj državi do tad ostajem.

Ali mi se taj vid nekeko ubrzano smanjuje... NAŽALOST...{#}

Pogotovo nakon što sam postao roditelj pa imam na svojim leđima i još jedan život kojem želim pružiti što veče zadovoljstvo.

daj mi molim te tu dioptriju kroz koju gledaš.

HDZ = SDP
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...
ni ja ne idem na kutiju od '94.

držim da su povezani samo glume da su drugačiji. tko misli gibat nek ne čeka više. neće bit bolje.

ne samo ovdje.

cijeli svijet je na rubu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice