Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.538.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
Whatever kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Smiješan si. 

Da, izmislio sam to, Nirmale, u pravu si, sve je zavjera - gej lobi će nas sve stići i strap-on će postati obavezan odjevni predmat kad ideš na posao. Lagao sam sebi i tebi do sada, al eto, ne mogu više. I da, žena sam, a moja cura je u negaciji da je lezba. Nisam završio (pardon, završila) psihologiju, već sam frizerka koja ima odveć vremena i čita puno popularno-znanstvene literature.

Jbg, predobar si, jednostavno je izašlo iz mene sve.

Oprosti za sva moja drugačija mišljenja od tvojih, koja sam napisao.

Neću više, vidim da se polako ljutiš a to mi nije namjera, jednostavno sam glup pa ne razumijem tematiku.

Svašta ti vidiš iz teksta na forumu. Jednostavno si trol koji mijenja mišljenja i pozicije, počeo si sa gej lobijem i teorijama zavjere, političkim odlukama, sada se pozivaš na znanost i to kako psihologija ima pseudoobjašnjenja (točno, ima ih puno, zaboravljaš da ni medicina nije egzaktna, uostalom neurologija se ne bavi u potpunosti istim problemima kojima se bavi psihologija, ponudi ti kvalitetnije objašnjenje od ovih koje prozivaš da su ''pseudo''). 

Nobody expects the Spanish inquisition!
18 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Whatever kaže...

Ne, to je kirvajska fora.

Pokažem vam 6 do 10 slika vi kažete što vidite, ja pomiješam slike i ponovo vam pokažem iste da vidim hoćete li odgovoriti isto što ste i prvi put odgovorili.

Jaka fora, čista znanost. {#}

Sad ozbiljno, što je na slici? Ja ne mogu ništa prepoznati.

To je projektivni test. Na njemu nije ništa specifično, univerzalno prepoznatljivo - na tebi je da kažeš na što te asocira. 

16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Rorschachov_test_mrlja

http://en.wikipedia.org/wiki/Rorschach_test ovdje imas primjere slika sa objasnjenjem

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 23:31 (Tallahasee).
17 godina
odjavljen
PsychoticBaklava kaže...

To je projektivni test. Na njemu nije ništa specifično, univerzalno prepoznatljivo - na tebi je da kažeš na što te asocira. 

Ja ne vidim ništa-jel to znači da sam glup ili?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina
PsychoticBaklava kaže...
vexx5555 kaže...

Ne muljaj ga. Iz aviona se vidi da je to mapa Skyrima...

Gledam te!
16 godina
Whatever kaže...

Ljudi su životinje s razumom i nisu samo svejedi, nego imaju svijest koju baš i ne koriste barem ovi s IQ iznad 90, tako da je jesti meso, klati male janjiće meni bolesno.

A zbog čega su ti mali janjići živi? Pitam se ko im je podaria život i ko ih uzgaja te se brine za njih.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Ja ne vidim ništa-jel to znači da sam glup ili?

Ne. Slika je premala, između ostalog. To da ne vidiš ništa nije istina, nije prazan papir u pitanju. To možeš usporediti recimo sa gledanjem oblaka na nebu i govorenja na šta te podsjećaju oblici.

18 godina

trenutno se prelomilo na bracu i nije vise izgorena cetvrtina otoka, vec trecina.

od potrebnih 1000 na bracu mozda ima 10 koza.  koza kroz prehranu i povijesni slijed.

omiljena bestija domacina. uz tovara koji mu je teglio, koza je brstila svu dracu i nisko raslinje po otoku.

danas je sve zaraslu u dracu i ono govn.o kad kazu na vijestima "nisko raslinje".

tko je ikad gasio mega sumske pozare u dalmaciji, zna da neprohodna draca i sve oko drace guca svojom vatrom zdravu i velebnu borovinu.

a kad plane bor i njegova etericna ulja...zapaljena šiška leti po kilometar u dalj.

