Obzirom je ovakvu rečenicu napisao jedan Moderator, moram i sam odreagirati kao Diplomirani Kriminalist, doduše, protiv svoje volje u mirovini!
Na fakultetu kriminalistike tijekom 1993 do 1997 godine sam imao predmete kod nekih Prof.Dr. i Prof. Dr. SC. tako da si dajem za pravo zboriti o temi i raspravi male detaljnije.
Između ostalih predmeta, ovi su se doticali narečene teme; Metodologija otkrivanja, istraživanja i dokazivanja krvnih i seksualnih delikata, Kriminologija, poseban dio, Sociologija, Sociopatologija, i u svima smo radili po temi pedofilija i homoseksualci, u negativnom smislu pojma, odnosno što činiti da se ne dogodi, i što činiti kada se dogodi, događa, ili se sumnja, jer mogućnosti za takvo nešto uvijek postoje.
Main obrazac je bio; što se može dogoditi kada i ako gay par usvoji dijete, muško, kakav će odgoj imati, u kakvom će okruženju živjeti, i ono najvažnije, hoće li to dijete biti izloženo požudi od strane jednog, oba dva bračna partnera ili čak i više, nekog trećeg sa strane, a slučajeva je bilo u svim oblicima i varijantama, pa čak da su i majke u normalnim heteroseksualnim brakovima podvodile svoju djecu, primarno je misao na mušku djecu.
Činjenica da "možda" gay par dobiju pravo na posvojenje djeteta, zašto je onda muka Tantalova i Sizifov posao hetero parovima usvojiti dijete u RH, tko je stvarno odgovoran i nadležan provjeravati kakva je u toj kući ili stanu u zgradi situacija, jesu li sve bitne stavke potrebite za odrastanje tog dijeteta uredu i prisutne.
Činjenica da se dijete NE MOŽE naučiti biti peder ( ovdje sam namjerno napisao riječ peder iz razloga što smatram da gay možeš postati samo iz heteroseksualne veze, dočim iz veze dvaju pripadnika gay populacije ti je to na neki način nametnuto kao "NORMALNO"
), kod mene ne drži vodu, jer ako u svoja 4 zida njih dva trpaju jedan drugoga, a dijete to bude prisiljeno gledati ili slučajno na neki način vidjeti ????!!!! Što ako, u jednom trenutku, kada posvojeno dijete izraste u tinejdžera koji 14 godina, opernati, mutira glas, i jednom od dva starih mačora se svidi mlado meso, hmmmmmmmmmm, tko će zaštititi to dijete, kada će mu "tata" ili "majka" reći; čuj, to ti je kod nas OK, to svi radimo, želite li reći da je to i takav stav u redu????
Kako god mislili meni ne!
Neki se drže godina poslije Krista, ja bih se vratio u antičku Grčku, još puno prije. Ondašnji gay-evi i lezbe (Lezbos, otok u grčkom arhipelagu, od tuda ime za lezbe obzirom je sve od tamo po njima počelo za lezbijsku populaciju), su bili donekle povlaštena "kasta" ljudi, ali, koji "nisu" smjeli smetati drugim normalnim ljudima, nikako, niti razgovarati na javno mjestu, pa ni sa gay pride povorkama procesuirati, a kao prava su imali čak i mogućnost javno se zadovoljavati na javnim mjestima. Ali to je bila antička Grčka i njezina povijest, pitam se na kraju posta, koliko grka javno i deklarativno podržava gay populaciju i odobrava "biti gay je zdravo i normalno" makar je sve poteklo od njih samih??!!
Što se tiče mojeg osobnog stava o gay i ostaloj ekipi, dok su "intimni", ako znaju što taj pojam znači, neka ih, ravno im polje, onoga trenutka kada pređu granicu uljudnog, kulturnog ponašanja, nabacivanja floskula i fraza o pravima, ili pokušaja uletanja i nekom prisnijem druženju
, ne HVALA !!!!

??!!
A s time što si sam zaključio na pitanje koje si sam sebi postavio se slažem, tko želi biti gay bit će gay bio on društveno prihvaćen ili ne.
!!
!
!!??
, zar ne??!!