Smiješan si.
Da, izmislio sam to, Nirmale, u pravu si, sve je zavjera - gej lobi će nas sve stići i strap-on će postati obavezan odjevni predmat kad ideš na posao. Lagao sam sebi i tebi do sada, al eto, ne mogu više. I da, žena sam, a moja cura je u negaciji da je lezba. Nisam završio (pardon, završila) psihologiju, već sam frizerka koja ima odveć vremena i čita puno popularno-znanstvene literature.
Jbg, predobar si, jednostavno je izašlo iz mene sve.
Oprosti za sva moja drugačija mišljenja od tvojih, koja sam napisao.
Neću više, vidim da se polako ljutiš a to mi nije namjera, jednostavno sam glup pa ne razumijem tematiku.
Svašta ti vidiš iz teksta na forumu. Jednostavno si trol koji mijenja mišljenja i pozicije, počeo si sa gej lobijem i teorijama zavjere, političkim odlukama, sada se pozivaš na znanost i to kako psihologija ima pseudoobjašnjenja (točno, ima ih puno, zaboravljaš da ni medicina nije egzaktna, uostalom neurologija se ne bavi u potpunosti istim problemima kojima se bavi psihologija, ponudi ti kvalitetnije objašnjenje od ovih koje prozivaš da su ''pseudo'').

pređimo na bing ... 

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31

... dakle pedofilija je seksualna sklonost prema djeci istog ili suprotnog spola, dok je homoseksualnost fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama istoga spola a heteroseksualnost je fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama suprotnog spola