-zapusteno sve u potpunosti

-drzava ne radi umjetne usjeke i ne parcelizira raslinje sa protupozarnim rascjepima

-seljak nece da cisti svoju parcelu od drace

-nece ni oni oko kuca...stoji mu 5 borova nadvitih nad krov od kuce,a ispod borovine draca suha ko papar..kasnije place kad izgori kuca ko sumporin.

-dvd vatrogasna drustva sluze za kuvanje mega porcija fažola i za okretanje janjaca

nisam strucnjak za tu bransu,ali vjerojatno ima strucnjaka na ovoj temi i za to... neka me razuvjeri kako nije problem izobrazba sposobnog vatrogasnog kadra i neulaganje u protupozarna sredsta i planove na prilagodbi raslinja potencijalnoj opasnosti.

i koji qua uvijek mora izgorit milijon kvadrata borovine uz komentar "jgb bila je bura".

ode brac u tri krasna...to je tuga i zalost,ako ste ikad posjetili sutradan zgariste, na kojem je nekad bila stoljetna borovina.

16 godina
torrente kaže...

nisam strucnjak za tu bransu,ali vjerojatno ima strucnjaka na ovoj temi i za to... neka me razuvjeri kako nije problem izobrazba sposobnog vatrogasnog kadra i neulaganje u protupozarna sredsta i planove na prilagodbi raslinja potencijalnoj opasnosti.

i koji qua uvijek mora izgorit milijon kvadrata borovine uz komentar "jgb bila je bura".

ode brac u tri krasna...to je tuga i zalost,ako ste ikad posjetili sutradan zgariste, na kojem je nekad bila stoljetna borovina.

Mislin da nije toliki problem izobrazba već oprema koju vatrogasci koriste.

Bilo je prije par miseci na TV-u kako je u dosta zemalja FAP vatrogasno vozilo u muzejima, a eno kod nas ga svaki drugi DVD ima ka primarno vozilo za gasit požare, nadalje kanaderi, samo 5 komada za cilu državu, trebalo bi ih bit još najmanje toliko, tad bi bili relativno bezbrižni šta se tiče toga.

Prije 2-3 godine mi šaljemo kanader u grčku a čitava dalmacija nam gori, tamo 30 kanadera na jedan požar a u nas 4 na 10...

Istina teško je gasit požare u kršu, većinom se to svodi na čekanje požara da dođe na zadanu liniju i onda spriječavanje širenja. U dosta slučajeva požar se uopće ne može gasit već se čeka da se požar sam ugasi, odnosno da sve izgori.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Svašta ti vidiš iz teksta na forumu. Jednostavno si trol koji mijenja mišljenja i pozicije, počeo si sa gej lobijem i teorijama zavjere, političkim odlukama, sada se pozivaš na znanost i to kako psihologija ima pseudoobjašnjenja (točno, ima ih puno, zaboravljaš da ni medicina nije egzaktna, uostalom neurologija se ne bavi u potpunosti istim problemima kojima se bavi psihologija, ponudi ti kvalitetnije objašnjenje od ovih koje prozivaš da su ''pseudo''). 

pa on nije zadovoljan čak ni empirijskim dokazima, taj bi vjerojatno i kompletnu znanstvenu metodu zanijekao i to sve nebi li dokazao koliki je trol ↓

Whatever kaže...

In 1973, the weight of empirical data

E jaki ti dokazi (na ovo bih ranije odgovorio, no nisam vidio) {#}

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 23:47 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
torrente kaže...

neka me razuvjeri kako nije problem izobrazba sposobnog vatrogasnog kadra i neulaganje u protupozarna sredsta i planove na prilagodbi raslinja potencijalnoj opasnosti.

Uz velike pozare ide bura. Zapamti sta si i kad si napisao i kod sljedeceg veceg pozara bit ce ili jaka bura ili jako jugo. Vjetar potpomaze rasplamsavanju pozara, jos kad se to sve desi u borovoj sumi eto ti zagarantiranog sranja. Bor od 10 - 15 metara ne moze ugasiti ni malo zesce navalno vozilo. Pomnozi to sa gustocom sume i brzinom vjetra i eto ti katastrofe. U ovom slucaju nije do nas i nase organizacije, ima i bezbroj puta jacih sila koje su pokleknule pred vatrenom stihijom:

http://www.boston.com/bigpicture/2009/09/wildfires_in_southern_californ.html

Brutal Truth \m/
18 godina

sve sam ja to vidio i probao. ooo da, vrtlozi koji nastaju unutar pozara su dramaticni...mini-uragani.  smatram i dalje, da je nedopustivo...u ovom primjeru jedan brac, bude jedna ovalna kamena ploha sa zelenom gustom prostirkom na kojoj nije napravljen neki rez...i to siri rez...po 50 metara sirine.

e sad hoce li tu sumu prerezat na kriz ili na tortu...svejedno...ovako cijeli otok ode u papar,zato sto puse i zato sto se nema pristupa ljudstvu i opremi.

i nemojte zanemarit onaj faktor zapustenosti. jest ,sve je zapusteno!  odite jadranskom magistralom i razgledajte.  ljeti je cijela obala jedna obicna barutana.

15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Uz velike pozare ide bura. Zapamti sta si i kad si napisao i kod sljedeceg veceg pozara bit ce ili jaka bura ili jako jugo. Vjetar potpomaze rasplamsavanju pozara, jos kad se to sve desi u borovoj sumi eto ti zagarantiranog sranja. Bor od 10 - 15 metara ne moze ugasiti ni malo zesce navalno vozilo. Pomnozi to sa gustocom sume i brzinom vjetra i eto ti katastrofe. U ovom slucaju nije do nas i nase organizacije, ima i bezbroj puta jacih sila koje su pokleknule pred vatrenom stihijom:

http://www.boston.com/bigpicture/2009/09/wildfires_in_southern_californ.html

Baš to, ako je neko uživo gledao požar znati ce kako bor izgori za minutu sa ili bez bure! Eh ona tek napravi pravi problem... {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
protjeran
torrente kaže...

sve sam ja to vidio i probao. ooo da, vrtlozi koji nastaju unutar pozara su dramaticni...mini-uragani.  smatram i dalje, da je nedopustivo...u ovom primjeru jedan brac, bude jedna ovalna kamena ploha sa zelenom gustom prostirkom na kojoj nije napravljen neki rez...i to siri rez...po 50 metara sirine.

e sad hoce li tu sumu prerezat na kriz ili na tortu...svejedno...ovako cijeli otok ode u papar,zato sto puse i zato sto se nema pristupa ljudstvu i opremi.

i nemojte zanemarit onaj faktor zapustenosti. jest ,sve je zapusteno!  odite jadranskom magistralom i razgledajte. ljeti je cijela obala jedna obicna barutana.

Slazem se to je tako. Ali daj ti sad budi pametan i reci kojom to mehanizacijom na nepristupacnom terenu mozes napravit prosjeke u sumi? Nije to samo tako kao se misli i prezentira. Mi u glavnom takvu logistiku nemamo nit cemo ikada imati. Osim toga zivimo na geografski pogodnom podrucju za pojavu i sirenje sumskih pozara. Uvjek ih je bilo i uvjek ce ih biti.

Po meni je najbolja prevencija. Ko ni vozacka (znat ce neki o cemu pricam) ocito ni rostilj nije za svakoga...

Brutal Truth \m/
18 godina
neaktivan

evo vizavi promjena na mozgu čak i Google mijenja naš mozak, kakav je zaključak prosječnog homofoba, {#} pređimo na bing ... {#}

torrente kaže...
a kad plane bor i njegova etericna ulja...zapaljena šiška leti po kilometar u dalj.

kažu, ali nisam siguran da je ovaj bor na našem jadranu neautohtoni odnosno nasađen nekom vrstom neprikladnom za jadran, barem tako kažu za sjeverni jadran, jeli moguće da je između ostalog i zbog tog uvoznog bora sve u zadnje vrijeme toliko zapaljivo po jadranu?

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 0:41 ((s)izgoreo).
18 godina
Tallahasee kaže...

iz moje sredine.  cijeli peljesac je "prekucan" i ocelavio zbog novog zemljista za dingac i ostala elitna vina sa juznih padina peljesca.

specijalni strojevi pretucaju i makiju i kamen.  nije problem uradit procjepe na terenu jer prekucavaju cijela brda kada je profit u interesu.

http://grk-lumbarda.com/2011/05/korak-dalje-uz-nove-sorte-u-lumbardi/

(s)izgoreo kaže...

svjedocimo evoluciji koju sprovode bitovi :))

18 godina
neaktivan
torrente kaže...

antigay cattolico HIPS, prevention and detection, popupovi u refulima ko CISa s isključenim sandboxom i d+ na max...

btw. jel se iko sjeća nacional detektora od TLNa

...on mjeri i međunacionalni prostor{#}

onaj drug načelnik na kraju skeča je budući HDZovac {#}

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 1:00 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
 Upucujem te na to da proucis kakve kanone je imala crkva (prije raskola). Sada sam vidio da sam napisao 7 vijek a trebao sam napisati 7 Vaseljenski Sabor

Ne kontam ni ja na što ciljaš? Ne vidim kako bi kanoni i crkva koja smatra da je dijelom božanska, pa su i kanoni samim time božanskog porijekla, mogla tebi pripomoći u ovoj raspravi? To je još gluplje; kakvo božansko i ljudsko pravo, kad je i jedno i drugo ljudskih ruku djelo..

ATJLučko kaže...
Na fakultetu kriminalistike tijekom 1993 do 1997 godine sam imao predmete..

Između ostalih predmeta, ovi su se doticali narečene teme; Metodologija otkrivanja, istraživanja i dokazivanja krvnih i seksualnih delikata, Kriminologija, poseban dio, Sociologija, Sociopatologija, i u svima smo radili po temi pedofilija i homoseksualci, u negativnom smislu pojma, odnosno što činiti da se ne dogodi, i što činiti kada se dogodi, događa, ili se sumnja, jer mogućnosti za takvo nešto uvijek postoje.

Em ti fakulteta kriminalistike. Da sociologija i sociopatija.. Bitlsizam i punkerizam su negativne pojave u društvu, tako je to išlo tih godina, zar ne? Da, što činiti da se ne dogodi homoseksualizam i što činiti kad se dogodi. Ili ako sumnjaš da će se dogoditi. I šta kad se dogodi, onda preuzimaju dečki iz interventne? Ajd' što ti studirao, pa neka je i bedastoća, ali ti se još hvališ time..

16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
torrente kaže...

antigay cattolico HIPS, prevention and detection, popupovi u refulima ko CISa s isključenim sandboxom i d+ na max...

btw. jel se iko sjeća nacional detektora od TLNa

...on mjeri i međunacionalni prostor{#}

onaj drug načelnik na kraju skeča je budući HDZovac {#}

HDZ su najmanje nacionalisti...Za mene su s trenutnom postavom gori od komunjara...

WP
17 godina
Lol, vec ste se 6 strana raspisali o pederima...

Meni su oni ok dok god nema onog de.bilnog gej prajda...
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
18 godina
neaktivan
bed kaže...

Ne kontam ni ja na što ciljaš? Ne vidim kako bi kanoni i crkva koja smatra da je dijelom božanska, pa su i kanoni samim time božanskog porijekla, mogla tebi pripomoći u ovoj raspravi? To je još gluplje; kakvo božansko i ljudsko pravo, kad je i jedno i drugo ljudskih ruku djelo..

Ciljao sam na to da su obe crkve imale ista pravila prije raskola. Nemoj me zamarati i nemoj mi tupiti sto je ljudskoh ruku dijelo a sto Bozjih...molim te! Crkva nije dijelom vec potpuno Bozanska (kao sto ti kazes)

To jedno....

Drugo: Ja sam Pravoslavan Kriscanin i nemam blage veze sto je to kanonizirala Katolicka odnosno i koje su dogme Katolicke crkve. O ovome spore (vrlo) obrazovani teolozi tako da sam ama bas onako...nekompetentan po tim pitanjima.

Poznate su mi mehanizimi koji su doveli do velike podjele (Shizme) jos od Vizantijske imperije no to je druga tema i nemam namjeru objasnjavati bilo sto u vezi toga.

Trece:

Sasvim trece (koja igra rijeci,a?) uci Pravoslavna u vezi homoseksualnosti. Zato dajmo se malo skulirati zato sto se o tome snimiljene milijun kontaktnih emisija, gostovali eminentni psiholozi, psihijatri, sociolozi, saibaba, fakiri...

Relation to the original topic decreases with every single post
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 1:32 (Lazarus Long).
18 godina

Znaci homici i popi su jedino sta vas pali?

Sta to ne zvacemo zadnjih 100 strana?

Iden ja lec. Ajte bog.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
18 godina

TLN je u to vrijeme bio toliko mocan da se cekao svaki cetvrtak za novu epizodu,te bi se cijeli tjedan pucale fore u drustvu do sljedeceg cetvrtka.

pogadjali su u srz svega.

ja i danas kad vidim lika na valjku ili bageru,kazem "stan krusko" :))

17 godina
(s)izgoreo kaže...

torrente kaže...

kažu, ali nisam siguran da je ovaj bor na našem jadranu neautohtoni odnosno nasađen nekom vrstom neprikladnom za jadran, barem tako kažu za sjeverni jadran, jeli moguće da je između ostalog i zbog tog uvoznog bora sve u zadnje vrijeme toliko zapaljivo po jadranu?

Da mi je sada naći slike od prije koju stoju godina nac. parka Krka(vidija san ih negdi, btw. HE Jaruga - 2 dana nakon Niagare) - kamen na kamenu, nigdi ničeg, a danas džungla... ima tu blizu Šibenika na otocima(i jednom poluotoku) muflona koji su dovedeni radi lova, tili su ih maknit nedavno... ali opet na kraju je struka rekla da su alepski bor skupa s muflonima mediteranske autohtone vrste... Uostalom, zamislit bi tribalo požar u Dalmaciji prije stotinu ili više godina - vrag bi ga ugasija, zato ničega i nije bilo po Dalmaciji... a i ono su bili doveli mungose (di ono, na Hvar, Brač?) radi zmija...

btw: dobar avatar!

EDIT: kažu da bor sam potiče požar radi vlastitog širenja - smola i suve iglice(mada se ovo čini malo Nadrealno - kad smo već kod nadrealaca;))

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 2:15 (brixy).
18 godina

mljet. doveli mungose,pa ih se nemoguce rijesit.

edit:

ima nesto u tome...iza lovorike, najzesci je bor po pitanju te vrste eruptivnosti u plamenu.  potkovaniji domaci vatrogasci uvijek imaju u drugoj crti ljudstva ljude koji pozorno prate let šiški (naravno ako se brani neki kriticni prijelaz da se ne stvori nova fronta). pored vjetra šiška je najgora. odleti onako zapaljena koda je ispaljena iz minobacaca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 2:32 (torrente).
18 godina
Danny_HR kaže...
minikdo5 kaže...
zamislite da ste odrasli uz 2 oca, bez ikakve zenske osobe. ja bih se {#}

Znači rađe bi odrastao u domu, bez ijednog roditelja, nego da odrasteš s dva roditelja istog spola?

Ja bi rade odrastao, ako vec ne mogu sa pravim roditeljima, sa heteroseksualnom obitelji.

Kakvi su ti to primjeri?

Kao da si pitao, kakvo bi rade govno pojeo, psece ili macje?

Danny_HR kaže...
Pedofilija i homoseksualnost ne mogu se svrstati čak ni u istu rečenicu. Ako to ne shvaćaš i sam nema smisla gubiti vrijeme na tebe.

Danny_HR kaže...
Očito ne shvaćaš ono što je bitna razlika kod ta dva pojma....

Ti ne shvacas krucialnu razliku izmedu ta dva pojma.

Jedno se smatra poremecajem/bolescu dok se drugo ne smatra time.

A razlika mi i nije bas velika, barem nigdje nisam naisao na dokaz koji bi me uvjerio u suprotno.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 2:42 (Psiho246).
17 godina
torrente kaže...

edit:

ima nesto u tome...iza lovorike, najzesci je bor po pitanju te vrste eruptivnosti u plamenu.  potkovaniji domaci vatrogasci uvijek imaju u drugoj crti ljudstva ljude koji pozorno prate let šiški (naravno ako se brani neki kriticni prijelaz da se ne stvori nova fronta). pored vjetra šiška je najgora. odleti onako zapaljena koda je ispaljena iz minobacaca.

šiške - to sam imao prilike vidjeti, one "pune"...

Prije 5-6 godina sam bio na jednom požaru kao "civil", kanader baca "bombe" nekih jedva 20-ak metara od nas (pokraj nas kanadera navodi onaj Slavica šta ga tuže za kornate) i uopće se ne čini strašno, tone vode se rasprše sve u nekakvu pjenu i samo zaljulja grane borova... od tada mi ništa nije jasno, uvijek kontam tone vode kad te poklope... dan danas je živa legenda iz jednog požara '88. da je od "bombe" iz kanadera poginuo ročnik JNA, ovo je možda urbana legenda nas s kvarta jer nam je kvart pravo u šumi, gledam s prozora to mjesto... prijatelji mi vatrogasci nikad nisu konkretno rekli šta i kako

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 3:10 (brixy).
18 godina

heh,problem je sto mi vodu dozivljavamo kao nesto mekano u "casi vode".  jest, kad kanader to istovari, isti je vrag koda je bacio kamenje.

pritisak i efekt je isti u kontra radnjama, kada se skoci u more povrsinski...koda si pao na beton...e pa tako i ta voda iz zraka sa svom tonazom ko beton padne na covjeka ili stablo.

poznam ja dobro tvoj jadrtovac, bribirske knezove i zablace.  cak sam i u jednom pozaru dolje sudjelovao pri gasenju.  ;)

(sudionik oluje)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 3:18 (torrente).
17 godina

al se izbliza čini kao ništa...

hehe, vojska?

ja sam na Šubićevcu :)

18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja bi rade odrastao, ako vec ne mogu sa pravim roditeljima, sa heteroseksualnom obitelji.

Kakvi su ti to primjeri?

Kao da si pitao, kakvo bi rade govno pojeo, psece ili macje?

da su te odgajali homoseksualci nebi ni pomislio izreći tu ljigavu usporedbu već bi bio onakav kakva su i sva druga djeca prema svome poočimu ili pomajci uz tu razliku da bi bio tolerantniji prema različitostima i gle čuda ostao bi heteroseksualac kao što si i sada, a tome u prilog govore istraživanja, btw ljigave usporedbe zaista nisu potrebne i vrijeđaju

Psiho246 kaže...

Ti ne shvacas krucialnu razliku izmedu ta dva pojma.

Jedno se smatra poremecajem/bolescu dok se drugo ne smatra time.

A razlika mi i nije bas velika, barem nigdje nisam naisao na dokaz koji bi me uvjerio u suprotno.

ovo iznad više ne misle niti ljudi sa polomljenim mozgom {#}... dakle pedofilija je seksualna sklonost prema djeci istog ili suprotnog spola, dok je homoseksualnost fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama istoga spola a heteroseksualnost je fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama suprotnog spola

razliku između seksualnih odnosa zrelih ljudi koji su pristali na seks ti pokušavaš izjednačiti sa silovanjem malodobne djece koja nisu zrela niti fizički niti psihički odlučivati o svojim seksualnim odnosima, ta razlika koju treba mjeriti u parsecima je barem sto puta naglašena i objašnjena na forumu i to u raspravama na kojima si sam sudjelovao, ti jednostavno trolaš i vrijeđaš bez ikakvog srama

zašto netko ne napiše da mu razlika i nije baš velika između heteroseksualnosti i pedofilije a po tvojoj uvrnutoj logici bi to mogao komotno reći jer i heteroseksualci mogu biti pedofili potpuno isto kao i homoseksualci i biseksualci

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 4:33 ((s)izgoreo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice