Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.543.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

kao sto bi svak na forumu mogao u ovoj temi iznijeti more jadikovki iz svoje sredine, grada,opcine,sela..tako i ja mogu reci da mi je sibenik "sjeo na prvu" od prvog dana. prekrasan grad i okolica. premda sam ja odmah nakon zavrsetka oluje morao drljat svaki dan po dva puta knin=sibenik pa sve do benkovca, uvijek mi je bilo zadovoljstvo odmorit se i prosetat sibenikom.

e sad...po medijima i statistickim pokazateljima ta zupanija je uvijek zadnja rupa na svirali, a kninski ogranak mu visi kao piz oko vrata. od nezaposlenosti do svih mikroekonomskih pokazatelja.  dodje ti ga nesto kao kad je zapadna njemacka prve tri godine uzela teret istocne njemacke i ujedinjenja.

nezasluzeno sam grad i njegovo priobalje puse u svim analizama.

kada kompariramo sami puk grda sibenika, vrlo susretljiva i pitoma celjad, za razliku od splitske manitosti,pa da zadra i okolice gdje sam u masu navrata ostao zatecen nepitomoscu naroda. e sad,neka se ljudi ne uvrijede,ali to sam ja dozivio spram sibenika.

ono zaledje zadra je drama...grdovic i ekipa..eto,sve sam objasnio :))

zivio sibenik,a sad cemo prepustit ljudima temu da nastave filozofirat.

16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
torrente kaže...

kao sto bi svak na forumu mogao u ovoj temi iznijeti more jadikovki iz svoje sredine, grada,opcine,sela..tako i ja mogu reci da mi je sibenik "sjeo na prvu" od prvog dana. prekrasan grad i okolica. premda sam ja odmah nakon zavrsetka oluje morao drljat svaki dan po dva puta knin=sibenik pa sve do benkovca, uvijek mi je bilo zadovoljstvo odmorit se i prosetat sibenikom.

e sad...po medijima i statistickim pokazateljima ta zupanija je uvijek zadnja rupa na svirali, a kninski ogranak mu visi kao piz oko vrata. od nezaposlenosti do svih mikroekonomskih pokazatelja.  dodje ti ga nesto kao kad je zapadna njemacka prve tri godine uzela teret istocne njemacke i ujedinjenja.

nezasluzeno sam grad i njegovo priobalje puse u svim analizama.

kada kompariramo sami puk grda sibenika, vrlo susretljiva i pitoma celjad, za razliku od splitske manitosti,pa da zadra i okolice gdje sam u masu navrata ostao zatecen nepitomoscu naroda. e sad,neka se ljudi ne uvrijede,ali to sam ja dozivio spram sibenika.

ono zaledje zadra je drama...grdovic i ekipa..eto,sve sam objasnio :))

Neznam za Sibenik ali slazem se za sve, kad ja odem do Zagreba u restoran naprimjer doceka me nasmjeseni konobar koji stvarno radi taj posao kako treba i zasluzuje placu. Onda dodjem u svom gradu, svi rade nesto kako bi se u narodu reklo "priko k*rca" tj. zele vas se rijesiti sto prije i iz vas izvuci novac, dok sad pogledam placa onog konobara u zg je duplo manja nego ovom tu (a otprilike su imali isto posla stovise ovaj iz zg je imao malo vise).... Nesto tu nije uredu.

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
Moja slika je nešto drugačija, kada dođem u restoran u svome gradu-Zagrebu dočeka me ljut konobar koji po malo mora raditi 12 mj. u godini a dok dođem u restoran na moru dočeka me sretan-nasmješen konobar koji radi pola godine i veseli se drugoj polovici.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 4:05 (Monopol).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...

Ja bi rade odrastao, ako vec ne mogu sa pravim roditeljima, sa heteroseksualnom obitelji.

Kakvi su ti to primjeri?

Kao da si pitao, kakvo bi rade govno pojeo, psece ili macje?

da su te odgajali homoseksualci nebi ni pomislio izreći tu ljigavu usporedbu već bi bio onakav kakva su i sva druga djeca prema svome poočimu ili pomajci uz tu razliku da bi bio tolerantniji prema različitostima i gle čuda ostao bi heteroseksualac kao što si i sada, a tome u prilog govore istraživanja, btw ljigave usporedbe zaista nisu potrebne i vrijeđaju

Psiho246 kaže...

Ti ne shvacas krucialnu razliku izmedu ta dva pojma.

Jedno se smatra poremecajem/bolescu dok se drugo ne smatra time.

A razlika mi i nije bas velika, barem nigdje nisam naisao na dokaz koji bi me uvjerio u suprotno.

ovo iznad više ne misle niti ljudi sa polomljenim mozgom {#}... dakle pedofilija je seksualna sklonost prema djeci istog ili suprotnog spola, dok je homoseksualnost fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama istoga spola a heteroseksualnost je fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama suprotnog spola

razliku između seksualnih odnosa zrelih ljudi koji su pristali na seks ti pokušavaš izjednačiti sa silovanjem malodobne djece koja nisu zrela niti fizički niti psihički odlučivati o svojim seksualnim odnosima, ta razlika koju treba mjeriti u parsecima je barem sto puta naglašena i objašnjena na forumu i to u raspravama na kojima si sam sudjelovao, ti jednostavno trolaš i vrijeđaš bez ikakvog srama

zašto netko ne napiše da mu razlika i nije baš velika između heteroseksualnosti i pedofilije a po tvojoj uvrnutoj logici bi to mogao komotno reći jer i heteroseksualci mogu biti pedofili potpuno isto kao i homoseksualci i biseksualci

Ne sizgoreo, ne seri.

Ja to uopce ne pokusavam izjednaciti i tu se vidi manjak tvojih argumenata.

Ja uopce nisam usporedivao silovanje, pedofilija nema veze sa silovanjem, to je jednostavno seksualna sklonost prema maloljetnicima, te da je to moguce, pedofil ne bi silovao djecu, ali zbog same prirode bolesti, tj. kako djeca nisu zrela za stvaranje svojih odluka, silovanje je nuzno.

Uglavnom, makni silovanje, to uopce nije vazno kod ove diskusije.

Vazna je priroda te bolesti, koja je vrlo slicna prirodi nekrofila, zoofila i naravno homoseksualaca. Samo je jedna varijabla drugacija.

A ove gluposti da je pedofilija samo seksualna sklonost, dok je homoseksualnost i DUHOVNA I EMOCIJONALNA - rofl, ne izvlaci se.

Ti Sizgoreo si ateist i ne vjerujes u duhovno te si licemjeran i ocito pogoden istinom da i sam na zalost imas defekt.

Nije to nista strasno, ja imam astigmatizam. Priznajem, bolestan sam.

- Psiho246
18 godina
torrente kaže...

......................

.....................

istina je to za šibenik.. oni ko da nisu dalmatinci u odnosu na split i zadar.. al treba tu i drugu stvar razmotrit a to je politički utjecaj splitskog i zadarskog hdz-a.. šibenik se zaobilazi naveliko po tom pitanju.. sumnjam da bi zadar bio takav kakav je da im nije milog kalmete..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
brixy kaže...

ja sam na Šubićevcu :)

Republika Šubićevac {#}

inace,glavni problem sibenika je to sto ga nema tko povuci.nemamo nekoga kao sto zadar ima kalmetu.grad je dosao u poziciju da su ga ugusili zadar i split

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
15 godina
bed kaže...
Lazarus Long kaže...

ATJLučko kaže...

Em ti fakulteta kriminalistike. Da sociologija i sociopatija.. Bitlsizam i punkerizam su negativne pojave u društvu, tako je to išlo tih godina, zar ne? Da, što činiti da se ne dogodi homoseksualizam i što činiti kad se dogodi. Ili ako sumnjaš da će se dogoditi. I šta kad se dogodi, onda preuzimaju dečki iz interventne? Ajd' što ti studirao, pa neka je i bedastoća, ali ti se još hvališ time..

Ad1; ti bi malo puno vrijeđao dečko, a što si ti završio {#}??!!

Ad2; dečki iz interventne s tim i takvim stvarima nemaju apsilutno ništa, i s ovim djelom posat si pokazao kako je tvoje znanje o ovom dijelu teme jako tanko, skorom nikakvo, bez zamjerke {#}!

Ad3; da, ja se hvalim s time, jer smatram da sam postigao i za sebe nešto u svom životu, ali i za druge, kojima sam, upravo i tek ću pružiti pomoć, sa zakonodavne strane, kada neće si moći pomoć sami, kada ću im moći pokazati pravi smjer i kojem bi se trebala voditi njihova borba, a nadam se da i sam raspolažeš sa sličnim ljudskim kvalitetama i profesionalnim sposobnostima  {#}!!

BTW; po čemu si ti našao spajati homoseksualizam i muziku, bitlsizam i punkerizam, želiš li kazati da su jedni ili drugi bolesni ili svi zajedno, što si u stvari tom usporedbom želio uopće kazati {#}!? Što je onda sa Rock-om, ozbiljnom glazbom, pa čak i sa turbo folkom, he he he he ajooooj {#}!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

evo malo pozitive ,da predahnete prije nego što ponovno isučete mačeve

16 godina
seneka kaže...

evo malo pozitive ,da predahnete prije nego što ponovno isučete mačeve

Fishbach, koji se bavi zaštitom podmorskog svijeta, je uočio da ga od smrti dijeli možda samo sat vremena. Ekipa s broda stoga je počela pažljivo ali užurbano kidati mrežu. Radili su neumorno više od sat vremena.

Malo šlampavo napisano, ali inače super video.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ne sizgoreo, ne seri.

Ja to uopce ne pokusavam izjednaciti i tu se vidi manjak tvojih argumenata.

Ja uopce nisam usporedivao silovanje, pedofilija nema veze sa silovanjem, to je jednostavno seksualna sklonost prema maloljetnicima, te da je to moguce, pedofil ne bi silovao djecu, ali zbog same prirode bolesti, tj. kako djeca nisu zrela za stvaranje svojih odluka, silovanje je nuzno.

Uglavnom, makni silovanje, to uopce nije vazno kod ove diskusije.

Vazna je priroda te bolesti, koja je vrlo slicna prirodi nekrofila, zoofila i naravno homoseksualaca. Samo je jedna varijabla drugacija.

A ove gluposti da je pedofilija samo seksualna sklonost, dok je homoseksualnost i DUHOVNA I EMOCIJONALNA - rofl, ne izvlaci se.

Ti Sizgoreo si ateist i ne vjerujes u duhovno te si licemjeran i ocito pogoden istinom da i sam na zalost imas defekt.

Nije to nista strasno, ja imam astigmatizam. Priznajem, bolestan sam.

pa po tome se upravo i razlikuje bolest od zdravlja, potreba čiji rezultat zadovoljenja prouzrokuje štetu jest bolest, potreba čije zadovoljenje ne prouzrokuje štetu već zadovoljenje na svim stranama jest zdrava, barem je tako u psihijatriji, opet vrlo jednostavno i bez previše filozofije, isti kuac je sa bolesti ovisnosti, potrebu za hranom nitko ne naziva bolešću dok potrebu za drogom nazivamo bolešću ovisnosti jer prouzrokuje štetu...

te definicije su sa wikipedije ako nisi primjetio

Turbo cattolico
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

opet vrlo jednostavno i bez previše filozofije

e kad bi bilo tako jednostavno bilo bi perfa (još jednan stari biser),ništa nije jednostavno kad su u pitanju ljudi
to je uglavnom više stvar dogovora,unutar kultura i civilizacija
a šta je prirodno i normalno? ajoj{#} pogotovo u civilizaciji kojoj pripadamo

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

e kad bi bilo tako jednostavno bilo bi perfa (još jednan stari biser),ništa nije jednostavno kad su u pitanju ljudi

pa to bi trebale biti načelne smjernice, ja se povodim za onom opet sto puta izrečenom na forumu: radi što te je volja sve dok tvoj postupak ne ugrožava nekog drugog, sve ostalo je silovanje, vrlo jednostavna načelna smjernica koja pruža najveću moguću slobodu, prosto ko pasulj - eto ti još jedne narodne srpske

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 13:42 ((s)izgoreo).
17 godina
(s)izgoreo kaže...
..

radi što te je volja sve dok tvoj postupak ne ugrožava nekog drugog,..

-problem je što se tog pravila nitko ne pridržava, pogotovo na forumu gdje smo svi ubermenšeni, jedini pravedni / u pravu... neprimjenjivo na stavove, jer nema ispravnog satava ili mišljenja.

Ali, postoji i izreka ''vive la difference'' ... i dobra je. Inače bi forum bio žabokrečina.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Nemoj me zamarati i nemoj mi tupiti sto je ljudskoh ruku dijelo a sto Bozjih...molim te! Crkva nije dijelom vec potpuno Bozanska 

{#} Hrkljuš..

ATJLučko kaže...
..

Uhvatio si se svega osim objašnjenja što ste to na faksu učili, što se radi u slučaju homoseksualizma. Daj malo o tome; kako prevenirati, kako se sumnja i što se radi kada se utvrdi da su sumnje opravdane? I dalje ne shvaćaš koliko je to bedasto, da ne kažem i protuzakonito, a vi to učite na faksu??!?

Termin vezan uz muziku koji sam spomenuo nije moja izmišljotina, već sam je čuo nebrojeno mnogo puta na takvim bisernim zadojavanjima. A bio je vrlo popularan, možda sam samo godinu fulao.. A spada u aktualnu sociološku propagandu, samo ovisi o kojem se vremenu radi. Još koju godinu ranije i spika bi bila; to su sve antisocijalistički i protudržavni elementi ubačeni među naše redove s ciljem da uništavaju moralno-političku situaciju i borbenu gotovost naše zemlje. Hrkljuš2..

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

pa to bi trebale biti načelne smjernice, ja se povodim za onom opet sto puta izrečenom na forumu: radi što te je volja sve dok tvoj postupak ne ugrožava nekog drugog, sve ostalo je silovanje, vrlo jednostavna načelna smjernica koja pruža najveću moguću slobodu, prosto ko pasulj - eto ti još jedne narodne srpske

tako je,samo to nema veze s prirodnim i normalnim ponašanjem čovjeka,to je kao što sam rekao stvar dogovora da se ne bi poklali
u tom smislu su stvari jednostavne i nije potrebno filozofirati

18 godina
neaktivan
seneka kaže...
(s)izgoreo kaže...

tako je,samo to nema veze s prirodnim i normalnim ponašanjem čovjeka,to je kao što sam rekao stvar dogovora da se ne bi poklali
u tom smislu su stvari jednostavne i nije potrebno filozofirati

sve je prirodno i normalno, u ovom našem makro svijetu stvari se odvijaju kauzalno i nikako drugačije, tvrdnje bi u društvenim odnosima trebale biti poželjne ili nepoželjne po principu korist ljudima ili šteta ljudima

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 14:45 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

sve je prirodno i normalno, u ovom našem makro svijetu stvari se odvijaju kauzalno i nikako drugačije, tvrdnje bi u društvenim odnosima trebale biti poželjne ili nepoželjne po principu korist ljudima ili šteta ljudima

Kauzalno?

Mozes li malo podrobnije o ovome?

Relation to the original topic decreases with every single post
18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Kauzalno?

Mozes li malo podrobnije o ovome?

uzročno-posljedično

edit: editirao sam gore i postavio link

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 14:58 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
Whatever kaže...

Znači uzrok je bolest a posljedica homoseksualnost.

U pravu si ti da je kauzalno 100%

dakle homoseksualni perpetum mobile {#}

ne, uzrok je homoseksualnost a posljedica tvoje trolanje i isfrustriranost

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 15:07 ((s)izgoreo).
15 godina
(s)izgoreo kaže...
seneka kaže...

Problem ipak postoji. Priroda homoseksualnosti ugrožava nekog drugog u toj mjeri da bih išao tako daleko i nazvao to ubojstvom. 

Ja na to gledam ovako.

Dijete je nešto najljepše što ti se može dogoditi u životu, onaj tko ga nema nije iskusio život. Ako ti nisi proveo besanu noć pored bolesnog djeteta brinuči se da mu ugodiš i suzbiješ bolest, onda dragi moj forumašu, ti nisi iskusio život.

Vidiš, ne dati nekome drugome priliku za život po meni je vrlo sebično. Današna suvremena civilizacija uspijeh u životu stavlja na prvo mjesto. Ta ista civilizacija uspijeh u životu interpretira količinom stečenog bogatstva i moči. No istina je daleko od toga. Istinska je radost stvoriti potomka, odgojiti ga, maziti i paziti, biti tu za njega svaki trenutak života.

To je po meni svrha života.

Ne mogu zamisliti količinu sebičnosti koju moraš posjedovati da bi uskratio život nekome, dok sa druge strane taj isti dar si i ti primio ničim ga zasluživši.

Zato sa prezirom gledam na sve homoseksualce, bilo žene ili muškarce, i zato ne želim biti u društvu istih. Neka budu zajedno, nije me briga. Ali posvajanje djece ne dolazi u obzir. 

17 godina
neaktivan

Uzrok - manjak inteligencije, posljedica - glupost..

18 godina
Whatever kaže...
Znači uzrok je bolest a posljedica homoseksualnost.

Znači ti ipak misliš da homoseksualnost nije bolest. Pošteno.

Eto vidiš, Mentalist, da ljudi ipak mijenjaju stavove na ovoj temi.

Gledam te!
18 godina
OriginalEXE kaže...
Ja na to gledam ovako.

Dijete je nešto najljepše što ti se može dogoditi u životu, onaj tko ga nema nije iskusio život. Ako ti nisi proveo besanu noć pored bolesnog djeteta brinuči se da mu ugodiš i suzbiješ bolest, onda dragi moj forumašu, ti nisi iskusio život.

Ali i homoseksualna osoba se može brinuti o bolesnom djetetu. Ne mora čak niti posvajati dijete, dovoljno je da lezbača ode van, podmetne se nekom frajerčini kojeg ne zanimaju ni godine ni brak, ostane trudna (Jesi na piluli? Jesam!) i - tadaaaam! - nakon 9 mjeseci eto ti brige i zadovoljstva do kraja života.

Gledam te!
15 godina
Veliki Brat kaže...
OriginalEXE kaže...
Ja na to gledam ovako.

Ali i homoseksualna osoba se može brinuti o bolesnom djetetu. Ne mora čak niti posvajati dijete, dovoljno je da lezbača ode van, podmetne se nekom frajerčini kojeg ne zanimaju ni godine ni brak, ostane trudna (Jesi na piluli? Jesam!) i - tadaaaam! - nakon 9 mjeseci eto ti brige i zadovoljstva do kraja života.

Ovakve gluposti nisam očekivao. Dobro jesi li ti pri sebi dok ovo pišeš. Jesam li ja jedini koji u ovome vidi glupost ili? 

Divnog li osječaja kada za majku imaš lezbijku a za oca nekog random stranca na ulici, idealni uvjeti za život djeteta. Tko mu ne bi poželio tako lijepu situaciju.

Strašno.

18 godina
neaktivan

Zbog ravnoteze na forumu, kosmicke pravde i na zahtjev (s)izgorjelog dajem si zuti karton zbog trolanja.

16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Problem ipak postoji. Priroda homoseksualnosti ugrožava nekog drugog u toj mjeri da bih išao tako daleko i nazvao to ubojstvom. 

Dijete je nešto najljepše što ti se može dogoditi u životu, onaj tko ga nema nije iskusio život.

Vidiš, ne dati nekome drugome priliku za život po meni je vrlo sebično. Današna suvremena civilizacija uspijeh u životu stavlja na prvo mjesto. Ta ista civilizacija uspijeh u životu interpretira količinom stečenog bogatstva i moči. No istina je daleko od toga. Istinska je radost stvoriti potomka, odgojiti ga, maziti i paziti, biti tu za njega svaki trenutak života.

To je po meni svrha života.

Ne mogu zamisliti količinu sebičnosti koju moraš posjedovati da bi uskratio život nekome, dok sa druge strane taj isti dar si i ti primio ničim ga zasluživši.

Zato sa prezirom gledam na sve homoseksualce, bilo žene ili muškarce, i zato ne želim biti u društvu istih. Neka budu zajedno, nije me briga. Ali posvajanje djece ne dolazi u obzir. 

Znači li to da netko tko ne može imat djecu nema smisao u životu. Ti ljudi su sebični? Oni neće nikada iskusiti život? Što sa svećenicima i časnim sestrama?

Ti prezireš pedere? Gore ih nonšalantno uspoređujete s pedofilima, koliko vidim bez sankcija, pa potom ubojicama!?!?!? vrijeđate, prozivate, prezirete, mrzite.. A zašto? PA NEĆE TVOJU DJECU POSVAJAT ALO?!?! Šta tebe boli kuac koga će tko posvajat. Al svaka čast tvom iskrenom primitivizmu. Toga nema ni u zoološkom. Tako je, nek djeca budu po Nazorovoj, tamo je bolje nego u ljepoj kućici sa dve mame.

Zbog ovakvih neonaci razmišljanja mi je žao što živim gdje živim. Prvim vlakom letim odavde..

@Lazarus..

Ovo je jako pokvareno od tebe. Ako si saslužio karton, zaslužio si ga zbog trolanja i vrijeđanja, a ne zbog kozmičke ravnoteže ili sizgorea, a o kartonu nek ostali modovi procijene.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 15:23 (ivan dragi).
15 godina
Veliki Brat kaže...
OriginalEXE kaže...
Ja na to gledam ovako.

Nekome 18 godina "zadovoljstva", a nekom doživotna trauma, a tko mi je otac, na primjer {#}!!

O čemu si razmišljao kada si pisao ovakav post, obzirom je to eklatantan primjer sebičnosti, ne mora explicite ocrtavat tebe, ali uvelike prikazuje što bi ti odobrio, ja bormeš nebi, niti pod prijetnjom metka u glavu!!

Da uopće ne širim raspravu na socijalni i pedagoški aspekt, hoće li ona nesretna "!lezba" po tebi imati kunu za kupiti tom još nesretnijem djetetu hranu i odjeću, osigurat školovanje, koliko si aspekata probudio, a da niti na jedan nisi računao, niti jedan nis elaborirao, opravdao, stoga, sjedi 1 {#}!!

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ovakve gluposti nisam očekivao. Dobro jesi li ti pri sebi dok ovo pišeš. Jesam li ja jedini koji u ovome vidi glupost ili? 

Divnog li osječaja kada za majku imaš lezbijku a za oca nekog random stranca na ulici, idealni uvjeti za život djeteta. Tko mu ne bi poželio tako lijepu situaciju.

Strašno.

...postoji značajna znanstvena literatura koja dokazuje normalan razvoj spolnog identiteta, drugih osobnih karakteristika i društveni odnos u djece iz takvih obitelji.
U jednoj od takvih studija bio je cilj usporediti psihosocijalni razvoj djece sa majkom lezbijkom i djece heteroseksualnih majki. Studija je dokumentirala sličnost u razvoju djece u dvije skupine, ali i neke različitosti. Djeca heteroseksualnih roditelja su uvećoj mjeri agresivna, naređujuća, dominirajuća i negativna, dok su s druge strane djeca lezbijki umiljatija, osjećajnija, odgovornija... (Greene i Herek, 1999.204).

Turbo cattolico
18 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Znači li to da netko tko ne može imat djecu nema smisao u životu. Ti ljudi su sebični? Oni neće nikada iskusiti život? Što sa svećenicima i časnim sestrama?

Ti prezireš pedere? Gore ih nonšalantno uspoređujete s pedofilima, koliko vidim bez sankcija, pa potom ubojicama!?!?!? vrijeđate, prozivate, prezirete, mrzite.. A zašto? PA NEĆE TVOJU DJECU POSVAJAT ALO?!?! Šta tebe boli kuac koga će tko posvajat. Al svaka čast tvom iskrenom primitivizmu. Toga nema ni u zoološkom. Tako je, nek djeca budu po Nazorovoj, tamo je bolje nego u ljepoj kućici sa dve mame.

Zbog ovakvih neonaci razmišljanja mi je žao što živim gdje živim. Prvim vlakom letim odavde..

Smiri se i jos jedanput procitaj njegov post. Naravno da ne znaci da netko tko  ne moze imati dijecu zbog zdravstvenih poteskoca je sebicnjak. Ti ljudi obicno iskuse zivot tako sto posvoje dijete ali koliko vidim drzava kao da se trudi da oteza takav postupak

Svecenici, Monasi i Casne sestre su druga prica. Oni ne stupaju u brak [kod Katolika] i monasi/casne sestre ne stupaju u brak [Kod Pravoslavnih]

15 godina

Ako netko radi bolesti ne može imati dijete, ajde mi reci kako je to sebično? Zato im treba dozvoliti posvajanje kako bi i oni iskusili radost odgajanja djece. Svečenici i časne sestre odbacuju radost radi toga što vjeruju u veće dobro. Radi toga ih se ne može u istoj mjeri osuđivati kao i homoseksualce koji gledaju u svoju guzicu.

Ja ih nisam usporedio s pedofilima, niti sam ih vrijeđao, ja sam iznio svoj stav.

Neće posvajat moju djecu? A tko mi to garantira? Što ako mi se jednom nešto dogodi i moju djecu posvoje homoseksualci? Ili se to dogodi mojim potpmicam. Zato mi nemoj govoriti da neče moju djecu posvojiti. Pa čak i da ne, zar samo o svojoj guzici trebam razmišljati? Tipično sebično razmišljanje.

Postoje i heteroseksualni parovi koji su voljni posvojiti djecu, nažalost to naša država otežava maksimalno moguče.

Ti slobodno uhvati prvi vlak i piči u zemlje slobode. Zapitaj se samo gdje su granice te slobode te da li ju zloupotrebljavamo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice