Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.520.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?

ma.. ima tamo akcije.. samo treba gledati u pravom smjeru.

...

iako .. nista vise nego u kvartovima svakog od nas, trust me ;)

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
netko,netkovic kaže...
Littlemanbeingerased kaže...
amater_2 kaže...

"Ne hebe lep,nego uporan"...

Istina.

Imam jednog prijatelja koji je uporan po tom pitanju u pm.

Prije 8godina. Došla ženska iz njemačke. Komad ipo. Dva od tri miseca koliko je bila tu na ljetovanju je on nju tlačio.

Dva miseca.... Ja bih odustao nakon dva tjedna....

Na kraju ju je zadnjih mjesec dana prašio svaki dan...

Morao sam mu čestitati. heheheh{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 14:40 (amater_2).
16 godina
neaktivan
Što se događa s našim ZRČJEM?

Pa što ima veze ako se ekipa drogira na Zrćju? Ne kužim zaš vama smeta što se tamo netko drogira a da nitko o tome ne piše. Nije da se netko pred novinarima drogira, niti će itko imenom i prezimenom reć e ja se drogiram.

Ća se tiće ovoga s pušenjem, ja mislim da je pušenje zdravo. To ove velke kompanije seruckaju da moš umrit o toga, al niš to nije istina. Pušim već 9-10 godina, oke od veljače sam zapalio možda dvije, al prije toga sam slikao pluća i zdrava ko dren. Bez greške.

Jel ti pušiš?

10 DA
19 NE
0 sve što nije ni DA ni NE
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
neaktivan

Kaj se pušenja tiče, mislim da kak god okreneš da 4000 različitih kemikalija nije definitivno nikako zdravo...

Stoga se zbilja nadam da je to sarkazam bio...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
1domagoj1 kaže...

Kaj se pušenja tiče, mislim da kak god okreneš da 4000 različitih kemikalija nije definitivno nikako zdravo...

Pušenje je itekak štetno i to na kubik, o Duhanskoj industriji nečemo sad no svako ko je gledal The Insider koji je rađen po istinitoj priči odma mu je sve jasno.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
protjeran
Ma pušenje nije štetno..Samo kap nikotina ubi psa...Al ono ,nije štetno..
WP
18 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Oh ne...

Opet ultimativna tema o tome koliko je pusenje stetno, koliko su zle duhanske korporacije o tome da li pusaci imaju prava ili ne...

Vec je bila tema o ovome

Relation to the original topic decreases with every single post
18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Oh ne...

Opet ultimativna tema o tome koliko je pusenje stetno, koliko su zle duhanske korporacije o tome da li pusaci imaju prava ili ne...

Vec je bila tema o ovome

Mogu biti zle kolko žele, činjenica je da tolika količina (umjetno dodanih) kemikalija nikako nije zdrava. Jbg...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sve je stvar cost/benefit analize u pogledu pušenja. Pitanje je: koliko mi zdravstveno šteti to sada i koliko će mi štetiti kroz neko vrijeme u odnosu na užitak koji dobivam sada i koji ću dobivati kroz neko vrijeme.

Dobar dio žena voli nositi cipele s visokim potpeticama (štiklama), koje mogu imati grozan učinak na zdravlje zglobova, poziciju kralježnice, itd. Samo su valjda procijenile da im užitak nošenja nečeg poput toga i želja za ostavljanjem ljepšeg dojma vrijede toliko koliko mogu potencijalno izgubiti.

da,samo zaboravio si ono bitno,bar znaš šta će te ubiti,kakav dobar osjećaj{#}
inače 10 cigareta dnevno nije pušenje,e kad bi se moglo tako da te ne uzme taj slatki porok
no najbolje je nikad neke stvari ni probati

18 godina
neaktivan
seneka kaže...
inače 10 cigareta dnevno nije pušenje,e kad bi se moglo tako da te ne uzme taj slatki porok

Može se, kako ne. Probao relativno puno puta i ne privlači me niti me uzima. ;-)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

da,samo zaboravio si ono bitno,bar znaš šta će te ubiti,kakav dobar osjećaj{#}

Nisam nikada probao, niti necu. A o tome jel zdravo i 10 cigareta nije pušenje nema smisla... {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Može se, kako ne. Probao relativno puno puta i ne privlači me niti me uzima. ;-)

sretniče{#}

Monopol kaže...

Nisam nikada probao, niti necu. A o tome jel zdravo i 10 cigareta nije pušenje nema smisla... {#}

ni nemoj,htio sam reći da oni koji puše 10-ak cigareta dnevno nisu ovisnici niti pušači,ma šta medicina sraL a,pun mi ih je purac

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 17:51 (seneka).
17 godina
neaktivan
Ima vec dosta od kako sam prestao pusiti. Maloprije sam nicim izazvan uzeo pljugu od kolegice i zapalio. Popusio sam je samo do pola. Nije to vise isto. Sada mi ruka smrdi od toga i cudim se sam sebi kako su mi nekad davno pasale pljuge. Kao da sam u medjuvremenu postao druga osoba.
Beauty doesn't have a weight restriction.
17 godina
Danny_HR kaže...

Probao i isto me nije privuklo.

U svakom svom pijanstvu ekipa bi mi uvaliva cigaretu, ali nikad mi to nije nešto prestavljalo.

A bilo je punnoooo pijanki.

Ali su 100% nezdrave.

18 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

U svakom svom pijanstvu ekipa bi mi uvaliva cigaretu, ali nikad mi to nije nešto prestavljalo.

A bilo je punnoooo pijanki.

Ali su 100% nezdrave.

alkoholom protiv pušenja! {#}

iddqd
17 godina
neaktivan
Vlada popustila: Trgovine će od sada moći raditi od 0 do 24
http://www.24sata.hr/politika/vlada-popustila-trgovine-ce-od-sada-moci-raditi-od-0-do-24-228550
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Ali su 100% nezdrave.

Ne mislim opravdavat pušaće, ali 1 cigareta nije štetna za organizam. I nisu 100 posto nezdrave kada smo eto našli čak 5 stvari za koje su dobre. Ima puno štetnijih stvari za organizam koje u kombinaciji sa dugoročnim pušenjem stvaraju zdravstvene probleme. Al 1 cigareta sama po sebi nije štetna.

Istina, svatko reagira drugačije, ali i alkohol je štetan, (da nisam ni ja vjerovao, al tako kažu znanstvenici s američkog instituta), i kada bi netko pio u toj mjeri kolko taj isti puši, prije bi umro od alkohola nego od cigareta. Aj ja ću testirat ovu teoriju, preko PM-a šaljem broj žiro računa, sve donacije dobrodošle, može i u tekućem obliku.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 18:06 (ivan dragi).
15 godina
neaktivan

Istina, svatko reagira drugačije, ali i alkohol je štetan, (da nisam ni ja vjerovao, al tako kažu znanstvenici s američkog instituta), i kada bi netko pio u toj mjeri kolko taj isti puši, prije bi umro od alkohola nego od cigareta. Aj ja ću testirat ovu teoriju, preko PM-a šaljem broj žiro računa, sve donacije dobrodošle, može i u tekućem obliku.

Naravno da je ovo istina, tu nemam koj raspravljat.

18 godina
The Man kaže...

A kaj drugo nego da je popustila, tak to ide kod nas zakoni se mjenjaju ko Čarape svako malo kak se kom sprdne u nekom trenutku i situaciji. Nije se loše opet malo i zadužit nek se nađe, a kredite če morat vraćat čak Medvjedi i Vukovi po našim šumama vjerojatno uglavnom juriš u EU koja puca po šavovima s dugovima na leđima.{#}{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-se-zaduzila-novih-sest-milijardi-kuna-clanak-312231

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

A kome je to potrebno? Malo nas ide po pekmez u 3 ujutro.

16 godina
neaktivan
The Man kaže...

Imam filing da će Torente biti presretan.
Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina
neaktivan
18 godina
M_dipl. kaže...

Sve je stvar cost/benefit analize u pogledu pušenja. Pitanje je: koliko mi zdravstveno šteti to sada i koliko će mi štetiti kroz neko vrijeme u odnosu na užitak koji dobivam sada i koji ću dobivati kroz neko vrijeme.

Dobar dio žena voli nositi cipele s visokim potpeticama (štiklama), koje mogu imati grozan učinak na zdravlje zglobova, poziciju kralježnice, itd. Samo su valjda procijenile da im užitak nošenja nečeg poput toga i želja za ostavljanjem ljepšeg dojma vrijede toliko koliko mogu potencijalno izgubiti.

Dobra usporedba, pa mi pada na pamet - ima li ijedan muškarac koji bi tražio ili podržao zabranu nošenja štikli? {#}

EDIT: ova zadnja opcija je tu radi političke korektnosti, ali me također baš zanima hoće li dobiti koji glas :)

EDIT2: no dobro, priznajem, prva i zadnje tri opcije su tu zbog političke korektnosti...

1 Muško sam i za zabranu štikli
19 Muško sam i protiv zabrane
1 Žensko sam i za zabranu štikli
0 Žensko sam i protiv zabrane
1 Gej sam i ne nosim štikle
Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 18:51 (Veliki Brat).
17 godina
Veliki Brat kaže...
...

EDIT2: no dobro, priznajem, prva i zadnje tri opcije su tu zbog političke korektnosti...

-tropa, upravo zbog korektnsti, nemoguće je bit neparan izbor. (prebroj kombinacije, kao recimo dragqueen ili gayice..., 8?)

{#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
badmad kaže...

Kako misliš, posudio nelegalno?

Nadam se da je ovaj post bio u nekom ironičnom tonu (koji zbog manjka kave nisam skontao)

Zbog kave je.

- Psiho246
18 godina
Monopol kaže...

Naravno da je ovo istina, tu nemam koj raspravljat.

Ma kakva istina, pa daj pogledaj koliko cigareta treba da da bude ista mjera (npr 1 litra vina i 1kg cigareta)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
18 godina
ihush kaže...
Veliki Brat kaže...

-tropa, upravo zbog korektnsti, nemoguće je bit neparan izbor

Je, znam, ali što ću kad mi Domagoj ne da više od toga. A nije da ih ne bi popunio  :)

neka se oštećene skupine žale njemu.

EDIT: da mi je samo znati tko je ta žena koja je kliknula na 'muško i za zabranu'? Osim ako nije pobjegao miš (ili se ruka stresla pri odabiru, znam o kako se važnoj stvari radi).

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 19:14 (Veliki Brat).
16 godina
protjeran
The Man kaže...

Nisam ni znao da u vas ima tako glupih zakona.

Da u nas nema onih koje rade 24h, ne bih mogao kupiti kruh u gluho doba noci ili cigare mami.

P.S.

Svejedno mi je, sta god da se desi stiklama.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
18 godina
Mentalist kaže...

Anketa je ionako za muškarce, žene i gejeve.

Gledam te!
16 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...
Mentalist kaže...

Anketa je ionako za muškarce, žene i gejeve.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice