ma.. ima tamo akcije.. samo treba gledati u pravom smjeru.
...
iako .. nista vise nego u kvartovima svakog od nas, trust me ;)
ma.. ima tamo akcije.. samo treba gledati u pravom smjeru.
...
iako .. nista vise nego u kvartovima svakog od nas, trust me ;)
"Ne hebe lep,nego uporan"...
Istina.
Imam jednog prijatelja koji je uporan po tom pitanju u pm.
Prije 8godina. Došla ženska iz njemačke. Komad ipo. Dva od tri miseca koliko je bila tu na ljetovanju je on nju tlačio.
Dva miseca.... Ja bih odustao nakon dva tjedna....
Na kraju ju je zadnjih mjesec dana prašio svaki dan...
Morao sam mu čestitati. heheheh
Pa što ima veze ako se ekipa drogira na Zrćju? Ne kužim zaš vama smeta što se tamo netko drogira a da nitko o tome ne piše. Nije da se netko pred novinarima drogira, niti će itko imenom i prezimenom reć e ja se drogiram.
Ća se tiće ovoga s pušenjem, ja mislim da je pušenje zdravo. To ove velke kompanije seruckaju da moš umrit o toga, al niš to nije istina. Pušim već 9-10 godina, oke od veljače sam zapalio možda dvije, al prije toga sam slikao pluća i zdrava ko dren. Bez greške.
Jel ti pušiš?
| 10 | DA |
|---|---|
| 19 | NE |
| 0 | sve što nije ni DA ni NE |
Kaj se pušenja tiče, mislim da kak god okreneš da 4000 različitih kemikalija nije definitivno nikako zdravo...
Stoga se zbilja nadam da je to sarkazam bio...
Kaj se pušenja tiče, mislim da kak god okreneš da 4000 različitih kemikalija nije definitivno nikako zdravo...
Pušenje je itekak štetno i to na kubik, o Duhanskoj industriji nečemo sad no svako ko je gledal The Insider koji je rađen po istinitoj priči odma mu je sve jasno.

Oh ne...
Opet ultimativna tema o tome koliko je pusenje stetno, koliko su zle duhanske korporacije o tome da li pusaci imaju prava ili ne...
Vec je bila tema o ovome
Oh ne...
Opet ultimativna tema o tome koliko je pusenje stetno, koliko su zle duhanske korporacije o tome da li pusaci imaju prava ili ne...
Vec je bila tema o ovome
Mogu biti zle kolko žele, činjenica je da tolika količina (umjetno dodanih) kemikalija nikako nije zdrava. Jbg...
Sve je stvar cost/benefit analize u pogledu pušenja. Pitanje je: koliko mi zdravstveno šteti to sada i koliko će mi štetiti kroz neko vrijeme u odnosu na užitak koji dobivam sada i koji ću dobivati kroz neko vrijeme.
Dobar dio žena voli nositi cipele s visokim potpeticama (štiklama), koje mogu imati grozan učinak na zdravlje zglobova, poziciju kralježnice, itd. Samo su valjda procijenile da im užitak nošenja nečeg poput toga i želja za ostavljanjem ljepšeg dojma vrijede toliko koliko mogu potencijalno izgubiti.
da,samo zaboravio si ono bitno,bar znaš šta će te ubiti,kakav dobar osjećaj
inače 10 cigareta dnevno nije pušenje,e kad bi se moglo tako da te ne uzme taj slatki porok
no najbolje je nikad neke stvari ni probati
Može se, kako ne. Probao relativno puno puta i ne privlači me niti me uzima. ;-)
da,samo zaboravio si ono bitno,bar znaš šta će te ubiti,kakav dobar osjećaj
inače 10 cigareta dnevno nije pušenje,e kad bi se moglo tako da te ne uzme taj slatki porok
Nisam nikada probao, niti necu. A o tome jel zdravo i 10 cigareta nije pušenje nema smisla... 
Može se, kako ne. Probao relativno puno puta i ne privlači me niti me uzima. ;-)
sretniče
Nisam nikada probao, niti necu. A o tome jel zdravo i 10 cigareta nije pušenje nema smisla... 
ni nemoj,htio sam reći da oni koji puše 10-ak cigareta dnevno nisu ovisnici niti pušači,ma šta medicina sraL a,pun mi ih je purac
Beauty doesn't have a weight restriction.
Probao i isto me nije privuklo.
U svakom svom pijanstvu ekipa bi mi uvaliva cigaretu, ali nikad mi to nije nešto prestavljalo.
A bilo je punnoooo pijanki.
Ali su 100% nezdrave.
U svakom svom pijanstvu ekipa bi mi uvaliva cigaretu, ali nikad mi to nije nešto prestavljalo.
A bilo je punnoooo pijanki.
Ali su 100% nezdrave.
alkoholom protiv pušenja! 
Ali su 100% nezdrave.
Ne mislim opravdavat pušaće, ali 1 cigareta nije štetna za organizam. I nisu 100 posto nezdrave kada smo eto našli čak 5 stvari za koje su dobre. Ima puno štetnijih stvari za organizam koje u kombinaciji sa dugoročnim pušenjem stvaraju zdravstvene probleme. Al 1 cigareta sama po sebi nije štetna.
Istina, svatko reagira drugačije, ali i alkohol je štetan, (da nisam ni ja vjerovao, al tako kažu znanstvenici s američkog instituta), i kada bi netko pio u toj mjeri kolko taj isti puši, prije bi umro od alkohola nego od cigareta. Aj ja ću testirat ovu teoriju, preko PM-a šaljem broj žiro računa, sve donacije dobrodošle, može i u tekućem obliku.
Istina, svatko reagira drugačije, ali i alkohol je štetan, (da nisam ni ja vjerovao, al tako kažu znanstvenici s američkog instituta), i kada bi netko pio u toj mjeri kolko taj isti puši, prije bi umro od alkohola nego od cigareta. Aj ja ću testirat ovu teoriju, preko PM-a šaljem broj žiro računa, sve donacije dobrodošle, može i u tekućem obliku.
Naravno da je ovo istina, tu nemam koj raspravljat.
A kaj drugo nego da je popustila, tak to ide kod nas zakoni se mjenjaju ko Čarape svako malo kak se kom sprdne u nekom trenutku i situaciji. Nije se loše opet malo i zadužit nek se nađe, a kredite če morat vraćat čak Medvjedi i Vukovi po našim šumama vjerojatno uglavnom juriš u EU koja puca po šavovima s dugovima na leđima.

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-se-zaduzila-novih-sest-milijardi-kuna-clanak-312231
A kome je to potrebno? Malo nas ide po pekmez u 3 ujutro.
Imam filing da će Torente biti presretan.
Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
Sve je stvar cost/benefit analize u pogledu pušenja. Pitanje je: koliko mi zdravstveno šteti to sada i koliko će mi štetiti kroz neko vrijeme u odnosu na užitak koji dobivam sada i koji ću dobivati kroz neko vrijeme.
Dobar dio žena voli nositi cipele s visokim potpeticama (štiklama), koje mogu imati grozan učinak na zdravlje zglobova, poziciju kralježnice, itd. Samo su valjda procijenile da im užitak nošenja nečeg poput toga i želja za ostavljanjem ljepšeg dojma vrijede toliko koliko mogu potencijalno izgubiti.
Dobra usporedba, pa mi pada na pamet - ima li ijedan muškarac koji bi tražio ili podržao zabranu nošenja štikli? 
EDIT: ova zadnja opcija je tu radi političke korektnosti, ali me također baš zanima hoće li dobiti koji glas :)
EDIT2: no dobro, priznajem, prva i zadnje tri opcije su tu zbog političke korektnosti...
| 1 | Muško sam i za zabranu štikli |
|---|---|
| 19 | Muško sam i protiv zabrane |
| 1 | Žensko sam i za zabranu štikli |
| 0 | Žensko sam i protiv zabrane |
| 1 | Gej sam i ne nosim štikle |
EDIT2: no dobro, priznajem, prva i zadnje tri opcije su tu zbog političke korektnosti...
-tropa, upravo zbog korektnsti, nemoguće je bit neparan izbor. (prebroj kombinacije, kao recimo dragqueen ili gayice..., 8?)

Kako misliš, posudio nelegalno?
Nadam se da je ovaj post bio u nekom ironičnom tonu (koji zbog manjka kave nisam skontao)
Zbog kave je.
Naravno da je ovo istina, tu nemam koj raspravljat.
Ma kakva istina, pa daj pogledaj koliko cigareta treba da da bude ista mjera (npr 1 litra vina i 1kg cigareta)
-tropa, upravo zbog korektnsti, nemoguće je bit neparan izbor
Je, znam, ali što ću kad mi Domagoj ne da više od toga. A nije da ih ne bi popunio :)
neka se oštećene skupine žale njemu.
EDIT: da mi je samo znati tko je ta žena koja je kliknula na 'muško i za zabranu'? Osim ako nije pobjegao miš (ili se ruka stresla pri odabiru, znam o kako se važnoj stvari radi).
Nisam ni znao da u vas ima tako glupih zakona.
Da u nas nema onih koje rade 24h, ne bih mogao kupiti kruh u gluho doba noci ili cigare mami.
P.S.
Svejedno mi je, sta god da se desi stiklama.
Anketa je ionako za muškarce, žene i gejeve.