Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.537.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
bole_vk kaže...

BTW ne trollam ,prihvati da ste u manjini ,zasad {#}

thuglife

slažem se i to za papu,dobrodošao je,al vatikanu zbilja ne manjka para...

Tko je u manjini? Federi?

Relation to the original topic decreases with every single post
16 godina
protjeran
torrente kaže...

svako izopcavanje iz "copora" na osnovu izmjerenih "nepisanih vrijednosti standarda" je cisti naci-recept. bili to zidovi ili ljudi sa sexualnim sklonostima koje ne zadiru u krsenje zakona.

kada pojedinac sa predrasudama prevazidje takav oblik razmisljanja,on je evoluirao iz copora i dobio je mozak sa bistrijom svijesti "free of minde".

svi ostali "coporativci" i dalje plaze u kaljuzi trazeci celo na koje ce naljepit etiketu, peder, srbin, komunjara i sto sve ide u tom njihovom aranzmanu.

ili prevedeno, svaki oblik radikalnog desnicaranje sa parolama sto grdo zvuce,su  nista drugo doli oblik retardacije.

Zakoni, kako ih itko tko razmislja moze ozbiljno shvatiti?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan

Mentalist, možeš pojasniti onaj post sa kloniranjem i majkom, mislim da ga nisam baš najbolje skapirao.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
torrente kaže...

svako izopcavanje iz "copora" na osnovu izmjerenih "nepisanih vrijednosti standarda" je cisti naci-recept. bili to zidovi ili ljudi sa sexualnim sklonostima koje ne zadiru u krsenje zakona.

kada pojedinac sa predrasudama prevazidje takav oblik razmisljanja,on je evoluirao iz copora i dobio je mozak sa bistrijom svijesti "free of minde".

svi ostali "coporativci" i dalje plaze u kaljuzi trazeci celo na koje ce naljepit etiketu, peder, srbin, komunjara i sto sve ide u tom njihovom aranzmanu.

ili prevedeno, svaki oblik radikalnog desnicaranje sa parolama sto grdo zvuce,su  nista drugo doli oblik retardacije.

Ti imaš fobiju od desničara očito,odmah da ti kažem ja nisam to.

Neznam zašto si se dotakao nacista sad,koja glupost ,nigdje veze.

Inace nemam nista ni protiv srba ,muslimana,slovenaca,židova i slično.

Al imam protiv onih koji se dijele unutar hrvatske,ovi navijači tuku se međusobno ,a svi su pripadnici istog naroda,onda mi ko fol" bosanci" dotepenci ,hercegovci ,i ostale provincijske provale...

A to ti pretpostavljam normalno?

18 godina

zakoni se ne shvacaju, vec doslovno primjenjuju da bi se sprijecila anarhija.  jer zakoni sluze tome da ja sutra nebi isao sa gunom po hoodu i dijelio etikete uz olovo.

bez zakona smo copor divljaka.

http://av-gurus.blogspot.com/
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Mentalist, možeš pojasniti onaj post sa kloniranjem i majkom, mislim da ga nisam baš najbolje skapirao.

Spolno razmnozavanje implicira razmjenu gena. Dakle, nemoguce je, da u svih 46 (ako se ne varam) parova kromosoma, niti jedan niz mojih gena ne uspije prevladati.

18 godina
neaktivan
bole_vk kaže...

Ni tvoje mišljenje ni mišljenje ostale gay populacije i onih koji ih podupiru nije za mene i 90 % ljudi bitno .

thuglife

kako ne trolaš ako lupaš jedne te iste gluposti kroz par stranica i isto toliko akaunta?

ako pišeš neistine i to dokazane neistine koje su suprotne svim istraživanjima onda trolaš i molim sankciju moderatora

Turbo cattolico
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
thuglife kaže...

Spolno razmnozavanje implicira razmjenu gena. Dakle, nemoguce je, da u svih 46 (ako se ne varam) parova kromosoma, niti jedan niz mojih gena ne uspije prevladati.

Daleko od toga, primit će se i tovji, no oni pozitivni, tvoje kvalitete, negativne strane će popuniti žena.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran
torrente kaže...

zakoni se ne shvacaju, vec doslovno primjenjuju da bi se sprijecila anarhija.  jer zakoni sluze tome da ja sutra nebi isao sa gunom po hoodu i dijelio etikete uz olovo.

bez zakona smo copor divljaka.

E tada, kad anarhija bude stanje mira, mozes reci da si bolji od mene...

Ali ti bi ubijao...

15 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
bole_vk kaže...

thuglife

Tko je u manjini? Federi?

Reći ću na pristojniji način,

Oni koji ih podupiru(kojima je to normala) i sami gayevi.

15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

kako ne trolaš ako lupaš jedne te iste gluposti kroz par stranica i isto toliko akaunta?

ako pišeš neistine i to dokazane neistine koje su suprotne svim istraživanjima onda trolaš i molim sankciju moderatora

Ti si prvak, opusti se. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
bole_vk kaže...

Ni tvoje mišljenje ni mišljenje ostale gay populacije i onih koji ih podupiru nije za mene i 90 % ljudi bitno .

thuglife

Za mene to nisu gluposti ,ne trollam.I ovo mi je prvi accaunt .

Imam pravo iznosit svoje mišljenje,ako sam što pogrešno rekao neka me moderator opomene.

Odma si se unervozio čim nije po tvom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 1:40 (bole_vk).
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

A to opet ne implicira da ce tvoji geni preovladati i isto tako ne znaci da ako dijete nosi tvoje gene da ce biti "losi" geni. Nikad se ne zna

18 godina

@mentalist , moj post o zakonu je pojasnjen uz metaforu,a ticao se smisla zakonodavstva i institucija koje ga provode, nebitno jeli zakon o petardama ili masturbaciji na kiosku tiska.

kakve veze ima tvoja etiketa prema meni da bi ja ubio nekog iz svoje vrste?

mozda jedino indirektno u nekom sljedecem balkanskom ratu,ako budem na minobacacu...pa kad frkne 3km u dalj, u sebi da mislim...nemoj koga ubit.

pasivnih ubojica takvog oblika je cetvrtina ex-yu.

http://av-gurus.blogspot.com/
17 godina
neaktivan

Imam pravo iznosit svoje mišljenje,ako sam što pogrešno rekao neka me moderator opomene.

Odma si se unervozio čim nije po tvom.

rekao si nešto pogrešno, što sam i potvrdio linkom s wikipedie, no to je nebitno, svrha foruma i jest razgovor, to je tvoje mišljenje, drži ga se, brani ga i to je to, ništa kažnjivo.

18 godina
neaktivan

@bole_vk, (s)izgoreo i Monopol

Prekinite se vrijedati i prekinite trolati. Prvo cu brisati postove a zatim bit cu prisiljen kartonirati prekrsitelje.

16 godina
protjeran
torrente kaže...

@mentalist , moj post o zakonu je pojasnjen uz metaforu,a ticao se smisla zakonodavstva i institucija koje ga provode, nebitno jeli zakon o petardama ili masturbaciji na kiosku tiska.

kakve veze ima tvoja etiketa prema meni da bi ja ubio nekog iz svoje vrste?

mozda jedino indirektno u nekom sljedecem balkanskom ratu,ako budem na minobacacu...pa kad frkne 3km u dalj, u sebi da mislim...nemoj koga ubit.

pasivnih ubojica takvog oblika je cetvrtina ex-yu.

Shvatio sam tvoju metaforu, ali morao sam.

Zakone su odredili ljudi, ne kazem da ih ne treba postovati, ali ih ne treba ni smatrati nesrusivim zidovima.

P.S.

Je li vama u ovoj temi uvijek ovako zabavno?

17 godina
neaktivan

P.S.

Je li vama u ovoj temi uvijek ovako zabavno?

Ne, inače mi je dosadno, očtio ovisi o temi i što tko voli.

17 godina
neaktivan
bole_vk kaže...

mišljenje ti je iz 19 stoljeća,ne treba ti opomena moderatora
treba ti i nekakvo iskustvo,određen broj godina da bi mogao nešto suvislo  reći
edit: interesantan lik,ima neki light guard u polemiziranju,možda je mod trebao biti milostiviji,možda..

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 2:08 (seneka).
16 godina
neaktivan

O čemu sad ser*mo? {#}

Cemetary gates
18 godina

Ovo o homoseksualcima smo vec prozvakali n  puta. Dosadno je vise.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina

Ljeto je pa da unesem malo vedrine u ovu temu.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Paolo2612 kaže...

Nisi - odgovor je da su boginje jednina bolest s ove liste koja je istrebljena, a homoseksualnost i ostale nisu{#}

pa zar i ti? ccc, dobro jasno mi je za ove konzervirane multiakountaše ali zatucanost od tebe nisam očekivao, čak se ne možeš vaditi niti na zatucanu okolinu jer rijeka to nije... dakle jedina bolest koja krasi tvoj post odnosno njegova je poanta je homofobija

Ili sarkazam. Je li to isto bolest?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

sarkazam treba biti logičan, u temi u kojoj se gledaju zarezi i gramatičke greške takav sarkazam je neuspio, pogledaj samo TUpove na oriđiđi postu sve će ti biti jasno... ukoliko si pak želio naglasiti kako je homoseksualnost bolest a to je i potka posta na koju si odgovarao onda si uspio ali i dobio primjedbe kakve u tom slučaju zaslužuje takav sarkazam

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 9:11 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
Trebalo bi promijeniti naslov teme, evoluirali smo.
"Birc za moralne vertikale i lokalne dušebrižnike" :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
Danny_HR kaže...

To mi je n puta palo na pamet.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Paolo2612 kaže...

sarkazam treba biti logičan, u temi u kojoj se gledaju zarezi i gramatičke greške takav sarkazam je neuspio, pogledaj samo TUpove na oriđiđi postu sve će ti biti jasno...

Ne može sve uspijeti u životu - uglavnom ono nije moje stajalište o homoseksualizmu. To je glavna stvar

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ne slažem se s tobom, nismo nimalo evoluirali već devoluirali, pa ukoliko nitko neće reagirati temu bi trebali nazvati okupljalište za naciste i moralne gubavce svih vrsta koji navaljuju u refulima... ako osjetim nepravdu i kretenluk a ovdje ga ima na lopate, normalno je da ću reagirati ako se to zove dušebrižništvo onda me slobodno smjesti u kategoriju, na kraju krajeva i ti si jedan od dušebrižnika i na tome ti se zahvaljujem

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 9:25 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
Okupljalište za naciste i moralne gubavce svih vrs
(s)izgoreo kaže...

ne slažem se s tobom, nismo nimalo evoluirali već devoluirali, pa ukoliko nitko neće reagirati temu bi trebali nazvati okupljalište za naciste i moralne gubavce svih vrsta koji navaljuju u refulima... ako osjetim nepravdu i kretenluk a ovdje ga ima na lopate, normalno je da ću reagirati ako se to zove dušebrižništvo onda me slobodno smjesti u kategoriju, na kraju krajeva i ti si jedan od dušebrižnika i na tome ti se zahvaljujem

"Okupljalište za naciste i moralne gubavce svih vrsta koji navaljuju u refulima"

Malo mi je predugačko za naslov. ;-)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
neaktivan
moralno speleološko društvo "deepaah"
Danny_HR kaže...
(s)izgoreo kaže...

"Okupljalište za naciste i moralne gubavce svih vrsta koji navaljuju u refulima"

Malo mi je predugačko za naslov. ;-)

jeli sad bolje?

Turbo cattolico
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice