Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.519.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Veliki Brat kaže...

EDIT: da mi je samo znati tko je ta žena koja je kliknula na 'muško i za zabranu'? Osim ako nije pobjegao miš (ili se ruka stresla pri odabiru, znam o kako se važnoj stvari radi).

Ja; muško i hetero. {#} Mislim nisam strogo za zabranu, jednostavno su mi štikle bezvezne i nepotrebne. Prave žemske ne nose štikle, npr. Weaver u Alienu, Ziyi u House of flying daggers, Hamilton u Terminatoru, Saldana u Avataru, Bell u Death proof, Rodriguez u Battle LA... Prilično sam siguran da ih naprotiv Maja Morales, Simona, Jaca i slične, nose.

15 godina
neaktivan
The Man kaže...

tooo.To znači da ću ja moć otić u 3 sata ujutro po sendvič i sok kad sam gladan ujutro,a kruh će ponestat odma u 4 sata!

Alkoholičar sam pravi stalno mi se vrti u glavi Ispod jastuka mi heineken Bez tebe alkohol ja u trbuhu osjećam bol Bez tebe tresem se Za smirenje litra rakije Napuhao sam 6 promila bez vozačke NA 5G
18 godina

tako je, uredno cete moci poc maltretirat neku sirotu zenu u 3 izjutra da vam nareze parizera na tanko.

a i ona je manje sirota,jer uz extra placeni nocni rad skace sa 2800 na 2950kn.

predlazem da neka udruga postavi ispred tih centara na parking ,novi aparat "nabijac na racku".  svak tko iza ponoca izadje iz shopinga ima gratis jahanje.

18 godina

Čekaj, ja tu na forumu prije dva tjedna ostavio raspravu o pušenju i sad se vratim i joše je o tome?

Zar stvarno nitko nije našao da flejma o pojavi u društvu zvanoj "hrvatska traži zvijezdu" za red carpet,

bigbrader i seks sa zvijezdama...pardon ples sa zvijezdama? dali je 500 eura previše dati za takvu zvijezdu,

dali je fer da onaj koji je dao pare takvoj zvijezdi bude krivicno gonjen, a ona koja ih je dobila samo svjedok?

Pa nije samo gledala, nes je morala i radit za te pare?

Malo zezam, moram bit ironičan, kad mentalno zaostale spodobe poput simonice vozaju i lupaju pijane

amg mercedese po jadranu, i onda kažu ljudi da im je ih žao kad ih ulove da se *rvaju,

a diplomirani inžinjeri i magistri sjede 3. mjesec bez plaće u propalim firmama ili čekaju na burzi.

16 godina
protjeran
overhaul kaže...

Čekaj, ja tu na forumu prije dva tjedna ostavio raspravu o pušenju i sad se vratim i joše je o tome?

Zar stvarno nitko nije našao da flejma o pojavi u društvu zvanoj "hrvatska traži zvijezdu" za red carpet,

bigbrader i seks sa zvijezdama...pardon ples sa zvijezdama? dali je 500 eura previše dati za takvu zvijezdu,

dali je fer da onaj koji je dao pare takvoj zvijezdi bude krivicno gonjen, a ona koja ih je dobila samo svjedok?

Malo zezam, moram bit ironičan, kad mentalno zaostale spodobe poput simonice vozaju i lupaju pijane

amg mercedese po jadranu, i onda kažu ljudi da im je ih žao kad ih ulove da se *rvaju,

a diplomirani inžinjeri i magistri sjede 3. mjesec bez plaće u propalim firmama ili čekaju na burzi.

Ne mozes ih kriviti.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
M_dipl. kaže...

Sve je stvar cost/benefit analize u pogledu pušenja. Pitanje je: koliko mi zdravstveno šteti to sada i koliko će mi štetiti kroz neko vrijeme u odnosu na užitak koji dobivam sada i koji ću dobivati kroz neko vrijeme.

uz sve to treba uzeti i financije u obzir.

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
18 godina
neaktivan

Ja se radujem trgovinama koje rade 0-24, dok cugam vani do jutra više nebudem trebal trošiti pare na skupoj bengi. {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
DigiMagic kaže...
Veliki Brat kaže...

EDIT: da mi je samo znati tko je ta žena koja je kliknula na 'muško i za zabranu'? Osim ako nije pobjegao miš (ili se ruka stresla pri odabiru, znam o kako se važnoj stvari radi).

Ja; muško i hetero. {#} Mislim nisam strogo za zabranu, jednostavno su mi štikle bezvezne i nepotrebne. Prave žemske ne nose štikle, npr. Weaver u Alienu, Ziyi u House of flying daggers, Hamilton u Terminatoru, Saldana u Avataru, Bell u Death proof, Rodriguez u Battle LA... Prilično sam siguran da ih naprotiv Maja Morales, Simona, Jaca i slične, nose.

A kad obuje štikle pa joj se lipo istakne guzica i noge su odmah lipše...

Ma štikla je zakon.

A Simonica.... ha, pa žena ne može drugačije doći do novaca. Nema pameti puno ni glasa, ali eto na nešto slići (tili mi to priznati sebi ili ne). 

Ipak je bog nije zaboravio pa joj je podario kakvo takvo tijelo. Isto kao i Ava. Nema mozga ništa, ali je zgodna. Je da ima boljih i lipših žena od njih, ali iskreno za jednu noć i da ništa ne govore nisu loše....

Ali opet dati za te ženske 500€ je previše. Jedino da je to podjeliti na 10-ak ljudi...hehehe pa te ispane 50€. Ali opet je puno......

15 godina
neaktivan
Re: Što se dogodilo s našim društvom?
Septah kaže...

Ja se radujem trgovinama koje rade 0-24, dok cugam vani do jutra više nebudem trebal trošiti pare na skupoj bengi. {#}

A sad samo da hoće smanjit cjene!Penzije,plaće sve manje,a namirnice sve veće,napokon da sam i ja jednom unjeo pare u kuću,pošteno zaradio cjepajući i režući drva kod jednog ćiče

Alkoholičar sam pravi stalno mi se vrti u glavi Ispod jastuka mi heineken Bez tebe alkohol ja u trbuhu osjećam bol Bez tebe tresem se Za smirenje litra rakije Napuhao sam 6 promila bez vozačke NA 5G
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 22:04 (Dinče).
18 godina
Mentalist kaže...
overhaul kaže...

Ne mozes ih kriviti.

Nedo bog. Nek ostanu pravi, ja iskrivit neću nikog  {#}

Evo samo osvrt, vjerujem bitan za naše društvo:

http://www.jutarnji.hr/h-amp-m-u-zagrebu--nece-biti-rasprodaja/959946/

15 godina
15 godina
neaktivan

Eto ljudi moji,ja svaki dan jedem prijesno meso pa se nežalim,šalim se naravno.

NEMAM KOMENTARA

15 godina

A što će SJ sada reći na ovoaj pokušaj krađe, pa skorom svega  {#}!?

Link; http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-laziraju-vise-samo-proizvode-nego-i-cijele-trgovine-u-kini-otkriven-lazni-appleov-megastore/562626.aspx

Nadam se da Index.hr ovaj puta nije zastranio {#}!

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan

Ajde, sve dok ne izbije krizarski rat - dobro je{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina

lol podsjeća me na asterix strip kada se cijelo selo potuče jer smrdi riba :)

16 godina
neaktivan

Qrvinska popovska posla. Zna da se sirovog mesa me može puno pojest. Mislio je s jednim odojkom nahranit čitavo selo.
Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
15 godina

Mala exluziva za ekipu na forumu, upravo je prošla kolona s upaljenim crveno plavim rotirkama, bilo je jedno 10 do 12 vozila od BMW-a 5-ica, Mercedesa kombi Viana, i još nekih, crna sva uglavnom i jaaaako brza, možda i 15 obzirom, dok sam odreagirao i otrčao na balkon ekipa je već odletjela prema Karlovcu iz pravca Plitvica po D1!

Sada, je li netko od velikih riba uhićen, jer niti je nekakva obljetnica, niti nam je netko od svjetskih čelnika u posjeti, daklem {#}??!!

Možda će jutro biti pametnije i ponuditi kvalitetan odgovor no ovu kolonu {#}!?

EDIT; kada malo bolje promislim, možda je ovdije u pitanju i transport Dragana Paravinje {#}  {#}, potencijalnog silovatelja i ubojice one cure, ako se ne varam Antoniju Bilić {#}!!!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 22:38 (ATJLučko).
16 godina
protjeran
segregator kaže...
Monopol kaže...

Istina, svatko reagira drugačije, ali i alkohol je štetan, (da nisam ni ja vjerovao, al tako kažu znanstvenici s američkog instituta), i kada bi netko pio u toj mjeri kolko taj isti puši, prije bi umro od alkohola nego od cigareta. Aj ja ću testirat ovu teoriju, preko PM-a šaljem broj žiro računa, sve donacije dobrodošle, može i u tekućem obliku.

Naravno da je ovo istina, tu nemam koj raspravljat.

Ma kakva istina, pa daj pogledaj koliko cigareta treba da da bude ista mjera (npr 1 litra vina i 1kg cigareta)

Ja bi isto prije umro od alkohola,jer pusim jaako malo :D

WP
18 godina
neaktivan

Ja obožavam drakstorsko radno vrijeme, onda mogu batje majku janpi i bit banje... ljudi moji igtrajte se, zahebancija je pola zdravlja, evo upravo sam došo iz biseksualnog odnosa, zdraviji i pijaniji nego ikad, igrajmo se dok možemo i neznamo što propuštamo, od intelektualne do osjetilne su minuti, od rođenja do smrti je kratko, zezajmo se i budimo otvoreni za svakakva iskustva, preporučam

dodatak, ne postoji moje, partneri u vašim vezama su ljudi koliko i vi, ne vežite se prečvrsto, dozvolite disanje, vjernost i okovi su naša usiljena sranja, oslobodimo se posjeda!

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 1:26 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

Ja obožavam drakstorsko radno vrijeme, onda mogu batje majku janpi i bit banje... ljudi moji igtrajte se, zahebancija je pola zdravlja, evo upravo sam došo iz biseksualnog odnosa, zdraviji i pijaniji nego ikad, igrajmo se dok možemo i neznamo što propuštamo, od intelektualne do osjetilne su minuti, od rođenja do smrti je kratko, zezajmo se i budimo otvoreni za svakakva iskustva, preporučam

dodatak, ne postoji moje, partneri u vašim vezama su ljudi koliko i vi, ne vežite se prečvrsto, dozvolite disanje, nevjera je naše usiljeno sranje, oslobodimo se posjeda

Vlakić?

WP
18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Vlakić?

nemaš ti pojma netkoviću

16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
netko,netkovic kaže...

Vlakić?

nemaš ti pojma netkoviću

Hvala Bogu pa nemam...

WP
18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Hvala Bogu pa nemam...

vidim odbor za predrasude, zdravu pamet i suprotnost hedonizmu je budan---- samo ti zahvaljuj, iz žablje perspektive sve ti je mnogo jasnije

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 3:06 ((s)izgoreo).
17 godina
netko,netkovic kaže...
segregator kaže...
Monopol kaže...

Istina, svatko reagira drugačije, ali i alkohol je štetan, (da nisam ni ja vjerovao, al tako kažu znanstvenici s američkog instituta), i kada bi netko pio u toj mjeri kolko taj isti puši, prije bi umro od alkohola nego od cigareta. Aj ja ću testirat ovu teoriju, preko PM-a šaljem broj žiro računa, sve donacije dobrodošle, može i u tekućem obliku.

Naravno da je ovo istina, tu nemam koj raspravljat.

Ma kakva istina, pa daj pogledaj koliko cigareta treba da da bude ista mjera (npr 1 litra vina i 1kg cigareta)

Ja bi isto prije umro od alkohola,jer pusim jaako malo :D

Ako ćemo iskreno, marihuana je mnogo manje štetna od cigara i alkohola čak zajedno, ja zapalim 1-2 mjesečno sa prijateljima (ne lošim društvom) i svi imamo normalan život bez ikakvih težih problema tipa lošeg društva, zdravlja itd...

Znači, alkohol pijem, ali u situacijama tipa zabava, rođendan itd.. Cigarete, pa jedna kutija mi traje mjesečno, pa vidite na kakvom sam ja konju, te trava, obična marihuana, 1-2x mjesečno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

dodatak, ne postoji moje, partneri u vašim vezama su ljudi koliko i vi, ne vežite se prečvrsto, dozvolite disanje, vjernost i okovi su naša usiljena sranja, oslobodimo se posjeda!

antidrzavni element!

potresas moralne temelje drzave! {#}

"Never taste of the fruit".

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
overhaul kaže...

Red carpet je teska debilana. Nikad necu zaboravit kad sam prebacio na Novu i vidim na tom Red Carpetu onu Hanu Hadžiavdagić kak se vec preziva... Imala neki svoj prilog kak biti kvalitetna sponzorusa ?! {#}

Ja onak gledam i opce mi tesko vjerovat da sam dobro cuo...

Bigbrader ? Mislim da to opce nije vrijedno spomena - majka svih bespotrebnih show-ova... (kaj je vec, modernizirani cirkus ljudskog ZOO-a...)

Jednostavno ljudi rado placaju da citaju traceve, pogledaju koju golu sisu i sl...

Kaj je da je, al takve stvari mediji najbolje prodaju - najprofitabilnije "vijesti".

Od svih tih TV programa jedino mi je KN (Kapital network) jos dobar kanal, sve ostalo je pi*din dim, sve same j.ebene sapunice.

Zadnjih dana sve si cesce mislim kako odj.ebat tu HRT pristojbu sto izgleda da budem i napravil jer kolko vidim, ove seronje na vecim i jacim pozicijama sve vise rade cirkus od nas malih ljudi.

Truth in engineering.
17 godina
Batista kaže...
overhaul kaže...
.

Od svih tih TV programa jedino mi je KN (Kapital network) jos dobar kanal, sve ostalo je pi*din dim, sve same j.ebene sapunice.

Zadnjih dana sve si cesce mislim kako odj.ebat tu HRT pristojbu sto izgleda da budem i napravil jer kolko vidim, ove seronje na vecim i jacim pozicijama sve vise rade cirkus od nas malih ljudi.

Evo jedan dobar članak o hrt-u. Doduše radi se o sportu, ali je baš dobro opisano.

Pročitajte....{#}

17 godina
M_dipl. kaže...

Ako ćemo iskreno!?

Sve pet na tvojim navikama (kako hoćeš tako živi), ali nema to veze s iskrenošću, to je područje koje se i dalje istražuje.

Ma mislim ono, samo kažem, da sam u RL normalna osoba, sa tu i tamo ocjenama, učim, nemam problema sa pamćenjem, mozgom, mršav sam ali na tome radim... Uglavnom na meni se od te takozvane "droge" (što to i nije) ne vide nikakve posljedice budući da ju konzumiram u jako malim količinama. Cigarete i alkohol su malo lošija navika, ali eto...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

antidrzavni element!

"Never taste of the fruit".

uf, reko sam nikad pisat pijan postove, al hebi ga tu i tamo se zalomi, bitno da nikog bitnog nisam izvrijeđao... btw, vidim da lučka stvarno misli da sam element, shame, samo se nadam da se više ne raspituje za moju adresu, time samo potvrđuje koliki je, khm... Peter Sellers u svom poslu

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 10:53 ((s)izgoreo).
15 godina
(s)izgoreo kaže...
Littlemanbeingerased kaže...

antidrzavni element!

"Never taste of the  fruit".

uf, reko sam nikad pisat pijan postove, al hebi ga tu i tamo se zalomi, bitno da nikog bitnog nisam izvrijeđao... btw, vidim da lučka stvarno misli da sam element, shame, samo se nadam da se više ne raspituje za moju adresu, time samo potvrđuje koliki je, khm... Peter Sellers u svom poslu

Tko prizna, obično mu se još pola i doda he he he he he, pa makar i praćenja {#}!

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice