kao sto bi svak na forumu mogao u ovoj temi iznijeti more jadikovki iz svoje sredine, grada,opcine,sela..tako i ja mogu reci da mi je sibenik "sjeo na prvu" od prvog dana. prekrasan grad i okolica. premda sam ja odmah nakon zavrsetka oluje morao drljat svaki dan po dva puta knin=sibenik pa sve do benkovca, uvijek mi je bilo zadovoljstvo odmorit se i prosetat sibenikom.
e sad...po medijima i statistickim pokazateljima ta zupanija je uvijek zadnja rupa na svirali, a kninski ogranak mu visi kao piz oko vrata. od nezaposlenosti do svih mikroekonomskih pokazatelja. dodje ti ga nesto kao kad je zapadna njemacka prve tri godine uzela teret istocne njemacke i ujedinjenja.
nezasluzeno sam grad i njegovo priobalje puse u svim analizama.
kada kompariramo sami puk grda sibenika, vrlo susretljiva i pitoma celjad, za razliku od splitske manitosti,pa da zadra i okolice gdje sam u masu navrata ostao zatecen nepitomoscu naroda. e sad,neka se ljudi ne uvrijede,ali to sam ja dozivio spram sibenika.
ono zaledje zadra je drama...grdovic i ekipa..eto,sve sam objasnio :))
zivio sibenik,a sad cemo prepustit ljudima temu da nastave filozofirat.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
... dakle pedofilija je seksualna sklonost prema djeci istog ili suprotnog spola, dok je homoseksualnost fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama istoga spola a heteroseksualnost je fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama suprotnog spola
??!!
!
!!
pogotovo u civilizaciji kojoj pripadamo
!!
!!