Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.538.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Whatever kaže...

Za koga ćete glasovati na izborima ?

Ja ću opet za državotvorni HDZ, a vi ?

-može li se Sanader kandidirati...? Po zakonu, još može (jer nije kažnjavan) pa kad već prima plaću, zašto ne?

Ako k tome obeća da će sad biti dobar, u nedostatku lijevo-desnih protukandidata, ima dobre šanse. A zna i strane jezike...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Whatever kaže...

Za koga ćete glasovati na izborima ?

Ja ću opet za državotvorni HDZ, a vi ?

Ja polako skupljam ekipu u lokalnoj birtiji, još od proljeća, ali nikako da donesemo političku platformu. Ubije nas 3 runda i rasprava ode na nogomet, komade i ostale teme. Stisle nas godine ali mi se čini da je pravo vrijeme za nas. Ima puno nezadovoljnih u državi sve ide do vraga a kod nas se jedino iskristalizirala ideja da pomognemo sami sebi (uguziti se na državne jasle) što je manje više jednako kod svih političkih stranaka. Nadam se da će ljudi glasati za nas, ako prođemo, sigurno će nama biti bolje a za ostatak poruka: organizirajte se i vi idući put pa će i vama biti bolje.

Bem ti ovako dugu predizbornu kampanju sve smo novce ostavili u lokalnoj birtiji....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
torrente kaže...

ee to su vec novija vremena.  ovaj lik je iznimno zanimljiv. poceo je sa gostovanjima u latinici.  njega isto mozete uzeti za primjer, koliko neobrazovana tupa rulja moze nasjest.  lik uredno sakupi po 30 baba i ugura ih u mrzlu rijeku dok je vani ispod nule.

pokaze im svoj kvazi cetifikat od tog njegovog keroprektik shita.

jos veca zanimljivost je da ovakvih likova imate u svakoj sredini i oni uredno cirkuliraju medju nama    lol

eto kad smo i ćira spominjali...dobra kombinacija sa ovim likom koji je vristao u jednoj latinici "sve cu ja vas u bijelim mantilima sredit...SVE! "

sve ce nas centrirat LoL

Ad1; to je Ante Pavlović, kiropraktičar, i sigurno može puno toga bolje nego ti {#}!!

Ad2; po neki puta kada pročitam tvoje postove, nisi niti puno dalje, jer on ima makar i kvazi certifikate dočim tvoje još nismo imali na uvid, pa nije lijepo pljuvati po nečijem postignuću, ako nisi u najmanju ruku bolji od njega, i znaš više i bolje od njega, bez kvazi ičega {#}!

BTW; po toj logici po tebi su ćuk ćuk i oni ljudi koji hodaju po žeravici, jer i za to potrebita malo hrabrost ali i malo više spoznaja o sebi i osobnim moućnostima vlastitiog tijela i uma! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 23:28 (ATJLučko).
18 godina
ATJLučko kaže...

Ad1; to je Ante Pavlović, kiropraktičar, i sigurno može puno toga bolje nego ti {#}!!

Ad2; po neki puta kada pročitam tvoje postove, nisi niti puno dalje, jer on ima makar i kvazi certifikate dočim tvoje još nismo imali na uvid, pa nije lijepo pljuvati po nečijem postignuću, ako nisi u najmanju ruku bolji od njega, i znaš više i bolje od njega, bez kvazi ičega {#}!

BTW; po toj logici po tebi su ćuk ćuk i oni ljudi koji hodaju po žeravici, jer i za to potrebita malo hrabrost ali i malo više spoznaja o sebi i osobnim moućnostima vlastitiog tijela i uma! 

sto ti haluciniras?  lol

pa jel vidis da liku nisu svi parkirani?

reci da se salis.

16 godina
neaktivan

Zadnji puta sam glasao na izborima 2000-ite i odonda više mi ne pada na pamet da gubim vrijeme da bi nekom lopini pomogao u životu.

Još kad se sjetim kako sam se svađao sa kolegom na poslu koji je onda bio za hadeze a ja sam njemu kontrirao sad će se sve ispraviti šta su lopine pokrale do 2000-ite,hehe

Ne očekujem od politike da će riješiti bilo šta važno u mom životu i boli me tuki ko će biti izabran.

15 godina
neaktivan

Nakon svega cete glasati za KRADE-ze. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
15 godina
muhaqeri kaže...

Zadnji puta sam glasao na izborima 2000-ite i odonda više mi ne pada na pamet da gubim vrijeme da bi nekom lopini pomogao u životu.

Još kad se sjetim kako sam se svađao sa kolegom na poslu koji je onda bio za hadeze a ja sam njemu kontrirao sad će se sve ispraviti šta su lopine pokrale do 2000-ite,hehe

Ne očekujem od politike da će riješiti bilo šta važno u mom životu i boli me tuki ko će biti izabran.

Nemoj tako kolega. Nadam se da ćeš svoj glas udjeliti našoj političkoj opciji, kad iznjedrimo političku platformu. Uz ovoliko uloženog alkohola to mora biti vrhunski proizvod nešto na nivou rock glazbe s kraja 60-tih i početka 70-tih godina prošlog stoljeća (koja simbolika). Računajte na nas....

16 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Nemoj tako kolega. Nadam se da ćeš svoj glas udjeliti našoj političkoj opciji, kad iznjedrimo političku platformu. Uz ovoliko uloženog alkohola to mora biti vrhunski proizvod nešto na nivou rock glazbe s kraja 60-tih i početka 70-tih godina prošlog stoljeća (koja simbolika). Računajte na nas....

Eto ja cu glasat za vas, ali pod jednim uvjetom da ministar financija bude Jaran (znas ko je to, jel?) Vjeruj bit ce 100 puta bolji od ovog sadasnjeg i proslog, jer jednostavno ne zna krasti.

Brutal Truth \m/
17 godina
odjavljen

Glasanje je građanska dužnost.

Ja ču baš glasati samo da spriječim Kosoricu da mi opet dođe na vlast.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 0:16 (vexx5555).
15 godina
Tallahasee kaže...
mario.L_hr kaže...

Eto ja cu glasat za vas, ali pod jednim uvjetom da ministar financija bude Jaran (znas ko je to, jel?) Vjeruj bit ce 100 puta bolji od ovog sadasnjeg i proslog, jer jednostavno ne zna krasti.

Moramo dobro razmisliti jer smo planirali ukinuti to ministarstvo. Čemu ono služi osim da uzima kredite i zadužuje državu? Raspustiti ćemo ih u potpunosti pa svaka budala zna tako trošiti novce. Jarana možemo uguziti za nekog državnog tajnika.

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Glasanje je građanska dužnost.

Ja u baš glasati samo ga spriječim Kosoricu da mi opet dođe na vlast.

A ni sada ju nismo mi birali, sama se uguzila. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
protjeran
Kad bi se Lesar htio kandidirat za izbore...
Čovjek se ne libi ništa reći...Svugdje je za istinu i za svoj narod...
WP
15 godina
torrente kaže...
ATJLučko kaže...

sto ti haluciniras?  lol

pa jel vidis da liku nisu svi parkirani?

reci da se salis.

Ne, ne aluciniram, he he he he {#}, i nije nikakav lol!

Da mu nisu svi doma, pa čuj, a tkome jesu hahahahaha {#}, ali ipak da se zna, bio sam u nekim situacijama s njim u društvu, i da mi zatreba pomoć, od njega bih je zatražio i budi siguran da bih je dobio, što se danas može dobiti od jaaaaaako malo ljudi {#}!!!!

Danas pomoć čovjeku je rijetka stvar i s njom se nije za šalit, nikako {#}!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

zar neće on izaći na čelu laburista?

16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Da,sada kada nema nikakvog utjecaja a dok je 90-ih bio glavni šef sindikata koji je mogao utjecati na tok pretvorbe šutio je ko zaliven,ja ga sada više vidim kao nekog pokajnika.

18 godina

Whatever - ti si jedna obicna seljacina. U civiliziranom svijetu se ne prica o tome za koga ces glasat i kolika ti je placa. Ti nisi nista drugo nego provokator lose kvalitete. 

Em svoja blebetanja ne argumentiras, em da imas imalo zrna u glavi nebi o nekim stvarima razmisljao kako razmisljas. Kad bih te isao usporediti sa nekim iz javnog zivota bio bi... Ljubomir Cesic Rojs. 

Malogradjanin, niske inteligencije, homofob, ksenofob, svakom loncu poklopac a nema pojma ni ko mu glavu nosi.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
netko,netkovic kaže...

Što se tiče samog Lesara, ne bih imao problema u podršci, nikako {#}.

Ali kakva mu je ekipa, ajme majko moja, na žalost, poznajem nekolicinu, i nisu cvijeće, bojim se da bi ga mogli povući na dno kada se daznaju neke stvari o njima o čemu ne berem brigu jer nisam s njima u jatu {#}!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Da mu nisu svi doma, pa čuj, a tkome jesu

kloni ga se,psihopat i fanatik,vjeruj mi,imao sam bliski susret s njim ali ne kao njegov pacijent nego po s d

15 godina

Sve je to krasno i bajno ali političare, i njihova obećanja pred izbore, ne treba ozbiljno shvaćati. Ne treba se nadati nekom čudu. Nije to samo naš problem već je isto svugdje u svijetu. Njihov cilj je dočepati se vlasti i ne libe se koristiti sva moguća sredstva kako bi to ostvarili. Kada dođu na vlast cilj im je zadržati istu i opet koriste sva moguća sredstva. Ne želim relativizirati stvari i tvrditi da su svi isti jer to nije tako. Ono što želim reći je ne očekujte čuda jer ona nisu moguća, barem ne kod nas.

18 godina
ATJLučko kaže...

Da mu nisu svi doma, pa čuj, a tkome jesu hahahahaha {#}, ali ipak da se zna, bio sam u nekim situacijama s njim u društvu, i da mi zatreba pomoć, od njega bih je zatražio i budi siguran da bih je dobio, što se danas može dobiti od jaaaaaako malo ljudi {#}!!!!

Danas pomoć čovjeku je rijetka stvar i s njom se nije za šalit, nikako {#}!

eto,to je vec normalan odgovor na onu moju dijagnozu ,premda nemam bijeli mantil.  ne treba sebe naci uvrijedjenim ako netko tvog poznaninika keroprakticara predlozi za dobivanje zute knjizice.

a to da sam ja specifican u nekim postovima dok se obracam ciljanoj publici i skupini od cca 7 forumasa je istina... da, ciljano sam GAD.

moj nacin ophodjenja sa tim "elemntima", pa zato nekad bacam na dr. antisu  ;)

16 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
netko,netkovic kaže...

Što se tiče samog Lesara, ne bih imao problema u podršci, nikako {#}.

Ali kakva mu je ekipa, ajme majko moja, na žalost, poznajem nekolicinu, i nisu cvijeće, bojim se da bi ga mogli povući na dno kada se daznaju neke stvari o njima o čemu ne berem brigu jer nisam s njima u jatu {#}!!

Hehe...Nezz za njegove,znam samo da dosta ljudi o njemu dobro govori..A i čuo sam da se njegova obitelj dosta "ljuti" na njega,jer im nije pokušavao ništa srediti...Anyway, stvar za koju bih ga ja podržao je da je otišao na europski sud za ljudska prava i rekao istinu,ali svejedno smo izgubili tamo,nije se bojao reći što se uistinu događa, zašto se nametnulo takvo rješenje..

WP
15 godina
tnakir kaže...

Whatever - Ti nisi nista drugo nego provokator lose kvalitete. 

neka uci od tebe,da mu se kvaliteta podigne{#}

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
18 godina
Sir_Henry_Dale kaže...
tnakir kaže...

neka uci od tebe,da mu se kvaliteta podigne{#}

Zapravo falio sam. Ovaj bi mu vise odgovarao: 

18 godina
Whatever kaže...
tnakir kaže...

Whatever - ti si jedna obicna seljacina. U civiliziranom svijetu se ne prica o tome za koga ces glasat i kolika ti je placa. Ti nisi nista drugo nego provokator lose kvalitete. 

Em svoja blebetanja ne argumentiras, em da imas imalo zrna u glavi nebi o nekim stvarima razmisljao kako razmisljas. Kad bih te isao usporediti sa nekim iz javnog zivota bio bi... Ljubomir Cesic Rojs. 

Malogradjanin, niske inteligencije, homofob, ksenofob, svakom loncu poklopac a nema pojma ni ko mu glavu nosi.

Ovaj post ću si spremiti, sjano, bravo, fino si odgojeno dijete.

Vjerojatno ti se roditelji ponose s tobom.

A to što se ja ne stidim reći za koga ću glasovati ni na forumu a ni u RL je samo moja stvar kao i što je tvoja stvar da ti je neugodno to reći.

Mora da je tvoja stranka pononsna na tebe.

Nego Lasarus. Pitaj ove svoje istomisljenike sto misle o Pravoslavcima? Zadrti hrvatine, desnicari, katolici, odabran narod... Mora da vas vole. 

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

hihihi, {#}

evo quote da ne zaboravi, spremljeno u arhivu za ponovnu upotrebu, nadam se da ne polažeš prava, jel mogu ja to koristit isto?

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 0:59 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Whatever kaže...
tnakir kaže...

Ovaj post ću si spremiti, sjano, bravo, fino si odgojeno dijete.

Vjerojatno ti se roditelji ponose s tobom.

A to što se ja ne stidim reći za koga ću glasovati ni na forumu a ni u RL je samo moja stvar kao i što je tvoja stvar da ti je neugodno to reći.

Mora da je tvoja stranka pononsna na tebe.

Nego Lasarus. Pitaj ove svoje istomisljenike sto misle o Pravoslavcima? Zadrti hrvatine, desnicari, katolici, odabran narod... Mora da vas vole. 

Nešto si pobrkao..Većina hrvatskih desničara i nacionalista nema ništa protiv pravoslavaca..Dapače, veće "borbe" se odvijaju između hrvatskih ateista i kršćana,nego između kršćana i pravoslavaca.A i sa srbima nije više takva situacija...Sada još imaš samo onu malu djecu koja misle da su srbi za sve krivi, dok se kod onih pametnijih  to pitanje proteže samo dok srbi izađu iz granica , što je ja mislim isto i na drugoj strani tako...

WP
18 godina
netko,netkovic kaže...

Nešto si pobrkao..Većina hrvatskih desničara i nacionalista nema ništa protiv pravoslavaca..Dapače, veće "borbe" se odvijaju između hrvatskih ateista i kršćana,nego između kršćana i pravoslavaca.A i sa srbima nije više takva situacija...Sada još imaš samo onu malu djecu koja misle da su srbi za sve krivi, dok se kod onih pametnijih  to pitanje proteže samo dok srbi izađu iz granica , što je ja mislim isto i na drugoj strani tako...

Hrvatski desnicari i nacionalisti imaju sve i svasta protiv onih koji ne misle isto ko i oni.

Sta se tice srbije i za sta su oni krivi, jednom prilikom me bivsi specijalac iz Vukovara bacio kroz staklo na ulazu u kafic radi srpske markice na duvanu kojega je btw dosa uzicat u mene. 

18 godina
neaktivan
Whatever kaže...
Odmah ako glasaš za HDZ ispadneš pripadnik stranke !?

Tebi tipke u glavi nisu naštimane.

Što bih ja imao protiv pravoslavaca !?

Isfrustrirano malo djetešce hahahaahahaa....

...idem spavati, fake si i nebitan si lutkice {#}

pusa...pusa {#}

Tvojih godina sam u ovo vrijeme subotom ganjao komade po gradu a ne cvilio uz računalo, mamina mazo.,

tnakir kaže... feat. izgorjeli

Whatever - ti si jedna obicna seljacina. Ti nisi nista drugo nego provokator lose kvalitete. 

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 1:15 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
netko,netkovic kaže...

Hrvatski desnicari i nacionalisti imaju sve i svasta protiv onih koji ne misle isto ko i oni.

Sta se tice srbije i za sta su oni krivi, jednom prilikom me bivsi specijalac iz Vukovara bacio kroz staklo na ulazu u kafic radi srpske markice na duvanu kojega je btw dosa uzicat u mene. 

Da, poznaješ ih na 1000-će..Dapaće jedan si od njih...

Nije istina sve što mediji vele ;)...Btw. u Vukovaru su se događala velika s*anja, i ne samo tamo...Kakve sve priće nisam čuo od branitelja..Pogotovo jedna prića bivšeg HOS-ovca koji je bio zarobljen...Užas...

EDIT: pripadnici bilo kojeg stava imaju sve i svašta protiv onih koji nemaju isti stav,tak da samo njih stavljati u taj koš je po meni malo glupo...

WP
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 1:21 (netko,netkovic).
18 godina
netko,netkovic kaže...

Pogotovo jedna prića bivšeg HOS-ovca koji je bio zarobljen...Užas...

uzas ti je bio u bilo cijem zarobljenistvu. samo su druge oznake na rukavima.  i naravno,nije ti dobro ako si zarobljen sa malo nabrijanijim oznakama na tvom rukavu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice