Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.538.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

tu smo dakle... zato nema kupit švepsa u ruralnim sredinama jer je pun kinina,a isti sastojak utice na impotenciju...to jos povlaci daljnje zakljucke, zbog cega se na gradskom asfaltu ne organiziraju borbe bikova i bacanje kamena s ramena.

sve to ima veze sa pederlukom i gdje stasaju rumeni krsni momci,a gdje ovi sto nose ruksak sa peace znakom.

pa jos more paralela...krsni decko bez švepsa i kinina oplodi voljenu cak do 11 puta(kakav bik,takav gazda)  i netko iz vlade bude kum,a ovi s asfalta pune bocice i nose u ambulantu na analizu pokretljivosti.

zakljucak:

pazite tko vas i cime cijepi (pelcuje) u djetinjstvu. mozda budete dobar čupač panjeva i bacač kamenja,a mozda postanete bračni partner nekom brku na vrelom gradskom asfaltu.

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
torrente kaže...

tu smo dakle... zato nema kupit švepsa u ruralnim sredinama jer je pun kinina,a isti sastojak utice na impotenciju...to jos povlaci daljnje zakljucke, zbog cega se na gradskom asfaltu ne organiziraju borbe bikova i bacanje kamena s ramena.

sve to ima veze sa pederlukom i gdje stasaju rumeni krsni momci,a gdje ovi sto nose ruksak sa peace znakom.

pa jos more paralela...krsni decko bez švepsa i kinina oplodi voljenu cak do 11 puta(kakav bik,takav gazda)  i netko iz vlade bude kum,a ovi s asfalta pune bocice i nose u ambulantu na analizu pokretljivosti.

zakljucak:

pazite tko vas i cime cijepi (pelcuje) u djetinjstvu. mozda budete dobar čupač panjeva i bacač kamenja,a mozda postanete bračni partner nekom brku na vrelom gradskom asfaltu.

Krasno si odgojen {#}

Svaka čast {#}

16 godina
neaktivan

?!

Not sure if.. Not sure if..
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Mislim da zapravo i ne znaš što znači kurva, jelda?

Kurva je ona koja neda, zar ne?

tnakir kaže...
Po meni temelj braka nije ljubav, vec medjusobno postovanje, pozrtvovnost, biti spreman pojesti g0vno ako treba, ali sve u granicama nekakve normale.

Jaka ti je normala, ako jedeš vnago..

Hej torrente, ovo o švepsu vadiš s net-a, ili si provalio da ti nešto slabije ide rabota kad ga piješ?

18 godina

ne. šveps ga ima poprilicno puno,te je o tome pokretano dosta rasprava i prije e-revolucije u kojoj svak ima internet,pa i ekipa "kamena s ramena".

ako ce sljedeci odgovor uticat na kvalitetu rasprave, zasto da ne odgovorim... nisu to dani teenage-srece kada mi je bila privlacna i perilica rublja gorenje, ali jos uredno odvedem veseljka jednom tjedno da se zabavi sa mocnicom.

preventivno tučem bajame, kikiriki i orahe...jbg.

18 godina

Kaj reči na ovo dole hm stvarno su posebni specijalci,{#} na kubik kad idu tužit ovu Americku Firmu kaj oni stvarno misle tu nekaj postič da krepaš od smijeha dobit če nogu u dupe i vozi uglavnom usijane glave u ludom pohodu juriš.{#}{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/srbi-koji-zive-sad-u-tuze-amerikance-zbog-oluje-clanak-309380

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
neaktivan
bole_vk kaže...
Danny_HR

Hvala što me vrijeđaš,a ja sam iznio svoje osobne stavove i nisam imao namjeru nikoga uvrijediti

Nisam te uvrijedio. Rekao sam da si licemjeran, to nije uvreda.

S jedne strane ti se gade muškarci homoseksualne orjentacije, s druge pak sliniš na dvije ženskice koje razmjenjuju nježnosti.

bole_vk kaže...
sirka666

Velikim dijelom odgoj ima veze sa tim,a sad ako se dijete poslije u kasnijoj dobi razboli od tog...

Odgoj nema apsolutno nikakve veze sa seksualnom orjentacijom niti se ista može naučiti.

bole_vk kaže...
Danny_HR

znači ovo što si ti mislio da ćeš ti poradit na tom jer su taki proseri nedopustivi,to znači da češ nas banat jer samo drugačije mislimo od tebe?

mislim da to nije u redu da nam prijetiš kao moderator zbog tvojih osobnih stavova

prije svega nismo nikog uvrijedili {#}

Poradit ću na tome da moja djeca nemaju takve zadrte i glupe izjave u životu. Nisam nigdje rekao da će netko tko se samnom ne slaže dobiti karton niti bih ikad to napravio.

Nisam nikome prijetio niti sudjelovao u ovoj temi kao moderator, slobodno zanemari što piše ispod mog nadimka na forumu.

Whatever kaže...

Sada nije no do 1972 se vodila kao nastranost skupa sa sodomijom, transvestijom, nekrofilijom....itd.

Do ne znam koje godine su se žene spaljivale pod pretpostavkom da su vještice. Znači li to da su te žene zbilja bile vještice?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
torrente kaže...
nisu to dani teenage-srece kada mi je bila privlacna i perilica rublja gorenje, ali jos uredno odvedem veseljka jednom tjedno da se zabavi sa mocnicom.

Znači ona; nikad mi nije tako dobro stajao, kak' mi sad dobro visi.. :o)

15 godina
protjeran
rambox kaže...

Kaj reči na ovo dole hm stvarno su posebni specijalci,{#} na kubik kad idu tužit ovu Americku Firmu kaj oni stvarno misle tu nekaj postič da krepaš od smijeha dobit če nogu u dupe i vozi uglavnom usijane glave u ludom pohodu juriš.{#}{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/srbi-koji-zive-sad-u-tuze-amerikance-zbog-oluje-clanak-309380

pa naravno da neće ništa postići,bezveze troše pare na tužbu...

Al od njihovih političara stvarno mi je spaljen onaj Dodik...{#}

a ovaj je najjaci,taman se tiče teme

zanimljivo je to njegovo javno nastupanje ,nevjerovatno da je premijer {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 20:08 (bole_vk).
17 godina
neaktivan

Hebem ti život!!!

http://www.24sata.hr/sokantno/roditelji-su-je-zatocili-sa-psom-djevojcica-9-samo-zna-lajati-227443

Stegne me oko srca kad čitam ovako nešto i ne mogu vjerovati da se takvo što može dogoditi.{#}

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Nisi - odgovor je da su boginje jednina bolest s ove liste koja je istrebljena, a homoseksualnost i ostale nisu{#}

pa zar i ti? ccc, dobro jasno mi je za ove konzervirane multiakountaše ali zatucanost od tebe nisam očekivao, čak se ne možeš vaditi niti na zatucanu okolinu jer rijeka to nije... dakle jedina bolest koja krasi tvoj post odnosno njegova je poanta je homofobija

Turbo cattolico
17 godina
odjavljen

Čemu uopće naziv homofobija? To tako glupo zvuči-kao da se netko boji homoseksulaca. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Paolo2612 kaže...

Nisi - odgovor je da su boginje jednina bolest s ove liste koja je istrebljena, a homoseksualnost i ostale nisu{#}

pa zar i ti? ccc, dobro jasno mi je za ove konzervirane multiakountaše ali zatucanost od tebe nisam očekivao, čak se ne možeš vaditi niti na zatucanu okolinu jer rijeka to nije... dakle jedina bolest koja krasi tvoj post odnosno njegova je poanta je homofobija

Ma zajebava se :D

My fake plants died because I did not pretend to water them.
18 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Čemu uopće naziv homofobija? To tako glupo zvuči-kao da se netko boji homoseksulaca. {#}

možda se ne boje homoseksualaca (u što sumnjam), boje se homoseksualnosti, pogotovu vlastite prikrivene

Turbo cattolico
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Svi mi znamo da homo znaci covjek, a ne peder.

To je valjda njihov nacin da te pretvore u bolesnika jer si normalan.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Hebem ti život!!!

http://www.24sata.hr/sokantno/roditelji-su-je-zatocili-sa-psom-djevojcica-9-samo-zna-lajati-227443

Stegne me oko srca kad čitam ovako nešto i ne mogu vjerovati da se takvo što može dogoditi.{#}

Žalosno ,žalosno ,i mene je steglo vjeruj mi {#}

Najžalosnije što mala nema šanse da se više uklopi u normalno društvo.

Dobro možda ima ali ..bit će teško...

17 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

možda se ne boje homoseksualaca (u što sumnjam), boje se homoseksualnosti, pogotovu vlastite prikrivene

Kažem-čega se tu ima bojati?  Boldano-{#}

18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

imaš homo razmišljanje i to homo neanderthalensis, vrlo normalno ali koje odbija izumrijeti i dan danas

vexx5555 kaže...
(s)izgoreo kaže...

pa boje se da se prikriveno ne otkrije, vrlo jednostavno

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 0:58 ((s)izgoreo).
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
(s)izgoreo kaže...

Kako da ih se bojim kad su vaki?

bijednici {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 0:57 (bole_vk).
16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
Mentalist kaže...

imaš homo razmišljanje i to homo neanderthalensis, vrlo normalno ali koje odbija izumrijeti i dan danas

Mora da se smatras jako naprednim i modernim...

Ziva bica: radjaju se, hrane, krecu, rastu, stvaraju sebi slicne potomke, umiru.

Svako odstupanje naziva se zajednickim imenom -bolest.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 1:01 (Mentalist).
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
(s)izgoreo kaže...
Mentalist kaže...

Ziva bica: radjaju se, hrane, krecu, rastu, stvaraju sebi slicne potomke, umiru.

Svako odstupanje naziva se zajednickim imenom -bolest.

Tako je,to sam i ja napisao ,bolan ma nije to prirodno....{#}

Čim nisi za pedere proglase te kamenjarcem,neobrazovanim,needuciranim,zaostalim i tako dalje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 1:05 (bole_vk).
18 godina

mali spravak netocnog navoda.  sva odstupanja van prirodne šablone su evolucijski kotačići.... tako je na nama izvrseno preko 20000 kotačića, jos samo trebaju izumrijet dlake zenama ispod pazuha i nama na jajima.

tada budemo evolucijski pečirani i izlazimo iz RC Bete.

17 godina
neaktivan

Ti se smatraš normalnim?

Anyway, odstupanja ima puno više, kao i faktora koje ovdje nisi naveo, po tome je svatko od nas bolestan, na ovaj ili onaj način, te odskače od orginalnog koncepta.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
odjavljen

Ma znate što, neka ih-barem se takvi neće razmnožavati. Manje debilizma. Nakon nekog vremena će ionako izumrijeti.

15 godina
protjeran
torrente kaže...

mali spravak netocnog navoda.  sva odstupanja van prirodne šablone su evolucijski kotačići.... tako je na nama izvrseno preko 20000 kotačića, jos samo trebaju izumrijet dlake zenama ispod pazuha i nama na jajima.

tada budemo evolucijski pečirani i izlazimo iz RC Bete.

Da ,evoluiramo,sta to znači po tvom?Da će pederi evoluirat pa moć rađat djecu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 1:09 (bole_vk).
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Svako odstupanje naziva se zajednickim imenom bolest.

ako živiš po toj definiciji tvoj život je bijedan i žalim te, izuzeo si gomile stvari iz njega kao što je vole se, zabavljaju, igraju, čak i seksaju iz čiste razonode, ostvaruju socijalne veze etc. dakle da se pridržavaš samo onoga što si naveo razbolio bi se i to od dosade i ispraznosti, što uopće radiš ovdje na forumu nit se krećeš niti se reproduciraš... možda boluješ?

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 1:11 ((s)izgoreo).
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
Mentalist kaže...

Svako odstupanje naziva se zajednickim imenom bolest.

ako živiš po toj definiciji tvoj život je bijedan i žalim te, izuzeo si gomile stvari iz njega kao što je vole se, zabavljaju, igraju, čak i seksaju iz čiste razonode, ostvaruju socijalne veze etc. dakle da se pridržavaš samo onoga što si naveo razbolio bi se i to od dosade i ispraznosti

Znači definicija života je jadna za 99 % stanovništva na ovoj planeti?

17 godina
neaktivan

Da evoluiramo,sta to znači po tvom?Da će pederi evoluirat pa moć rađat djecu?

Čovjek pokušava reći da konstantno evolutiamo, da se mjenjamo, nemožeš reći da je homoseksualnost neprirodna kad je došla s evolucijom, a i primjećena je kod nekih životinja?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ti se smatraš normalnim?

Anyway, odstupanja ima puno više, kao i faktora koje ovdje nisi naveo, po tome je svatko od nas bolestan, na ovaj ili onaj način, te odskače od orginalnog koncepta.

Smatram da nije bilo potrebno.

Na bold-ano sam mislio u pogledu seksualnosti.

Evolucija je nesto sto obozavam, ali nesto sto nije moguce ispuniti na ovoj razini drustva. Bolesna riba ce otici iz jata da umre... Peder ce usvojiti dijete kojem ce to biti normalno.

Pa sto vasi roditelji rade, a u djetinjstvu ste mislili da to ne radi svi? Odgovor je nista, roditelj je valjda djetetu savrsena slika. Jer je, u slucaju postovane evolucije, onaj tko ima djecu i sposoban je hraniti uspio i ima dobre gene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 1:13 (Mentalist).
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Da evoluiramo,sta to znači po tvom?Da će pederi evoluirat pa moć rađat djecu?

Čovjek pokušava reći da konstantno evolutiamo, da se mjenjamo, nemožeš reći da je homoseksualnost neprirodna kad je došla s evolucijom, a i primjećena je kod nekih životinja?

To je psihicki poremecaj a ne evolucija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice